Sziasztok!
Na most van egy kis időm visszolvasni…először is mindenkinek köszi azóta is a gratulációkat!
Bettyna!
Aranyos az osztályod, és szép nagy pocakod van már!
Emmalena!
Utólag is boldog szülinapot neked! Én kérhetek egy kis cicit….hogy oldjuk meg?
Neked is nagy gratula a kiscsajhoz!
Szöszke!
Gratula a kissráchoz, nagyon ari a képen!
Nusildi!
Gratula a kiscsajhoz, ő is aranyos a képeken! Elfogadták végülis a plussz pénzt azért, h megnézzék rendesen vagy mi volt? Na mondtam én, hogy mostmár a lányok jönnek…rögtön 3 is.
Jó egyébként itthon, de kedden már sajnos megyek visza.
Mi is voltunk tegnap a Brendonban az uh után. Nagyon aranyos zenélők vannak, de én dobtam egy hátast az áruk láttán, így nekünk még nincs. Igaz minden annyi kb ott mint kint, de forintban sokkal szörnyűbb látni, na meg mennyi itt emellé a kereset….nagyon gáz!
Anyukám vett neki egy piros tornacipőt, tudjátok, olyan mint a magasszárú Converse…én is olyat hordok kékben.
Utána mi átmentünk az Árkádba is, ott nyomtattuk ki a képeket a Media-ban, és bementünk a Kenguru boltba is…az olcsóbb, mint a Brendon, és nagyon édes színes rucik vannak. Sztem én majd ott fogok venni párat, kint alig vannak szinesek, 90%-ban kék-rózsaszín.
Én nem nagyon szeretném talpig rózsaszínbe öltöztetni a lányomat…jó, lesz neki olyan is, de én főleg pirosat, narancsot, sárgát, zöldet szeretnék…meg farmer nacikat, ruhákat is, ami kék. Van már neki kis terepszínű ¾-es nacija jövő nyárra….kis vagány kiscsaj lesz!
Marek!
Szerinted a Rubint Réka tornában melyik részek lehetnek vezsélyesek? Én is szeretnék nagyon mozogni vmt, de amíg nem tudom mi a helyzet a méhszájjal, addig nem ertem eddig semmit csinálni…meg is látszik.
Ha minden ok, én is RR-re gondoltam, de én is tudom, h állítólag nem jó…na most legyek okos.
Kedden megyek már vissza sajnos, úh nem sokáig vagyok itthon.
Csodálkozom, hogy fáztál miközben mindenkinek melege volt…én korábban izsonyat fázós voltam, de most már nem…állítólag ez a felfokozott vérkeringés miatt van.
Van vknek vm más ötlete, hogy melyik torna jó? Kizárólag dvd-re gondolok, elmenni már sajnos nincs iőm sehova. És még hétfőn-kedden gyorsan meg tudom venni, míg itt vagyok.
Ancsa!
Örülök, hogy már jobban vagy!
Lovaszkata!
Daddy is Norbi…
Zsuzsu!
Az első uh a Baross utcai volt…mehet a szégyen falra. Nem semmi az anyósod.
Handrea!
Ti is a 4D Genesisbe mentek vagy hova? Ha igen, ott van csoki, és egyből azzal kezdik a dolgot, hogy egyél egyet.
Na elköszönök, készül kint a grill husi, imádom! Fini görögsali hozzá, meg sültkrupli…egyik kedvenc kajám, és kint nem tudok enni ilyet.
Meg húsleves is volt korábban…nyamm nyamm, hiányoznak nagyon a kaják, a kintieket utálom már. Sajnos ha főzök, az sem olyan…nem jók az alapanyagok.
Vigyázzatok magatokra!