Viccesek vagytok ti ejszaka csetelok!
Legalabb megvarhattatok volna!
Meg elek, mire lefekudtem aludni, elmult a gorcsoles, aztan meg csak meg se jott, szoval nemtom mi volt ez az egesz... de olyan hulye kedvem van, hogy par napon belul meg siman megjohet.
Agi: Mi a kistesot nyar vege-oszre tervezzuk, marmint hogy akkor allunk neki a projektnek... Azert nem bannam mar ha menstrualnek, mert akkor tudnam, hogy minden "okes", nincs akadalya a teso-projektnek. Egyebkent ha jol utanagondolok, egy jo ideje nem is vedekezunk (habar az osszebujas meg nem olyan gyakori mint Bercel elott... khm.. ohm...) Ma tok hanyingerem volt egesz nap, ettol fuggetlenul nem sok eselyet latom annak hogy maris utban lenne a teso, mielott elkezdtek kombinalni... hehhe...
wc-papir ugyben nalunk ugyanez van, szetrohogtem magam amikor irtad, hogy Zita megfog egy darabot, es beslisszol a szobaba es tomi magaba... en fiam detto...
Meg van egy szekreny, aminek nem csukodik rendesen az ajtaja, es zsepivel van "kitamasztva". Na azt is allandoan nyitogatja, aztan megfogja a zsepit, es gyorsan kimaszik vele a szobabol... ha nemtom mit csinalt, csak azt latom, hogy villamgyorsan megy ki a szobabol, akkor mar biztos vagyok benne, hogy a zsepi ott van a kezeben, es elolem menekul, hogy ne vegyem el tole...
En is el szoktam csodalkozni azon, hogy 1 ev alatt mennyit valtozott Bercel. Tok fura, hogy amikor megszuletett, akkor olyan szep babanak lattam, most meg megnezem rola a "kicsikori" kepeket, es olyan kis "nyomi" volt, marmint ertitek, a mostani Bercelhez kepest! Persze, szep volt a maga modjan, de akkor is fura, hogy el voltam tole ajulva.
:):)
Alvasugyben nem is tudom mit mondjak... nalam egy fontos alapelv, hogy alvo gyerekhez nem nyulunk...
De az tenyleg nem annyira szerencses, ha nagyon kitolodik a delutani alvas... Mondjuk Bercelt ez nem zavarja, siman alszik ugyanugy este. Ma pl. ugye Istentiszteleten voltunk, es tokre elfaradt, fel 3-ra ertunk haza, csak 15 percet aludt napkozben. Ettunk, fel 4-kor elaludt, es 9-kor meg mindig nem kelt fel!!! Na akkor elzedtem keltegetni, hogy nehogy nekem ejjel 2-kor akarjon majd jatszani, mert akkor krdomba dolok, hat alig birtam felkelteni, mert brutalisan azert nem akartam, csak enekeltem neki, meg finoman megcsikiztem. De nagyon cuki volt, mert meg a csikizes hatasara sem akart felkelni, hanem csukott szemmel elmosolyodott, meg meg nevetett is hangosan, de aludt tovabb. Majdnem megzabaltam, le is videoztam
(maskor bezzeg egy ajtonyikorgasra felkel...
Na mindegy, szoval 9kor felkelt, evett, jatszhatott egy orat, aztan nagyot pancsizott apaval, es aztan esti mese utan szepen elaludt... kivancsi vagyok holnap mikor kel... mostanaban fel 7-kor, nekem ez halal!!
Na mit is akartam ezzel mondani??? Ja igen, alvas... lehet hogy Zita alapvetoen ilyen keson kelek keson fekszem tipus... akkor nem nagyon fogod tudni "atallitani". Aztan lehet hogy szokas kerdese... nalam mondjuk nem, en is ilyen tipus vagyok mint Zita...
Bercel 9, fel 10 korul alszik altalaban, es reggel fel 7kor kel, viszon napkozben 2 es fel-3 orat alszik.
Hogy van Zita sebes kis szaja??
Mia: nagyon aranyos Emma a kepeken, nekem is nagyon tetszik a mini-medence!
Hajni: Bercel labaval szerencsere minden okes, tokfeleslegesen vittem anno gyogytornaszhoz, legalabbis a gyogytornasz ezt mondta, de en megnyugodtam, ugyhogy nem bantam a dolgot, Bercel ugyanigy tartotta sokszor a bal labat mint Emma, de szuletesetol kezdve, es beparaztattam magam...
A kis jaro manommal vmi tortenhetett, szerintem vmikor szerencsetlenul esett amikor nem lattam, mert nem mer elindulni, ahogy eddig tette... szegenyke... remelem nem erte trauma...
Na ezt elkuldom mert ha elszall megorulok...