Szisztok!
Tegnap az eső ellenére is grilleztünk:) aztán a fedett teraszon ettünk. Lénike 9-kor fürdött és evett utoljára az este, úhgyogy nekem onnantól kezdődött a buli. Éjfélig ücsörögtünk a kertben, tök jó volt
Annyit ettünk, hogy csak na. Egyébként előre pácolt csirkeszárny, grillkolbász és sima kolbász lett sütve krumplival, no meg görög salit is csináltam mellé...annyira hiányzott már egy kis lazulás, így hát jó messzire mentünk, a kertbe
Lénikét sokan nézegettük, de reggel 7.00-ig fel sem ébredt. Úgyhogy minden szuper volt, pici eső, de a hangulat a topon volt! Ma meg jött hozzánk dédi, Lénivel imádják egymást. Szóval dédi meg főzött nekünk ebédet, tisztára úrinő vagyok, most meg DVD-zni akarunk Apával, mert közben Babszem csucsuzik.
Ja és képzeljétek, Léni ma megevett ebédre 3/4-ed üveg őszibarackos pulykát és délután fél üveg szilva-alma desszit,majd 150 ml tápit. Huhh ez is jól sikerült.
Én HIPP teákat adok Léninek, mert semmi mást, azaz filterest nem fogadott el. 3 hónapig hasfájós volt, minden szopi után fél órával már ordított a hasfájástól, így jöttek a cseppek és a teák.
Mecsek Baby Tea, nem szerette...Babamosoly Édeskömény, picit jobban megitta, de a végén azt is elutasította, Kamilla-kömény tea, utána kamilla, utána csak kömény, utána már nem is tudom vmi filteres izé...addig addig, hogy megvettem a HIPP Gyermekteát, ettől kezdve olyat iszik csak, de midig más ízben. Tudom, hogy van benne édesítés, így most hogy vannak fogacskák, kicsit visszább veszem az adagot, kevesebb kanállal, több vízzel vagy csak sima vizet kap. Azt is megissza, ha nagyon szomjas.
Foci EB: az én férjem antisportoló, de még anti sportnéző is:) hihi, így itt semmi gáz, viszont papám tiszta focibolond, így Anya meg a másik szobában lakik az EB idején:) A férjem is szokott elvonulni a másik szobába, de nem a TV miatt, hanem azért mert zenélni szokott. Szólógitáros volt egy rock együttesben, a régi szép időkben amikor még csak jártunk
már nem bandatag, csak hobbiból gitározgat fülhallgatóval, úgyhogy mi csak lájtos pengetéseket hallunk az egészből:)