Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Móni: szóval unalmasak vagyunk... értem én! :roll: :wink:
Anett: pedig mindkét cicáról raktam képet. Valszeg neked kimaradt szegény Cibetke :wink:
Edit: Andi2 Petrája is csak tápit evett mikor jött a foga ha jól emlékszem. Adj időt Léninek (és tápit :wink: )

Vagy 3x akartunk neki indulni sétálni. Mindháromszor esett. Most süt a nap, de dörög. :evil:

Kép
Kép
gabcii

Parmezán klasszikus sziámi macska. Fajtatiszta úrigyerek, a Duna Pláza egyik állatkereskedésében senyvedt még kicsi kölyökként, megsajnáltuk és megvettük. Azóta meg tart a szerelmünk! :-D
Azért Cirmike is különleges, mert csak 3 lába van... Állatmenhelyről fogadtuk örökbe, valaki úgy megkínozta (talán autó után kötötte és húzatta...), hogy az egyik lábát amputálni kellett. Ehhez képest baromi ügyes, most is a 2 méter magas könyvespolc tetején (!) szunyókál... :shock: A Cirmi nevet is a menhelyről hozta, de én Cirmiónénak hívom. Ő a férjembe szerelmes, szóval jól megvagyunk! :lol:

Kép
waterlilly

Cibetke! Tényleg!!! A nevére emlékszem! De azért emlékezetem felfrissítése céljából raknál képet mindkettőről? :roll:

Kép
waterlilly

Ez a Cibetke milyen jó név! :wink:

Kép
waterlilly

Anett!

Majd keresek képet róluk.
Megszületett ma Ádi (másod) unokatestvére császárral. Gergő, de ennél többet egxelőre nem tudok.

Kép
Kép
gabcii

Na talán jólett a gépünk!

a trokom kapar szedem a semicilint nyilván a csajtól elkpatam de már 3 napja szedem a gyógyit igy csak nem kapja vissza tőllem!

Kép

Kép
mogyoland

Edit!!

Ne idegeskedj az evés végett, Petránál már ez több mint 1 hónapja tart. :cry:
Ma pl. reggel 7:00 evett 120ml tápit(megjegyzem 220ml szokott enni) majd 10:00 kb 5 kanál alma majd a reggeli maradék tápi.
12:30 210ml tápi, 15:00 10 kanál borsó főzelék majd 16:15 150ml tápi, most este 20:00 220ml tápi.
Ja é még mindig a fogak szám NULLA!!!

Mogyo!Gyógyulj meg minél előbb!!!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Ma már nem kapar a torkom!

Hát sajnálom ,hogy igy esznek a babák!
Nállnuk akkor evett egy picivel kevesebbet mikor lázas volt meg úgye akkor volt a nagy meleg!
De nem sokkal kevesebbet!

Kép

Kép
mogyoland

Kikuka, hogy ment a főzés? vagy ma lesz csak a főpróba?

Gabci, Ádika nagyon gyönyörű kisfiú, nem csoda, ha néha lánynak nézik :wink:

Edit, zenebölcsiben közös éneklés van, hangszereket próbálgatnak, tapsolás, dobolás, ritmusra mozgás. Persze ilyen kicsi korban még nem lehet mindent csinálni velük, de lényeg, hogy közösségben legyen Panka szereti a nyüzsgést, a gyerekeket, meg az éneklést is. Itthon is sokat énekelek neki.
Képzeld, tegnap beszéltem a védőnővel, azt mondja, hogy a szülés utáni hajhullást legtöbb esetben vashiány okozza.
Még a terhesség idejéről van itthon vasam, szedem egy ideig, meglátom segit-e.

Móni, lesz még itt több téma, ami időről időre feljön, pl etetés, napirend, stb. Mindenki ahhoz szól hozzá, amihez szeretne, kedve van, de lehet új témákat is feldobni ám, ha gondolod :wink:
A medence egyébként gyereknapi ajándék volt a szüleimtől.

Holnap jönnek az unokatesómék a 2 kislánnyal, akikről már tettem fel képet. Nagyon várjuk!
Tegnap szomszédolni voltunk a Pankával egyidős kislánynál.
Igyekszem minden napra valami programot kitalálni, asszem ma veszek homokozós játékot és jövő héttől a homokozást is bevesszük a repertoárba. Csak egy jó játszóteret kéne már találni! Ilyen téren asszem a pestiek előnyben vannak!
Nagyon jó kisvárosban lakni, és itt a hegyen nagyon jó levegő van, meg szép, meg minden, de van, hogy sétálunk másfél órát és a postáson kivül egy lélekkel nem találkozunk :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Mogyo: nagy szerencse, hogy Ágika szereti a hasát. Bár nem látszik rajta. (ez igen előnyös tulajdonság) :wink:
Andi2: a 10 kanál főzelékből nem is annyira rossz sztem. Petra sem sieti el a fognövesztést. Ádika is ilyen. kb másfél hónapja növeszti azt a 2-t és még mindig nincsenek kint teljesen.
Zsu: én néha örülnék neki, ha a sétáin alkalmával csak a postással találkoznánk. Utálom az autók zaját, főleg úttesten átkelni babakocsival rémálom. A játszóterezés mondjuk nem rossz, szeretjük mindketten, csak a hintára ne kéne annyit várni.
Ja, a múltkor rászóltam egy nagyobb fiúra, hogy szálljon már ki a kicsiknek való hintából. Mondta a magáét, de megtette. Úgy láttam, kicsit megijedt tőlem. :D

Csöpp csibe tegnap balesetet szenvedett. Fogtam a kezét, ő meg fölállt és ugrált. Picit megrándult a keze. Úgy sírt, én meg úgy sajnáltam. Ennek örömére, ma a kanapéba kapaszkodva állt fel. :D
Olyan kis ügyes! Imádom!
És köszönöm még egyszer a dícséretet, nekem is nagyon tetszik. Bár én elfogult vagyok.

Kép
Kép
gabcii

Ahoj,

hazaértünk hajnalban szerencsésen, bár a gép késett a bombariadó miatt. :evil: :evil: :evil:
most pakolás, Marci köszöntés , holnap második felvonás így majd jövök ha tudok, de sztem csak hétfőn.

:arrow:

Kép
Kép
h@jni

Szia Hajni, jó, hogy itt vagy! :wink:
Marcikának Boldog Szülinapot!!!
És természetesen képeket és élménybeszámolót várunk, ha időd engedi.

Aki már csinált salátát leirná hogy kell csinálni?
És Prücsi, vagy aki sütőben sütött már céklát, azt hány percig kell sütni? Azt már tudom, hogy "hájastul" kell :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Szia Hajni!

Üdv itthon?
Marcusnka boldog szülinapot!
Majd gyere és mesélj ha időd engedi!

Gabci: lesznek még ilyen balesetek már én is félek előre!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Hajni üdv. itthon ismét! Várjuk az élménybeszámolót és a vagány képeket rólad (az új hajaddal) és persze a gyerkőcökről és Hurghadáról!!!!

Mogyo, de jó, hogy Ágika nem válogat és eszik rendesen!! Örülhetsz neki, hogy benneteket elkerül az étvágytalanság a fogzás ellenére is!

Ma voltunk az egyik játékboltban, vettünk Léninek karikapiramist. Nagyon élvezi, pakolja és dobálja mindenfelé. Ja és rágja ezerrel:))

Láttam tanuló kutyát, itt 11.400,- Ft, ha jól emlékszem Te 9.000-et mondtál. Természetesen bekapcsoltam, hihihi, olyan vicces az egész!!! Ja és amikor tovább mentünk Lénivel (Babszem a kenguruból figyelőzött:) utánunk szólt a kutya, hogy "még itt vagyok" vagy vmi hasolnót, vissza is néztünk reflexből :lol: :lol:

Zsu, merre laktok? Melyik hegycsúcson?
Gyula is kisváros, 32.000-es a lakosság száma, mi az egyik szegletében lakunk, itt is hasonló a felállás, sokszor én is csak a postást és a nyugdíjasokat látom ha sétálunk. Pedig itt is vannak kismamák, de vhogy mindig máskor sétálnak a babákkal. Viszont van egy gyönyörű kastélyunk, kb. 5 percre tőlünk, melynek parkjában fél éve épült egy EU konform játszótér. Elég kicsi, de pályázatból folytatni fogják a bővítését. Majd oda megyünk Lénivel, ha már tud ülni, akkor hintáztatni is fogom. Nagyon szép az egész!
:)

Andi, akkor kezet foghatunk a fogzás miatti nem evés terén! Mi annyival vagyunk előrébb, hogy Léninek már két foga van, szépen látszik mindkettő s tegnap úgy láttam, nagyon be vannak durranva a felső is, szóval várom a többit. Ma ebédre fél üveg őszibarackos pulykát evett és 150 ml tápszert. Tényleg, itt is kevesebb fogy a tápiból! OK, kitartás meg minden, de ez addig tart majd míg ki nem jön az összes foga???? Lénike egy picit fiatalabb, mint Petra. Az egykorú "barátnői" közül még egyiknek sem bújtak ki a fogacskái, de ők pl. hamarabb forgolódtak, mint Babszem...
Vendég

Prücsi és Zsu, a céklakészítés engem is érdekel. Ma láttam a Tescoban jó sokat, de mind fonnyadt volt és lehet most nem is kellene kajákkal küszködni, hiszen Babszem nem is eszik szinte semmit sem...de a recept érdekel!!! :)

Andi írta a TESCO-s pelust, ma volt akció vettünk egy kamionra valót, nekünk is bevált! Több gyerekes volt az üzletben, mint máskor, vajon miért...:)
Vendég

Ja igen, Zsu képzeld nekem a harmadik trimeszterben kezdett el hullani a hajam, na jó nem ennyire, mint most. Voltam a szokásos laborokon, de mindegyik a maximumnál jóval magasabb vasat mutatott ki a véremben. Szóval ennyit a vashiányról :lol:
Vendég

Edit: úgye jó pofa ez a kutyus!
Mi ma az auchanben voltunk de holnap megyünk a tescoban venni akarok én is pelust!
Hát éjszakára nekünk nem jó de ugy napközben teljesen okés!
Lánynak is van csillagpiramisa és tetszik neki!

Kép

Kép
mogyoland

Mindjárt indul a kerti grill party:) Csak Apára várunk már...
Vendég

Jó nektek Edit!

ÉN ha akarnék sem tudnék esik az eső!
De előbb jöttünk haza a városból és felhőszakadás volt kb. 20 percet álltunk a főút melett mert semmit nem lehetett látni!

Kép

Kép
mogyoland

Marci! Isten Éltessen Sokáig!

Tényleg, mentek összel oviba? Élménybeszámolót várunk!

Rossz evő babáknak ajánlom a nestlé gyümölcsös ennivaló - innivalót.
Pohárból vagy csőrösből illik adni, de én néha cumisüvegből ís adom :oops:
Ja, van még 2 fogunk, szóval összesen 5, de meg se kottyan neki.
Most viszont taknyos, köhög és szintén alig eszik!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Helló!!!!!!! Hát nagyon össze kell kaparnom magam, ez az időjárás nem tesz nekem jót. Ma Vivienem úgy döntött nem hajlandó semmit enni. No. De még a pürés bébikaját sem. Elfogyasztott kemény fél üveggel. Most este adtam neki pürésített tökfőzeléket. hÁááááááááát nem igazán szerette, azért becsúszott olyan 10 kanál. Holnap szeretnék húslevest főzni, és majd az pürésítek valamennyire.
Jaj LÁnyok én tegnap este kimenőt kaptam, és unokahugommal megnéztem a szex és New Yorkot. Nagyon jót szórakoztam. Tényleg aki szereti a sorozatot, szerintem ne hagyja ki. Ja és szigorúan a 8 órás előadásra mentem, tehát fél 11 körül otthon is voltam mint tinikoromban. :)
Ja azonkívül hogy nem akar enni ma, extra nyűgös is, előre tartok az éjszakától. :? Most este elakartam menni a gyerekkel vásárolni, de szakad ez a rohadt eső. :cry: na hát a hangulatom se fényes ettől, de szerintem elszoktam én már ezektől a kimaradós bulikból. :wink: Azért vicces, mekkora kimaradásban volt részem mi????????? :roll: :wink: :wink:

kikuka

elakartam= el akartam :oops: lehet hogy aludnom kéne inkább??? :roll: :roll:

kikuka

Ja és itt van ugye az EB is, és hát a férjem ki nem hagyna egyet sem, sőt ha kellene hajnalban is felkelne emiatt..... úgyhogy a gyerekszobába szorultam ki.......

kikuka

mostanában nekem sem kell majd küzdenem a laptopért, és a másik tv-n azt nézek amit én akaraok!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

EB - ne is mondjátok! Én is nézném, de csak egyikünk tudja :wink: Én cserébe most délután nézhetem a Roland Garros döntőt :wink:

Egyébként csütörtökön lerokkantam, beállt a nyakam és a vállam, de úgy, hogy megmozdulni nem tudtam, bepisiltem minden mozdulatnál. És estére lett nagyon szar, így egy éjszakám az horror volt. Csabi nem is tudott dolgozni menni másnap. Voltam dokinál, kaptam szurit, meg a nyakamra gallért, amilyen a baleseti nyaki sérülteknek van. Ma már jobb.

Céklát próbáltam sütőben, 1ó 20p alatt szénné égett. Én is várom a tippeket attól, aki már csinált és sikerült.
Salátát vízben 10 perc alatt pároltam meg, aztán turmixoltam.

Hajni, helló!

Gabci, édi nagyon Ádi a képeken.

Annak, akinek nincs messze a vecsési Market Central: a Müllerben lehet olyan bébikajákat kapni, amiket amúgy nem. Hipp főleg, meg Nestle Allete, meg még egy márka amit nem ismertem. Hippben van pl pastinák-burgonya, cukkini-burgonya, répa-burgonya, brokkoli-burgonya. A 8 hós kajákban mindben van valami, amit még nem akarok adni (paradicsom, tejszín, ilyesmik), ezért én még ezeket egyszerűbbeket veszem, aztán teszek hozzá husit. Meg nagyon sokféle innivaló is van, üveges gyümölcslé. Szóval érdemes benézni.

KépKép
kertikiri

Anett, macskuszok még mindig nagyon drágák!
Én asszem már írtam, de higított gyümilevet adok Nadinnak, és ha abból megivott már egy decit, akkor utána próbálkozom vízzel is, van hogy sikerrel járok.
Granulátumos teát én sem, filteresben meg nem találtam még fincsit, bár állítólag a Babamosoly tea az jó. Az édeskömény Nadinnak nem annyira ízlik, de abban van állítólag más is, lehet, hogy azt ki fogjuk próbálni.
Mi is szívesen meglátogatnánk valamikor, csak hétköznap átautózni a városon nem annyira fincsi. :? Szerintem a budapestiek közül már csak Veled nem találkoztam személyesen. De majd lesz ez másképp is :wink:

KépKép
kertikiri

Szisztok!

Tegnap az eső ellenére is grilleztünk:) aztán a fedett teraszon ettünk. Lénike 9-kor fürdött és evett utoljára az este, úhgyogy nekem onnantól kezdődött a buli. Éjfélig ücsörögtünk a kertben, tök jó volt :lol: Annyit ettünk, hogy csak na. Egyébként előre pácolt csirkeszárny, grillkolbász és sima kolbász lett sütve krumplival, no meg görög salit is csináltam mellé...annyira hiányzott már egy kis lazulás, így hát jó messzire mentünk, a kertbe :lol: :lol: :lol: Lénikét sokan nézegettük, de reggel 7.00-ig fel sem ébredt. Úgyhogy minden szuper volt, pici eső, de a hangulat a topon volt! Ma meg jött hozzánk dédi, Lénivel imádják egymást. Szóval dédi meg főzött nekünk ebédet, tisztára úrinő vagyok, most meg DVD-zni akarunk Apával, mert közben Babszem csucsuzik.
Ja és képzeljétek, Léni ma megevett ebédre 3/4-ed üveg őszibarackos pulykát és délután fél üveg szilva-alma desszit,majd 150 ml tápit. Huhh ez is jól sikerült.

Én HIPP teákat adok Léninek, mert semmi mást, azaz filterest nem fogadott el. 3 hónapig hasfájós volt, minden szopi után fél órával már ordított a hasfájástól, így jöttek a cseppek és a teák.
Mecsek Baby Tea, nem szerette...Babamosoly Édeskömény, picit jobban megitta, de a végén azt is elutasította, Kamilla-kömény tea, utána kamilla, utána csak kömény, utána már nem is tudom vmi filteres izé...addig addig, hogy megvettem a HIPP Gyermekteát, ettől kezdve olyat iszik csak, de midig más ízben. Tudom, hogy van benne édesítés, így most hogy vannak fogacskák, kicsit visszább veszem az adagot, kevesebb kanállal, több vízzel vagy csak sima vizet kap. Azt is megissza, ha nagyon szomjas.

Foci EB: az én férjem antisportoló, de még anti sportnéző is:) hihi, így itt semmi gáz, viszont papám tiszta focibolond, így Anya meg a másik szobában lakik az EB idején:) A férjem is szokott elvonulni a másik szobába, de nem a TV miatt, hanem azért mert zenélni szokott. Szólógitáros volt egy rock együttesben, a régi szép időkben amikor még csak jártunk :) már nem bandatag, csak hobbiból gitározgat fülhallgatóval, úgyhogy mi csak lájtos pengetéseket hallunk az egészből:)
Vendég

Néztünk egy zobie-s katonás filmet, dög unalom volt :lol: A végére Léni is csatlakozott...most még lehet...
Teljesen átalakult a napirendünk, nincs alvás már 18-20.00-ig, hanem inkább 16.00-17.00-ig...hát megint át kell rendezzem az eddigi szabad óráimat.
Vendég

zobie-s=zombie-s:)
Vendég

Szabi is gitározik, nemrég újra bandában. Ő a pincébe szokott elvonulni, meg ott van egydobszerkó is, és néha Barnu is levonul dobolni! 2 hetente szombaton meg megy próbára. miket játszik?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Lány szorgalmasan tanulja a felállást a járokában többnyire sikerrel és akkor nagyokat kacag!

Edit: nem semmik vagytok grillpartykat vágtok itt apával!
Nekünk is kellne!

EB: hát nem tudom nem nézzük van olyan ami talán érdekli majd apát!
De mi inkább Vb-t nézzük!

Nállnuk forma-1 van de az ezerel!
Volt is fenmt a Hungaroringren egy párszor (én is voltam)
Jótékonysági focimeccsen is voltunk amikor Schumy játszott még!

Kép

Kép
mogyoland

Én múltkor a Resident Evilt 3-at néztem a csajjal de probáltam úgy rakni a csajt ne nagyon lássa!

Kép

Kép
mogyoland

Ciripke, mostanában Viktor Satrianit vagy Metallicat gyakorol. Már csak hobbi és nem játszik bandában, mondjuk én nagyon büszke lennék rá, ha ismét láthatnám játszani...Szabi milyen együttesben játszik?
Vendég

Nagyon jó volt a tegnapi grillezés az eső ellenére is. Nagyon jók az ilyen csendes kis baráti összejövetelek, na jó az erősítő bömbölt, a szomszéd sokszor fel és le kapcsolta a világítást, de mi külvárosban lakunk, így itt lehet ilyesmit is (néha néha :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Edit: és Babszem meg aludt??? :shock:

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo, igen Babaszem este 7től aludt 9-ig, utána megfürdettem és megetettem....s annyira édes volt, hagyta Anyát és Apát bulizni:)
Vendég

Sziasztok!
Örülök, ha volt akinek hiányoztam, jól esik :lol: És köszi (ezt tán nem lehet megköszönni, vagy mégis...? :wink: )

Csajok! Azt a babatalit mindenképp hozzuk ösze, mondjuk csütörtök? Szent István Park?

Mi jól vagyunk, mondjuk... Leszámítva vmi ismeretlen eredetű 38,7 fokos lázat :shock: De a Rubophennel jól lemegy. Ma voltunk Noldi osztálytaliján (gyerekekkel, párokkal), csomó kölök volt, az egyik lánynak magánovija van, ott voltunk. Ennél ideálisbabb babatali hely nincs! Szóval kinek van itt ovija :wink: ? És van tévénk, de csak az EB idejére 8) :lol:

Anett: akkor hozzád mikor is lehet menni? :lol: Esztella tündéri, örülök, h raktál fel képeket!
Móni: akkor hogyan adjam át a könyvbéli tudnivalókat? Mondjuk tali és akkor kölcsönbe?
Andi: pont akkor voltam a közelben, mikor a Szt István Parkban voltatok :? no majd legközelebb!!!

Szép éjszakákat, nappalokat mindenkinek!!! Jövök még!
:arrow:

KépKép
1macsek

Na, Medárd van, ma esett az eső, így 40 napig esni fog...

Csütörtökre pont mond egy jó kis lehűlést...

Edit, azért ha bömbölt az erősítő, nem irígylem a szomszédot... Szerintem pont a csendért költözik az ember kertvárosba. Lénike meg nagyon ügyes, hogy ilyen szépen aluszikált.

Macsek, üdv itt ismét! Mi volt ez a lázas mizéria? Vagy még mindig tart? Hozzánk általában du. 3 után lehet jönni (lázmentesen). Esetleg Vilkóról nem lehetne valami képet látni?

Kriszti, hát igen, Budapesten autózni nem túl lélekemelő. :( A Müllert én is nagyon bírom.

Mogyo, azért most már oda kell figyelni nagyon, hogy mit látnak a babák a TV-ben. (Még ha nyilván nem is a TV felé fordítottad Ágikát, e gondolom, azért csak oda-oda pillantott.) Most már megmarad a kis emlékezetükben. Én még a Music TV hülye videóklipjeit se hagyom nézni a férjemnek, ha Eszti is látja. Egyébként nem vagyok TV-ellenes, szeretek TV-t nézni, úgyhogy nem fogom tiltani Esztit sem tőle, de sajnos már fényes nappal is olyan dolgokat leadnak, hogy hajaj! És én is olyan kisgyerek voltam, hogy láttam valami baromságot a TV-ben, és aztán hetekig rémálmaim voltak, meg féltem a sötétben, nem mertem kimenni WC-re, stb. Na ezt nem kívánom Esztinek, ezt a hülye rettegést!
Ágikának gratulálok a felálláshoz! Tök jó fej, hogy tűri a járókát! Sok baba nem szereti. Nekünk meg nincs is...

Ma Veresegyházon voltunk, a Medveotthonban. Nem csak a macik tetszettek, hanem az édesdeden alukáló farkasok is, és az őzikék, akik olyan szelídek voltak, hogy meg lehetett őket simogatni! Eszti is elbűvölve nézte őket.

Esztinek új szavai vannak: a cica ugye már "régi" nóta, most a hapci és a szia a sláger. És végre elkezdte továbbfejleszteni a kúszást mászássá, emelgeti a csípőjét, néha már kutyázik. Mindig megtapsolom, amikor sikerül neki.

Szép hetet mindenkinek!

Kép
waterlilly

Edit, Veresegyházon van egy kis hegy, ott lakunk.
Szép lehet a kastély, jó, hogy ilyen közel van!
Én tegnap beújitottam egy homokozó készletet, jövő héten valamikor teszteljük. Nálunk a legközelebbi játszótér 20 perc séta de nincs homokozó, illetve van közelebb is, de az nem túl jó. Asszem inkább autóba ülünk és úgy megyünk játszóra, pedig jobb lenne sokkal gyalog.
Jó lehetett a kerti parti, Léni aranyos, hogy hagyott Titeket kicsit bulizni!

Anett, Veresen jártatok? Hát igazán benézhettetek volna! Bár ma vendégség volt nálunk, az unokatesómék jöttek, előtte ők is a macifarmon voltak, lehet, hogy találkoztatok is :lol:
Te vezetsz egyébként?
Én is fosógép voltam kiskoromban, a nagymamámáknál csak akkor mertem kimenni wc-re, ha anyukámék előtte kimentek és elkergették a farkasokat :D
És én is olvastam, hogy már megjegyzik, amit látnak a tv-ben és éjjel előjön nekik álmukban.
Panka csak a reggeli Teletubies-t nézi, attól csak nincs rémálma :D

Én nézem a foci EB-t :oops: :lol: A párom nem sport rajongó, de én a nagyobb eseményeket nézem. A legutóbbi döntőt a Görögök játszották, mi meg pont Athénban voltunk, hát jó kis utcai banzájban volt részünk!
Már alig várom az olimpiát!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kriszti, szegénykém, gyógyulj meg hamar!
Én úgy emlékszem, hogy csak 20 percig kell a céklát sütni, de Prücsitől várok megerősitést.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi írt, betegek megint a csajok. A net meg nem engedi a babás oldalakat :shock:

Anett, gratula Esztinek a mászáshoz!
És Ágikának is a felálláshoz.
Edit, kertiparti jól hangzik. Én is szeretnék grillezni!
Na meg mozizni, Kikuka irigyellek, én is akarok kimenőt 8-tól 11-ig :lol:
Zsu, a 20 perc kevésnek tűnik, főzni is több órát kell, nem? Én egyébként egy óra után kivettem, és még nem volt puha a közepe, ezért raktam vissza még egy kicsit, mire megégett. Lehet, hogy a hőfokkal volt baj, nem tudom. Neten is rákerestem, de időt nem találtam sehol. Pedig a céklát szereti Nadin, és azt üvegesbe nem is nagyon láttam, csak innivalóban. A kuktában főzés múltkor sikerült, csak az meg kicsit macerás volt nekem.
Én a Csillagok Háborúja Dart Waderétől voltam betojva, pedig szerintem akkor már nem lehettem annyira kicsi. A hülye hörgős lélegzetvételét hallgattam álmomban minden áldott éjjel, meg még egy olyan hangot, mintha márványpadló lenne a padlásunkon, és azon járkálna, és kopog a lépte. És az volt a dilim, hogy ha a fejem búbjáig húzom a paplant, akkor nem lát és nem kap el. Ezért a tesómnak is mindig a fejére húztam, pedig ő nem félt. A mai napig állig betakarózom, még 40 fokban is. Aztán eltelt egy kis idő, mire rájöttem, hogy amit hallok, az apukám horkolása.

Most azon filózom, hogy ha Nadint nem tanítom meg elaludni, akkor nem mehet bölcsibe sem. Gáz vagyok mi, hogy már most ezen gondolkodom? Meg azon, hogy hogyan lesz itt fogmosás, ha mindig cicin alszik el. Mikortól kell egyáltalán fogat mosni?

KépKép
kertikiri

Jó reggelt!

Zsu, a Macifarm jó lehet, már sok ismerősöm járt ott. Hozzánk a legközelbbi állatkert Debrecenben vagy Szegeden van, bár ezek egyátalán nem jöttek be nekem anno. A legjobban a nyíregyházi Vadasparkot szeretem, oda évente jártunk (Nyíregyen élt a család egyik része). Azt hiszem állatkernek a hétvégi grillezésre kihozott westie és snauzer, no meg a pointer is megtette Léninek, csak úgy sikongatott, ahogy játszottak a kutyák. Amikor meg rájuk jött a hoppáré és kergetőztek, akkor meg nem győzte babuci szemmel követni őket:)
Anett tényelg szólt az erősítő, elég hangosan, de itt néha-néha meg lehet tenni ehhez hasonlókat,mert más is csak ritkán teszi meg. Így egálban vagyunk a többiekkel.

2004-ben görögorszában voltunk nászúton és a VB-t a görögök nyerték meg. Mindenhol kivetítőkön ment a döntő meccs és a győzelem után hatalmas banzáj volt mindenhol. Képzeljétek, pisztolyokkal lövöldözött egy hapsi mellettünk a tömegben...huhh volt para, aztán valamit odaüvöltött nekünk, mi nem értettük, majd továbbáll folytatva a lövöldözést!!
Vendég

Jóóóóóóóóóó reggelt minden Babának és Anyukának!!!!!! Én nem tom, de mostanában mintha kicsit megcsappant volna a társaság. Prücsi, Jutta, Bea, Móni, Andi...... bocs ha valakit kihagytam nem szándékosan :oops:
Tegnap zöldséglevest főztem, volt benne minden földi jó és pürésítettem a gyereknek. Hát bevágta.... Aztán pürésítettem délután almát babakekszet, azt is bevágta. Szóval, egyenlőre nem rossz, de szerintem a java még hátravan. Tervezem ezt a husielőremegcsinálom dolgot is. Tegnap délután jött anyukám, és elmentünk vásárolni. Kisasszony kapott 2 kalapot, 2 nyári ruhát, zoknikat ééééééééééés kengurut. Merthogy a babakocsis sétáink rémálomba csaptak át. Egyszerűen semmilyen módon nem hajlandó babakocsiban ülni és megmaradni. Gondolhatjátok az idegeim milyen állapotban voltak emiatt. Mindent kipróbáltam, hagytam sírni kicsit, minden poziciót kipróbáltunk, hát sehogy. Na majd ezt meglátjuk.
A körbe kúszás egyre intenzívebb, de kutyázni nem tud. Állni akar egyedül :shock: majd ő kapaszkodik valamibe. (gondolja ő)
Nem tudom még mit akartam, megyek ágyneműt húzni, majd akkor tuti eszembe jut. pusz

kikuka

A horrorisztikus élményeket folytatva én nagyon félős gyerkőc voltam. Elsősorban attól féltem, hogy jön "A sötétség hercege", azaz egy villogó szemű farkas és leharapja a lábom, így mindig nyakig be voltam takarózva arra ügyelve, hogy egyik végtagom se lógjon ki a paplan alól. A "Végtelen történet" c. filmben volt ez a félelmetes farkas, ott láttam és soha sem tudtam elfelejteni.

Másik félelmem, na itt már felső osztályos iskolás voltam, amikor bejött a mozikba a "Rémálom az Elm utcában". Freddytől nagyon féltem. Egyszer zsúron voltam egy menő osztálytársamnál, akiknek először volt videojuk az osztályban..termszészetesen betette a Freddys filmet, égő volt kimenni, meg hazaszaladni, így ott kellett maradnom a szobában, bár nem néztem oda, hallottam mindent...nagyon féltem attól kezdve...De félelmeimet legyűrve, már megnéztem a "Freddy vs. Jason-t" :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ja Edit én is féltem a Freddytől!!!!!!!!!!!!!!! nagyon!!!!!!!!!!!!!!!! és éjjel úgy aludtam el sokáig, hogy ökölbe szorítottam a kezem, mert féltem, ha kinyújtom az ujjaimat, akkor ugyanúgy hosszú körmeim lesznek mint neki!!!!!!!!!!!!
ja és amikor már nagyobb voltam, nagyon féltem a Twin peakstől is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kikuka

Kikuka, akkor egyforma félelmeink voltak..
Ezért nem fogom engedni Léninek az ehhez hasonló rémségeket nézni a TV-ben, de tudom, a gyerekek egymást hülyítik és idegesítik hasonlókkal.
Kikuka, milyen a kenguru??Vivike hány kg? Azért kérdem, mert most vettünk mi is Babszemnek, amikor a 6. hónapot töltte. Én bírom még, imádja, főleg akkor, ha kifelé fordítom benne, nagyon jól elvan, mindent meg akar kaparintani!! :lol:
Múlkor kettesben voltunk közepes bevásárlásnál, Babszem a kenguruból figyelőzött én meg csak pakoltam a sok cuccot a kocsiba, mondjuk rendesek voltak a bevásárlóközpontban,mert mindent felpakoltaka a futószalagra és le (pl. a 10 kg-os kutyatápot már nem bírtam volna fel és le emelgetni:)))). Megoldható könnyen a bevásárlás. A mienk 16 kg-ig jó, úgyhogy egy darabig még használni fogjuk!
Vendég

Ja Twin Peaksben volt a Rob nevű szellem vagy mi...attól mi is féltünk egy kicsit, de Freddy vitte a pálmát az tuti.....:)
Vendég

Kriszti, cékla ügyben tényleg meg kell várnunk Prücsit, csak nem tudom miért nem jön :roll: Persze nem csak cékla ügyben hiányzik :wink:
Dart Wader :lol: Ez jó!

Edit, mi is 2004-ben voltunk kint, pont azt emlitettem, mi Athénban néztük a döntőt. Hatalmas élmény volt, mindenhol kivetitők, hatalmas tömeg mindenhol és utána buliiiii!

Kikuka, képeket Viviről az új ruhában!
Hol sétáltok egyébként? Van nyüzsgés az utcán? Én Panka kezébe szoktam adni ezt-azt, virágot, levelet, mindenféle növényt, és azzal elvan, meg nézi a kutyát, mert őt is visszük magunkkal sétálni.
Gluténes babakekszet adsz Vivinek?

Jó erős hátatok van Csajok, hogy birjátok a kenguruzást, én hamar kipurcanok, szóval nálunk nem játszik már.

Tegnap megvolt a vendégség, tök jó volt, csaj élvezte a gyerekek társaságát nagyon. Kaja szar lett, most csináltam először, tészta felfújt, száraz lett :? Mi ebből a tanulság? Nem kell a vendégeken kisérletezni 8)

Mindjárt jön anyósom, varrja a függönyöket a nappaliba és az étkezőbe, és akkor már az egész ház fel lesz függönyözve.
Ciripke, Ti hogy álltok függönyileg?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na jól van, azt hittem csak én voltam paranoiás gyerekkoromban..! :lol: Hát igen, ha teljesen betakarózol, akkor gyakorlatilag semmi baj nem érhet. Még a farkasember sem tud hozzádférni! :lol: A vámpírokról nem is beszélve! :lol:

Kikuka, Eszti is látványosan utálta a babakocsizást az utóbbi időben addig, amíg a hordozóban kellett ülnie és engem bámulnia... :lol: Amióta a sportrészben ül, és látja a világot, már sokkal jobban szereti. De ha unalmas a látvány, akkor reklamál. :shock: Ha viszont jól elnézelődhet, egy idő után el is alszik.

Zsu, gondoltam ám rád meg Juttára is tegnap! :lol:

Kép
waterlilly

Zsu, én se bírom már a kenguruzást (khm, khm, egy 9 kilós gyerekkel miért is nem??? :roll: ), úgyhogy van egy überszuper Bebé Confort kengurunk eladó! Kb. 3x használtuk :? , utána rákaptunk a kendőzésre...

Kép
waterlilly

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?