Sziasztok!
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat.
Remélem már jobban leszünk.Laura csütörtök éjjel óta ahogy írtam 39 fölötti lázat produkált.Igaz péntek délelött csak hőemelkedése volt.Doki nem tudta eldönteni mi a gond és azt mondja várjunk 3 napot,majd kiderül.Péntek délután az volt a furcsa,hogy germicidet kapott doki elött 1 órával és mikor az orvos megmérte ment neki feljebb a láza.Inekciót kapott és mondta 2 óra múlva adjak neki még egy kúpot.Sajna így se ment neki le 39 alá és megfigyeltük hűtőfürdőzések után fél órával 40-41 fokos láza volt.
Nagyon elhagyatott ezekbe a napokba,menni is csak akkor megy ha vezetgetjük,vagy fekszik.Szerencsére ma este 38,8 volt a láz.Remélem holnap már semmi.
Azért volt jó oldala is az éjszakáknak.Mivel annyira ideges voltam,hogy nem tudtam aludni,így közel 200 epres gombóc van a fagyómba télire.
Jól kezdődik a nyár nálunk is.Anyukámnak eltörött a csuklója.Elesett a kertbe és még törött kézzel haza biciklizett.
Nagyon mérges voltam,mondtam is miért nem telefonál és Zsolti hazavitte volna.De az orvos megdicsérte Anyut,hogy milyen jól bekötötték/mivel csak másnap ment dokihoz/és ennek köszönheti,hogy nem kell műteni.Apu meg ma volt hasi tükrözésen és hasi Uh-ra is sajna mennie kell.
Pedig úgy vártam a nyarat,hátha valaki picit átveszi a gyerköcöket.
Na ennyit a sopánkodásból.
Mazsi
Mindenhogy vinnénk fel szemdokihoz Pestre,de sajna a dokink nem egyezik bele,hogy írjon beutalót.Mondtuk neki voltunk 2 dokinál különbözők a leletek.Erre azt mondta,hogy ha 10-hez megyek 10 más vélemény.
Esetleg más uton valahogy?
Nagyon helyes a szoknyába Lea.Nálunk is hasonló a szitú,mint Timiéknél,hogy ha mászik mindig hasra esik.
Ria
Férjem asztalos.Apósommal dolgoznak ketten.Esetleg ajánljam?És nem is drágán.Sajna csak a távolság...Mikor költöztök?
Képet a frizuról!
Helga
Milyen Pesten vezetni a forgalomba?Próbáltad?
Lora
Hogy alakult a szopi gyógyszer mellett?Brigi észrevett valamit?/íz.../
Bocsi.Igen Emőkére gondoltam.
Timi
Kditke
Gratula a menő-manó Tominak.Látom akkor nem unatkoztok.
Én is a ruhákat ki szeretném szelektálni,de Laura nagy segítsége mindig oda fajul,hogy még 2 óra múlva is tele ruhákkal a szoba.
Laura nagyon imádja a cseresznyét és az epret is.Már ott tartunk,hogy el kell a közeléből vinnünk és előtte nem ehetjük.Az éretlen meggyet is megenné a földről,mert azt hiszi az is cseresznye.Tünete nem volt neki.
Pann
HÚ gratula Gergőnek,mind mozgásilag ás evésileg.Ezt hogy csináltad,hogy a kanállal egyedül eszik?Főzelékeket is?
Laura is kanalazgat,de sokszor megunja és inkább szórja szét a kaját.
Nagyon ügyi csuzdán Gergő.Én nem nagyon engedem fel,mivel állandóan előre,hason akar lejönni.
Laurát múltkor barátnőm kislánya harapta meg a hátán.3 hónappal idősebb,és mikor az Anyja elhúzta hirtelen azt hittük nem történt semmi,mivel Laurának egy hangja se volt.Este mikor fürdettem vettem észre a gerincén egy kör alakot,sok fognyommal.
Rókica
Ezt a pörgést!És két gyerköc mellett.
Most olvasom jöttök Szombathelyre.Esetleg nincs kedvetek a szabadidőtökben eljönni hozzánk?Hol tartják a képzést?Csodálom Pont Szombathelyen,mikor itt szoptatási tanácsadót egyet se ismerek.Aki volt ő meg nyugdíjas.Igaz pár védőnő konyít hozzá,de nem nagyon segítenek
Ágiboldi
Gratula a tolmácsoláshoz.
Minden nap megy Boldi bölcsibe?
Nálunk nem enged be se bölcsibe,se oviba saját magunk sütötte sütiket az ÁNTSZ.Csak ropi...
Nagyon ügyi a férjed.Esetleg a receptet leírnád?
Ezt a méretet.Képek alapján nem is látszik Boldin.Laura szerintem még csak a 9 kg körül tart.
Lorca
Köszi az oltásos tanácsot.Akkor még várok vele,hogy tünetmentes legyen Laura.
Szabiról olyan keveset beszélsz.Mi van vele?
Panka
Jobbulást a férjednek.
Látom nem lesz gond Emili félénkségével a gyerekek között.
Nurofen:
Én megbontás után a hűtőbe tartom.