Új privát üzeneted érkezett!

Etus, jobbulást! Nem irigyellek ha Neked mindig ennyire fájt. :(

Doo, Viki kis akaratbajnoknő. :lol: Persze ez az adott szituban egyáltalán nem vices. De mostanában nem írtál hisztiről, én azt hittem már csak a pelenkázás a zűrős.
Lehet Vikinek azért nem igazán jók a szandik, mert kis balerina lába van, nem? De még most is gondolom, az a legjobb ha minden pánt csattos, mert ha nyúlik a bőr azt lehet állítani.
Nekem is szokták mondani, miért vágom oyan fiúsra Hangi haját, mikor lesz így derékig érő haja? De hát egy csomó ilyen idős babának ilyenkor még alapból nincs is hosszabb haja. Akkor meg nem mindegy? Meg Neki nem is nő mindenhol egyformán. A füle és a homloka fölött még most vágtam bele először mert most 15-ösre állítottam a gépet. Eddig a 21 millis még bele sem nyírt soha. Csak a feje tetején és hátul nőtt.
De azért már kíváncsi lennék, hogy fog kinézni hajjal. Majd lehet egyszer megnézem egy frizuratervező programmal. :lol:

Cseresznyét majd én is kipróbálom, itthon roskad tőle a fa.

Etus, tetszett Bercel kokketálása a piercing-es kamaszal. :lol: Átérzem a helyzetet,mert Hanga meg a kukásokat tudja úúgy megnézni. Frankón beáll és nem mozdul. Néha olyan kínos. :oops:
Vendég
 


Bea, aranyos a feltételezésed, de nem lett 5-ös a szakdogám csak 4-es. Még az első fősulin, mikor még nappalira jártam , ott stréber voltam,, mert az átlagtól függött az ösztöndíj. :wink: De a többi már csak a túlélésre ment. Na jó, ez nem azt jelenti hogy 2-eseket kaptam, de utána 4-es körül volt mindig az átlagom. Húúú, micsoda kulisszatitkokat árultam el. :lol:
Vendég
 


Na, nincs itt senki? Tényleg Ági, miért van az, hogy a jelenlevő fórumozóknál, Te mindig az utolsó vagy? Hisz Abc sorrendbe írja ki a neveket.
Vendég
 

 
 

itt vagyok! :)
Vendég
 


Szia! Viki Királylány alszik? én barom állat este 8-kor kávét ittam, nem tudom meddig gubbasztok még itt. Apa meg persze foci eb-t néz...
Vendég
 


Doo, jöttél, láttál,elmentél. :cry: :lol:
Vendég
 


újra itt :lol: fúú, én szilveszterkor ettem 5 kávés muffint és hajnali 3ig nem tudtam elaludni :roll: :twisted:

Viki 7 :!: órától alszik.
Vendég
 


de téged sem ír ki a net h itt vagy ám.
Vendég
 


én is bóklászom közben más oldalakon. meg engem sosem ír ki, a profilomban így állítottam be.
7-kor elaludt??? Akkor gondolom nappal nem aludta túl magát. Én is ma döntöttem el, hogy korábban fogom fürdetni. Olyan hisztit rendezett ma este is, hogy csak na. De haragudni sem tudtam rá, mert irtó fáradt volt. Inkább ne aludjon reggel 9-ig, de 8-kor már teljesen kivan.
Vendég
 


Még emlékszem a kávés muffinos sztoridra. :lol: :lol:
Vendég
 


Hajni, nem tudom engem miért ír utsónak. Én nem is látom magam :shock: kiírva.

Én meg azt hittem Zita fú de álmos, erre 50 percbe telt mire elaludt. És olyan büszke vagyok magamra :D végig türelmesen a szobában voltunk, nem jöttünk ki. Bár szerintem ha kijöttünk volna sem alakul nagyon másképp. Ennyi idő alatt kint is elálmosodik :roll: na, mindegy. Tudom minden nap ilyen kitartónak kellene lennem, de sajnos nem megy. Úgy érzem, akkor játszon még, én meg teszek-veszek közben. most 50 percet feküdtem. Fő a kényelem. 8) Ő meg úgy ugrabugrált, hogy felszakította a száját a pelenkázó oldalánál-a kiságy mellett van közvetlenül :cry: :cry: sírdogált de nem volt vészes. Utána folytatta :? bátor :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Szegény Zita,remélem nem fájt neki nagyon.


Emma most aludt el.

Nagyon tetszik neki,hogy fel tud állni,csak ugy mosolyog utána, fürdés óta azt próbálja,9 óra óta 3-szor raktam mellre,hogy aludjon,végre sikerült.

Évi
mia2007
 
 


Felrepedt a szája, és csak kicsi sírás volt? Tényleg bátor. Ági, csak így tovább, kitartóan! :wink:

Na megyek megpróbálom legyőzni a koffeint, majd szorítom erősen a szememet. :D

Kiscsillagom úgy tűnik náthás. :(
Vendég
 


A hiszti állandósult nálunk! Biztos, hogy szándékosan, manipuláció céljából csinálja. :twisted: Nagyon megy neki, lilulásig nem vesz levegőt, aztán ha megkapja ami miatt kitört a balhé, nevetgél jókedvűen!
Akkor most azonnal hiszti ellenszereket kérek! Nem bírom!!!!

Hajni és doo örültem a szandis eszmecseréteknek, mert most akarunk Rozinak is venni. Tegnap már végigtolta a babakocsit az utcában (megvan, hogy mire fogja használni a sportkocsit :? ) így azt hiszem időszerű befektetni. Szval összefoglalva ne asso, linea, szieszta jöhet?!

Szegény Zita fáj még a szája? Őt is kemény fából faragták, ha csak kicsit sírt.

Évi meglásd, most hogy felállt Emma a többi dolog is jön rohamléptekben. Olyan gyorsan csinálnak mindent ezek a gyerkőcök.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Hanga náthás? Remélhetőleg csak egy kis taknyolás lesz belőle! Hajni elfelejtettem a multkor írni, de annyira tetszett a sztorid amikor Hanga a könyv lapocskákat dobálta a kukába. Mármint nem az tetszett amit csinált :wink: , hanem ahogy csinálta. A szemeim előtt van!

Etus, jaj szegénykém! Látom nem is volt energiád jönni éjjel! Most, hogy ritkultak a szopik ez várható volt! Még én sem mensizek szerencsére!Sokaktól hallottam, hogy ha sokáig nem jön meg szülés után, akkor elég fájdalmas lehet. Én előtte meg sem éreztem. Na ezt jól kiveséztem :?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Etus, hogy s mint? Én azt hittem ritka ha ilyen sokáig-egy év körüig nem mensiszik valaki, de itt vagyunk egy páran így :) meg 2 ismerősöm is hasonlóan.
Etus, Ti mikor szeretnétek kistesót?? Ha jól emlékszem még nem mesélted.
nekem régen volt hogy alig fájt a hasam, de volt hogy suliba/melóba sem tudtam menni...szülés előtt "magabiztosabb" is voltam, hogy hát attól sokkal jobban nem fájhat, mint mikor fetrengtem az ágyon és nem bírtam felkelni 1 órát, amíg hatott a gyszer...na, azért kicsit jobban is tudott fájni a szülés. De a pozitív gondolatok hatása azért megvolt. :)

Bea, hiszti... :roll: most nincs ötletem. Magammal kapcsolatban, én úúgy tudtam gyerekként is hisztizni, hogy volt hogy a hidegvíz segített csak....vagy legalábbis odáig jutott a szitu, hogy kaptam egy kis hideg vizet...Doo? Káros lehetett ez rám?? :lol:
Azért ilyet nem tervezek....de tudjátok ember tervez...
én a hiszti után még fél órával is hüppögtem meg remegett a mellkasom, Anyu mesélte hogy sokszor rámszólt, hogy mostmár tényleg fejezzem már be, erre én: csak most nyugszom meg. Már megnyugodni sem lehet?....és kezdtem újra bőgni. :oops: :roll:
Ez nehéz lehet, mármint ezeket a helyzeteket jól kezelni. ha odaadod akkor elérte lilulása tárgyát, s azt hiszi a célravezető út...ha nem adod, ki tudja meddig lilul? :shock: figyelemelterelés? gondolom már próbáltad...Szép szóval megértetni? :lol: velem most nem mész sokra :oops:

Kép
ági_bp
 
 


Jaj, Hangának gyógyerőt küldünk. Remélem múló dolog. Zitának azóta is szívogatni kell az orrát :? már magának dugdossa a szívófejet az orrába (és szájába) persze élesben azért nem.

Kép
ági_bp
 
 


Bea

Hangának remélem hamar elmulik az a nátha dolog.

Még nekem sem jött meg a dolog,de van ugy érzem most jön meg,de semmi,én nagyon jó elvagyok nélküle.

Tegnap adtam az Emmának egy kis nurofent,hátha jobban alszik és ő is tud pihenni,de nem jött be olyan vidám volt.

Hiszti nekünk a kiságyban van,ha este beleteszem,hogy aludjon,addig sir amig ki nem veszem,utána mosoly,napközben egyedül elaszik azzal nincs gond.
Nem vagyok az a tipus aki engedi,hogy sirjon.
mia2007
 
 


Kép
mia2007
 
 


Kép

Ez ma reggel készült
mia2007
 
 


Szia Évi, a word-ben írok és ezért nem láttam, hogy itt vagy, közben meg olvasok még.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Szegény Etus, remélem már jobban vagy, vagy talán már enyhült a fájdalom kicsit. :(
Nekem mindkét szülés után alig 3 hónappal már megjött és a 2. szülés után nagyon erős alhasi görcs is társult hozzá. Juj de jó, hogy nektek még nincs rá gondotok.

Bea, a belilulok a hisztibe, hát konkrét tippet az elterelésen kívül én sem tudok adni. De ez rémisztő és ijesztő is egyben, hogy Rozi képes eddig elmenni. :?

Ági, Zita fájdalom-tűrő képessége nem semmi, belevaló kiscsaj. :lol:
Azt nem írtad, vérzett-e neki?

Gyógyulást kívánok Hangának és Zitának is.

Doo, még azt is mérd meg nekem legyél szíves, mekkora az átmérő. Jaj, most jut eszembe spirál alakban a merevítő bevarrva vagy nem? Megpróbálom majd visszakeresni a fényképet amit feltettél róla.

Hiszti nálunk is kezd előjönni sajnos, szerencsére nem lilulásig. Tegnap 1* aludt a Gergő mert Alexandrával nagyon sokat játszottak (szaladgálás, ugrálás és mászás) és nem volt ideje elaludni, 7-kor fürdettem és már 8-kor el is aludt, ami korai fekvés a szokásos 10 órához képest, elalvás utáni 1,5 órába 4* kellett bennem hozzá.

Gergőnek nem ízlik a joghurt, se a paradicsom, se a cseresznye, többszöri próbálkozás után sem akar enni belőle :( , bezzeg a homokozóban a homokot kanálról nyalja, annál is fintorog de mégis megnyalja újból és újból. :lol:

Tegnap délután felénk felhőszakadás volt, mennydörgéssel és villámlással és mi kint voltunk az étkezőben, az ablakok nyitva voltak és mikor bementem a szobába, hát látom beesett az ablakon az eső, a függönyből csöpögött a víz, ki kellett csavarnom és csak úgy folyt belőle de amikor megláttam, hogy a laminált padlón meg áll a víz és még a szőnyeg is vizes, akkor már szinte sokkot kaptam. :twisted:
Doo, nálatok is ítéletidő volt?

Évi, nagyon aranyos Emma :lol: :lol: és ez a mini medence, ilyet még nem is láttam, kicsi helyen ideális.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Hajni, látod Alexandrának is kevés haja volt, ezen a képen 18 hónapos volt és még nem volt hajvágása :? (nem volt mit levágni belőle).

[img]
Kép [/img]

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


szilvi, ez nem is kép, hanem festmény! :lol: édi baba volt ez az Alexandra! :)
na, teljes hossz 175 cm, merevítők 34.5 cm-enként, spirálban bevarrva, az alagút átmérője 46 cm. azért, ezek nem mm pontos adatok :roll: de remélem, tudod használni.
Vendég
 


nálunk esett az eső, de sztem nem annyira mint felétek, meg villámlás sem volt. nem is baj, mert mi meg gyalogoltunk felfelé haza az esőben. ének nem volt, csak séta az esőben :lol:

bea, lilulós hisztiben sztem én sem lennék okos - egyébként is mostanság értékelem át a nevelési elveimet. :roll: én a figyelemelterelésben sem tudok elég hatékony lenni Vikinél :roll: értsd, sztem róla egy külön könyvet kéne írni, tele nevelési "receptekkel". asszem Rozi is ilyen lehet némiképpen...

enéym mostanában tudjátok miért hisztizik?! hogy tolhassa a babakocsit!! :shock: persze nem éri fel, én tartom a levegőben a gyereket és úgy tolja - hát olyan boldog tőle!! ersze ki a hülye? én h egyszer játszásiból mutattam neki - nem gondoltam h ennyire rákattan... :roll: most már mutogat h azt akarja és bőg, ha nem engedem, mert ugye két kézzel gyereket tartani, babakocsit kormányozni nem egyszerű.

én azt reméltem h szülés után lájtosabb a mensi. pontosabban ezt hallottam. én nem voltam nagyon görcsölős, bár volt egy fél év, amikor igen és tudjátok mitől múlt el? egy méregtelenítő diétától! :shock: nem is azért csináltam, de ez mindenképpen nagy hozadáka volt. sokáig nem értettem h miért múlt el, de aztán vhol olvastam h pl az ízfokozók vízvisszatartó hatásúak a szervezetben, uúgy, mint a só, és ezek is fokozzák az ödémát mensi előtt. és aztán már tovább nem tudom a hatásmechanizmust, de akkor rájöttem h mennyire igenis károsak az ízfokozók. sokaknál meg állítólag migrént is okozhatnak. n én elég migrénes is voltam! ez is vhogy a terhesség óta jobb.

etus, Bercelnek olyan értelmes tekintete volt már 3 hósan is!! :shock: :D bírtam ezt a hajas fotót :lol: vagány 8)
ja és ha nem találod azt az ételízesítőt, amit mondtam, akkor van sima szárított zöldségkeverék (asszem dm-ben is, de ez nem tuti), amihez elég ha sót keversz és megvan a bio-vegeta!
Vendég
 


Szilvi, köszi, akkor van remény hogy egyszer Hanga is hajasbaba lesz. :lol:

Bea, Hangi is ma olyan igazi földhözverős hisztit csinált. Egyetlen módszer nem felidegesíteni magad :shock: és a legfontosabb, ne érje el a célját. tudom ezt nagyon nehéz kivitelezni, de hidd el csak ez a célravezető. Imi is nagyon ki tud akadni ha Hangi hisztizik, szokta is mondani, hogy ha ilyen "földhözveremmagam" típusú gyerek lesz , Ő kiszalad a világból. Ő állítólag nagyon jó gyerek volt, neki nehéz elfogadni, hogy ez is a gyerekkor része, és az a ritkább aki nem esik át ezen a korszakon. Én viszont hisztis voltam, én jobban értem Hangit. :lol:
Mondjuk az gáz hogy nem vesz levegőt, így nem mondanám, hogy hagyd hogy egy kicsit kitombolja magát. Bemásolom Neked Ranschburgot. Egy picikét okosabb mint én. :lol:
Vendég
 


Doo, köszönöm az adatokat meg a fáradozásodat.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


"... A dacosság valóban kötelező periódus a fejlődés során. De a hiszti olyan kihívás amit a szülőnek meg kell oldania, ha rosszul reagál, ez megárthat a gyermekéhez fűzödő kapcsolatának és nem tesz jót a további szocializáció menetének. ...

A legjobb megoldás ilyenkor, ha a szülő azt tetteti, hogy a hiszti egyáltalán nincs rá hatással. Úgy kell tennie, mintha a gy. sivalkodása egyáltalán nem zavarná. Persze tudom a szülők számára ezt alsősorban a többi ember miatt nehéz teljesíteni. De ne feledjék el: a hisztiző gyerek látványa csak azok számára szokatlan és elítélendő, akiknek sosem volt saját gyerekük. Az ő véleményük pedig egyáltalán nem lehet perdöntő. :!: ... "

A gyakolati tanácsok már inkább 2-3 éves gyerekekre vonatkoznak úgyhogy nem írom le.
Vendég
 


Doo, hát igen 100x meg kell gondolni mit enged meg az ember mert utána nagyon nehéz visszacsinálni. Én a boltban-evéssel vagyok így. Nem akartam rászoktatni, hogy egyen a boltban, de mostmár inkáb letörök neki egy kiflicsücsköt minthogy üvöltsön érte. Csak egyszer megkínálták a boltban, ott elfogadta, azóta nincs visszaút. mindegy, szerencsére nem csokiért tombol, csak valami rágcsálnivalót adjak a kezébe.
Vendég
 


ja, ezt megint elfelejtettem, édes Emma, nagyon szép szeme van.
Vendég
 


fúú, én régen úgy ki voltam akadva a boltban etető szülőkre - hogy nem igaz már h azt a kis időt nem bírja ki a gyerek, mire nevelik így?! :lol: :lol: most meg, háááát...

különben sztem ranschburgnak igaza van ugyan, csak sztem abban nem h akinek volt gyereke, az tudja h mi az ábra: v nem volt mindenkinek hisztizős gyereke v simán elfelejtik jó hamar. sztem utóbbi. múltkor hármasikrekkel volt az anyjuk a dm-bben, olyan iskola előtti v elsős korúak asszem, és mindegyik válazthatott vmit. persze, elkezdték mindani h még ezt is meg azt is, mire az anyjuk határozottan, de tök normálisan mondta h egyet, mert különben semmit nem kapnak. a pénztárosnő meg a biztonságinak mondta h úristen, ő ezt a sivalkodást nem bírná, ő már ebből kiöregedett - pedig egyáltalán nem voltak hangosak v vmi! sőt, sztem marha ügyesen nevel három egyidős gyereket egyedül!! :roll: szal itt még hiszti sem volt, mi lett volna ha az van a szeme láttára... :?
Vendég
 


sztem is tök helyes ez az Emma gyerek! :D

ági, enyém is sűrűn tartja így a lábát, mint Emma a képen (bocsi) - már akartam is kérdezni h ez rendben van-e, csak nem tudtam hogyan elmagyarázni. na nem olyan nagyon sokszor, de azért előfordul.
Vendég
 


Az idézet 2. részével nagyon osztom a véleményemet, lásd. sógornőméket:
A most 4 éves keresztfiúnk még jelenleg is de amikor kicsi volt nagyon hisztizett.
Soha nem ültették be a bevásárló kocsiba, vezetgették maguk mellett, amikor meg már szaladni is tudott akkor rohantak utána és amit ő akart, azt persze pakolta be a kocsiba és ha rászóltak akkor meg ment a műsor (földhöz vágom magam, visítok, stb...).
Na erre én ugye kérdeztem hogyan tudsz te így vásárolni? És a válasz az volt, itt az üzletben nem akarom, hogy hisztizzen, mit szólnak az emberek.
Mire a pénztárhoz értek, a kocsiból fele kaját amit vásároltak megkezdette és evett belőle, hát én nem is szerettem/szeretek velük vásárolni járni.
A legjobb az egészben az volt, mikor azt mondta, úgy várom már,hogy ellehessen vinni bárhová mint az Alexandrát.
Hát ilyen neveléssel nem tudom mikor jut el idáig. :roll:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


A Gergő is tartja így a lábát mint Emma, nem hiszem hogy ez gond lenne.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Etus még nem volt, bizti rosszul érzi magát. :(

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Mia, szép a leányzó. Ezeken a képeken nem tűnik olyan ducinak, mint a legelsőn amit felraktál. Az régebbi kép volt?
Én ahogy visszanézem Zita képeit, Neki (is) kerekebb volt a pofija egy időben.
Lányok, ti nem vagytok úgy régebbi képekkel, hogy rácsodálkoztok, hogy jéé, ilyen volt?


Szilvi, vérzett is neki, bár ki nem folyt a szájából, annyira nem, de ahogy belenéztem-mivel belül repedt szét, véres volt.

Doo, nem gond szerintem ha így tartja néha a lábát. Mivel nem mindig tartja így, és szépen jár, ezért gondolom ez csak egy szokás. Biztos még sokféleképpen tartja, csak azt észre sem vesszük. :wink: De biztos nem izomeredetű problémája van, úgyhogy nyugi.

Jajj, kíváncsi lennék a véleményetekre. Alvás ügyben :roll: furcsa problémával jövök elő, szal túl sokáig alszik reggelente :shock: :oops: :lol: de komolyan. Ma is 3/4 10 előtt kelt, és totál el van csúszva így a nap. 2kor próbáltam elaltatni, ebéd után, és az lett az eredménye, hogy először kómázott a cicin, aztán újult erővel kezdett ugrálni az ágyban, és le akart mászni, én nem hagytam, Ő sírt, hisztizett. nekem a tegnap esti nagy türelmem szertefoszlott :oops: :cry: :cry: úútálom ezért magam, és kiakadtam, hogy nem alszik megint majd csak 3 körül el és megint késő estig kukorékol. Úgyhogy jól "összevesztünk", dühösen letettem a földre, és mondtam ne is lássam 4ig :shock: :oops: (kettesben vagyunk) és kimentem mosogatni. Ő meg bement a nappaliba és egyedül játszott :roll: aztán bejött a konyhába. Olyan lelkifurdim volt mikor lehiggadtam. Kérdeztem Tőle anya hogy volt mérges? Erre összehúzta a szemöldökét és morgott egyet :oops: közben mosolygott is, úgyhogy remélem nem viselte meg. De honnan tudta mi az a mérges? Ilyenről nem is szoktunk beszélni. Néha csak nézek miket megért már! :shock: Az a rossz, hogy ugye legyek következetes, ha már bevittem aludni, ne hozzam ki. legyek türelmes, ez még egy darabig oké is. Viszont! Baromira frusztrál, mikor elkezd sírdogálni, mert nem engedem le az ágyról, s ugye én következetesen nem engedtem le, Ő meg sírt...s akkor jön a következő érzés, hogy egyébként nem szoktam sírni hagyni, most meg hagyom :shock: :roll: s vajon van-e értelme hogy itt ríkatom "csak azért" mert én azt találtam ki, hogy Ő aludjon, itt az ideje. Értitek a dilemmámat? és olyankor már nem jön be a cici, semmi. Elég makacs. Tegnap este azért bírtam jól, mert elvolt a kiságyban s nem sírt.
Most azon filózom, felkeltsem-e reggelente korábban? :shock:

Kép
ági_bp
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.29 14:47-kor.

Kép
ági_bp
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.29 14:48-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Ági, jaj de szuper képek, az árnyékszülők gyerekükkel :lol: jó szöveg. :lol:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


ági, sztem is nemes eccccerűséggel keltsd fel korábban, oszt jól van. hátha bejön... már én sem ringatom Vikit - cicin alszik, mint a régi szép időkben :lol: ill én is csináltam olyat a napokban h elkezdtem ringatni és nem tetszett neki, kifordult a karomból és akkor hagytam még játszani. de most már megint alszik. volt már ilyen, úgyh sztem lehet h mi átállunk a korai alvásra. de szép is lenne - főleg így h akkor egy elég jó kis tentét nyom: ma is f7ig aludtunk - az majdnem 12 óra. napközben meg közel 2-t aludt. remélem, nem csak a nyomasztó időjárásnak köszönhető.
sztem is tök jók a képeitek! mint mindig :wink:
köszi a lábacskás nyugatatást - csak hát ugye neki volt egy kis láb problémája, ami miatt tornáztatni kellett és én azt több mint fél évig nem gondoltam h gond, aztán mégis az volt, úgyh most már igyexem elővigyázatosabb lenni.

tudjátok mit eszem? rizstejben főtt köleskását juharsziruppal. és tudjátok, milyen az íze? mint a császármorzsának!! :shock: ha nem én csináltam volna, elhinném h az! lehet, páromnak megmarketingelem a dolgot, mert a smarnit szereti, de a köleskását tuti nem enné meg... :roll:

etus, remélem, bőszen nekiugrottál a szakdoli írásnak és azért nem jössz, nem pedig mert éppen kivérzel... :roll:

ja, enyém pofija sokkkkal duckóbb volt még fél éve. most úgy veszem észre h megint kezd kerekedni egy kicsit. múltkor visszanéztünk néhány videót, ami nov-jan között készült: hát, olyan kis álmodozó tekintete volt még, nem túl sok értelemmel a szemeiben :roll: :oops: pedig én akkor is olyan kis okos szeműnek láttam... de utólag már ezt nem erősíteném meg... :roll: :oops: :shock: persze, csak "objektíven", mert úgy egyébként az nem kérdés h nekem van a legokosabb-legszebb (és remélem, nem a leghisztisebb :roll: :wink: ) lányom a földkerekségen! ;) 8) :lol:
Vendég
 


Ági, nagyon művészi fotókat tudsz csinálni. Tényleg, jó érzéked van hozzá. Persze jó az alany is, de még azon túl is van benne valami plussz. Például a kalapos képen Zita is gyönyörű, jó az elkapott arc és imádom a hátteret is mögötte. Bocs ha kicsit túláradiztam, de ez most kikívánkozott.

Alvás: :?: ez van a fejembe. Én lehet elég önző lennék felébreszteni, olyan jó lenne addig aludni. :lol: De komolyra fordítva, én is felébreszteném, ha ennyire nem alszik el délután. Azért alvás nélkül még nagyon hosszú a nap.

Doo jó kis alvókája lett Vikinek. Én miután leírtam itt, milyen nagyokat alszik mostanában, hogy elfárad napközben, ezzel meg is szűnt ez a helyzet. Éjjel csomószor ébred 2 napja, nappal csak 1 órát alszik. Úgyhogy vigyázz mit írsz ide. Ez boszorkány topic. :roll:

Tényleg Etus nyugtass meg minket hogy jól vagy.

Jól hangzik a vacsid, Doo. :lol:
Vendég
 


hahóóóóó, ugye nem az EB-t nézitek? :lol:
Vendég
 


én nem :lol: ezek szerint eb van? :oops:
Vendég
 


ági, sztem is van érzéked a fotózáshoz. uakkor Zita továbbra is v inkább egyre jobban látható h nagy MŰVÉSZNŐ :lol: olyan a mimikája h ihaj! :shock: :D
Vendég
 


néha úgy érzem h alvás nélkül még nekem is hosszú a nap :wink: :roll: tegnapelőtt v hogy én is sunytam egy fél órát. jaj de jó volt!! régi szép idők, amikor egy csomót szundiztunk együtt kicsi manókámmal...! :)

ja biliztetés (és még vmi volt, amire szerettem volna reagálni, de már nemtom, mi volt... :roll: :oops: ) emlékeztek arra az ismerősömre, akit meséltem h 4 hósan kezdte biliztetni a kisfiát? na, most a gyerkő másfél és még NEM szobatiszta, pedig tán még egy éves sem volt v pont annyi, amikor már ő is jelezte a kakit. szal nem véletlen az a két év körüli időszak. ráadásul gyakorló anyáktól hallani h addig jó, amíg gyermek pelusos, mert utána aztán mindenhol kell pisilni-kakilni... :roll: jó, ez nem túl pszichológiai megközelítés, de azért nem elhanyagolható szempont :wink: :lol: ez az elbújva kakilni pelusba időszak ráadásul nagyon el tud húzódni - szal ez nem feltétlenül jelenti h ripsz-ropsz szobatiszta lenne, ha hozzáfognál. sztem még érdemes várni egy kicsit.
Vendég
 


Köszönjük a képek dícséretét :oops: :D persze ezek válogatott képek, szal még készült vagy 140 :lol: és azok közül válogattam.
Egyszer volt téma, hogy van egy hiányérzetetek a képeken, nekem is nagyon sokszor, abszolút átéreztem amit akkor írtatok.
Egyébként szinte csak én fotózgatok, Apa hiperlusta :evil: és az elején rengeteg homályos kép készült vaku nélkül :cry: azért megvannak :D
Zita művésznő igen, a legviccesebb, mikor műsír :lol: néz ránk és sír, lesi a reakciót, kicsit abbahyja, mondjuk lépdel arrébb s arra figyel, vagy hasonló, megint ránknéz s sír. Jajj, ollyan de ollyan átlátszó :lol:

Fél10kor elaludt :shock: :oops: ennyit a mérgeskedésről ma, hogy megint sokáig ébren lesz (gondoltam10-11). Du egyébként 3kor aludt el, s 5kor bementem, nem keltettem még fel, de akkor erősen gondolkodtam rajta, melléfeküdtem (ez máskor mindig felébresztette, pedig csak aludni akartam én is olyankor azért feküdtem mellé) de most nem ébredt fel, én meg néztem Őt és elaludtam. Fél6kor ébresztett :shock: ahhoz képest hamar elaludt este.

Kép
ági_bp
 
 


Köszi Doo, igazából egy röpke gondolat volt részemről amit már több okból el is vetettem. Egyrészt nem akartam én hogy szobatiszta legyen, az tudom hogy még nagyon soká lesz, főleg a pisi miatt. Csak gondoltam szokja az érzést, hogy majd egyzser Ő is úgy csinálja mint a nagyok. :lol: Mert ezt még nem írtam de már jó ideje mi is együtt járunk Wc-re :lol: . (Elvek, mik is azok? :? ) És ott már irtó kíváncsi mindenre, engem meg iszonyúan frusztrál ahogy alámnéz, szóval mostmár kitessékelem. Ott vár az ajtó előtt, ott kell vele beszélnem hogy tudja még nem szöktem el, a Wc meg visszi a hangot a panelban, szóval az egész lépcsőház tudja hol vagyok ép. De elkanyarodtam az eredeti témától. Szóval az elsődleges szempont hogy 2 hét múlva innen el kell költöznünk, a házzal nem leszünk kész, így ez 2 költözés. Ez úgy gondolom éppen elég neki, nem hiányzik semmi más újdonság. Így is nagyon félek tőle. Már a cumin is gondolkodtam hogy elvegyem-e tőle óvatosan, de most azt sem merem.

Azért az megnyugtató, hogy nem lett szobatiszta az ismerősöd kisfia. Legalább bebizonyította Neki az élet hogy milyen hülyeséget csinált. De azért köszi mindenkinek a válaszát, de már magam is rájöttem, több lenne vele a macera mint a haszon.
Vendég
 


Doo, arra akartál reagálni, hogy káros lehetet-e rám a hidegvíz mikor hisztiztem! :wink: pohárból loccsant, a pohár zöld volt és műanyag :roll:

Kép
ági_bp
 
 


ÁÁÁ! Juhé! chateljünk 8)

Kép
ági_bp
 
 


Műsírás, ez jó, édes lehet. akkor azért van még mit csiszolni a tudományán, ha ilyen átlátszó. :lol:

Hangi meg 2 napja, a földhöz vágja magát az utcán ha én menni akarok Ő meg nem. Nagyon kis "cuki". :twisted: Eddig utcán nem hisztizettt látványosan, na de eljön az az idő is hamar.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?