Mia, szép a leányzó. Ezeken a képeken nem tűnik olyan ducinak, mint a legelsőn amit felraktál. Az régebbi kép volt?
Én ahogy visszanézem Zita képeit, Neki (is) kerekebb volt a pofija egy időben.
Lányok, ti nem vagytok úgy régebbi képekkel, hogy rácsodálkoztok, hogy jéé, ilyen volt?
Szilvi, vérzett is neki, bár ki nem folyt a szájából, annyira nem, de ahogy belenéztem-mivel belül repedt szét, véres volt.
Doo, nem gond szerintem ha így tartja néha a lábát. Mivel nem mindig tartja így, és szépen jár, ezért gondolom ez csak egy szokás. Biztos még sokféleképpen tartja, csak azt észre sem vesszük.
De biztos nem izomeredetű problémája van, úgyhogy nyugi.
Jajj, kíváncsi lennék a véleményetekre. Alvás ügyben
furcsa problémával jövök elő, szal túl sokáig alszik reggelente
de komolyan. Ma is 3/4 10 előtt kelt, és totál el van csúszva így a nap. 2kor próbáltam elaltatni, ebéd után, és az lett az eredménye, hogy először kómázott a cicin, aztán újult erővel kezdett ugrálni az ágyban, és le akart mászni, én nem hagytam, Ő sírt, hisztizett. nekem a tegnap esti nagy türelmem szertefoszlott
úútálom ezért magam, és kiakadtam, hogy nem alszik megint majd csak 3 körül el és megint késő estig kukorékol. Úgyhogy jól "összevesztünk", dühösen letettem a földre, és mondtam ne is lássam 4ig
(kettesben vagyunk) és kimentem mosogatni. Ő meg bement a nappaliba és egyedül játszott
aztán bejött a konyhába. Olyan lelkifurdim volt mikor lehiggadtam. Kérdeztem Tőle anya hogy volt mérges? Erre összehúzta a szemöldökét és morgott egyet
közben mosolygott is, úgyhogy remélem nem viselte meg. De honnan tudta mi az a mérges? Ilyenről nem is szoktunk beszélni. Néha csak nézek miket megért már!
Az a rossz, hogy ugye legyek következetes, ha már bevittem aludni, ne hozzam ki. legyek türelmes, ez még egy darabig oké is. Viszont! Baromira frusztrál, mikor elkezd sírdogálni, mert nem engedem le az ágyról, s ugye én következetesen nem engedtem le, Ő meg sírt...s akkor jön a következő érzés, hogy egyébként nem szoktam sírni hagyni, most meg hagyom
s vajon van-e értelme hogy itt ríkatom "csak azért" mert én azt találtam ki, hogy Ő aludjon,
itt az ideje. Értitek a dilemmámat? és olyankor már nem jön be a cici, semmi. Elég makacs. Tegnap este azért bírtam jól, mert elvolt a kiságyban s nem sírt.
Most azon filózom, felkeltsem-e reggelente korábban?