Új privát üzeneted érkezett!

Hello lanyok,

Kepzeljetek Monster mar tobbe-kevesbe megfogja az olebe tett jatekokat es beteszi a szajaba. Vegre kezd ertelmet nyerni az a sok jatek amit vettem neki. Imad zenet hallgatni es teljesen odavan a gyonyortol ha felolvasok neki az elso konyvebol ami ilyen zorgos szines anyagbol van es baromi bugyuta szoveg van benne de neki ez nem szamit. 1 hete ujra visszaallt a 3 orankenti szopizasra nappal es ejszaka este 10 es reggel 6 kozott egyhuzamban alszik. Igy tobb idom marad magamra es a haztartasra . Azert nem teljes az oromom mivel az ejszaka kivetelevel egy szemernyit sem alszik. Hetvege ota elkezdtem tornazni napi 45 percet a postnatal rescue :D dvd-re es persze minden nap legalabb 1 orat tologatom lenduletesen a babakocsit. Voltunk vasarolni es nagyon elkeseredtem, hogy meg mindig kozelebe sem ertem a regi alakomnak. Tudom 10 hete szultem es eddig nem sokat tettem testmozgas ugyben. Tejem egyebkent rengeteg van meg mindig akar ikreket is etethetnek. A mini pill-t mar szedem 3 hete es semmi mellekhatast nem erzek leszamitva egy kis koztiverzest ami par napig tartott de azota minden olyan mint regen. Na nem mintha lenne ertelme szedni mert azt sem tudom mikor es hogyan fogjak hozza a hazaselethez. Nemsokara indulunk az oceanhoz persze megint autoval mert egesz heten esni fog es igy nem lehet repulni. Az biztos, hogy meglatogatom egyedul a szalloda uszodajat es konditermet. Vasarnap jovok es irok/valaszolok nektek.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Kép

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Kép

Kép
Kép
eduarda07
 
 

 
 

Kép Monster a rainforest bouncer-ben

Kép
Kép
eduarda07
 
 


sziasztok!

bocsi, hogy ilyen ritkán... első hetünk kettesben-hármasban. Roppant élvezem, mondjuk mindig van valami... De a gyerek kiderült, hogy tök nyugodt ;) nagyon szeretem, nem is tudom, megérdemeltük-e ;)
Pár napja elkezdtem kendőben ringatni nem kézben. Több oka is van, egyik, hogy nehéz a kincsem.... tegnap az orvosnál 5.27-et nyomot... pucéran ;) szval nem kell aggódni, eszik rendesen ;)
És annyit nőtt már, kinőtte az 56os rucikat :)
Sokat mosolyog, szeret a kiságyában beszélgetni a zsiráfjával meg a békájával :) szval tünemény :)

És sokat alszik, és ezalatt én intézhetem a háztartást ;)

Katavirág, kicsit aggódom, hogy Veletek milesz, mármin az otthoni ügyintézéssel, ugyanis én felhívtam a minap az otthoni kerületi önkormányzatot, ott kell ugyanis igényelni az otthoni anyakönyveztetést... azt akartammegtudni, hogy elindíthatják-e a szüleim az egészet. Igen. De nemis ez a lényeg, hanem csak úgy véletlen rákérdeztem, mégis kb mennyi idő, míg elkészül. Azt mondták 3 hónap :shock: :shock: mert nemrég (jópárhónapja... :evil: ) átvette egy másik hivatal ennek az ügyintézését, az önkormányzat nekik küldik meg az igénylést. szval volt egy idő, mikor a régise és az új se foglalkozott vele és nagy a torlódás. Nos nekünk csak bosszúság, hogy júni helyett valszeg júliusban megyünk haza (akkor már muszáj a keresztelő miatt), de Katavirág Nektek necces is lehet! drukkook, hogy minden rendben legyen!
Most olvasom,hogy ma utaztok haza, jó utat! Remélem minden simán megy majd a kis Olival :)

Katavirág, nem akarok beleszólni, de ha gyakrabban szoptatod nem lesz több tejed? amárciusi fórumon nagyon bíztatják a többiek a kevés tejjel rendelkezőket, hogy tartsanak ki, ne adjanak tápszert.

Edu, nem semmi, hogy fejlődik Áron! de az éjszakákért nem irigyellek.... én asszem azért is bírom ilyen jól, mert azért 4-5 órát tudok esténként egyhuzamban aludni. Jó ehez az is kell,hogy miután Máté lefeküdt aludni fél órával én is az ágyban legyek... és hulla is vagyok... szegény uram... ő olyankor még úgy bújna... ;)
tök jó, hogy minden rendben köztetek! és jó utat az óceánhoz!
nem igazság, hogy nem jön össze a repülés! :(
ja, és tündériek aképek! annyira nagy baba lett már ÁRon, és télleg, már baba és nem csecsemő!!! :) sokat van a pihenőszékben?
én most épp egy olyanon gondolkodom, mert voltunk itt egy magyar anyukánál újszülött látogatóba és amikor Máté nyűgös kezdett lenni beraktuk az ottani pihenőszékbe és tetszett neki!!! szval ;)

na megyek, vidám hosszúhétvégét Nektek :) és igyekszem jönni... ;)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


sziasztok!

bocsi, h igy eltuntem, de most annyi mindent kellett intezni, meg a hetvegen tengerpartoztunk, oriasi melegek vannak, hetkozben meg baba mama klubozunk, ami hihetetlen jo :wink: !

Edu! gyonyoru kisfiad van, olyan ertelmesen nez :wink: ! milyen volt az oceannal? Leon is mar egy hete atalussza az ejszakat, bar napkozben o is nagyon aktiv! amugy en is beleptem a mini pillesek taboraba :wink: , hat az elso bogyot remego kezekkel vettem be, ja es kepzeld itt a 6hetes ellenorzesnel meg sem neztek, h minden ok, igy mario bejelentette, h o addig nem nyul hozzam, amig vki rendesen megvizsgal, mert h nem akar vmi hulyeseget csinalni, de aztan megse birtuk :oops: :wink: ...

Katavirag! mar most nagyon hianyzol, remelem minden rendben veletek :) !

Kolyok! sajnos nalunk anyukam nem intezhet semmit, ugyanis nem vagyunk hazasok es meg kulfoldi is az apuka, igy csak haza utazhatnank, de 3honapig ott is kellene maradnunk, igy marad az itteni 4honapos varakozas :roll: ...

Kép Kép
rima
 
 


Sziasztok,

Az ocean turne nagyon jol sikerult habar zuhogott az eso majdnem vegig. Azert a papira raakasztva sikerult kicsit setalnunk harmasban a parton. Az etterembol termeszetesen ki kellett jonnunk amikor nagyon razenditett es mindenki minket nezett. :D Szerencsere felhoztak az etelt a szobankba mivel azert annyi eszunk volt, hogy a szalloda ettermebe mentunk. A konditerembe eljutottam vegre es pezsgofurdoztem is.
Monster magasra emeli a fejet ha letesszuk hasra es szemlatomast nagyon tetszik neki a dolog. Par napja megint szivat es 2 orankent eszik napkozben. Pont ezert uszom a tejben mar megin. Tenyleg ti hogy birjatok ki mellszivas nelkul ejszaka azt a 8-10 orat? En automatikusan felkelek a fajdalmas teli melleimre es mehetek pumpalni az ejszaka kozepen. Vasarnap utazunk haza es mar most idegeskedem a gyerek miatt. Engem is nagyon megvisel ez a kis tizensokoras turne nemhogy egy 12 hetest. A csomagolasrol nem is beszelve. Termeszetesen a fel hazat ossze szeretnem csomagolni neki.
Rima, engem is csak azert neztek meg a 6 hetes ellenorzesen mert mondtam a szulesznonek, hogy nem estek ki a varratok. Erre o vetett ram egy pillantast es kozlte ez semmiseg es majd jo lesz. Szoval en sem voltam ki ezzel a vizbol de azota sokat javult az alvazam, foleg a medence alapi izmok erosodtek meg es a tukorbol nagyjabol mar minden a reginek latszik a vastag heget leszamitva ami remelem eltunik majd egyszer. Szoval nem kell aggodnotok mert gyorsan rendbejon ha meg nem lenne tokeletes. Mar kezdek frusztralni a szex dolog miatt mivel elkepzelesem sincs hogy hogyan fogjunk hozza egy gyakorlatilag allandoan ebren levo baba mellett. Mit csinaltok a baba-mama klubban?
Kolyok, ez az anyakonyveztetes meg utlevelkerelem kesz rohej. A legtobb orszagban ket allampolgar gyereke automatikusan megkapja az allampolgarsagot ugyintezes, varakozas es penz nelkul. En meg ezert sem fogtam hozza mert felhaboritonak talalom, hogy bizonygassam a magyar allamnak, hogy a gyerekem jogosult az allampolgarsagra. Itt bezzeg senkit nem erdekelt kik vagyunk meg a igazolvanyainkat sem kertek el es azonnal anyakonyveztek a gyereket a kivant nevre az utlevel meg 1 het alatt elkeszult igaz 160$ volt. Nem semmi Matenak milyen meretei vannak. Monster most 5,8kg es 64cm. Allitolag semmit nem jelent milyen gyorsan hiznak csecsemokent mert 1 eves kor utan ezek a gyerekek tok cingarak is lehetnek. Ugye milyen buskomor dolog eltenni azokat a gyonyoru pici ruhakat amiket kinottek? En mindig megkonnyezek 1-1 kedvenc ruhacskat. Pihenoszeket mindenkepp vegyel mert minden baba imadja es abban ulve jobban szeme tudja vetelezni a kornyezetet. Fizikailag jol erzed magad igy 5 hettel a mutet utan?
Puszi

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Szia Edu!
A konditeremert irigy vagyok, nalunk Mario elkezdett feltekenykedni :shock: :shock: :shock: , h ez h jott neki, sot a multkor azt mondta, h szerite nagyon sexy a linea negra :shock: :shock: , komoyan mondom agyara ment az apasag! Leon nincs oda a tummy timert, vagyis ha rajtunk fekszik, azt imadja, mert akkor farkasszemezunk, de csak ugy, kesz idegbeteg lesz tole :lol: ! A hosszu repuloutat nem irigylem, meg a csomagolast sem, mig egyedul utaztam, akkor is becsomagoltam a fel hazat :oops: , hat meg igy, csak egy rovid setara johogy nem huzom magam utan a kufert :oops: :oops: :oops: ! baba mama klub nagyon jo, igazabol a kornyekbeli anyukak jarnak oda a babakkal, ami abbol jo, h aztan lehet kozos setakat szervezni, kedden a klubba volt egy kozmetikus csaj, ingyenes szepsegapolas, szoval mindig van vmi program, ja es ingyen ebed :wink: , na ezt most ugy irtam mint egy csoro, akinek ebedre sem telik :lol: ! eldontottem, h fogunk jarni baba masszazsra, meg talan uszni is, meg van baba joga :shock: !
Hogy telik a napotok Aronnal? elvan o maga is, vagy sokat kell vele foglalkozni?

Kép Kép
rima
 
 


Hello lanyok,

Gyors bejelentkezes. Itt vagyunk Budapesten. A repulout nagyon gaz volt mivel Monster nem aludt 36 oran at es borzasztoan nyugos lett mire megjottunk. Jogos volt a reszerol es nagyon szegyellem magam amiert egy 3 honapos babat erre kenyszeritettem. Ma mar jobban van a gyerek es egesz nap alszik. Nem irigylem Kataviragot akinek 20 orat kell majd repulnie nemsokara Oliverrel.
Jovok majd meg!
Puszi

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Sziaztok!

Edu! szegeny pici aron baba! elhiszem, h megviselte, engem is megvisel a nem alvas, nem meg egy 3honapos torpet! es most meselj! milyen otthon :) ? szulok, h fogadtak Aront? nagyon kivancsi vagyok :wink: !

en kivagyok! 2napja bogok! ugyanis anyosek tegnap megjottek! apos mast sem csinal, csak cigizik, picire fujja a fustot, mar nem tudok hova menekulni, kertem, konyorogtem, sirtam, egyszeruen nem erti, meg jol ki is rohogtek, anyos meg egyfolytaban pokrocba csavarva hordja leont, mert szerinte fazik, mikor en rovidujjuban futkosok, meg mindig hason altatja, erre is mondtam, h inkabb ne, meg szerinte minden feloraban ehes a pici, mert ha nem lenne az, akkor aludna :twisted: :twisted: :twisted:

na megyek tovabb szenvedni :lol:

Kép Kép
rima
 
 


Szia Rima,

Basszus nem irigyellek anyosodek miatt. Legyilkolnam azt aki a gyerek kozelebe akarna menni cigivel. A hason altatas meg egyenesen remes. En sosem fektettem hasra mert az USA-ban egy kampany indult a bolcsohalal megelozese erdekeben es ennek egyik eleme a haton valo altatas. Ha jol ertettem nem tudtok kommunikalni mert ok nem beszelnek angolul te meg nem tudsz albanul. Meddig maradnak? Beszelj mindenkeppen Marioval mert ezek veszelyeztetik Leon egeszseget. Meg jo, hogy nem alszanak egesz nap! Egyre kevesebbet fognak ahogy nonek. Monstert egesz nap szorakoztatni kell de atalussza az ejszakat cserebe.
Nalunk minden rendben de mar nehezen birom a csaladot. Anyukamat nem birom levakarni Monsterrol. Holnap meglepunk Becsbe 1 ejszakara a kis csaladommal es hetfon megyunk tovabb Felso-Ausztriaba. Szegeny Monsternek nem eleg a jetlag meg a foga is jon. Sokat sirdogal, allandoan a cicin log es konyekig bent van a keze a szajaban.
Megyek furdetni Monstert.
puszi

Kép
Kép
eduarda07
 
 


sziasztok,

bocsi hogy eltűntem...
kicsit kevesebb időm van ;)

Edu, sajnálom,hogy ilyen rosszul viselte Áron az utat. remélem ausztriában majd csudajól érzi magát! :)

Rima, ez tök dúúúrva, én sem engednék senkit cigizni a baba mellett. Mario mit szól ehez???
én nem vagyok annyira hasonfekvés ellenes, elején féltem, de igazából nincs kimutatott összefüggés a bölcsőhalál és a hasonfekvés között ha jó kemény az ágy. Máté úgy szeret aludi, hason. Nagyon jól alszik úgy. de megértem, ha valaki nem szereti, akkor nem szabad eröltetni. pl ébren nem szeret úgy lenni, csak amikor alszik.

mi amúgy csudajól vagyunk :) múlt vasárnap már 5.6 kg felett voltunk az 56os ruhákat már régesrég kinőttük :) és a mai legújabb, már nemcsak az öklét próbálja a szájába rakni hanem rájött, hogy érdemes az ujjacskáját kinyújtani és lőn, délelőtt visszaaltatta így magát.

nálunk amúgy ami nagyoon bejött a kendő! szinte mindig képes abban elaludni és sokkal szabaabbak vagyunk :) már voltunk igy kirándulni, meg vásárolni, de pl Apa hasán volt míg én fodrászhoz mentem... ami nem volt egy bölcs döntés, kicsit fiús lett a frizkóm... :?

na megyek, Edu, türelem, holnap mentek is :)

vajon mi lehet Katavirággal?

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Sziasztok!

Edu! Annyira annyira irigy vagyok, imadom Ausztriat! szegeny Aron, akkor lassan harapni fog :wink: , csak kitartas, anyukad meg csak babazon, nemsokara ugyis otthon lesztek! Aztan majd kerunk kepeket!

Kolyok! nekem baba nelkul is rossz tapasztalatom van a fodraszokrol, marmint itt Londonban! Azt a kendot irigylem, bar mi mindig babakocsizunk, ha nem akkor meg autoval megyunk, sajna itt nincs olyan szep taj, mint nalatok turazasra :? ! Sikerult valasztani kocsit?

Katavirag! Mar nagyon hianyzol!!!!!

En lassan megbolondulok, anyos reggel 6kor mar jott be a szobankba, mert akkor kelt Leon es sirt, o meg panikolt, h mi baja a gyereknek, miert sir, eddig mindig kedves voltam, de betelt a pohar, mondtam Marionak, h azonnal kuldje ki, elegem van, apos meg nem tudja a koszonom es a kerem szavak jelenteset, Mario elmagyarazta neki, h ez nekem nem tetszik es en addig nem vagyok hajlando meg egy pohar vizet sem adni neki, meg szerinte a no dolga a pasi kiszolgalasa es ok, ferfiak meg sem mozdulnak, na elmagyaraztam, h sorry, de ez Anglia, 2008 es en nem vagyok szolga, nem tetszik nekik, h mario mindenben segit.... Anyos meg mindenbe belemaszik, szerintem az osszes bugyim szinet tudja, kesz vagyok, 25napra jottek, meg lelkiismeret furdalasom van, h talan velem van a gond, es most megkellene alazkodnom elottuk, de nekem ez nem megy...

Kép Kép
rima
 
 


Hello csajszikak :!:

Gyula citybol irok, immar masfel hete itthon. A zuram meg visszament egy korre kocsival, mert sok volt a cucc, de holnap mar o is itt lesz. Na, majd megint all a bal, betor nyugalmas kis eltunkbe es megint szamon ker mindenert... :wink:

Csak futolag olvastalak most benneteket. Edukam, kisfiad edesbogar.

Kolyok, nalunk papirok szerencsere elitezve. Apa ugyanis mindenkibol kicsikar mindent, ha kell.

En mar fittmami vagyok, szaladnak le a kilok, bar meg 3-4kg-ot le kell adnom. (68-cal szultem, most 56 vagyok, teszta has meg befigyel) Gyermekunk ugyanakkor hizik es hizik. 3 kg-val szuletett, mar mindjart 6 :!: Behozta a 4 kilos babakat is. Persze ez a tapszernek is koszonheto.

Kolyok, ari vagy a szoptatasra buzditassal, de nalam mar minden be volt vetve (sor, tea, folyadek). Meg ici pici tejem van, de Oli mar 1 hetes kora ota kap tapot is, ugyanis nem gyarapodott elegge es mindig ehes volt. Na most bezzzeg... :wink:

Dragasagom 6 hetes kora ota atalussza az ejszakakat, es nappal is jokat szunyal. Alig vartam mar ezt, ugyanis engem nagyon megviselt a hajnali keles, neha 2x is. 33 eves koromra jol ellustultam, meg kell hagyni.

Az utobbi napokban kicsit tobbet van ebren nappal es nem tud mit kezdeni magaval, de nem szoktatom kezhez. Ha evett, ivott, tisztaba van teve es vigasztaltam, jatszottam is vele es megis uvolt, ilyenkor jon a duhongo: kisagyaba rakom es szepen befejezi a kiabalast.... fel ora mulva. Ez a fel ora csokkenni latszik idovel.

Na, most latom, megszoktam kulfoldon ezt az ekezet nelkuli irast... bocsi. Ja, es hogy csak magamrol rinyaltam itt vegig. Raadasul hulyesegeket, de ma ilyenem van.

Na puszi, itt van ket kep Olibabarol 6 hetesen (ma egyebkent 8 hetes a dragam)

Kép Kép
katavirag
 
 


sziasztok!

Rima, nem semmi az anyósapós pajtás :evil: :evil: nekem ehez képest aranyemberek... (apósom mosogatott!!!!)
és a 25nap is rengeteg még "rendes" emberekből is... :? :shock: hogy fogod bírni? nem Veled van a baj! minimális tolerancia és alkalmazkodás tőlük is kell!!!!

végül meghoztam (két napja) a döntés a babakocsival, CAM CORTINA X3 tris, 3kerekű ami levegővel felfújt, ehhez képest aránylag kicsire összecsukható és ehhez képes aránylag könnyű. csak sajnos itt Svájcban még nem láttam :( haza meg még később megyünk csak :(
szval most vadászom az itteni boltokban hátha.. de csak rendelésre, látatlanban meg nem akarom.

Katavirág, ha még itt vagy, áruld el a titkot, hogy lehet meggyorsítani a papírokat, mert ez hihetetlen sok idő,amit nekünk mondtak!!!!
hát, bevallom, én nem hagyom sírni a gyerkőcöt, inkább játszom vele, vagy berakom a kendőbe. Azt mondják ilyen kis korban még nem lehet elkapatni... és én nem bírom hallgatni ha sír... :roll:
de érződik az írásodból, hohgy vidám vagy, ezek szerint jó otthon kicsit?
és naggyon szép a fiad!!! Olyan szép szemekkel néz ;)

Edu, tudom most nemolvasol, de remélem vidáman telnek a napok az Alpokban ;)
vidám hetet ;)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Bekukk lányok, mert mindjart esti furcsi...

Kolyok, a papirokat en sem tudom, hogy intezte a ferjem, de valahogy sikerult neki (ismerned kellene ot :roll: )

Ja, en sem hagyom picurt mindig sirni, csak ha mar semmi nem segit. Meg ha mar az agyamra megy. Egyebkent ez is csak 3 naponta fordul elo :lol:

Latom, ti mar a mini pillrol beszeltek. Nekem Oli 6 hetes koraban megjott a mensim, de mi nem vedekezunk, mert Olira is 3 evet vartunk... :lol:

Na puszi, megyek, mert nenonenoneno :o :o :o van.
katavirag
 
 


Hello lanyok,

Edu is back!!!!
Vasarnap este erkeztunk vissza Washingtonba. Szegeny Monster most is rosszul van a jetlag-tol. Odafele 3 napba telt atallnia. Teljesen felborult a belso oraja es nappal alszik ejszaka helyett. Ma hajnali 3-kor kelt es azota sem aludt vissza. Kesz vagyok en is az allando virrasztastol meg a sok sirastol. Tegnap olyan keservesen sirt, hogy en is elbogtem magam. A masodik gyereket tuti nem viszem haza legalabb 1 eves koraig ha nem muszaj. Visszafele business class-on utaztunk mert az economy-n keptelenseg elferni a babaval a bassinett ellenere is. Nana, hogy nem maradt meg a kosarban es folyton kezben volt. Tulajdonkeppen vegig szoptattam a 8,5 orat mivel szegeny gyerek olyan frusztralt lett attol, hogy nem maszkalhatunk kedvunkre. Tobbszor is at kellett oltoztetnem mert a pelenka nem birta a kikepzest. Mellesleg eleg bonyolult a repuloi wc-ben pelenkazni es oltoztetni. :D Na jo ennyit a repulos elmenyekrol. Mindezek ellenere augusztusban utazunk Hawaii-ra ami meg messzebb van innen mint Europa. :oops:

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Rima, remelem tulelted az anyos-apos kikepzest veszekedes nelkul. Minden tiszteletem a tietek amiert ilyen toleransak vagytok a nagymamakkal-nagypapakkal. Nekem boven eleg volt a sajat anyukam 2 hetig es sajnos az evek ota nem latott anyosomeknak is kenytelen voltam megmutatni Monstert. Szerencsere csak 40 percet kellett kibirom es nem 25 napot. :D Megfogni persze nem engedtem nekik a torpemet. Ok nem muzulmanok veletlenul? Gondolom a kulturalis kulonbsegek teszik a nezetelterest kozottetek es nem az, hogy ok rosszindulatuak lennenek. Nalunk rosszindulat az van boven. :D Kitartas es vigyazz Leonra.

Katavirag, tok jo, hogy elokerultel. Mikor indultok Ausztraliaba? Vigyel a repulore sok-sok pelenkat mert mi majdnem kifogytunk belole a sok eves miatt. Ja es marha nagy adag turelmet a hosszu utra. Jo, hogy van meg tejed mert minden csepp szamit a tapszer mellett is. Erdekes, hogy belolem meg mindig dol a tej annak ellenere, hogy 3 hetig gyakorlatilag nem szoptattam csak fejtem. En is hagyom Monstert sirdogalni amikor mar minden fegyvert bevetettem es semmi sem hasznalt. Szerintem meg kell tanulniuk megnyugtatni magukat. Ebben nagy segitseg, hogy szopizza az oklet amikor feldult. Bator vagy amiert nem vedekeztek. :D Ilyenkor az evfolyamtarsam jut eszembe akinek a lombikbebije utan felbukkant meg egy kislany teljesen spontan es varatlanul de szerencsere oriasi volt az orom. A ferjem szeretne ha Monster elso szulinapja korul belefognank baby no.2 projektbe. Haaat majd meglatjuk. Most idonkent ezzel az eggyel sem birok el. Nagyon szep a kisfiad es irigykedem a sulyolvadas miatt. Nalam megallt es a sok szoptatas miatt allandoan ehes vagyok. Na majd ha elkezdem a hozzataplalast 6 honapos kortol eljon meg az en idom.

Kolyok, klassz a babakocsi amit kineztel. Nalatok a 3 kereku tenyleg praktikusabb a hegyek miatt. Mondjuk a vaza nagyobb helyet foglal el a kocsiban. A tokeletes babakocsi nem letezik es elofordul, hogy az ember 2 ev alatt tobbet is megvesz lasd nalunk ahol kellett egy nagykereku mert rengeteget kirandulunk es a pillekunnyu chicco travel system-et nem akarom tonkretenni. Monster annyira utal hason fekudni, hogy meg mindig uvolt a tummy time-kor. Sokan azert nem merik haton altatni a babat mert felnek amikor hany/bukik a baba akkor megfullad. Monster profin oldalra forditja ilyenkor a fejet. Egyebkent amelyik baba hason akar aludni az elejetol azt ugy sem lehet megvaltoztatni. A kendoben tudsz egyebkent hazimunkat csinalni? Nekem az a legnagyobb bajom, hogy mindenhova hurcolom a kis szornyeteget es igy nagyon lassan vagy sehogy sem vegzek a teendoimmel. A kendot 2 hetes koraban probaltam utoljara amikoris nem tul lelkesen fogadta. Lehet rossz tipusu kendot vettem. Teszel fel kepet a tiedrol hasznalat kozben? Monster tegnap 6,1kg-ot nyomott es kb. 65cm. Gondolom egyre nehezebb lesz ot a kendoben cipelni.

Puszi

Kép
Kép
eduarda07
 
 


most hiperrövid leszek,
mert 1 óra múlva vendégek jönnek és még a lakás fut, azaz sehogy sem áll ;)
szval:
Edu, Welcome Back!
milyen volt ausztriában, arról nem is meséltél!
majd teszek fel képet meg írok hosszabban!!! addig is :)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


sziasztok!
na míg várom, hogy felébredjen a kis lurkó vagy megjöjjön a barátnőm, addig van időm írni ;)
Szval Edu, nem semmi, hogy beválltátok az utat, és nemcsoda hogy kivan a kismonster :) de remélem sikerül neki hamarabb az átállás...
kendőben mindent lehet csinálni, amit nagy hassal lehet, elvben... no mosogatni nem tudok ;) porszívózást csak azért nem próbáltam, mert azt máskor sikerült még eddig megoldani. De pl mosni így szoktunk menni, teregetek is, pakolok... jó, a fürdőt sem akkor surolom ki :lol: nagyon praktikus. na, rakok fel egy képet... ;)

Kép

itt jól látszik,hogy tökre be van bugyolálva ;) nem tud ebből kiesni sem és szeret benne jókat aludni ;) és szerencsénk van mert amivel riogatni szokták a kendős anyukákat, hogy akkor többet babakocsiban el nem alszik.... az nálunk nem jött be, szokott abban is elaludni ha álmos ;)
amúgy ezen a képen az új frizum is látszik, kicsit túl rövid lett és ha nem borzolom össze akkor fiús... :roll:
amúgy elsőnek nekem is rosszabb típusú kendőm volt, és utána vettem ezt a szupert. 2-3 hetesen nekem is nyűglődött benne, mi 4hetesen szoktunk rá ;) meg az elején nekem is meg kellett tanulnom belerakni úgy, hogy jó legyen Neki... Mi is 6kgosak lettünk :lol: és hidd el, így még mindig könnyebb, mint kézben... ;) jójó, kocsiban mégkönnyebb :lol: :lol: najó nem reklámozom ;) nekem/nekünk bevált

Katavirág, nemadod kölcsön a férjedet, hogy nekem is segítsen papírokat gyorsítani?
jelenleg úgy fest, júli 10dikén megyünk haza és júlis végéig tervezünk maradni. De ahhoz az kell, hogy a papírok ne 3 hanem 2 hónap alatt elkészüljenek... :roll: ha nem, akkor mi Mátéval tovább maradunk Apa nélkül.... amit nem szeretnék....
komolyan megjött???? :shock: :shock: nekem még nem, de mi védekezünk... de mondtam a dokinak, csak semmi hormonális...
mikoris mentek tovább a télbe??

Rima, gyere panaszkodj ha van mit!!! sokat gondolok ám Rád, hogy bírod???

hihetetlen, holnap leszünk kéthónaposak.... :shock: :lol:

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Sziasztok!

Katavirag! gyonyoru, gyonyoru Oliver, meg mindig odavagyok a kis orratol, olyan edi :) , gondoltam majd teszek fel Leonrol kepet, ahol latni, h kisfiu, csak neked, h elhidd, de nem tudom, h szabad e vagy sem... hat mi is vedekezunk, de meg nem jott meg, nem is hianyzik... amugy nekem is az egyik baratnom jutott az eszembe, aki 5evig probalkozott, meg a lombik sem sikerult neki, vegul orokbefogadott egy kislanyt es csodak csodajara, 2honapon belul teherbe esett, de gondolom ti nem bannatok, ha kozbe jonne egy kisteso :wink: !

Edu! welcome back :) ! mar hianyoztatok es szegeny Aron(mondtam mar, h nagyon tetszik a neve :D ), h a csudaba neviselte volna meg az ut, meg az idoeltolodas! majd kerunk sok kepet az otthonletrol! azt hiszem en is fogom hagyni leont, hagy sirjon(nem tudom, h fogom kibirni), meglehet kovezni, de miota itt vannak anyosek a kissrac hihetetlenul viselkedik, vagyis anyos mindig kezben hordta, egy masodpercre sem tette le, most meg mar a babakocsiban is uvolt seta kozben, vhogy visszakell szoktatnom :? ! Anyosodekkal mi a gond? Parod sem jon ki veluk?

Kép Kép
rima
 
 


Kolyok! Dogos az uj frizko :wink: ! Meg a babakocsi is szuper, mozessal veszitek, vagy a nelkul? es a kendo is tetszik, most ez hulye kerdes lesz, de nincs benne melege? na ez hulye kerdes lett :lol: ! Leon is 8hetesen volt 6kg, de erdekes, h meg sok 56os ruha jo ra, aggodom is rendesen, viszont a mozes mar majdnem kicsi, nem ertem :roll: ! Ha holnap nem jonek, nagyon boldog 2.hos szulinapot Matenak :wink: !

Akkor rolunk! Anyosek penteken mennek haza, azert ilyen hamar, mert anyos apukaja nagyon lebetegedett, sajnalom, h ilyen ok miatt kell hazautazniuk, viszont orulok is :oops: ! tudom, szemet vagyok, de kesz ideg is, a latogatasuknak koszonhetoen lement rolam 5kg, ilyen gebe 10evesen voltam, egy jo a dologban, h mar hasam sincs :roll: ! amugy nem rossz emberek, csak masok, es a legszornyebb, h tervezik, h evente fel evre mindig ide koltoznek, ugyanis naluk az a tradicio, h mikor a fiu gyermek csaladot alapit, vagy o koltozik oda a szuleihez, vagy a szulok a fiatalokhoz :roll: , na en elore sirok, meg jobb is van, Mario intezi ocsikenek a vizumot, es akkor o is velunk fog lakni(tudjatok, akit mar emlitettem, h h kihasznalja mariot), na ha ez sikerul, akkor a szulok is kikoltoznenek, de akkor en is a hazbol, a fiammal egyutt :evil: :evil: :evil: ! Szoval nalunk zajlik az elet, csak sajnos nem a rozsaszin, vegulis Mario tudja, h nagyon konnyen elveszithet minket, csak rajta all...

Kép Kép
rima
 
 


Sziasztok lanyok,

Na akkor egy kicsit Ausztriarol. Elso nap elmentunk Becsbe harmasban, hogy setalgassunk a belvarosban. Jol tettuk mert igy a gyereknek elso nap csak 3 orat kellett utaznia az autoban es a vegere ebredt fel. Masnap viszont 2x meg kellett allnunk 5 ora alatt mire elertuk Salzkammergut-ba. Itt mar vartak a szuleim es a noverem. Egy hatalmas hazat bereltunk a to partjan aminek sajat strandja is volt. Na azert a 10 fokos vizbe nem mereszkedtunk be de volt kajak es csonak is a hazhoz amit viszont kiprobaltunk. Sajnos dog meleg volt egesz heten ami erre a helyre abszolut nem jellemzo ezert csak modjaval kirandulgattunk es inkabb kihasznaltuk a haz nyujtotta lehetosegeket. Monster egesz nap kezbe volt es mindenki az o kegyeit kereste. Most epp ennek a levet iszom ,ugy erzem keves vagyok neki. Enekelek, felolvasok, jatszom, simogatom.......de minden hiaba mert egesz nap megy a hiszti. Eddig olyan buszke voltam arra, hogy az en fiam milyen nyugodt es kedves. Tudom sok volt neki ez a ket het egy masik idozonaban plusz a sok repules es autozas. Nem is hizott csak 20dkg-ot ezido alatt annak ellenere, hogy rengeteget es surun etettem. Apropo autozas. Visszafele egyben kellett megtenni az 530km-t Budapestig. Na ezt harom reszben sikerult megvalositani. Miota elerte a 6kg-ot ki kellett venni az autosulesbol az ujszulott betetet es ezert nyomikam valahogy beesik az ulesbe es ha elalszik a feje az oleben kot ki es ebredeskor a kenyelmetlen testhelyzet miatt baromi nyugos Ezert orankent elkezd szirenazni. Szoval fel kell keszulni, hogy gyerekkel bizony gyakran meg kell allni. Igy sikerult 2 oraval megnyujtani az amugy 6 oras menetidot.

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Kolyok, koszonom szepen a kendos kepet meg infot. Mar ki is neztem a neten egy hasonlot es hetvegen megveszem. Tulajdonkeppen nekem nem is kendom van hanem sling-em. Ez keresztbe van rajtad es elore meg van varrva, tehat nem kell megkotni es egyszeruen beleteszed a gyereket. Ami neked van az itt wrap neven fut. Nagyon jol all az uj hajad! En utazas elott vagattam le mert nagyon elkezdett hullani es kulonben is igy sokkal kenyelmesebb baba mellett.

Rima, sajnalom hogy rosszul alakulnak a csaladi dolgok. Most mar hogy anyuka vagy meg kell vedened a fiadat es a kapcsolatodat Marioval. Szerintem jobb ha az elejen tisztazod Marioval es a rokonaival a helyzetet. Ne legy szivbajos ha a kis csaladodrol van szo! Remelem csak egy egyszeri invaziorol van szo es mindenki megerti, hogy nem kellene egy fiatal kisgyerekes par eletet megzavarni. Szep meretei vannak Leonnak. Ne aggodj mert egy anyatejes babat nem lehet elhizlalni. A mozes nalunk is kezd szukos lenni Monster hossza miatt. Ma atszereltem a babakocsit felem nezo sportkocsira de szegeny gyerek baromi nyomin nezett ki benne ugyhogy marad a mozes 6 honapos korig. Az en anyosommal csak az a baj, hogy amikor megtudta hogy osszehazasodunk kis k*rvanak es tolvajnak nevezett. Na itt vegeszakadt minden kapcsolat kozottunk es persze az eskuvore sem jottek el megjegyzem hal istennek. Par hete viszont felbukkantak es eloadtak, hogy joguk van latni a gyereket. Addig zaklattak engem meg a szuleimet, hogy kenytelen voltam belemenni a talalkozasba. A szuleim hazaba eleg kellemetlen 40 percet toltottunk veluk. A gyerekhez nem nyultak (addig eltek volna) es anyos beszolt valami bocsanatkerest. Reszemrol ennyi es garantalom, hogy sosem leszunk szent csalad. Meg jo, hogy egy masik foldreszen elunk. Ferjem gondolhatod az eset ota alig beszelt a szuleivel.

Monster mar kilabalt az utazas okozta stresszbol es ismet angyalkent viselkedik. Ujabban szoptatas kozben ahitattal nez ram es ha ramosolygok o is viszonozza mikozben kiesik a szajabol a cici. Komolyan ezert megerte a szoptatas azt a sok veszodseget. 3 orankent eszik es mar 20 perc is eleg neki alkalmankent. Ebbol 10 perc az igazi eves a tobbi inkabb quality time a mamival. :D

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, emlékeztek-e még rám, nemrég írogattam ide, csak aztán akadtak kisebb-nagyobb gondjaink a géppel, és el kellett tűnnőm .. most egy ideje újra fórumozok, és a napokban priviztem Kölyökkel, ő mondta, h írjak nektek, így ezt most meg is tettem :) remélem, emlékeztek még rám :roll:

Nekünk még mindig nem sikerült összehozni a babát, a mensim is most múlt csak el, így mától próbálkozunk újra, remélem, összejön esetleg egy márciusi baba! :) Látom, itt mki boldog anyuka .. irigyellek titeket :) igyekszem újra bekapcsolódni!

Boldog babázást nektek ;)

Kép
szöszke.
 
 


sziasztok!

hajnalban megesett, amit tudtam, hogy valamikor meg fog, de reménykedtem minél később... szval taknyos lett a kiskölyök :roll: orrszívóztunk. meglepően jól tűrte, hajnalban még mosolygott is utána. másodjára fel sem ébredt. mondjuk délelőtt már nem szerette... de sebaj ;) legalább tényleg gyerekből van :lol:
szval nincs más baja és most drukkolok, hogy ez is elmúljon, mert kedden mennénk oltást kapni....

Rima, igen mózessel, mindennel tervezzük. bár lehet hogy addigra kinővi a drága, de majd meglátjuk. kiderült, hogy csak egy boltban lehet Svájcban kapni, innen két óra autóút az olasz határnál... még filózunk, hogy akkor inkább otthon vesszük meg...
köszi a köszöntést ;)
nem szemétség tőled, hogy örülsz. akkor már újra hármasban vagytok. Remélem Leon hamar visszaszokik a babakocsira meg rátok. Az én anyósomék amikor elmentek, akkor tanultam meg leginkább Máté jelzéseit és azóta sokkal mosolygósabb... mondjuk azóta sokkal nagyobb is... ;) szval hajrá :)
Remélem nem költöznek oda, az nagyon dúrva lenne....


Edu, tök jó, hogy jól sikerült ausztriai út. a visszaút húzós lehetett tényleg.. de a lényeg, hogy a kis Áron már visszaszokott :)
a szopi alatti mosoly nálunk is megvan.... és nem tudok betelni vele,ilyenkor elkezdünk "beszélgetni". Csudapók!!!

Szöszke! kitartás!!! :) előbbutóbb Te is ilyen boldog anyuka leszel! türelem :) nagy kalappal a vizsgákhoz :) és gyere tényleg gyakrabban... (mondom én aki jó ritkábban jön...)

na most megyek, mert odasül az ebéd... ;)
vidám hétvégét!

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Sziasztok,

Kolyok, mindig irigykedek hogy ilyen jol osztod be az idodet. En mar ezer eve nem foztem. Hetvegen orulok ha harmasban vagyunk egesz nap es a ferjem atveszi kicsit Monstert amig en osszeszedem a lakast. Igazabol hetkoznap kene tobbet foglalkoznom a haztartassal de mindig azt veszem eszre, hogy nem tudom otthagyni a kis szornyeteget. Na par nap mulva megjon a kendom es akkor remelem kevesebb gondom lesz. Monster nagyon igenyli a bujast meg a beszelgetest. Magaba is eljatszik de 20 percnel tobbet nem bir ki. Kicsi meg tudom. Szerintem menj el azert a babakocsiert mert Mate sem lesz kisebb az idovel es lemaradtok a mozes hasznalatarol. En Berlinig mentem a babakocsinkert. :D Remelem mar enyhult Mate nathaja. Furcsa, hogy egy anyatejes baba megfazott. Minket szerencsere elkerult ezidaig minden betegseg de en is kaptam Magyarorszagon egy porszivohoz csatlakoztato orrszivot (itt nem lehet kapni). Na meg 40 fok van mar 3 napja igy setalni sem tudunk menni. A hazunkban van legkondicionalas legalabb (na igy konnyu megfazni amikor bejossz a 40 fokbol).
Szoszke, orulok hogy visszatertel. Mar azt hittem zavarbajottel a sok babatol. :D Kivanom, hogy neked is mihamarabb osszejojjon es addig is irj gyakran.

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Sziasztok!
Bocsi, h igy eltuntem, de mult het penteken anyosek hazautaztak, igy a hetveget vegre edes harmasban toltottuk es hihetetlen jo volt, azt hiszem szerelmes vagyok :D ! ?Hetfon mario haverjai jottek vacsorara, igy egesz nap foztem, takaritottam, a tobbi nap meg csak ugy elmegy szinten fozessel, takaritassal, Leonozassal, sok sok setaval, baba mama klubbal es ma baba masszazsra megyunk...

Szoszke! nagyon drukkolok neked, mi het honapig probalkoztunk es megsugom megerte varni :wink: ! mult heten beneztem a blogodra :oops: !

Kolyok! szegeny pici Mate, aki mar nem is olyan pici :) , remelem most mar kutya baja, itt nagyon ellenzik az orrszivast 3 honapos korig, ez is csak az ahany haz annyi szokast bizonyitja..., szerencsere eddig nekunk meg nem volt problemank! nezed az eb? mi teljesen bevagyunk zsongva, kar h pottomnek nincs utlevele, na sebaj majd jonnek a chelsea meccsek :)!

Edu! igy mar teljesen ertem az anyos problemat, az enyem nem rossz, csak mas :lol: , bar a kapcsolatunk legelejen,meg mikor nem is ismert, engem is elnevezett kurvanak(mert szerinte minden modern europai no az) ill tolvajnak, mert akkor ugy gondolta, h csak a penzre hajtok... azota megismert es belem szeretett, kar h ez nem kolcsonos :oops: ... bar leont nem fogom es nem is tilthatom el tole,mivel imadja leont es ez a picinek is jo, h szeretve van, ketto: en is leszek egyszer anyos :roll: es fajna, ha nem lathatnam a kisunokamat, harom: nalunk az a kulonbseg, h mario a szulei mellett all, bejelentette, h imad engem, de ha az anyukaja barmikor ugy dont, h nem vagyok hozza valo, sajnos vege a kapcsolatunknak, vagyis az o eletet a szulok iranyitjak :shock: :shock: :shock: !
40fok? wowww, itt a varosban mar a 25 is elviselhtetlen, igy ertem, h nem tudtok kimenni...

Purc??????????

szep hetveget :D (hogy hianyzik a kataviragos hetvege :( )

Kép Kép
rima
 
 


Sziasztok!

Edu, nem az időmet osztom be jól, hanem egy kisangyalom van! Aki sokat alszik illetve elvan egyedül is, pl porszívózni úgy szoktam, hogy közben ő a pihenőszékben csücsül. Hétközben ritkábban főzök inkább a hétvégi maradékot eszem illetve félkész kaját eszem. De ma jól ráfáztam, mert nem ízlik a félkész kaja :roll:
Elmennék én a babakocsiért, ha biztosan tudnám, hogy a boltban van az a modell. most épp levelezésben állok a tulajjal csak kicsit lassú, mert ő németül nem ért vagy csak keveset én meg olaszul nem tudok, csak értem... szval írtam neki németül majd válaszolt olaszul, aztán pár napra rá válaszolt a fia, hogyha nem értem az olaszt majd ő segít. a fiának válaszoltam németül/angolul. most várom a válaszuk.
igen, az orrszívó porszívót otthon vettem én is. és egész jó, szegénykémnek hétközben már alig kellett használni, de ma megint. szval most babusgatom, kendőben van, így jobban kap levegőt....
Télleg, milyen a kendő? megjött? Áron szereti?

Oltást is megkaptuk, végül beadattam a BCGt is, nagyon próbált lebeszélni a dokinéni, de sajnos otthon télleg élésvirul a TBC. Sírt szegénykém, dehát gyermekből van. Nem lett amúgy különösebben mégcsak nyűgös sem tőle. Télleg, keddi méretek a dokinéninél: 6.26kg 60.5cm :) hát télleg nem olyan kicsit l:lol:


Rima, tökjóóóó hogy itt vagy! És hogy végre hármasban. Hát, tudod nem irigyellek.. nem lehet könnyű a tudat, hogy a párod ennyire ragaszkodik a szüleihez.... :roll: :roll: ugyanakkor jó, hogy a család ennyire fontos neki és Leon is ezt tanulja majd!

Szöszke továbbra is drukkolunk ;)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


ja, Rima, tök jó néz ki ez a sok 2es :)
2hónap2hét2nap :D

és tényleg hiányzik Katavirág, vajon mi lehet vele?

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Kolyok! azt hiszem, h Mate es a ferjed utan a szamok a nagy szerelmed :lol: ! majd legyszi szolj, ha 7honap7napos lesz, mert a 7es a kedvenc szamom :lol: (majdnem azt irtam, h 7honap7het7nap :oops: :roll: )! Amugy en is ugy vagyok vele, h van amiben jo dolog, h igy ragaszkodik a csaladhoz, csak neha tulzasba viszi :roll: !
Mate baba? meggyogyult?

Edu! Ti hol vagytok?

Kép Kép

Kép Kép
rima
 
 


Rima ;) lehet, nagyon nem tiltakozom :) viszont van egy rossz hírem, a 7hónap7nap sem jön össze :( 7nap az már egy hét.... :(
de majd 7év7hónap ;)

köszönjük, úgy néz ki igen, meggyógyult :)

Aranyos Leon baba nagyon!! :) ezek szerint ő is szeret pihenőszékben lenni?

Edu, mizujs?

Katavirág, remélem jól vagytok!!!

Szöszke +++ tessék jönni a hírrel, bár az itteni vonalzód mást mutat, de a honlapodon mintha az lenne, hogy holnap tesztelsz! ;)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Kolyok! Orulok, h Mate baba meggyogyult :D ! hogy en milyen hulye vagyok :oops: , pedig 10* elolvastam, vmi nem stimmelt, de erre ra nem jottem volna :oops: :oops: :oops: ! akkor majd het ev mulva :wink: ! Leon szereti a pihenoszeket, csak az elotte logo jatekokat nem, mivel igy nem lat minket, na meg persze a focit :lol: !

katavirag? Edu?

Kép Kép
rima
 
 


Sziasztok lanyok,

Epp most ertem vissza Monsterrel a playgroup-bol. Ez volt az elso alkalom, hogy ott voltunk. Nagyon tetszett csak az az egy problemam volt, hogy nem ismertem az angol gyerek enekeket. A tanar megigerte, hogy legkozelebb elhozza nekem a dalszovegeket. Csuda edes babak voltak ott es az enyem is marhara elvezte. Enekeltunk, massziroztunk es sokat tummy time-oltunk es a vegen beszelgettunk. Hetente 1 alkalommal lesz es kb. masfel oras a program. Jogazni is megyek Monsterrel par het mulva. Igazabol kezd agyamra menni a hetkoznapi bezartsag-osszezartsag a gyerekkel. Lanyok most mennem kell mert Monster a sok uj elmeny es autozas miatt keptelen elaludni es torkaszakadtabol uvolt. Holnap folytatom!
Puszi

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Szia Edu!
ez szuper, h voltatok playgroupon es elveztetek, mi is jarunk, meg babamasszazsra, meg baba mama klubba, igy a heten 3napon tuti a program, en is erosen gondolkodom a jogan! nekem is egy problemam, h nem ismerem az angol gyerekdalokat, otthon is csak magyart vagy albant hallgatunk :roll: , bar most mar tanulom es ideje egy cdt is beszerezni :) ! es igazad van, csodalatos dolog az anyasag, csak neha jo kimozdulni es mas emberekkel talalkozni, ezert eldontottem, h februarban megyek vissza dolgozni, igaz csak heti 2napra, de azt gondolom, h jot fog tenni Leonnak is a bolcsi, meg nekem is egy kis kikapcsolodas, most el lehet itelni, de nekem nagyon rossz, h nincs itt senkim es szerintem Leont sem fogom tudni ugy lekotni, hisz latom, h mar most mennyire elvezi masok tarsasagat.... a munkaba allasrol mar csak Mariot kell meggyozni, mert nem akar engedni :( !
hol voltal ilyen sokaig? Aron mindjart 4honapos :!: :!: :!: :!: hihetetlen, h repul az ido :( !

Kép Kép
rima
 
 


Rima, ezek szerint Leon is nézi a focit? kinek drukkoltok??
Ti sem unatkoztok ;) Hát nem tudom, én most még úgy érzem, hogy nem lennekedvem itt dolgozni, de nekem itt nincs is munkám... de a phdmen majd újra elkezdek dolgozni! elhatároztam, hogy ősztől bejárok az itteni egyetem tanszéki szemináriumára és csak hogy méginkább nem a véletlenek összjátéka hanem fenntről irányított az egész: van itt egy magyar prof, akivel több közös ismerősünk is van ;) csak mi még nem ismerjük egymást, de majd ősszel ;)

Edu, ez a playgroup tök jól hangzik! Asszem megértelek! nekem csak azért nincs időm bezártnak lenni, mert mindig történik valami, itt tényleg sok magyar család van ;) Ez a jóga is tök jól hangzik!
otthon láttam baba-mama jóga dvdt lehet hogy majd megveszem. ;)


velünk minden rendben ;) Máté egyre nagyobb és értelmesebb. a legújabb tudománya, hogy a kezét figyeli ;)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Sziasztok lanyok,

Ne haragudjatok amiert nem jelentkeztem egy ideje de mostanaban a gyerek szinte egesz nap kezben illetve foglalkoztatva van es a nap vegen egszer csak azt veszem eszre, hogy besotetedett es nagyon faradt vagyok. Monster egy tunder egyebkent de tarsasag maniaban szenved, keptelen szorakoztatnia magat es napkozben is csak 20-20 percekre alszik el. Szoval inkabb estenkent irok majd nektek mert nappal mar keptelenseg. Az elmult hetvegen vegig takaritottam ugy el voltam maradva a haztartassal.
Mult heten tulestunk a 4 honapos ellenorzesen es oltasokon. Mondanom sem kell, hogy a gyerek megint lazas volt 2 napig. Nekem kicsit eros, hogy egyszerre 7 betegseg ellen oltanak amit 4 szurasba suritenek. Szegeny gyerek olyan velotrazoan sikitott a szurasoknal, hogy majdnem elbogtem magam. Szerencsere a papi magara vallalja Monster lefogasat es vigasztalasat. Kedvenc doktornenik persze megint osztotta az eszt, nem birja ki anelkul. Probalt rabeszelni a szilard etel bevezetesere de en 6 honapos koraig nem szeretnek mast adni neki az anyatejen kivul. O ezt nehezen erti meg mert itt a nok 30%-a szoptat 3 honapos kor utan. Ja meg hogy tegyem mar ki a gyereket a szobankbol mert manipulativ kis bastard lesz belole. Hozza kell tennem, hogy a csaj velem egy idos es nincs gyereke. Mindegy jot mulattunk rajta utana. Monster 6,5kg es 66cm.

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Hetvegen vegre sor kerult Monster elso repulesere a papival. Szegeny ferjem halalra izgulta magat, hogy a gyerek hogyan viseli majd a kisrepulogepet. En hatul ultem ele es vegig horkolta az egesz utat, meg leszallaskor sem ebredt fel pedig a papi kicsit odavagta a gepet. Van neki bebi fulvedoje ami a motorzaj ellen vedi. Olyan helyesen mosolygott ram amikor ratettem a fulvedot es nem hallott semmit sem. Hetvegen ha jo ido van megyunk repulovel North-Carolina-ba a tengerhez.
Kép [/img]

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Sziasztok!

Kolyok! Igen, fociorult csaladom van! Leonnak mar focista ruhai is vannak, sot Mario talalt egy edzot aki 3eves koratol tanitani fogja :roll: :lol: :lol: :lol: ! Kesz vicc...szegeny fiam... olaszoknak drukkoltam, aztan a torokoknek, most meg a spanyoloknak es majd a nemetek szepen nyernek :lol: , mario meg fogadasokat tett es eddig az osszes meccsre eltalalta :shock: , vmi beepitett emberke lehet, csak jol titkolja :wink:...Te kinek drukkolsz? En is tervezem az egyetemet, csak nem tudom eldonteni, h a jogot folytassam vagy inkabb nemzetkozi idegenforgalom :roll:(vegen meg majd maradok otthon a sok pelus kozott) ? te mit tanulsz?

Edu! Milyen edes egy pilotad van :) ! Olyan nagyfiu mar! Remelem sikerul eljutnotok a tengerhez :wink: ! Voltal baba jogan? mi tegnap voltunk, sot en meg tornazni is :D ! Sajnalom, h Aron ennyire kezben van csak el, leon is elkezdett huncutkodni, megallas nelkul kell hozza beszelni es mosolyogni :lol: , de imaaaaadom!!!!

Szoszke! Oriasi gratula :wink: !

Kép Kép
rima
 
 


sziasztok... ;)

tegnap este írtam egy hosszút és ma reggel meglepve látom, hogy sehol... :roll: :roll:

szval most nincs sok időm, csak röviden... ;)
Eduuu, nagggyon szuper Áronról a kép!!! szuper, hogy ilyen jól viselte az utat én tuti féltem volna...
igazad van, nem kell neki semmi más, csak a tej!! ne engedj belőle!!! ha van, akkor az a legjobb!!! ;) remélem eljutottatok NCbe ;) ott laktak a tesómék, most költöznek majd át Kaliforniába. NCben szálltak fel a Wright fivérek elsőként, bár ezt te bizti tudod ;)


Rima ;) portugáloknak drukkoltam, most asszem a spanyoloknak fogok ;) woow máris focsita? :lol: :lol:
matematikus, matematika tanár vgzettségeim vannak, és alkalmazott matematika phdt kezdtem el. amég otthon, az abszulotorium már megvan, "csak" cikket kéne írni... meg tézist... meg szigorlat... :roll:
na meglátjuk ;)

Katavirág, várunk vissza!!!

Szöszke, hatalmas gratula!!! de hogy a 2009márciusi topikből kell megtudnom... ;) gyere mesélj hogy vagy??

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Sziasztok lanyok,

A multkor nem is irtam,hogy megvettuk a kisagyat Monsternek az IKEA-ban. Egyenlore meg a bolcsojeben alszik mellettunk de szeretnem ha 6 honapos korara atszokna az agyikojaba ami egy masik szobaban van. Vettem neki fuggonyt, kepeket, parnakat, takarot, agynemut......Nagyon szep szines lett a szoba de meg a nagy kihuzhato kanapet el kell adnunk mielott vegleg bekoltozik. Egyenlore napkozbeni alvasra es jatszasra hasznaljuk a szobat. Vettem meg neki egy Brevi Soft Playpen-t Green Farm halos jarokat amit felvertunk lent az etkezoben. Nagyon tetszik neki es amig en a konyhaban ugykodom eljatszik benne. Ma meg rendeltunk neki egy esernyore osszecsukhato babakocsit mert a kisrepulobe nehezkes betenni a chicco-t es Hawaii-ra is ezt visszuk el mert ezt nyugodtan koszolhatjak es dobalhatjak a repulon. Szoval ez a kolyok mindig kap valamit. :D A kendo megjott 2 hettel ezelott es tetszik is Monsternek de a 35 fokban valahogy ockodom magara tekerni az 5 meter anyagot plusz a gyereket. A jatszocsoportot tovabbra is latogatjuk szerdankent es a joga is beindul julius elejen. Ma beiratkoztam a fittness klubba ahol minimum 12 honapot ala kellett irni es $70 havonta. Legalabb van motivaco es a gyereket is megorzik csak elore le kell beszelni veluk. Tenyleg ti le mernetek passzolni a gyereket 1,5h-ra egy idegennek? Jo-jo egy emeleten vagytok de azert marhara buntudatom lenne es az aggodalomrol mar nem is beszelve. Monster 6x eszik egy nap. Reggel 6:30-kor kel es este 8:00-kor agyban van. Tartok egy "alometetest" 10:30 korul mert igy reggelre nem uszik tejtol az agy es biztos szeretnek lenni benne, hogy vegigalussza az ejszakat. Az elmult heten valamiert 2x felebredt hajnalban pedig soha nem csinalt ilyet. Meg kellett etetnem mert annyira sirt. Talalkoztam egy magyar lannyal a varosban akinek a fia 6 honapos es hetente 2x setalunk/piknikezunk egyutt a gyerekekkel. Monster tovabbra is tarsasagban erzi jol magat es a jatekaira joszerint futyul. Ez egyreszrol jo mert barhova mehetsz vele ahol emberek vannak, imadni fogja es baromi kommunikativ lett tole (allandoan szovegel) masreszrol meg borzaszto amiert nem hagy nekem egy nyugodt percet. Baromi latvanyosan tud unatkozni es ha nem reagalok kezdodik a hangterror. Csutortoktol vasarnapig West-Virginia-ba megyunk a hagyekbe ahol bereltunk egy kis hazikot. A North-Carolina nem jott ossze mert a nagy meleg kovetkezenye a delutani igen heves villamlasok es viharok es igy nem szabad repulni.
Puszi
ps: Irjatok a gyerekekrol!!!!

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Kép

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Kép

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Kép Monster uj birodalma Kép Hangterror

Kép
Kép
eduarda07
 
 


sziasztok,

akkor most igyekszem kicsit hosszabban ;)

elsőnek is, Edu, olyan nagy már a fiad!!! olyan szép!!! nektekbevált ez a fürdetővödör? mi nem mertük kipróbálni ;)
hajrá a kisággyal, tök édes kis kuckója van!!!
bocsi, hogy mondom, a másik topikban pont írták többben, hogy a hálós járokával óvatosan, mert könnyebben kiszakad és beakad a lába, meg nem segíti a felállás próbálgatást...
milyen esernyőrecsukható buggyt vettetek?
a kendőbe én sem teszem be ilyenkor, sétálni babakocsival megyünk... csak amikor nagyon nyügös és itthon kell ringatni...

képzeljétek a hétvégén megyünk haza 4 hétre!!! úúúúgy várom már!! 1 hét múlvalesz új babakocsink!!!!

s a másik jó hír, hogy elkészült Máté anyakönyveztetése!!! hiába mondtak 3 hónapot, 1 hónapon belül elkészült ;)
én úgy örültem neki :)

Mátéról kicsit: egész jó gyermek, sokat fejlődik, minden nap mutat valami újat, most kb a keze a legérdekesebb dolog neki, de szeret hancúrozni a nagyágyban. kétszer már magaalá gyűrte, gondolom véletlenül a kis kezét hason, és ilyenkor már félfordulatot megtett. szerintem a héten átfordul. igazából már kétszer csinálta, hogy ha hátról hasrafordítottam visszafordult ;)
hatalmas, mint már írtam belenőttünk a 68as rucikba, többek között a googletól kapott bodyba:

Kép
tegnapelőtt este 6.56kg volt ;) rengteget mosolyog nevet és annyit dumál :lol: :lol: :lol:

vidám hetet, most lépnem kelll ;)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Szia Kolyok,

Mate is szep nagy baba a korahoz kepest. Legalabbis a kepen annak latszik. Azert a Google bodyban boven van meg mit noni. A ferjed naluk dolgozik? Gratulalok a majdnem hatra fordulashoz! Azok a babak akik amugy is hason alszanak konnyebben es gyorsabban fordulnak meg. Mivel az enyem utal hason fekudni meg nem fordul onnan vissza csak 3 perc utan elkezd sirni, hogy most azonnal forditsam meg. Viszont hatrol hasra egyszer veletlenul megfordult akkora lenduletet vett. Azota semmi. Biztosan mar nagyon varod a hazautat. Ha van idod azert irj majd par sort mert az 1 honap nagyon hosszu ido. Vegul a Cam babakocsi mellett dontottetek? En egy csak itt kaphato esernyokocsit rendeltem amit eloben nem lattam de ingyen es bermentve vissza lehet kuldeni ha nem tetszik. Holnap mar meg is jon es akkor majd Monsterrel kiprobaljuk. Megprobalok betenni ide egy kepet a kocsirol. A furdetodezsat nagyon szeretjuk de nemsokara kinovi a ded es akkor nagyfiuknak valo kadat veszunk majd. Eloszor tenyleg ijeszto volt benne furdetni mert feltunk, hogy eltunik benne a gyerek de most mar gyakorlatilag ul benne es a ferjem nagyon profin furdeto. A jaroka egy kenyszer volt mivel a foldszinten nem tudom sehova sem letenni a babat biztonsagban es sajnos a fa jaroka itt ritka madar. Egyet talaltam ami $300 volt es 30kg. Ez sajna tul draga es tul nagy volt nekunk. Igy maradt a halos jaroka. Tenyleg van napirendje Matenak? en mar kezdem rosszul erezni magamat amiatt, hogy olyan spontanok vagyunk.
Puszi Kép

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Kép

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Elnezest amiert az odzkodni szot rosszul irtam kettovel ezelott. Kezdek elhulyulni magyar helyesiras ugyileg.

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Sziasztok!

Kolyok! Nagyon edi Mate, mar most latom, h mivel fog foglalkozni :) ! Nagyon irigy vagyok, h mentek haza, en is ugy mennek, nekem anyukam jon a jovo heten, na meg az unokahugom! Elhiszem, h nagyon varod a babakocsit, mar csak par nap :wink: !

Edu! Imadom Aront abban a furdodezsaban :) , nagyon cuki! a babakocsi is jo, ugye ne maclaren? Leon a jatekokkal ugy van, h max 5percig koti le, megfogja, szajahoz teszi es nem izlik neki :lol: , igy viszi a kovetkezot.... mario a hetvegen megveszi neki a fisher price rainforest jumperoojat, kivancsi vagyok... nalatok lehet kapni Brevi dolgokat? Leon hasrol hatra fordul, viszont forditva meg nem, en sem altatom hason, viszont a tummy timeot nagyon elvezi, a masszazs segitett ebben, imadja mikor a hatat masszirozzuk :) ! a baratnom 5honapos kislanya meg nem fordul es nem kell megijedni, sot anyukam azt mondta, h a testverem teljesen kihagyta a fordulast! kellemes playgroupozast :)

Kép Kép
rima
 
 


Ezt a kepet mar kolyok latta, de en imadom ezt a torpet :) ! Kép Kép

Kép Kép
rima
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?