sziasztok!
bocsi, hogy ilyen ritkán... első hetünk kettesben-hármasban. Roppant élvezem, mondjuk mindig van valami... De a gyerek kiderült, hogy tök nyugodt
nagyon szeretem, nem is tudom, megérdemeltük-e
Pár napja elkezdtem kendőben ringatni nem kézben. Több oka is van, egyik, hogy nehéz a kincsem.... tegnap az orvosnál 5.27-et nyomot... pucéran
szval nem kell aggódni, eszik rendesen
És annyit nőtt már, kinőtte az 56os rucikat
Sokat mosolyog, szeret a kiságyában beszélgetni a zsiráfjával meg a békájával
szval tünemény
És sokat alszik, és ezalatt én intézhetem a háztartást
Katavirág, kicsit aggódom, hogy Veletek milesz, mármin az otthoni ügyintézéssel, ugyanis én felhívtam a minap az otthoni kerületi önkormányzatot, ott kell ugyanis igényelni az otthoni anyakönyveztetést... azt akartammegtudni, hogy elindíthatják-e a szüleim az egészet. Igen. De nemis ez a lényeg, hanem csak úgy véletlen rákérdeztem, mégis kb mennyi idő, míg elkészül. Azt mondták 3 hónap
mert nemrég (jópárhónapja...
) átvette egy másik hivatal ennek az ügyintézését, az önkormányzat nekik küldik meg az igénylést. szval volt egy idő, mikor a régise és az új se foglalkozott vele és nagy a torlódás. Nos nekünk csak bosszúság, hogy júni helyett valszeg júliusban megyünk haza (akkor már muszáj a keresztelő miatt), de Katavirág Nektek necces is lehet! drukkook, hogy minden rendben legyen!
Most olvasom,hogy ma utaztok haza, jó utat! Remélem minden simán megy majd a kis Olival
Katavirág, nem akarok beleszólni, de ha gyakrabban szoptatod nem lesz több tejed? amárciusi fórumon nagyon bíztatják a többiek a kevés tejjel rendelkezőket, hogy tartsanak ki, ne adjanak tápszert.
Edu, nem semmi, hogy fejlődik Áron! de az éjszakákért nem irigyellek.... én asszem azért is bírom ilyen jól, mert azért 4-5 órát tudok esténként egyhuzamban aludni. Jó ehez az is kell,hogy miután Máté lefeküdt aludni fél órával én is az ágyban legyek... és hulla is vagyok... szegény uram... ő olyankor még úgy bújna...
tök jó, hogy minden rendben köztetek! és jó utat az óceánhoz!
nem igazság, hogy nem jön össze a repülés!
ja, és tündériek aképek! annyira nagy baba lett már ÁRon, és télleg, már baba és nem csecsemő!!!
sokat van a pihenőszékben?
én most épp egy olyanon gondolkodom, mert voltunk itt egy magyar anyukánál újszülött látogatóba és amikor Máté nyűgös kezdett lenni beraktuk az ottani pihenőszékbe és tetszett neki!!! szval
na megyek, vidám hosszúhétvégét Nektek
és igyekszem jönni...