Sziasztok!
Tegnap megint benéztem, és láttam megint egy fél napot a visszaolvasással kellene töltenem. Reménytelen, aki egyszer elmarad egy kis időre, sohasem éri utol a témákat
De ez jó, mert pörög a topik!
Honey, igen, örültem is a korlátozás feloldásának, mert jó lenne egy kicsit tornázni. Doki szerint érezni fogom, mit bírok és mit nem. Csak laza gyakorlatokat szabad csinálnom és keveset.
Szedem szorgalmasan a Pipolfent, amitől elég kába tudok lenni, főleg ha az előírt 2*1-et veszem be. A 2* fél tablettát még bírom, és úgy még vezetni is merek. Az egész kiüt teljesen, szinte beájulok tőle. Mondtam, hogy én nem akarom a hátralévő időt félig kómás állapotban végigcsinálni. Még a végén azt sem venném észre, hogy szülünk
A bogyót egyébként kb. a 30. hétig kell szednem, utána már nem gáz, ha esetleg beindul a szülés...
Feküdni nem tudok túl sokat, mert vettünk egy házat, aminek a dolgait most kell intézni. Felújítás, aztán remélhetőleg augusztusban költözés. Jó vicc lesz nagy pocakkal..
Viszont annyi cseresznye meg meggy van a fáinkon, hogy degeszre eszem magam mindig. De meg is van a jótékony hatása.. Eddig semmilyen jótanács, módszer, bogyó nem segített a szorulásos helyzetekben, most mintha ezt is megoldaná a sok gyümi
Tök jó érzés a saját fáinkról legelni!
Beril, gratulálok az esküvőhöz és nagyon sok boldogságot kívánok!
Minyu, nagyon szépek a dolgaitok! Minden olyan finom, különleges! nem akar az anyósod eladásra "gyártani"??
Dorka, édes a babád a képeken! Megértem a csalódottságodat, Én emiatt nem megyek 4D-re. Láttam másét, és az elég volt. A szülésig legalább a babám pofikája titok marad, ha már a nemét megtudtam..
A.m. tök jó kis pihenőszéket vettél! Ügyesen kifogtad. Gratula a sikeres vizsgához!
Bekci, nem semmi, miket össze nem álmodik egy kismama
Nem volt elég egyszer abból a förmedvényből? Én ugyan megúsztam a terheléses vizsgálatot, de korábban volt benne részem. Nem egy kellemes dolog.
Starlak, nagyon jól sikerült képek! Nagyon helyes a kis arcocskája a fiadnak!! Nevetek van már? Mi még agyalunk. Szerintem majd a szülőszobán száll meg az ihlet és ott kap nevet a mi kisfiunk
Blúmi, döbbenetes és szomorú, hogy 3 hetet kell ilyen esetben is egy vizsgálatra várni! De csak arra próbálj gondolni, hogy minden rendben lesz!!!
Na most eldugulok, de megpróbálok sűrűbben jönni, mert sok mindenről lemaradok, és nincs türelmem oldalakat visszaolvasni..