Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Minyu, gondolatolvasó vagy! :wink: Pont most lapoztam vissza táblit keresni! :lol:

Blúmi, semmi baj nem lesz ott!!! Egyik szomszédasszonyom 3 héttel van mögöttem, neki a 18 hetes uh-n mondták hogy több a magzatvíz, de valószínűleg csak azért, mert aznap kevesebbet ivott a picur. :)

Szeder, vigyázz Magadra!

Lányok, amikor Nektek meg kéne jönnie akkor nem érzitek?! Én minden hónapban érzem! :shock: Nem görcs, nem fáj, csak olyan mensi-előtti-nyomás-érzés a pociban. Dorkánál is éreztem végig. azért most jutott eszembe, mert pont most aktuális megint...

Helyzetjelentés: Éjjel egy fokkal jobban aludtunk, Dorkának használ a hörgőtágító, nem fuldoklott éjszaka, egszer sem ébredt fel. Éjjel vissza is megy a saját ágyába, mert én nem túl sokat aludtam, állandóan "rám mászott" belém rúgott... Ráadásul úgy néz ki hogy el is kaptam tőle, egész éjjel be volt dugulva a nózim :evil:

Kép

Kép
anyoooka

Monee85,Konan
Szépek a pocakakfotók!!! :) :)

Sarkantyúka
Én már vásároltam a vaterán párszor, eddig nem csalódtam benne. Bár néha boszantott, hogy az orrom elől elhalásztak valamit amit kinéztem, de ez van :lol:

Szeder
Jó, hogy minden rendben van. :P

Minyu
Nagyon aranyos a takaró!!!!! Ha esetleg az anyósod vállal varrást, akkor érdekelene a dolog!! :oops: :lol:

a.m
Szuper a pihenőszéketek. Múltkor a tv-ben én is láttam, tetszett. Hol vetted?

Beril
Gratula az esküvőhöz és sok boldogságot Nektek!!! :lol:

A pocak keményedősök táborához Én is csatlakozom!!! Most még jó, hogy a Magne B6 és a pihi segít.

Nálam most a friss vajas kenyér papríkával van terítéken pár nepja, nagyon fincsi!!! :roll: :lol:

Bikinivonal: lassan már Én sem látom, de mivel már évek óta gyantáztatom a kozmetikus 3-4 hetente segít rajtam. A héten mondtam is Neki mi lesz szülés után mikor 6 hétig bíztos nem tudok jönni, már előre utálom majd azt a helyzetett, bár akkor kisebb gondom is nagyobb lesz ennél!!! :oops: :cry:

Kép
sugi78

Honey!
Sajnálom, ami veled és az autóddal történt, remélem azért nincs nagy baj se az autóval, se veletek!

Starlak!
A gyógyszerészek már csak ilyenek (sajna). Azért nem mondhatta szerintem, mert szabadáras termékről van szó, és ugye el is kérik az árát rendesen, és biztos kevesebben veszik, mint a porcerőt vagy olcsóbb terméket, így az bevételkiesés lenne számukra. Csak ez azért pofátlan dolog volt részéről, hogy nem szólt előtte.

Bagz.!
A te sztorid se semmi. Azért túlélted a lötyit és a szúrásokat szerencsére.
Ami a nőcit illeti, még jó, hogy nem a pocakodat ütötte meg. Valszi én is kiakadtam volna. Mostanában én is elgondolkozok, ha látok valami olyan dolgot az utcán, hogy szóljak vagy ne, mert nincs szükségem arra, hogy utána bántsanak. Mint pl. kb. 1 hónapja láttam egy 6-7 év körüli srácot cigizni az utcán, mondtam volna neki, ne tegye, de inkább nem szóltam, mert nem hiányzott volna, ha megrúg érte. …

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Köszönöm lányok és Neked Márti hogy leírtad a 3. babád esetét.
Tudom, h. én is így járhatok éppen ezért ma sincs más csak a pihi, fekvés, a férjem elintéz mindent.
Tényleg a Babám a legfontosabb, és nem tudom mi lenne, ha miattam valami baja lenne.
Minden megy majd szépen sorjában :)
sz.sziszi

Csajok ez nem semmi, most imennénk Pécsre 4D-re, de úgy szakad hogy el se tudunk idulni...

Kép

Kép
starlark

Szió Lányok!

Na megjöttem a vizsgáról. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSS 5-öst kaptam! Nagyon örülök neki,hogy túl vagyok rajt,az meg már csak hab a tortán, hogy ilyen jó lett. Szóval logisztikai ügyintéző lettem. Tudom nem nagy dolog,de én már csak szeretem halmozni a papírjaimat. (van már egy pár) :wink:

Sugi!
A linkes topikra feltettem ha érdekel nézd meg az oldalt. Onnan rendeltem kedden és csütrötökön már itt is volt a postás vele :D
Ma vettünk bele elemet és tök jól rezeg. Remélem a baba is élvezni fogja majd :lol:

Kép
Kép
a.m.

Anyoooka: örülök, hogy Dorka kicsit jobban van. :)

A.m: Gratula a vizsgához és az 5-höz :):):):)

Starlark: eljutotattok végülis 4D-re, vagy el kellett tolnotok? Mi jövő héten megyünk csütörtökön :)

Kép
kistiggrincs

A.M: Hatalmas gartula a sikeres papír szerzéshez :) Most már pihi jön :)

Kistigrincs: Picit késtünk de odaértünk :)

Pici fiúnk lesz :)
Minyu: kérnék egy kék csíkot :)

Nagyon rendes bébi volt megmutatott mindent és teljesen egészségesnek látszik. Tiszta apja :)
A vizsgálaton végig a jobb kezével fogta a fejét a bal lába meg szintén a feje előtt. Tornász lesz már biztos :)

Kép Kép

Kép

Kép
starlark

blúmi!
édes vagy, de ez a nyugati és jászai közt történ délben, fényes nappal a körúton... szóval nem hely-függô, hanem ôrült-függô :D
örülök hogy nem találtak vese bajt!!!!!! sok magzatvíz, nemtom, keress rá.... és igen, nyugalom!!!!!!!!! a torkodnak meg jobbulást!!!

anyooka!!!!
én azt sem tudom mikor kéne megjönnie :) örülök hoyg nincs :D és jobbulást mindkettôtöknek!!! oscillo-t nem akarsz szedni, az Dorkának is mûködne!!! sztem az eég tuti, fôleg ha elkapod az elején a dolgot!! hajráá

a.m.!!
nagy gratula a vizsgához!!!!!! ügyes vagy!!
és nekünk, (meg azóta 3 barátnômnek is) nagyin bejött a rezgôsszék!!!! sztem tökjók!!

starlark!!!
nagyon édes a kisFIÚÚ!!!!! olyan jól kivehetô a pofija, és szép kis csókos ajkai vannak :):)

a mai napom nem is részletezem, de a fô attrakció az volt hoyg lett ágyunki, nem is tom már meséltem vagy sem, de vaterás szerzemény és nagygon tutii!!! alig várom hoyg aludjak egyet benne.

na jóócak!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Starlark! Hát ez egy komoly kislegény!!!! És milyen szépek a vonásai! Gratulálok!!!!

Kép
blúmi

Starlark!

Nagyon gyönyörű kisfiú bújkál odabent! :lol: Neve megvan már?

Márti
borossné becz márta

Starlak! Gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon édes kis arcocskája van. Méreteket is írj légyszi, kíváncsi vagyok mekkora!

A.m: gratulálok a sikeres vizsgádhoz.

Én jövő héten csütörtökön megyek cukorterhelésre, és vizsgálatra.
A terhelést egyáltalán nem várom, de a vizsgálatot igen. Remélem UH is lesz.

Bagzerka: el sem hiszem,hogy ilyen is létezik, hogy az utcán egyszerűen csak megütnek. Azért örülök, hogy nagyobb baj nélkül megúsztad.

Na mindenkinek további jó hétvégézést!
Vendég

Minyu! Azt hiszem sikerült eldöntenünk a nevet, úgyhogy beírhatod: Noémi Anna

köszi :D
Vendég

Hello lányok!

Tegnap elromlott a számítógép, úgyhogy nem tudtam reagálni semmire, ráadásul lemaradtam egy teszveszes aukcióról :cry:
Bocs, ha valakit kihagyok, de emlékezetből írok, szóval:

Szeder: Grat a 7. hónaphoz!!

Blúmi: Remélem minden rendben lesz. Én sajnos nem tudom, hogy mi a jelentősége, ha több a magzatvíz, de a drukkok mennek!!

Honey: Örülök, hogy rubeola sehol, gondoltam, hogy minden O.K.! Írtad, hogy amióta nem stresszelsz, Flóra is másképp viselkedik. Hát ezt is gondoltam :) , mert nálunk ugyanez a helyzet. A kocsis sztorit sajnálom, de még szerencse, hogy nem lett semmi bajotok!

Bagzerka: El sem tudom hinni, hogy ilyen létezik!!! Járókelők mit reagáltak??

A.m: Grat a vizsgádhoz! Nagyon ügyi vagy!!! És akkor most végre vásárolgathatsz kis Gyuszinak, ugye? A rezgős szék is szuper, én is szeretnék valami hasonló pihiszéket.

Minyu: Anyósod tényleg tök ügyes. Nézd majd meg a Takoo-ban mennyit kérnek egy ilyenért! Rablók! De a Tiéd tök jó és egyedi lesz! És köszi a táblit.

Ági: Remélem a lábgörcseid hamar elmúlnak. Nem irigyellek!

Starlark: Nagyon szép a kisfiad. Jók lettek a képek!

Eszike: Grat a névválasztáshoz! Nekem a Noémi név az egyik kedvencem!

Sugi: Sajnálom a keményedéseket, mostmár én is biztos vagyok benne, hogy ez a hülye időjárás okozza. Ma délelőtt egész nap feküdtem én is, bár nekem nem görcsök voltak, hanem szúrások... de ez is olyan sz@r.

Holka, merre vagy?

Hát csajok, képzeljétek, azt álmodtam, hogy valamiért nem fogadták el a terheléses cukor eredményét és újra kellett csináltatni. Viszont nem voltam hajlandó és mindenkinek leüvöltöttem a fejét, hogy más bénasága miatt nem fogok megint cukrosvizet inni.. :oops: kicsit agresszív lettem? :shock:
Vendég

Megjöttem a 4D-ről.
Kicsit csalódás volt, ugyanis egy "szatyor" pénzért nemsokmindent kaptam.... A nemét - állítólag az én szegycsontom miatt - nem látta, de abszolút nem.
Méreteiről annyit sem mondott a nő, hogy jók, vagy ilyesmi.
Az egész 12,5 percig tartott. Ráadásul vagy a kezével vagy a lábinkójával takarta magát manó, így csak félig-meddig látszott.
súlya: 706 gr
BPD: 6.03 cm
AC: 19.63 cm
FTA: 30.66 cm2
FL: 4.40cm
mindjárt utánanézek a neten, hogy mik ezek az értékek, és normálisak-e.

Megprópálok egy fotót felrakni Kép Feldobtam a talpam:)) Csípőficama tuti nem lesz:)

Kép
dorka78

Kép

Kép
dorka78

Sziasztok!
Tegnap megint benéztem, és láttam megint egy fél napot a visszaolvasással kellene töltenem. Reménytelen, aki egyszer elmarad egy kis időre, sohasem éri utol a témákat :lol: :lol: De ez jó, mert pörög a topik!

Honey, igen, örültem is a korlátozás feloldásának, mert jó lenne egy kicsit tornázni. Doki szerint érezni fogom, mit bírok és mit nem. Csak laza gyakorlatokat szabad csinálnom és keveset.

Szedem szorgalmasan a Pipolfent, amitől elég kába tudok lenni, főleg ha az előírt 2*1-et veszem be. A 2* fél tablettát még bírom, és úgy még vezetni is merek. Az egész kiüt teljesen, szinte beájulok tőle. Mondtam, hogy én nem akarom a hátralévő időt félig kómás állapotban végigcsinálni. Még a végén azt sem venném észre, hogy szülünk :lol:

A bogyót egyébként kb. a 30. hétig kell szednem, utána már nem gáz, ha esetleg beindul a szülés...

Feküdni nem tudok túl sokat, mert vettünk egy házat, aminek a dolgait most kell intézni. Felújítás, aztán remélhetőleg augusztusban költözés. Jó vicc lesz nagy pocakkal..

Viszont annyi cseresznye meg meggy van a fáinkon, hogy degeszre eszem magam mindig. De meg is van a jótékony hatása.. Eddig semmilyen jótanács, módszer, bogyó nem segített a szorulásos helyzetekben, most mintha ezt is megoldaná a sok gyümi :lol: Tök jó érzés a saját fáinkról legelni!

Beril, gratulálok az esküvőhöz és nagyon sok boldogságot kívánok!

Minyu, nagyon szépek a dolgaitok! Minden olyan finom, különleges! nem akar az anyósod eladásra "gyártani"??

Dorka, édes a babád a képeken! Megértem a csalódottságodat, Én emiatt nem megyek 4D-re. Láttam másét, és az elég volt. A szülésig legalább a babám pofikája titok marad, ha már a nemét megtudtam..

A.m. tök jó kis pihenőszéket vettél! Ügyesen kifogtad. Gratula a sikeres vizsgához!

Bekci, nem semmi, miket össze nem álmodik egy kismama :lol: Nem volt elég egyszer abból a förmedvényből? Én ugyan megúsztam a terheléses vizsgálatot, de korábban volt benne részem. Nem egy kellemes dolog.

Starlak, nagyon jól sikerült képek! Nagyon helyes a kis arcocskája a fiadnak!! Nevetek van már? Mi még agyalunk. Szerintem majd a szülőszobán száll meg az ihlet és ott kap nevet a mi kisfiunk :lol:

Blúmi, döbbenetes és szomorú, hogy 3 hetet kell ilyen esetben is egy vizsgálatra várni! De csak arra próbálj gondolni, hogy minden rendben lesz!!!

Na most eldugulok, de megpróbálok sűrűbben jönni, mert sok mindenről lemaradok, és nincs türelmem oldalakat visszaolvasni.. :lol: :oops:

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Beril, gratulálok az esküvőhöz! Sok boldogságot kívánok!

a.m. SZUPI!!!Ügyes vagy! Gratulálok a vizsgádhoz! Örülök, hogy jó eredménnyel végeztél. Sose bánd a sok papírt, mert sosem lehet tudni, mikor fog kelleni! Nem beszélve arról, hogy a mai világban nem árt, ha az ember több lábon áll! :wink: Aranyos a szék amit Gyuszinak vettél!

starlark GRATULÁLOK a kisfiúhoz! Nagyon de nagyon édes kis pofija van!

dorka, sajnálom, hogy nem úgy alakult a 4D-s vizsgálat ahogy szeretted volna! Sajnos az utsó ilyen vizsgálat, nálunk sem volt túlzottan sikeres, de az a lényeg, hogy minden okés legyen a babával. Egyetértek veled, egy rahedli pénzt lepumpolnak az emberről. nem is tudom, ki mesélte, vagy honnan hallottam, de volt olyan eset, amikor nem lehetett látni jól a babócát, mert éppen aludt, úgy feküdt stb. a doki nem is kért érte pénzt. Ne csüggedj, mentek máskor is még?

Sugi: Sajnálom a keményedéseket! Pihenj sokat, és szedj Magne B6-ot. :wink:

bejci, tényleg nagyon érdekeseket tudnak álmodni a kismamák! Én valamelyik nap azt álmodtam, hogy megszületett a fiam, de rá két hétre meg a következő! Jó mi? :D

sz.sziszi Sajnálom,ami veled történt. Kívánom, hogy minden rendben legyen! Pihenj sokat, és NO PARA!!!!!! :wink:

Márti, Nem semmi ami veletek történt!Örülök, hogy a 3. babátok épségben megszületett. Megkérdezhetem tőletek, hogy a méhszáj kinyílása járt valamilyen tünettel, amit ti is észrevettek?

Szeder, gratulálok a 7 hónaphoz! Remélem jobban vagy.

Alíz

KépKép
roni0422

Roni!

A 2. kisfiamnál semmilyen tünet nem utalt rá, mondta persze a dokim, hogy 2. terhességnél már előfordul, hogy hamarabb kinyílik, de vigyázni kell! az biztos, hogy utána már nem cipeltem le-föl a 2évest+ababakocsit! A 3. babánál meg jötek ezek a, szinte percre pontosan 10 percenkénti erős keményedések, úgy 6-8 alkalommal egymás után! Ez volt szombaton és kedden már látta a doki, hogy gond van. Szerintem fontos, hogy Mg mindig legyen otthon ilyen esetekre!

Márti
borossné becz márta

Márti, köszi a gyors válaszod.Tényleg nagyon kell vigyázni a keményedésekkel.

Alíz

KépKép
roni0422

Köszönöm a gratukat :):)

Annyira örültem hogy jól sikerült az UH, mégha jól el is áztunk mire megtaláltuk őket.

Eszike: BPD:6,62cm HC:22,83cm AC:21,07cm FL:4,71cm
számított súly 833g A doki azt mondta teljesen jók a korának megfelelő.

Dorka78: Sajnálom hogy te csalódtál a 4D-ben. A szegycsont az fura mert az a melkason van.
A doki nálunk azt mondta hogy a jó képekhez nagy mázli kell. Nálunk a pici a vizsgálat felét végig aludta. Készültek olyan képek is ahol inkább egy halloween-i töklámpásra hasonlít a feje :)
A nemét először ő is titkolta, de végül csak megmutatta.
A ti picitekről is farfekvésben készült ez a kép? A mienk is ugyanígy "feldobta az egyik talpát" :) A párom szörnyülködött is hogy szegény gyerek de doki szerint nekik így nagyon kényelmes :) Hát nem tudom :)

Nevünk sajnos még nincs, elég különböző eléképzeléseink vannak az párommal, de biztos lesz egy kompromisszum vmikor :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok Csajok!

Titeket nem visel meg ez a szörnyű idő? Fúúúú én belehalok má a frontokba, esik-süt-esik....

Olyan jó nézni a 4D-s képeket, kicsit irigykedek is, mi még nem voltunk, és nem tudom mikor kerül rá sor :cry:

Szép hétvégét nektek!
sz.sziszi

Starlark: Ja, igen, elírtam, szeméremcsontot mondott asszem... :oops: De biztos hogy azt mondta, az én egyik csontom miatt nem látja.

Roni, röné kösz a vigasztalást. Többet nem megyünk 4D-re. Inkább a babóra költjük amibe kerülne egy újabb vizsgálat.
De itt Győrben a 18. heti uh. után csak a 32. héten van, és úgy voltam vele, hogy közötte jó lenne látni. Azért jó volt látni a picit, csak a szonográfusnő lehetett volna ügyesebb + közlékenyebb.

Kép
dorka78

Sziasztok!

Ksözönöm a gartlációkat mindenkinek! :D

Starlark!
Nagyon szép kis pofija van a babádnak! Gartulálok hozzá!

Dorka!

Sajnálom,kb. mi is úgy jártunk ahogy ti :( Majd élőben meglátjuk. Nekem már csak 12 hét+2 nap,ha időre születik.

Már én is a 7.hónapban vagyok 12 napja :lol: :D

További szép hétvégét!

Ja és elkezdődött az EB :twisted: :roll:

Kép
Kép
a.m.

Bocsi, Köszönöm akart lenni

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok kedves Babavárók!
Nostawen barátnője vagyok,és sajnos nem hoztam túl jó híreket... :( Szerdán elkezdett görcsölni, és csütörtökön be is kellett feküdnie a kórházba,mivel kicsit kinyílt a méhszáj is. Szerencsére meg tudták állítani a folyamatot, de nem jöhet ki a kórházból,amíg meg nem lesz a baba...ez a legjobb esetben is még kb 3,5 hónap. Persze nagyon reménykedik,hogy legalább nyár végéig bennmarad a babó, viszont nagyon nehéz neki, mivel ott a kisfia,aki most apával maradt ...
Szóval szorítsatok nagyon neki, most nagy szüksége van rá!
Én kb 2 naponta bemegyek hozzá,és ha gondoljátok,akkor néha beszámolok,hogy mi újság velük.
martee

Szia martee!

Légyszi mondd meg nostawennek, hogy nagyon sokan gondolunk rá és a pocaklakó pici lánykára! Nagyon drukkolok, hogy a baba még szeptemberig ne akarjon előbújni és nagyon sok kitartást kívánok apának is! Nagyon szorítok és sok sok pozitív energiát küldök.
És igen, ha szabad ilyet kérni, légyszi néha nézz be hozzánk és csupa jó hírekkel gyere!!
Vendég

Kedves Bejci!
Nagyon köszönöm Nostawen nevében is a kedvességedet, és ígérem,hogy rendszeresen hírt adok majd Nektek róluk!
Jó pihenést!
Hamarosan jelentkezem! :)
martee

martee, sajnálattal hallom, ami nostawennel történt. Csatlakozom Bejcihez, nagyon szorítok, hogy a babóca ne akarjon előbb kibújni, és minden rendben legyen! Neki és apácskának meg sok sok erőt, kitartást kívánok. Majd jelentkezz, mi van vele. Reméljük csupa jó hírt hozol!

Alíz

KépKép
roni0422

a.m. gratula a 7. hónaphoz! :D

sz.sziszi, hogy érzed magad?

dorka, sebaj, majd élőben! :wink:

Alíz

KépKép
roni0422

Martee: Sokat gondolunk Nostawenre.
Kitartást neki bent a kórházban, az egész nyarat bent tölteni nem lehet egyszerű.
Jó lenne ha javulna és haza engednék pihenni.
A babó meg ne legyen ilyen kis kiváncsi, maradjon még azon a jó kis védett helyen.

Gyere majd és mesélj hogy érzik magukat.

Kép

Kép
starlark

Csatlakozom az előttem szólókhoz, és együttérzek Nostawennel. Remélem minden rendben lesz, és kitartás a következő hetekre.
Borzasztó lehet a nyarat a kórházban tölteni, izgulva, otthon meg a család...
Martee: majd írd mindig meg, mi van velük, de lehetőleg csak jó híreket hozzál!!!

Kép
dorka78

martee!

Nagyon aranyos vagy, hogy csak miattunk regisztráltál, hogy hírt adhass nekünk Nostawenről. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
Nagyon sajnálom, hogy be kellett feküdnie,de ott legalább vigyáznak rá. Biztosan jó kezekben van. Sokat gondolok rájuk és remélem,hogy haza jöhet még mielőtt megjön a kicsi lányka.
Kitartást kívánok és szorítunk mindannian!!! :wink:

Kép
Kép
a.m.

Eszike!

Köszi a priviket :)

Kép
Kép
a.m.

martee!!!!!
köszi a beszámolót! nagyon sajnálom, és remélem hoyg innen csak jó fog velük történni!!!! hú, apának is kitartást, így hogy hirtelen anya és apa lett egyben... szegények, ez igazán nem hiányozhatott! nyár a kórházban...jáájjjj.

dorka!! édes a picur, hajlékony :) sajnálom ohyg rossz tapasztalat volt a 4d, ismerem az érzést.....

KépKép

KépKép
bagzerka

Megitn itt vagyok.. Nem tudok aludni. mondtam, hogy sűrűbben fogok jönni!

Martee, üdvözlet Nostawennek! Kitartsá, bár tényleg nem lesz könnyű a hátralévő 3 hónap. Nekem is kinyílt a méhszáj, de engem egyenlőre itthoni pihire ítélt a doki, most látom, hogy milyen szerencsém van.

Tartsa csak be a doki utasításait és minden rendben lesz! Apának meg tesónak kitartást!!

Roni, milyen volt a torna? Jövő héten kezdődik a szülésfelkészítő!
Kaptál már értesítőt?

Sziszi, tényleg elég lehangoló az idő. Én sokat kinlódok, a tavalyi lábtörés helye is hasogat napok óta, és ismét előjött a fejfájás is. De remélem hamarosan ismét szép nyári időnk lesz!

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!!

Martee köszönjük a infót!!! Üdvözlöm Nostawent nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neki és persze az egész családnak!! Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de reméljük így jó kezekben van és a kicsi lányka még bent marad!!!! És persze nagyon várunk mindig a hírekkel amit előre is nagyon ksözönünk Neked!!!

A.m. gratulálok a vizsgához nagyon ügyes vagy!! Hajrá vásárlás!!! A pihenőszép is nagyon aranyos, biztosan élvezni fogja mini Gyuszi!! :lol: :lol:

Starlark hatalmas gratula a kisfiúhoz nagyon szép kis formás pofikája van!!! :lol: :lol:

Dorka sajnálom, hogy Neked nem úgy jött össze a 4D! Többek között Én is ezért nem szeretnék már menni, inkább majd gyönyörködöm benne idekinn!! De örülök, hogy minden rendben!! Ja és szép kis mutatványt prudkált azért Nektek!!! Nagyon aranyos!! :lol:

Bagzerka nem semmi ami Veled történt fényes nap az utcán!! Teljesen kiakadtam ahogy olvastam, hogy ilyen van!! Én nem is tudom, hogy reagáltam volna le!! Gratulálok az új ágyhoz!!! Majd feltétlenül írd meg milyen volt benne az első alvás!! :lol:

Honey jó hallani Rólad! Örülök, hogy vége a rubeola mizériának!! A koccanást nagyon sajnálom. A lényeg, hogy minden rendben van Veled!!!

Anyooka Én sem szoktam megérezni a mensit. Remélem azóta Dorka mmár sokkal jobban van!!

Sziszi vigyázz Magadra!!! Kitartás!!

Röné sajnálom, hogy nem tudsz aludni!!! Pihenj nagyon sokat!!!

Bejci szép kis álom!! Még jó, hogy csak álom!!! :lol: :lol:

Eszike szépek a nevek!!! :lol: :lol:

Nekem holnap terhelés, kedd délelőtt védőnő, délután doki!!! Ebből a kedd délutánt várom a legjobban, várom a megerősítést a kicsi fiunkra, hogy már vehessek neki valamit!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Lanta, holnapra kitartás! Drukk keddre! :wink:

röné, SZIA!!! Nem voltam, nem sikerült eljutnom. :oops: De jövőhéten, ha törik, ha szakad valamelyikre elmegyek. Tervezem, hogy felmegyek Pestre, és kipróbálom az aquanatalt. Több helyen is van, több időpontban. Igen, megkaptam! Megyek! Te is jössz? Egyedül vagy a pároddal? Én egyedül. :roll: Tök gáz, hogy fizetni kell érte. Ezért is. :evil: Hogy érzed magad?

Alíz

KépKép
roni0422

Jó reggelt mindenkinek!

Roni, hajrá, legalább beszámolót halljak arról a tornáról! Képes lennél Bp-re feljárni Aquanatalra?? Nem semmi..
Én örülök, ha nem kell autóba ülnöm.

Mi először párosan megyünk, aztán meglátjuk. nem tudom apa mennyire lesz kitartó, de azt mondta szeretné megpróbálni.
De lehet hogy az egyedül járó kismamiknál kötök ki még én is..

Változó, hogy hogy érzem magam. Elég nyügös lettem, mindenen kiakadok, van persze sok minden amin jogosan. Most inkább nem sorolnám, mert ha egy bizonyos témára gondolok, akkor bőgök.. De mindegy, most nem akarok semmi bosszantóra gondolni, mert nem tesz jót még az idegeskedés is..

De fizikailag a körülmények ellenére egész jól elvagyok.

Rönééé

Kép
röné

Martee! Köszönjük, hogy regisztráltál Nostawen nevében! Sajnálom, hogy így történt, de szerintem kifejezetten jó dolog, hogy időben észrevették. A kórházban jó kezekben lesz, bármi történik, azonnal tudnak reagálni. A lelki oldala nagyon gáz, gondolom, hogy nagyon megviseli. A többiekkel együtt én is üzenem, hogy kitartás, legyen erős, és nagyon nagyon szorítunk értük!!! Én is küldök pozitív energiákat!!! Várjuk a híreket!

A.m. Kicsit megkésve, de gratulálok a vizsgához!!

Bagz! Rájöttem, hogy milyen sületlenséget írtam! Azt hittem, hogy ez csak egy teljesen rossz, elhagyatott környéken történhet meg!

Lányok! Mindenki vigyázzon magára, és pihenjen rengeteget!!!!

Kép
blúmi

Martee! Köszönjük a tájékoztatást, nagyon izgulunk Nostawen-ért. Ezért légyszíves tényleg jelentkezz a hírekkel!
Add át üdvözletünket!

Ma megint rettentően szomorkás idő van, ezért semmihez semmi kedvem. Főleg az hangolt le, hogy egyik fórumozó társunkkal ez történt. Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj, és még egy jópár hétig bentmarad a babókája a pocakban. Nostawen kitartás!
Vendég

Sziasztok! :)
Most voltam benn a kórházban, Nostawen mindenkit puszil és nagyon-nagyon köszöni, hogy ennyien szorítotok érte/értük!
Egyelőre nincs változás, a görcsöket sikerült leállítani, kap szegénykém egy rakás gyógyszert :shock:
Ami nagyon aggasztja,az az,hogy valami szivárog odabentről, és bár az orvosok megnyugtatták,hogy ez biztosan nem magzatvíz,azért ő nem teljesen nyugodt ezügyben. Annál is inkább,mivel ezt csak így ránézésre állapították meg... :x De reméljük a legjobbakat, hogy tényleg nekik van igazuk!
Elköszönök mára, további kellemes vasárnapot Nektek! :P
Martee
martee

martee :)
Nostawennek sok-sok eröt és kitartást kivánok én is. Nándival én is begörcsöltem, igaz a 33. héten, de nagyon berosáltunk, igy teljesen átérzem a helyzetét. Én is kaptam egy vagon gyógyszert, infúziót, de végül a 38 héten hazaengedtek, hogy "kipihenjem" a kórházi levegöt, és csak 2 nappal érkezett hamarabb Nándi. Remélem, nála is minden jól alakul, és végül kivárja a picur a terminust!

csajok!
Sajna anyósom nem nagyon akar eladásra varrni, pedig nagyon gyözködtük az uram is és én is... (azért lehet, hogy 1-2 hónap múlva meggondolja magát, addig is érleli a dolgot) :roll:

Kép
Kép
Kép
minyu

Bagzerka!

Én is nagyon sajnálom a körúti esetet! :twisted: Ez szörnyű, hogy mik történnek fényes nappal,forgalmas helyen. Volt olyan járókelő aki esetleg segített neked,vagy megkérdezte- hogy jól vagy-e?

Lanta,Blúmi nektek is köszi a gratulációt.

Martee!

Köszi az infót! Továbbra is sokat gondolunk rájuk és szorítunk.

Végülis elmentem a Brendonba és vettem a pici fiamnak 2 játékot. Mindkettő most kuponakciós. Az egyik egy béka amit ha a baba a talpacskájával eltalál akkor a hasán lévő akváriumban a halak megmozdulnak.Ez autóban hasznos lehet még :D
Mge vettem egy pelenkázó feltétet is. 2990-ért nagy méretűt.

Ma ebéd vendégaink voltak. A szüleink+ nagymama. Tök jól sikerült, egy kicsit elfáradtam,de jó volt minden.

Kép
Kép
a.m.

[color=indigo]martee!
Nostawen-nek további sok erôt!!!!! talán azért mondták ránézésre hogy nem magzatvíz, mert az jellegzetesen halvány rózsaszín, ha jól emlékszem. de pl nem átlátszó, nem, lányok??! szóval csak tudják mirôl beszélnek... reméljük....

a.m.
nem, senki meg sem kérdezett semmitsem!!!!! ott zokogtam magamban, ami valszeg csak erôsödött volna, ha valaki még nekiáll sajnálni is, de igen, ez pl alap emberi dolog lett volna, sztem is... na mindegy....

lanta!!!
drukk holnapra meg keddre :)

én nemtom, lehet h egyedül vagyok ezzel, de én kifejezetten örülök most ennek az idônek, esô, meg hûvös!!! kicsit fel lehet lélegezni....

holnap lesz marcim diplomavédése, gondoljatok ránk délelôtt :D
na megyek is, segítek, amit tudo
k...
pusszpááá[/color]

KépKép

KépKép
bagzerka

Jó reggelt lányok!

Martee!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: Nostawen-nek kitartást kívánok, bár tudom, hogy a vígasztatló szavak ilyenkor néha olyan üresnek tudnak tűnni, de mi itt tényleg gondolunk rá! Apukának is sok erőt az anyukás feladatok elvégzéséhez. Puszit küldök én is, és próbáljon meg nem idegegeskedni!!!

AM:
GRATULÁLOK NAGYON ÜGYES VAGY!!!
Akkor mostmár fel tudsz lélegezni egy picit.. és indulhatsz a beszerzőkörútra Te is :)

Starlark : Cukupofa a kisfiad! Gratulálok. Végre ti is tudjátok már, hogy ki is fog kibújni nemsokára a pociból :)

Dorka!
Ne keseregj mert nem látták rendesen a babádat.. bár el hiszem, hogy izgat, hogy milyen nemű, de a lényeg: egészséges!!!
Egyébként tényleg néha olyan érdekesen tudnak helyezkedni, hogy képtelenség látni őket :)

Időjárás:
imádom :) nekem nagyon jót tesz.. és mostanában a frontok sem kínoznak - általában elég erős migrénem szokott lenni.. - bár a keményedések azok sűrűbben jönnek.. de legalább a fejem nem fáj.. és nem dagad annyira be a kezem sem, ami külön öröm.
Sajnálom, aki szenved miatta.

Röné!
Én is kaptam pipolphent... szeresssssem nagyon.. mert jól alszom tőle.. én napi egyet szedek este lefekvéskor.. én is a keményedésekre kaptam-- illetve kértem :wink: azóta éjszakánként olyan vagyok, mint aki nem is terhes.. nincsenek görcseim, és keményedéseim éjjel..

Tágulás:
hajnalban ismét elég erőteljes fájdalom volt a derekamban, és a csíőpőtájékon.. valószínű tágulgatok... ha nincsenek keményedések, akkor ez zavarja meg az alvást... :?

Lányok!
észre vettétek??!!!
annyit tudunk itt nyavajogni... de komolyan..
bár tudom, hogy ez a topik arról szól, hogy osszuk meg a pozitív és negatív problémáinkat, de a negatív az egy picit mindig több..
most nem azért írtam ám, hogy azt gondoljátok, hogy teher nekem..
ááá dehogy, de összegezve a terhességet, azt vettem észre a többségnél, hogy azon kívül,hogy mocorog, rúg-kapál a babája és szereti, imádja az érzést, ez ad örömöt de ezen kívül... tényleg teher a terhesség... vagy rosszúl látom????
-sok a vizsgálat miatti aggodalom, félelem, és minden, ami negatív az lehúzó erő... (nálam is így van)...
bocsi, ha rosszúl látnám a dolgokat... javítsatok ki.

szeder74

SZiasztok Csajok!

Bocs, de az előző hozzászólásomban nem reagltam semmire, mert annyira nem tudtam másra gondolni, csak Nostawenre.

Dorka: Még meg sem dícsértem a babucidat, pedig nekem nagyon tetszik!! :) Akár kisfiú, akár kislány, jó hajlékony baba! AMúgy nekem is elég csalódás volt az első 4D, de nem adjuk fel, két héten belül elmegyünk megint!

Röné: Tornával óvatosan, bár én dumálok... nekem is jól esik, ha elmondhatom magamról, hogy "na ma is tornáztam". Bár én már egyre kevésbé bírom. :roll: Pedig kellene még, mert olyan narancsbőrős lett a combom... :cry:

Lanta: Megy a drukk a terhelésesre meg a doki-védőnéni látogatáshoz is!

Sziszi: Akkor ezek szerint Te is a frontérzékenyek táborába tartozol :( Sajnálom! De talán nyáron már kevésbé fognak jönni-menni a frontok. Legalábbis bízom benne.

A.m.: Mi jót főztél a családnak?

Bagzerka: Neked is, illetve Marcidnak is megy a drukk! :)

Bár én gépközelben voltam, de hétvégén azért nem jöttem túl gyakran, mert engem is utolértek a frontos "fájások." Úgy kapkodtam befele a Magne B6-ot, mint a tic-tacot. :cry: Lányok ez borzasztóan riasztó dolog. Én azt hittem, hogy az első trimeszter után- amit majdhogynem végig görcsöltem, meg szurkáltam- végre megszabadulok ettől, de ez a hétvége maga volt a kínszenvedés. :? Szombaton még főzni sem tudtam felkelni, a vasárnap egy fokkal jobb volt, és csak reménykedni tudok, hogy ma már visszatér a jó közérzet és energia. Ti hogy viseltétek a hétvégét? Ja, és felkerült a pont az "I"-re: - ahogy a.m. írta: ITT AZ EB,... ráadásul napi két meccsel... és mikor máskor mint késő délután meg este???!!! Hurrá :evil:
Vendég

SZia SZeder!

Hát nem tudom, kinek mennyire "teher" a terhesség, én nagyon szeretek pocakos lenni, de ha pl. egész hétvégén feküdnöm kell, mert képtelen vagyok függőleges helyzetben "fájdalommentesen létezni", akkor belőlem is kijön a nyavalygás... Meg akkor is, ha a védőnéni sokkalja a felröppenő kilóimat, (ami szerintem nem is sok),... meg akkor is, ha nem fér bele a cipőbe a lábam, mert bedagadt... szóval: igen, asszem van elég sok olyan dolog, amit ugyan az ember simán kibír, mert ugye a babáért bármit bevállalunk, de egyszerűbb lenne a 9 hónap vizesedés, fájdalom, görcsölés, hányás.. stb nélkül. És igazad van abban is, hogy kivel ossza meg ezt az ember, ha nem azokkal, akik hasonló helyzetben vannak. Ha csak abból indulok ki, hogy vasárnap elmeséltem anyukámnak telefonon, hogy milyen f@sza kis szombati napom volt a sok görcs miatt... ő tök kétségbeesett, és aztán hiába magyaráztam neki, hogy a többi kismama is megérzi a frontot, az volt a reakció, hogy ilyenkor azonnal hívjam fel.. stb. Nem mintha tudna rajtam segíteni 100 km távolságból.. Szóval ez van.
Szerintem mi már tényleg máshogy éljük meg a terhességet, mint régen, amikor azt sem tudták, hogy mi az a görcsölés, hanem végigdolgozták a 9 hónapot, közben egyszer megnézte őket a doki, aztán eda, meg mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül megszültek, ha eljött az ideje. De szerintem ez annak is köszönhető, hogy ha jól megnézed, legtöbben már túlvagyunk a 30-on! Ezért szerettem volna én mondjuk 23-25 éves koromban szülni, mert a fiatalabb szervezetet kevésbé viseli meg a várandósság, ráadásul sokkal hamarabb regenerálódik. De hát nekünk ezt dobta a gép! Mindenesetre én görcsök, vizesedés, gyomorsav, stb. ide vagy oda, nem cserélném el ezt az állapotot pl. a tavaly ilyenkori állapotomra.. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Remélem, h. egy időre véget értek a frontok, mert én már teljesen kikészültem tőle. Reggelente koraterhes tünetek (émelygés, szédülés), mellé meg a nagy hasam, hát nem egyszerű a kismamák élete!

Kérdésem! Vannak itt győri kismamák? Mennénk a hétvégén Győrbe, gondoltam vásárolnék már baba és mamakelengyét, ha valaki tud, segítsen!

Kivel mi történt a hétvégén?
sz.sziszi

Bejci!
A tegnapi menü: tárkonyos pulykaragu leves, karaj kolbásszal töltve, csülök pékné módra (tepsis burgonyával) baconba göngyölt csirkemáj,kukoricás rizs, tzatziki saláta, jégkrém (+csokis piskóta,de azt anyósom hozta)

Ma reggelre sajna megint lábdagadással ébredtem :evil: :( Ismét kúrálhatom magam,hogy elmenjen a víz. Csak ilyenkor vizesedek ha sokat pörgök. :o Még jó, hogy nem mindig.

Szeder!

Én is hasonlókat mondanék Bejcihez!
Azt hiszem én a szrencsésebbek közé tartozom. Nincs sok rossz tünetem (Vukkot meg már 11 hete elfelejtettem). Ami mostanában kezd zavarni az az,hogy éjjel ha megmozdulok a derekam és a szemérem csontom is fáj és arra mindig felébredek. Napközben is érzem ahogy alakulnak a csontjaim,nem túl kellemes ,de én sem cserélném el semmiért hogy babás lehetek. :D :lol:

NA beléptem a 3. trimeszterbe!!!!JUPPI :D :D :D

Kép
Kép
a.m.

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?