Sziasztok!!
Én is vagyok csak már nagyon nehezen és az elmúl másfél hónap nem volt könnyű. Olivér nagyon köhögött hurutosan, folyt az orra és sehogyan sem akart elmúlni. Egyszer antiniotikum kúrát is kapott mert belázasodott. Persze én is elkaptam és nekem is kellett antibiotikumot szednem. Annyira köhögtem, hogy éjszaka nem tudtam tőle aludni és már egy idő után egyfolytában keményedett és fájt a hasam és a derekam.
Már nagyon nehezen vagyok, többször volt josló fájásom és nagyon sokat keményedik a hasam és fáj a derekam. Vizes is vagyok és viszket az egész testem. A hasam már nagyon lent van, de a doki szerint zárt a méhszája 2100-as. Menni alig tudok olyan vagyok mint egy csiga és ha kicsit próbálok gyorsítani a tempón egyből bekeményedik a hasam.
Ez a kép 05.17-én készült. ennél már nagyobb a hasam és sokkal lejebb van. sajna nincs frissebb.
Levente egyre kevesebbet mozog, ma meg is ilyedtem, mert egész délelött meg sem mozdult. Azért azóta már jelentkezett szerencsére.
Olivér nagyon édi, néha megkérdezi mikor jön már ki a kistesó.
Van hogy odajön megsimizi a hasamat és megpuszilja. Vagy volt már olyan, hogy odahozott nekem valamit, hogy megitassa velem mert a kistesó szomjas.
Azért nem könnyű vele, mert nem igazán tudok mozogni és ő igényelné. Azért minden délután lemegyünk a játszótérre ahol a jófej anyukák segítenek, ha kell, mert ott is csak ülni tudok. Már ezért is túl lennék a pocakosságon.
Ma kezdtem összerakni a cuccaimat.
Az ágyat kell még összerakni, de elösször a virágokat kell elvinni apóshoz, mert annak a helyére fog kerülni Levente ágya a szobánkban. Olivér szobájában lesz egy utazóágy ahol napközben alszik majd Levente.
Na most mennem kell mert nagyon bekeményedett a pocakom a sok üléstől. Kezdek szédülni is.
Puszi mindenkinek és köszönöm az érdeklődést!
Nitacska: sajnálom a húgodat!!! Drukkolok, hogy hamar FELÉPÜLJÖN!