Új privát üzeneted érkezett!

Kitten, gratula a kislányhoz! :lol:

Nagyon jók a képek, imádom nézegetni őket! :lol: ...és Jázmin is... (na, jó, nem most...)

Mindenkinek jó hétvégét, nálunk vakolás lesz a program :oops:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szokta valaki nézni a Beugrót a tévékettőn? Annyiramarhajó :lol: Nabocsi az off-ért :oops:

Jóccak!

Judit
Kép

Kép
balwin

Rami! Az ilyen ( jelek helyett ilyenek [ kellenek a vonalzóba.

Kitten! Kiscsajszi? De jó! :D Képeket!!!!!!
szilbee

Judit, én szoktam, még az után kezdtem sandra brownt olvasni, 1/2 2-kor feküdtem le, ma meg vár a takarítás köv.. de legalább szép tisztaság lesz!

na mentem is, majd néha benézek....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép reggelt!

Én tegnap hamarabb elaludtam, mint B. Apa meg ugye angolon volt este. Simán hancúrozoztt B. az ágyában, amikor én már kómában voltam. 8)

Kitten: gratula a kiscsajhoz! Név?

Szilbee: mi jót főztél hétvégére? Tegnap du. is kétesélyes volt az idő, ezért inkább csak előttünk bicikliztünk, míg B. bele nem ment az árokba kétszeri felszólításom ellenére és nagy-nagy ordítozások közepette be nem hoztam büntiből.

Rami: szerintem a jelek keresgélése helyett inkább a teljes kijelölés és másolást próbáld. Egyszerűbb.

BalwinJudit: a kedd is gyanús... :roll:

Virág: nagyon szépike Védike.

Kép

Kép
szolkata

Anikó: Dorka baba is szépséges, az meg hogy elnézi valaki a nemét, ne foglalkozz vele, B.-t is nézték lánynak többször kék-zöld kombinációban :lol:

Kép

Kép
szolkata

Katlina: Boldog névnapot Robikának! (őszintén szólva lestem a másik topciból :oops: )

Kép

Kép
szolkata

BOLDOG NÉVNAPOT ROBIKÁNAK!

Kitten: Gratula a csajszihoz!

Balwin Judit: Kedden is zárva van a Bástya, de tortát még egy nappal előtte is rendelhetsz, hacsak nem valami nagyon különlegeset szeretnél

Köszöntéseket köszönjük.

Szép napot!

Niki

Kép
Kép
csni

Hella,

gyors vagyokleszek.

Judit, én utána már kidőltem :) Mindig éjjeli bagoly vagy? :D

Kata, Niki, oks, köszi, akkor marad a szerda :roll: Nagyon különlegeset nem akarok, de legalább egy mesekép legyen rajta :wink:

Robikának Boldog Névnapot!

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok lányok!

A segítségeteket szeretném kérni.

Ismer valaki megbízható babyszittert Szolnokon, aki tudna vigyázni a 2 gyerkőcömre hétfőn és kedden egész nap? Akár úgy, hogy anyukáméknál és ott lenne a tesóm is, csak neki is van egy 3 hónapos bébije és hát így nem bír el egyedül a 3 gyerekkel.

Vagy esetleg ismeri valaki a szandaszőlösi magánóvi elérhetőségét? Kb 2 héttel ezelőtt a Néplapban láttam a hirdetésüket, fel is hívtam a nőt, de valahova úgy eltettem a cetlit, hogy nem találom.

Előre is köszönöm a segítségeteket :)

KépKép
KépKép
lindicita

Lindicita, a Tündér-Kert családi napközi gyermekfelügyelet (az iwiw-en így fut) telszáma: 0670/5329-043, címe: Veres Péter u. 69.
Te írtál már ide, ugye? Vagy a másikba (a kismamisba)? :roll: Ismerősek a szöszke gyerekek :lol: Meg a szép nevük.

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin! Köszi szépen, ez nagyon gyors volt :)

Igen, írtam már, kb 10 hónappal ezelőtt, a tesómnak kértem pár infót a kórházzal kapcsolatosan, ő februárban szült a Hetényiben. Egyébként meg a Szt. Imrés topik "lakója" vagyok.

Még egyszer köszi szépen, hívom is őket.

KépKép
KépKép
lindicita

Na vagyok, az összes ablak kész, szúnyogháló kész. na nem kitörtem az ablaküveget, hanem szépen megtakarítottam a lányok is nagyon rendesek voltak, nem volt egy mukkjuk sem...

Robikának!
Kép

Lindicita!
Tőlem meg fiús ruhákat vettél...a babaszobáról... aztán derült ki, hoyg a nagyiék Szolnokiak...

többiek hol csámborogtok az idő sem valami happy... bár nekem ez tetszik, mert legalább nem izzadok, mint a ló.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Én kómában vagyok. :lol:
Délelőtt apa cégének családi programján voltunk, fél 3-tól meg punnyadunk (apa még csak most ért haza).

Bbj: nem esett az eső....hogy ablakot pucoltál? Ha szusszantál egy kicsit, jöhetsz hozzánk is uazt csinálni... én képtelen vagyok ilyenekre :oops:

Kép

Kép
szolkata

Kép Cicafül

Sziasztok!

Először is mindenkinek köszönöm a gratulációt! :lol:
Örülök nagyon. Biztos akkor is ugyanígy örülnék, ha kukacos lenne, de valahogy a megérzésem is azt súgta, hogy csajszi lesz. (bár a hasam elég "hegyes", és a sok "okos" megmondta, hogy biztos fiú. Rácáfoltam a közhiedelemre és babonára. :lol: )

Remélem sikerül feltöltenem a képet.
Sajna, ahogy itthon megnézegettük, észrevettük, hogy az elején, ahol még telejesen jól látszik a kis arca, a nőci nem nagyon mentegette a képeket.
Úgyhogy egy ilyen kis féloldalasat sikerült találnom, amin azért szerintem elég jól látszik! :lol:

A nevet illetően még mindig nincs végleges döntés, de majdcsak kialakul. Egyébként ebben is mindenben, hozzuk a "formánkat", ugyanis olyan "Ej, ráérünk arra még", mindent utolsó percre hagyósok vagyunk. :lol:
(Így volt ez a fősulin a vizsgákra való tanulással, a szakdoga írással, a határidős beszámolókkal, az esküvőszervezéssel...) :lol:

Tényleg elég lehangoló az idő, lehet lustálkodni.

[/img]

KépKép
kitten13

Sziasztok!

Kitten, gratula! Valahogy éreztem, hogy nektek csajszitok lesz! Akkor mégsem Viktória?

Robikának boldog névnapot!

Jók a képek; Balwin: Annalucus tényleg mekkora már! Nagyon szép, és csoda nagy haja van :shock: (Nálunk csak a "fagitárt"lehet buzerálni, egy -két húr már hiányzik róla :mrgreen:)Rem., jó időtök lesz jövő héten, de jó, Ti pont a napján tarthatjátok a szülinapot.

Védike és Doroti is nagyon aranyosak, Anikó, látom, Te is szereted öltöztetni a csajszit! :D

Dorka, köszi a a majdnem kézfogós képet, azért jó lett ez is! Hogy sikerült a különalvás? Kanapéról képet esetleg, biztos nagyon szép, olyan kíváncsi vagyok! :P

Rami; Zsófi 2600 g és 49 cm volt, mikor megszületett. Tegyél már képet Te is Gabiról, ha tudsz!

A gyereknap nagyon jól sikerált, teszek egy pár képet én is. A mai kertiparti meg jó idő hiányában elmaradt. Holnap én is takaríthatok, főzhetek. De utálom.....!!!!!

Kép Kép

Kép

Kép
ditke2007

Ja, Kitten, nekem is fiús pocakom volt!

Dorka, a kézfogós képet elkülenéd mélben, ha nem nagy kérés, innen nem tudom lementeni. Köszike!

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

Ditke:Zsófi igazán tünéri kiscsajsz és az a kalap...
Mondtam már apának,hogy igazán segíthatne képet feltenni,a vonalzót is ő csinálta meg végül is,mert én irtó béna vagyok a számítógéphez.

Mi a rossz idő ellenére is kertipartiztunk,nemrég értünk haza.Gabó olyan elemében volt,hogy sírt,hogy haza kellett jönni,most meg alszik mint a tej.(már a kádban majdnem elalaudt.)Nem csoda,hogy elfáradt,volt 13 gyerkőc,persze ő volt a legkisebb és mindenki őt ajnározta.Olyan jól elvolt,hogy 2percre sem állt meg,még vacsizni is alig akart.

Balwin:Mi is a Zagyvából rendeltük a tortát,autósat,olyan fini volt,hogy még harmad nap is olyan volt,mintha akkor sütötték volna.Hétfőn,kedden zárva,mint ahogy atöbbiek már írták.mit kap Anna Luca szülinapra?

Kép
pné rami81

hali,

Kitten, gratulálunk kispuncis cicafülhöz!!! :) Majd ha van már név, írd már meg! Ugyi nagy élmény, engem is mindig a szívhang hatott meg, annyira torokszorító tud lenni! :)
de jó nézni a képet is!!!

Robikának nagyon sok boldog névnaopt kívánunk, tegnap végül miért nem hívtál? MOndjuk du. nem voltunk itthon, de akkor is! Összehozhatnánk megint egy talit!

hófordulós kicccsajsziknak is sok puszi!!

Judit, Zagyvából lesz, igen, Némót ők vállalták be, nem kell képet vinni, ostyára csinálják meg, mintha fényképet vittem volna. hogy albumuk lenne, az túlzás, 4-5 régebbi fénykéet mutattak, azok formatorták voltak: dalmata, dínó, Verda, barbie, asszem...
Ajándék: sok apró lesz most, pl. búgócsiga, meg kiskönyvek, meg homokozószett, meg kerti vizimedence, labdák, meg valami készségfejlesztő játék, apró gömbök, kockák vannak egy tekredő állványon, és azokat tologogathatja. HOgy ennek mi a neve, foggggalmam sincs....

Ditke, írtam mélt, küttttem kéepeket is! ZSófi de szép, mint mindig!!! A rucijai is!
1. éjjel: ÁTALUDTA SZABIKA!!! 1x keltünk enni hajnalban!!!
Én meg 178x voltam kb. fenn.... de apa is... Neki is furcsa volt....
Kép még nincs a bútorról, de vettünk mellé még egy könyvespolcot meg állólámpát hirtelen felindulásból, úgyhogy egész nap ment a pakolás, és még nem vagyunk készen...

Kép
Kép
dorkáék

Kata!
Itt délelőtt volt eső, de érdekes módon az ablakra egy csepp sem hullott.

Judit!
ja, éjszakai bagoly, ilyenkor azt csinálok, amit akarok, zargatom apát. :lol:

Ditke!
Bejön Zsófi öltözete!
:wink:

Dorka!
Na akkor őt nem viselte meg a másik szoba... várom én is a képet a szerzeméynekről!

Többiek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ma jönnek anyósék jó reggelt.... 8) :lol:

Kép

Kép
szolkata

Kata! Hát rakott kolompér (ezt csak előkészítettem pénteken... szombaton raktam össze), meg pipihusi leves.

Pénteken mi meg kin ültünk a ház előtt az esőben, mind a négyen (D. babakocsiban). Aztán néztük hogy örömködik Levente a zöld esernyőjével. :lol:
Egyébként már eső előtt olyan volt a l.telep, mintha N. atomvillanás után. Csak a Szilvási családot ette kint a fene... :lol:

Ditke! Nagyon édes Zsófi! Annyira hasonlít rád, hogy az hihetetlen... na jó, apukájáról még nem igen láttam képet...

Kitten! Azért így is látszik a pofija! :D

Dorka! Nagyugye! :lol:

Rólunk: Megvagyunk... én vok most kipurcanva, nem is kicsit. Napok óta hasogat a fejem, meg ilyenek... bejátszik némi depresszió is, no meg a tudat, hogy jöv héten egyedül leszek pár napig a fiúkkal (mondjuk anyuméknál... de akkor is).
szilbee

Szilbee: imádom ezeket a kajákat (is). Én meg nem főzök. Ha anyósék jönnek, ő mindig hoz főtt kaját. Korábban amikor jöttek valahogy sosem sikerült semmi főzésem, sütésem...így kialakult, hogy az a biztos, ha inkább hoznak :oops: De amúgy tudok ám főzni... tök ciki.
Meddig lesztek anyukádéknál? Mi holnap megyünk N.körűbe cseresznyét enni. Hihetetlen, de én rém utálom a gyümölcsöket enni (túl problémásak: megmosni, vizes, kiázik az ujjam, ragad a cukros lé, kezet mosni, és tök hamar megéhezek utána :lol: ).

Dorka: gondoltam, hogy nem lesz gond a Szabi baba alvásával... így szokott lenni... :lol:

(Ketteske nem fér a bőrébe folyamatosan...közben, szerintem éhes, de ilyenkor anyósékat meg illik várni...)

Ditke: nagyon cuki Zsófi. Hol volt a gyereknap? Nem figyeltem, írtad? :oops:

Rami: én is béna vagyok a számítógéphez nyugi, nekem is súgtak, hogy csináljam :oops:

Kép

Kép
szolkata

Kata!
na valahogy ezzel a gyümölcs dologgal én is így vagyok, lusta vagyok mosogatni, meg szeletelni, meg iylenek...lehet ezért nem szeretem, csak eddig nem fogalmaztam meg magamnak? :?

mit csináltok?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Mi mit csinálunk? Mikor, hol, mire gondolsz?

Kép

Kép
szolkata

Háj!

Robikának Boldog Névnapot!

Kata!
Jöttem a babérjaimmal!.......jahhhh én pont echte így vagyok a gyümikkel sajnos........sztem gyerekkoromban nem erőltették kellőképpen és így hát nagyon nehezen tuszkolom leeeeeee... :?

fanna3

Jaja Dorka!
Megértem hogy furi....jajj de milyen jó is lesz pár hét múlva mikor megszokjátok és tiétek az éjszaka!!!! :lol:

fanna3

Dorka, gratula a különalváshoz! Ez csak nem a kistesó projekt első lépése?! :oops: :lol:

Ditke, Zsófi nagyon édes a kalapocskájában! Már többször írtam, hogy nagyon jópofa fejfedőitek vannak!

Kata, hogy sikerült anyóspajtásék látogatása? Legalább finom kaját hoztak? :wink:

Rami, csatlakozom Ditkéhez, képet kérünk a fiatalemberről! :lol: Van ám itt női rajongótábor, akik alig várják, hogy egy-egy újabb kép felkerüljön! :wink: :lol:

Anna, ugyanoda mégy vissza dolgozni? És már ősszel? Bocs, ha írtad már... :oops:

Judit, férjurad megy a bemutatóra, nem tudod? Remélem, jó idő lesz, az eső úgy tönkre tudja vágni :roll:

Tegnap sikerült kiválasztani a tapétát az előszoba-étkező-konyha-nappali egységbe (olyasmi vörös-bézs lesz, mint a lenti, kicsit keleties fürdő) és a lányok (Anna - hercegnők, Jázmin-tündérek), ill. Máté szobájába (olyan mint a nappali, csak halvány olíva-sötétebb olíva változatban). Úgy tűnik, hogy a nappali ülőgarnitúrája (Andante - Augusto típus, de nem bőrrel, hanem olyan strapabíró huzattal, amilyen Juditéké) is megvan, volt nálunk egy kreatív asztalos, aki majd a gyerektársalgó és Máté tetőtéri szobájának a bútorát csinálja, ill. egy lehetőséget találtunk A Black Red White Syrius bútorából, mint lehetséges nappali berendezés. Kész a konyhabútorom is, ha végzett a villanyszerelő és a vizes, meg majd a burkoló (végül csak új, összefüggő burkolatot kap a lenti rész is), már azt is szerelhetik. Szerdán jön a szaunás, úgyhogy pörögnek ezerrel a dolgok...

Robikának (utólag is) nagyon boldog névnapot kívánunk!

[img]http://kmnrrt2.freeblog.hu/files/névnap2.jpg[/img]

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Dorka:Hogy telnek az éjszakáitok külön,Nem is írtad!

Szamóca:A párom megígérte hogyha lesz egy pici ideje megmutatja hogy kell utánna tudni fogom.

Rólunk:Gabó nagyon nyűgi 2 napja,sokszor már én sem tudom mivel kössem le a figyelmét,minden játékát fél perc alatt megun és olyan hisztiket kerekít a nagy semmiért mint még soha.Amúgy eddig nem volt jellemő a hiszti.Remélem csak átmeneti állapot,vagy lehet,hogy ez a hülye idő?

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
pné rami81

hali,

kicsit fáradtan, de vagyunk! KÉszen lettünk mindennel, még selejtezést is tartottunk. Ilyen lett:
nappali
nekünk tetszik, ez a lényeg...

Szilbee, fáradtság? Vagy más is? Mi a baj? Ed hová megy?
Tudunk segíteni?
Anna, már napok óta írni akartam, hogy a sátor frankó lett, alakra télleg olyan, mint amit szerettél volna, nem? Nimi azóta is csípi?

Judit, méz ügyben kereslek majd! E-mail!

Rami, pedig írtam a különalvásról... :wink: Nem figyi?? :wink:
A 2. éjjel volt sírás fél 11 körül, csak közöttünk aludt vissza (de azonnal 8) ), aztán 5-kor egy gyors kajcsi, és negyed 8-ig alukáltunk.
de tény, hogy tök jó fr.ágyból tv-zni, újságot olvasni (szintén ágyban!!! :)) De nem tudunk még nyugodtan aludni, pedg még a légzésfigyu is működik :oops:
Kistesónak 1-2 hónapot még várnia kell, :D Bár ma tök rosszul lettem ebéd után, erőm elhagyott, hányinger... húúú.... készülök lelkiekben....
nehéz lesz Szabi mellett, ha megen tosszullevős kismami leszek.

no, vissszaolvasok..

Kép
Kép
dorkáék

ja, igen, Szami, képeket nem tennél a kinézett bútorokról?
És ha bútor: nincs valakinke fölösleges kb. 3,5 m-es cseresznye színű eladó szekrénysora? :wink: Most a szekrénysor cseréje jönne...

Kata, mingyá Uh! Kis örökmozgód aktívkodik? Az a jó!!! Én úgy imádtam!

Jaimee, nem voltatok véletlen Corában? ÉS Réka baba véletlen nem hason volt? Sztem láttunk titeket!

Foci EB? Szabi így pancsizott:
EB kádból

Kép
Kép
dorkáék

Dorka, én nagyon gondolkodtam, hogy eladom (vagy anyáéknak adom ajándékba) a szekrénysorunkat, de az mahagóni, bár azt hiszem, olyan 3,6m hosszú.... Szabi micsoda focirajongó :lol: Nálunk (szerencsére, bocs Évi) nem focirajongó egyik pasi se.

A nappali bútora (minden csak terv, lehet, hogy aztán nem is ez lesz... :roll: ) a Ballásoknál (is) kapható Syriusz strassburgi juhar-vanília színben:
Kép

Ülőgarnitúra (Andante Augusto, terv szerint bézs vagy homok színben), a miénk nem sarok lenne, de csak erről találtam képet:
Kép

Jázmin tapétája: alól virágos, erre szegőcsík, felülre natúr bézs szín:
Kép

Anna tapétája: alól csíkos lábazat, erre szegőcsík, felülre hercegnők:
[img]http://www.tapeta-bolt.hu/WEBSET_PICTURES/556/Decofun%20tapéta%2018%20copy.jpg[/img]

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Dorka, azt majdnem elfelejtettem, hogy tetszik a Ti kanapétok is, az egymagában van, vagy van több eleme is? És mi a neve?

És igazából annyira nem vagyunk 100 %-ig oda a Ballás bútorért, de szinte mindenhol csak a Black Red White katalógus termékeit tartják. Még abba a boltba akarunk elmenni, ami a régi Centrummal (vagy Skálával, régen laktam már Szolnokon :oops: ) szemben van, mert annak a tulajdonosától vettük anno még a Széchenyin lévő boltjukban a nagyon jó kis szekrénysorunkat.

De ha valaki lát modern, de nem minimál és viszonylag világos színű, jól variálható és nagy elemválasztékú bútort, szóljon! Köszönöm. :lol:

Rami, ma Jázmin is olyan volt, hogy semmi nem tetszett neki... Akkora könnyeket préselt ki magából, ha valami nem úgy volt, ahogy Ő akarta, hogy csak ámultam! :shock: :lol: De mert Ő már a harmadik, nagyon nem hagytam magam átverni :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Dorka!
Miért gondolod, hoyg nekünk nem tetszik? nagyon elegáns lett a szoba, de majd megkuksizom élőben is! :wink:

apám fociőrült! azta! hát ezt sem lehet elég korán kezdeni...

Nálunk sincs futball nézés, na de ennyi nővel, le is lőnénk tuti!

Szami!
nem akarlak elkeseríteni, de a Fehérék ha jól tudom a nevüket is lengyel bútort árulnak, szóval...

a mi ülőnk homok, és továbbra is koszmentes.

nagyon jók a tapéták! a nappalis bútor is tetszik...

de jó volt képeket nézegetni...

a gyerekek nem azért nyűgik, mert nem lehet kimenni eben a hülye időben? mi futva jöttünk a cukiból (bár nekem nem volt mit lefutnom, mert 15 után voltunk :cry: )nagy zuhi volt errefelé.

jaj Szami nem tudom mennek -e bár büszkén újságolta a szintén mezőgazdász barátjának, hoyg milyen meghívót kapott! de ma megint egyedül vagyok, megint méhecske pakolás, így meginterjúvolni sem tudom.

többiek hol voltatok?

Kata!
Arra gondoltam, hyog úgy mindenki, próbáltam életet lehelni a topikba, hátha valaki válaszol...de nem jött be :cry:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hall! Csak egy gyors rakció...

Jók lettek a bútorok! :)

Kata! Kedden a du-i szunya után... Aztán szerda este jövünk majd haza.

Dorka! Ha rosszul levő leszel esmét én vállalom a bébicsőszködést! :D Nem akarom elkiabálni, de Leventénél hatnak a gyógybogyók, italok... úgyhogy vállalom, hogy vigyázok Szabira! Legalább Dave-nek is lesz társasága! ;)

NO most ennyi! Indítom a fiúkat...

Pusz!
szilbee

Szép reggelt és ne túl meleg napot Mindenkinek!

Bbj: hát én válaszoltam... vagy legalább is akartam... én azért néha itt voltam anyósék ide vagy oda.

Nem tom, ki kérdezte, de anyós marhapörköltöt főzött tésztával és joghurtos ubi salit ettünk hozzá. Meg sütött zserbót is.

Délután meg néztem a tenisz döntőt... anyám szerelme Nadal, így neki drukkoltam. Focit nálunk meg én szoktam nézni, az uramnak én szoktam mondani a szabályokat... , de nem érdekli.

Szamóca: nagyon szépek lesznek a szobák, és elegánsak a bútorok. Ez olyan izgi időszak :D

Dorka: nagyon szép lett a nappalitok, bár én rettegnék a foltoktól... nálunk tegnap is kiborult a mézes tej a fotelba... egy ezred másodperc elég...

Szilbee: azt hittem napokra mentek..., de akkor ez nem sok idő lesz. Levente akkor szerdán nem megy bölcsibe?

Uh-ra kértem időpontot jövőhét szerda 12.20. Úgy látszik megen Jakab lesz (remélem most kedvesebb lesz... a múltkor nem volt a toppon... pedig hát ismerjük egymást...)

Egy kis infó: www.szolnokipaletta.hu , www.tiszaligetfesztival.hu
és... idén is lesz Tiszavirág Fesztivál június 24-29. nekünk nagyon tetszik... mi a Zurammal biztosan kimegyünk.

Nemsoká indulunk anyámékhoz, de még benézek majd.

Kép

Kép
szolkata

Kata! Meg kedden se... szerintem... De ezt még majd meglátom. Nekem kéne ugyanis reggel beadnom, de D. olyankor szokott még aludni. Egyébként ott is egyedül leszek velük, mert a nagyszülők dolgoznak, csak este legalább ha vmelyik lebetegszik (mindig ettől félek, mikor csak én vok velük), akkor tud vaki vigyázni a másikra.

Tényleg! Tudsz mindent enni? Rosszullétek kajáktól? vagy kívánósság?
szilbee

Szilbee: értem. Eszek mindent... bár este inkább könnyebb kajákat, a gyomrom még mindig nem az igazi. Korábban voltam kívánós, most inkább csak annyi, ha éhes vagyok, akkor adj uramisten azonnal kell ennem, nem tudok várni... :lol: De ez Bencénél is így volt.
No mentem pussz!

Kép

Kép
szolkata

Köszöntéseket köszönjük,majd hozom a képeket is!!!

Dorka hívtalak én,igaz csak egyszer már nem él a 70.-es számod azon próbálkoztam
nappali nagyon jó lett,talit tényleg össtkéne hozni ha nektek jó ez a hét valakival behúrcoltatom magunkat :D

Szami szépek lesztek ti is!!!

Kép

Kép
katlina

Kata! És ti meddig lesztek oda?

Jó utat nektek! no és persze jó időt! :D
szilbee

Sziasztok Lányok!

Most sikerült elolvasnom mindent!

Köszi mindenkinek a jelölést az iwiw-en!

Nagyon jók a képek, mint mindig! Marha irigy vagyok ám :) mikor lesz szeptember????????

Anna: Szia! Közgé: A Gyors- és Gépíróra jártam, lehet azért nem, nagyon egy "elkülönített" csapat voltunk!

Szamóca: Nagyon szép a ház!

Szolkata: Én pénteken voltam kétszer, akkor a Faragó volt, aztán egyszer voltam csütörtökön, akkor meg az Erdődi/Harandozóné páros volt.

Katlina: Köszi :) Szió! Ó dehogyisnem kiabálják le a fejemet, volt rá példa :) nem itt, egy másik fórumon!

Kitten Gratula a leányzóhoz, végre még egy lányka :))))
Harangozóné volt nálam is a 20.uh-n ő mondta meg a nemét a babónak :) Meg kedvesen leszurta apát, aki nem kicsit volt elszállva magától :)

Egy általános kérdés!!!!!! HELP!!!!!!!
Ki tud a Petőfi sulival szemben lévő kismamabolton kívül másikat Szolnokon??????

Kép
munya

Sziasztok!

Jó gyorsan eltelt ez a hétvége is, ami nálunk főleg ünnepléssel telt. (szülinapozás, névnapozás)
Tegnap pedig Pesten voltunk, csak úgy nézelődni.

Ditke!
Nagyon jók a képek, szép és aranyos a kislányod.
A névvel kapcsolatban nem döntöttünk véglegesen, úgyhogy addig még Cicafül-nek becézzük.
Én hajlok a Viktória felé, de majd kiderül! :lol:

Kata!
Most fogsz majd menni az AFP utáni uh-ra?
A rossz gyomor engem is gyötört egy ideig, bár a nagy könyvben megírtakkal ellentétben nekem nem reggel, hanem este jöttek a russzulléteim.
Szerencsére viszont nem hánytam, csak émelyegtem.... :?

Dorka!
Szép lett a nappalitok! Jó világos! Én is szeretem ezt a színvilágot!

Szamóca!
Nagyon jó lesz a házikótok, ha kész lesz. Szépek a bútorok és a tapéták is.
Mi is hasonló szekrénysorban, nappali bútorban gondolkodunk.
Mi nagy IKEA-ba járósok vagyunk, ott néztünk ki egyet, de még nem döntöttük el, hogy tutira megvesszük.

Munya!
Hogy döntöttetek a 4D-vel kapcsolatban?
Biztos olvastad, hogy nagy élmény volt.... :lol:

Én két kismamaboltot tudok itt Szolnokon:
Az egyik a Pelikán első emeletén van: Ficánka Babakuckó
A másik eddig az Ady-n volt, de múlt héten átköltöztek a piac környékére valahova. (La Vida kismamabolt)

KépKép
kitten13

Szia Kitten! Mi a rendes neved???? Vagy beszéltük már???? Áááá...

Na köszi az infót, meg olvastam is a 4D-t, meg láttam is a képet :) Szépséges babóca!
Mi még vetyengünk rajta egy kicsikét, én meggyőzhetőbb vagyok, mint apa!!!
Amiket írtál kismamaboltokat, ott is olyan horibilis összegű gatyók vannak???? Hát én majdnem elájultam, mikor megláttam a Pocak-ba az árakat!

Kép
munya

Halihó mindenkinek!
Hát szami nagyon szép lesz az otthonotok!

Dorka megkaptad a meghívót?

Rólunk: tökre be vagyok tojva mert egyre közeledik a hathetes vizsgálat a s a térdem még mindig be van dagadva s még minidg fáj.........nagyon remélem rendbe szedi magát mire menni kell....

más amigy semmi nem történik velünk, el vagyunk éljük világunkat Bettike oviban van, én itthon vagyok pakolok főzök, mosok.

ritkán jövök mert szar a netünk, annyira lassú hogy nagyon sokáig tart megnyitni neki egy egy oldalt aztán nincs is mindig türelmem kivárni:-S

más nem történt velünk
szép napot mindenkinek puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Hú, annyira le vagyok maradva, hogy alig tudom, mit akartam válaszolni.

Először is: Munya, a Pláza melletti kis utcában (Battyhány) van egy esküvői ruha-kismama bolt. Az sem olcsó, de jóval barátibb árak vannak, mint pl. az Ady-ban! Nézz szét náluk!

Dorka, igazán elegáns lett a nappalitok, és milyen rend van :wink: :lol: Majd megszokod a külön alvást, biztos jobb lesz így Szabinak és nektek is!
Na, a Szabi és EB képet meg nem mutatom Csonginak! Még itt kitalálja nekem, hogy vegyek egy szobai fürdőkádat :wink: :lol:

Szami, na ne, hát fájdítod itt a szívem :wink: Annyira klassz bútorokat választottál! Meg egyáltalán, én is köööööltözni aaaaakarok :wink:

Kitten, gratula a kiscsajszihoz! Tök jó ez a kép, mindig ámulok, hogy milyen életszerűek már ezek az UH-s felvételek!

No, egyelőre ennyire futja...

Évi és
Kép
csongianya

Tudtam, tudtam....Zsófit szerettem volna még megdicsérni: nagyon édes ebben a kis kalapban, olyan kis nőcis :wink:

(remélem minden képet megdicsértem, ha nem akkor is tudjátok, hogy végignéztem.... :wink: )

Évi és
Kép
csongianya

Évi!!!! Köszi! Az igazság az, hogy nem nagyon akaródzom 10ezret adni egy kismamanadrágért!

Kép
munya

Sziasztok!

Bocsi dorka,nem volt szándékos,de 4napig apa dolgozott a géppel és nem nagyon bírtam visszaolvasni.a nappalitok nagyon szép,az ülőgarnitúránk nekünk is ilyesmi,bézs szín,cseresznye berakással,szeretem,mert sokmindenhez megy.És Szabolcs szobája?Raksz képet?Világi,ahogy nézi a focit.Gabó a Forma 1-et szokta hasonló képpen nézni és közbe brümmög hozzá.

Szolkata:Úgy látszik mégis meleg napunk lesz.

Lehet,hogy törpi tényleg az idő miatt volt megkergülve,mert ma már jobb napja van.(kopp,kopp,kopp).Most elaludt,mert cseresznyét főztünk be és ő is nagyon segített,elfáradt.

Munya:Én is azokat a kismama boltokat tudom,amiket már leírtak a többiek.Ja és a Tófenéken is van egy,de az elég húzós,egy 2 in 1 fari 13000 volt 2 éve.De szerintem nézzd meg a Corába is,én anno ott is vettem nacit és az nem volt olyan drága.

Szamóca:Nagyon szépek a bútorok és a Jázmin tapétája igazi csajszis.

Kép
pné rami81

Rami: A Corában a múltkor volt, mondom megnézem előbb a kismama butikokat! Hát elbuktam, voltunk a 7végén és most meg nem volt nadrág!!!! ÁÁÁÁÁ lettem olyan mérges! :)

Kép
munya

Sziasztok!

Dorka, nagyon tuti lett a nappalitok! Nagyon klassz ez a kanapé, meg az új polc + lámpa is. Gondolom, nem győztök gyönyörködni benne. A virágokat Szabi nem bántja? Nekem fel kellett pakolnom őket a szekrény tetejére. (Nem aludt el hazáig Szabi?)

Szamóca, hát tényleg tök jó lesz az új házatok+ berendezés! Gondolom már alig várjátok, hogy minden a helyén legyen.

Hát az én uram nagy focirajongó, akármilyen sz@r meccs van, mindent megnéz, nem még most, hogy eb van :roll: :roll: :roll:

Kata, tényleg, anyós most nem szólt be?! De legalább finomat főzött! (Ja a gyereknap Tápiószentmártonban volt! :P )

Munya, a Pocakban tényleg 10 E Ft egy nadrág?! Pedig úgy hirdetik magukat, hogy milyen olcsók...A Pelikán fölött tavaly 6 e Ft volt egy naci, szerintem most is annyi, ez se olcsó, de én ennél ocsóbban nem láttam tavaly Szolnokon. Más üzletet én se tudok azokon kívül, amiket a többiek is említettek. Kata is vett most nacit, de nem tudom hol és mennyiért. Kata?

Kép

Kép
ditke2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?