hali,
Kitten, gratulálunk kispuncis cicafülhöz!!!
Majd ha van már név, írd már meg! Ugyi nagy élmény, engem is mindig a szívhang hatott meg, annyira torokszorító tud lenni!
de jó nézni a képet is!!!
Robikának nagyon sok boldog névnaopt kívánunk, tegnap végül miért nem hívtál? MOndjuk du. nem voltunk itthon, de akkor is! Összehozhatnánk megint egy talit!
hófordulós kicccsajsziknak is sok puszi!!
Judit, Zagyvából lesz, igen, Némót ők vállalták be, nem kell képet vinni, ostyára csinálják meg, mintha fényképet vittem volna. hogy albumuk lenne, az túlzás, 4-5 régebbi fénykéet mutattak, azok formatorták voltak: dalmata, dínó, Verda, barbie, asszem...
Ajándék: sok apró lesz most, pl. búgócsiga, meg kiskönyvek, meg homokozószett, meg kerti vizimedence, labdák, meg valami készségfejlesztő játék, apró gömbök, kockák vannak egy tekredő állványon, és azokat tologogathatja. HOgy ennek mi a neve, foggggalmam sincs....
Ditke, írtam mélt, küttttem kéepeket is! ZSófi de szép, mint mindig!!! A rucijai is!
1. éjjel: ÁTALUDTA SZABIKA!!! 1x keltünk enni hajnalban!!!
Én meg 178x voltam kb. fenn.... de apa is... Neki is furcsa volt....
Kép még nincs a bútorról, de vettünk mellé még egy könyvespolcot meg állólámpát hirtelen felindulásból, úgyhogy egész nap ment a pakolás, és még nem vagyunk készen...