Új privát üzeneted érkezett!

Fenci!
Én is remélem! :lol: És azt is, hogy majd a vizsgámat ünnepeljük! :wink:

Vicuska!
Nálunk most nem áll semmi, az uram Németországban van, csak péntek éjjel jön meg. :roll:

Viki!
Gyógyszert amúgy sem szabad éhgyomorra bevenni! Én így is hányok attól, pedig nem is vagyok babás. Még. :lol: :lol: :lol: Tényleg már akartam kérdezni: mikor az operettben voltunk, akkor még a fogantatás előtt voltál, ugye? Lehet az segít. :lol: :lol: :lol:

Ma elauludtam. 7-kor fel akartam kelni tanulni. 9-kor hívott anya, arra ébredtem. :oops:

KépKép
zsófikukac

szia Zsófi :D Elvileg a pajzsmirigy gyogyót éhgyomorra kellene, de nem ér ennyit, többször nem próbálom... Pár hete még simán ment éhgyomorra... tanulnom kell még Vuk lelkivilágát (ma reggel is kidobtam a szemetet gázálarc nélkül, gondolhatjátok :? néha elfeledkezem magamról :? )
Asszem az operettben ápr. 8-án voltunk és rá kb. 1 héttel fogant :wink: Ki tudja? :lol: Járjatok sűrűn, ártani biztos nem árt! :wink:
Kitartás a tanuláshoz, aludni is kell néha :D (főleg egy sikeres vizsga után :wink: én anno 1-2 nap "pihit" mindig adtam magamnak, mielőtt nekiestem a következőnek)

Nati! 4. baba-project nem lesz? :wink:

Kép
vickybabe

Hello Vicus!

Mindjárt hétfő!!! Majd ne felejts el beszámolni ám!!! :-D

Kedden mi is túlestünk a 2. körön. 20 perc alatt végeztünk. 8)

Pápá

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ezer bocsánat, ez Vicuskának ment volna privibe!!! :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Viki!!!!!!!!!!!!!

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok banyák! :D

Vicus :D Köszönöm a tájékoztatás, így már full képben vok! 8) :lol: :lol: :lol: A lényeg, hogy most mááá féllábon is kibírjátok! :wink: Na szóval. A parám az volt hogy a 21-ei hétvégére fog esni az inszem, de mivel hamarabb megjött, most meg azon parázok, hogy ne a 14-eire essen... :oops: :wink: Este felhívom F-ék asszisztensét és megkérdem ilyenkor mi a szitu. :wink:

Vicky :D Nagyon tetszik a terved, gyorsan magamévá is teszem ha nem haragszol. 8) :lol: :lol: :lol: Ejnye, akkor ne végy be bogyót éhgyomorra! :wink:

Kukac :D Naná, hogy ünnepeljük a sormintát! :wink:

Nati :D Lényeg, hogy visszavesznek! :wink:

Puszika mindenkinek! :wink: Ja mindjárt javítok vonalzót! :D
fenci

Sziasztok!

Eladó Erdőkertesen /Bp-től 25-30 km, jó közlekedéssel/ egy 2004-ben épült tetőteres családiház. A ház egy 600 nm-es saroktelken van!

Nem akarok itt senkit untatni a részletekkel, így akit érdekel, az írjon privit, vagy emailt. /erdokerteshaz@indamail.hu/

Köszi
eladóház

...ma megint megjött...

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gizi!

Sajnálom! :cry:

Lányok, mi ez a nagy csend????

KépKép
zsófikukac

Sziasztok csajok!

Gröni!
Nagyon szorítok érted! Végre elérkezett ez a nap is. Innen meg reméljük nyugodtabban telik a hátralévő idő. :)

Susy!
Te is ma mész kontrollra ugye. :?: Várjuk a fejleményeket. Biztos már kérés nélkül uh fejjel a kezében vár a dokinénid. :lol: Integessél a babydnek helyettem is! :D

Vicuska!
Hétfő a nagy nap? :D Küldöm az összes drukkokat! :D

Gizi!
Kapja be a piri! :evil:

Zsófi!
Hétvégén már lazítás van, vagy még kell tanulnod valamit?

Zsu!
Hol vagy? Hogy van a kis lelked? Biztosan töltődsz energiákkal a júliusra. Az lesz a TI hónapotok! :wink: :)

Vicky!
Sajnálom ezt az éhgyomri bogyószedést. :( Esetleg nem lehetne MagneB6-tal kombinálni, hogy ellensúlyozza a hányingert?

Fenci!
Éljen (Május 1.!) illetve péntek 13!!!! Szép tüszöcskéket érlelsz és egyből babásodsz! :D

Mindenkinek szép napot!
kolibri28

Ditke! :oops: :D

Mi a terv a hónapra?
Ciszta van még?
Lesz stimu ? :)
kolibri28

Halihó!

csak gyors bekukk, majd jövök este :lol:

Gröni!
milió drukk :wink:
Vendég

Gröni!

nagyon szorítok!!!+++++++++++++++++++

Kolibri!
Hétfőn vizsga....

KépKép
zsófikukac

Szép estét! :lol:

Hol van mindenki? :roll: 8) :shock:

Fenci!
mit beszéltél F-ékkel? :roll: :lol:

Kukac!
:P :P :P

Gizi!
RMPPB :evil:

Gröni!
remélem sikeresen túlvagy a műtéten.... :roll:
és minden rendben lesz veletek :D

Vicky!
hogy bírod a melót? 8)

Nati!
Szabika megkapta a szurit? :roll: :P

Kolibri!
köszi a drukkot 8)

Susy!
a fotókat megcsináltam, már csak fel kell tennem a gépre :oops: :P

Mindenkinek jó éjt :D
Vendég

Sziasztok!
GYors bekukk, holnap megyünk haza :P :lol: , úgyhogy egy hétig nem leszek.
Ma voltunk dokinál, minden okés, babuci már 5 centis. :wink:
Ja és bejelentkeztem otthonra 4D-re, jövöhét csütörtökön megyünk. 8)

Vicuska!
Ügyi vagy, majd megkuksizom ha megjöttem.

Bocsi, hogy nem írok másnak, de megyek ágyikóba. Mindenkinek csóközön! :lol: :lol:
susy75

Sziasztok! :D

Most csak bejelentkezem hogy még élek, ha lesz időm (még ma) visszaolvasok, és mindenkinek reagálok, addig is legyetek jók!!!!!!! :wink: :D :D :D :D :D :D
Vendég

Jót reggel!!

Vicuska!
Igen sikerült Szabinak beadni az oltást, szerdán megyünk vérvételre , hogy megnézzük hogy állnak azok az immunok!
Vendég

sziasztok!

Susy, de jó :lol: :lol: :lol: ! Hová mentek 4D-re? Jó utat Nektek haza!

Vicuska, köszi, egész jól! Persze nem viszem túlzásba azért :wink: Mindjárt itt a hétfő :wink:

Fenci, mit mondtak F-ék? Péntek 13 lesz UH, jól számoltam?

Kolibri! Magadról nem írtál!!!!

Ditke??? Remélem a ciszta már eltakarodott!

Zsófi, vizsga? meglett a sorminta? :D

Kép
vickybabe

Kolibri, a magne b6-ot próbáltam (egyszer) :D szerintem egyre csökken a hányinger (bár lehet csak bebeszélem magamnak)...azért nem veszek be, mert azt gondolom minden nap, hogy ma már jól leszek :lol:

Kép
vickybabe

Viki!
Most nem voltam vizsgázni szerda óta. Akkor meg írtam, hogy 2 lett. Hétfőn megyek legközelebb. Látszik, hogy a kismamik felületesen olvasnak és feledékenyek. :lol: :wink: :lol: 8)

Susy!De jó, hogy minden rendben!!! Jó utat!

Én ma szenvedek. Szar az idő, fáj a fejem és nem nagyon megy a tanulás. :roll:

KépKép
zsófikukac

Szóval ígéretemhez híven itten vagyok! :lol:

Zsu

Nagyon sajnálom hogy nem sikerült :cry: :cry: :cry: , de remélem hamar összetudjátok gyűjteni a pénzt a következő fagyis babákra! :wink: :D
Tudatlan vagyok, de a fagyis babák is a lombikba számítanak (5 államilag támogatott lombik)? :shock: :roll: :oops:

Vicuska

Hétfőn Tapolca! :wink: :D :D :D :D :D Hipp-hipp hurrá! :D :D :D :D :D :D Hol a kép a kerítésről? :wink: :lol:

Gizi

Hogy vagy Drága? :wink: :D
Most már tuti hogy lombik lesz? :shock: :roll: Apjukkal sikerült megbeszélni? :wink: :D

Vicky

Rókakoma most már hébe-hóba kerülgessen téged, hiszen mindjárt betöltöd a 12.hetet! :D Anyóspajtásék ott vannak még? :roll: :shock: 8)

Fenci

Akkor most mit mondtak F-ék? :shock: :roll:
Már halál kíváncsi mindenki, Te pedig nem írsz! :wink: :lol:

Zsófi

Nagyon jó fej a Párod, az enyém már néha ott tartott hogy "lerúgja a doki fejét"! :lol: :lol: :lol: De eddig még egyik dokit sem engedtem bántani, na nem mintha 1-2 nem érdemelte volna meg, csak a Párocskámat féltem :wink: , hogy mehet a börtönbe! :roll: :( Sikerülni fog a vizsgád, sikerülni fog a vizsgád, sikerülni fog a vizsgád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bűbájt bocsájtottam rád! :wink: :lol:

Katiee

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Várom az élménybeszámolót! :D :D :D :D :D De ha lehet ne úgy mint eddig!!!!!!!!!!!!!!! :( :shock: :roll: 8)

Gröni

Remélem jól megstoppoltak, és egészséges kibabátok fog születni
25 hét múlva!!!!!!! :wink: :D

Nati

Örülök hogy visszajöttél közénk! :D
Hamarosan vissza az eü-be! :roll: Jól meggondoltad! :wink: Most még egyre rosszabb a helyzet! :( :( :(
Drukkolok az immunoknak hogy jók legyenek! :D :D :D :D :D

Susy

Már nem olvasod, de azért jó időtöltést Nektek itthon Magyarban! :D :D :D :D :D

Kolibri

Nagyon drukkolok ahhoz a pozitiv teszthez!!!!!!! :D :D :D :D :D Jól elkaptátok+még a bácsi is beléd látott! :D Ez már több mint véletlen!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Akkor most egy kicsit rólam: hétfőn délelőtt dolgoztam, délután lementünk a Tiszára megjavítani a Párom csónakját(iszonyat meleg volt)+a telken begyújtottuk a gazt, ami olyan sikeres lett, hogy a végén rendes tűzoltásba csaptunk, mert terjedt a szomszédba át! :evil: :( Nagyon megijedtünk! :shock: :roll: Mondanom sem kell hogy rövid gatyában voltam, mira befejeztük az oltást úgy néztem ki mint a kissebség, koszos, piszkos, büdös és fekete voltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kedd: délelőtt+délután is munka! :? :shock:
Szerda: délelőtt munka, du. pakoltuk a téli tüzelőt amit az erdőről hozztak aznap, mert ki sem lehetett nyitni a garázsajtót sem! :evil:
Csüt.: délelőtt fapakolás, du.munka, este fapakolás!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Péntek: délelőtt meló, du. az új csónak csinálása+rendrakás stb...................................

Keksz nem volt, én úgy ki voltam! :oops: Szegény Páromat egész héten csak elutasítottam! :oops: :(
Cisztám megvan e még, nem tudom, de már egy hete nem görcsölök! :? :shock: Viszont 4-5 napja barnás cucc jön belőlem! :shock: :roll:
Tornázni nem tornáztam, mert így is kivoltam! :? :roll: :shock:
Szóval ezért nem jöttem! :wink:
Vendég

Ja és tojcsim nem volt, szerintem peteérésem sem volt! :? :roll:
És még mindig ezerrel fájnak a melleim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :roll: :?
Vendég

Ditke!

Rosszabb lenne ha nem lenne munkahelyem :? :? :? !
Vendég

Nati

Sajnos ebben nagy igazság van! :( Nem kap az ember olyan jó gyest, hogy érdemes lenne otthon maradni! :? :roll:
Vendég

Vicuska

Iszol ma este velem! :wink:
Merrys-t iszom, még a talira vettem, de félek meg fog romlani, inkább megiszom! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke!

Én pezsit iszok! Egészségedre!!!!!
Vendég

Nati

Én is szeretem a pezsit, csak nincs itthon! :wink: :D De ez sem rossz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Neked is egészségedre!!!!!!!!!!!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Vicky: Hogy vagy? Nem visel meg ez az időváltozás?
Sajnos magamról még nincs mit írjak . Ez a reménykedés idöszaka. :?
Nincs is sok időm ezen agyalni. Sok volt a munka a héten, meg a mamám lakását árultuk, és folyton rohangálni kellet miatta. :evil: Már van vevő+ szerződés, így remélem már csak a jövő hetet veszi igénybe a számlák lenullázása. :D
Gyorsan kiolvastatom a Vuk-ot a fiammal, hogy többé ne menjen feléd! :D

Zsófi: Remélem ma már jobban vagy ! Rád fér már a pihenés, hogy agyilag is ki tudj kapcsolódni. Hétfőre mennek a drukkok! :D

Susy: Jó itthonlétet! :D Fantasztikus, hogy már 5 cm- es a baby! :D Olyan gyorsan növekszik, és az idő is repül. Beléptek lassan a második trimeszterbe! :D

Ditke: Szerintem kipukkadt az a fránya ciszta és az okozta a barnát is. Talán lehet még pé-d rendes időn kívül. Ne add fel erre a hónapra. Ha kipihented magadat apára fel! :D

Nati: Szia!
Én is eü-s voltam, de sajnos váltanom kellett a megélhetés miatt. Nem volt könnyü viasszaállnom gyes után az eü-be, de 4 évet ledolgoztam így is. Remélem Neked is megértő kollégáid és feletteseid vannak mint nekem voltak akkoriban amikor dolgozni kezdtem. :D Később viszont más volt a helyzet ezért nem is dolgoztam szívesen ott, ahová kerültem. :(
Szabi viszont biztosan hagyni fog visszazökkenni a munkába. :D
Hiszen szükségünk van a jó szakemberekre! :D

Vicuska: Holnap csak jó híreket kapjatok! :D

Gröni: Hogy vagy? Ha tudsz írj magadról!

Gizi: Pároddal mire jutottatok? Sikerül megbeszélni vele a kövi lépést? :)

Krisz? Gyere! Most nincs mocis idő. :D

LMami: Hogy vagytok?

Zsu: Ha tudsz írj nekünk!

Fenci: Mit mondtak neked F-ék? Várjuk az infót! :)

Mint írtam már nálam most semmi különös. Sajnos a multkori vizsgálat kimaradt. Pedig jó lett volna, de mindndegy. Vérvétel azért volt szerdán. Remélem jó időben, és értékelhető lesz a végén. Sajnos párom elég xarul van gyomorilag így most hanyagoltuk a kexet. Igazából pihizgetünk.

Puszi mindenkinek!
kolibri28

Sziasztok lányok!

Csak futtában olvastam át, ne haragudjatok, hogy most nem reagálok semmire csak jelzem, hogy itthon vagyunk és köszönöm, hogy gondoltatok ránk és biztos vagyok benne, hogy a drukknak is köszönhetjük, hogy nem kellett búcsút vennünk egymástól! Nagyon közel voltunk hozzá! :cry: De már jól vagyunk! A műtétről csak akkor írok, ha érdekel valakit, senkit nem akarok elijeszteni tőle, hátha szüksége lesz még itt valakinek rá! De ha előre tudom mit csinálnak és milyen veszélye van, nem biztos, hogy vállalom! Persze hozzátartozik az igazsághoz az is, hogy nem vagyok épp egyszerű eset és másnál lehet, hogy simán megy minden! Most igazán éreztem, hogy odafentről nagyon vigyázott ránk valaki!

Puszilok mindenkit, ha jobban leszek jövök és írok! Szeretlek benneteket!

Kép

Kép
gröni

Sziasztok!

Gröni

Örülök hogy most már minden oké veletek! :wink: :D És most már így is fog maradni!!!!! :D :D :D
Nekem leírhatod priviben mi történt! :( :roll:

Kolibri

Ez a legszarabb, a kivárás időszaka! 8) :? Csak agyal az ember ilyenkor! :shock: Mikor akarsz tesztelni? :wink:

A pihenésről annyit, hogy lakik az utcában egy leszázalékolt vén legény, aki ugyebár napközben is szunyál, így aztán korán reggel már a kocsmában nyitja a napot. Aztán amikor jön hazafelé, fütyül mint állat, ezzel hergeli a kutyákat hogy ugassanak, keresi a párom! Ez ma is reggel 3/4 8-kor!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Az én kicsi párom hazajött reggel 1/ 2 8-kor(24 órás szolgálat után), mondtam hogy aludjunk még egy kicsit, mire vissza tudtam volna aludni jött ez a vad barom! :x :evil: De ébresztett már 1/4 8-kor, 1/2 8-kor, nem ez volt az első eset!!!!!! :evil: De most nem bírtam már tovább, szóltam neki hogy legalább hétvégén kíméljen már meg ettől!!!!!!! :evil: Mert szeretnék pihenni, és csak ilyenkor tudnék!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Erre kiröhögött!!!!! :evil: :evil: :evil: Mondtam a Páromnak, azt mondta mt várok tőle, BUNKÓ!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Mondtam ha mégegyszer megcsinálja, kihozza belőlem az ÁLLATOT!!!!!!!!!!!!! :shock: De egy fél téglával is fejen találom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:
Áldom az eszem hogy sem vezetékes telefonunk nincs, sem csengőnk!!!!!! :D Mert ez a BAROM addig ülne a csengőn míg ki nem megyünk! :evil: :evil: :evil:

Most meg olyan vagyok mint egy zombi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :shock:
Vendég

Gröni, de jó, hogy benéztél, sokat gondoltam Rátok! És, hogy minden rendben! Pihenj sokat! Az őrangyalkátok vigyáz Rátok biztosan, úgyhogy most már minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!! :D :wink:

Kolibri, miért maradt el a vizsgálat? Vérvétel most a 21. cn-i volt? Mikor lesz eredmény? Köszi a Vuk olvasást, már 2 napja nem láttam :wink:

Ditke, jó sűrű lehetett akkor a hetetek! Ciszta biztosan kitakarodott a barnával, most lesz pé, aztán tudod, az ilyen sűrű időszakokban szeretnek jönni a babák! :wink:

Zsófi, bocsi :oops: valami miatt péntekre emlékeztem...tényleg kihagy az agyam...akkor hétfőre drukkolok!

Kép
vickybabe

Sziasztok csajszikák :)

Ó zsuuu

annyira de annyira sajnálom, hát már a vastag méhnyálkahártya sem szentírás :( előre tovább a fagyibabákért...megengedsz nekem egy kérdést ???nincs tb támogatás ebben az intézményben ahová jársz? a fagyibabákra is fel lehet használni igaz nálunk nem javasolták, mert nem volt drága, hogy ne vesszen a tb támogatásokból alkalom.

Gröni!!

nagyon szurkolok, velem osztd meg nyugodtan (sőt kérlek rá) a záróműtét sztroiját, okulásképp akár....sok sok sok pihenést!!!!!!

na drágáim mindenki másnak rengeteg puzsi és drukkkkkk!!! voltunk ma 4d Uhn lévén az utolsó alkalmak egyike lehetett volna hogy ráférnek egy képre a tesók....hát nem fértek rá :lol: denembaj így is csodálatos élmény volt, ajánlom meleg szívvel a 4dgenesis Uh rendelőt mindenkinek. Úgy néz ki mindenük szuperál (persze tökéletes eredmény majd csak a 18. heti gentikai uhn) a nemük nem látszott még, ő hajlott nagyon picit a vegyespáros felé, de azért ez nagyon nagyon becslés még csak.

teszek fel pár képet puszi :)

1. Egyeske cumizik ( ő a sztár őt lehet állandóan nézni benyomakszik a képbe nonstop 8) )

Kép

2. seggel összebújva (B bébi lelóg már a képről :))

Kép

3. Kuszaság 8)

Kép
Vendég

Gröni!
Nagyon örülök, hog már minden rendben és hidd el, így is marad! :lol:

Kolibri!
Ma már jobban ment a tanulás. Köszi. :lol:

Viki!
Igen, holnap. Köszönöm a szorítást Neked is! :lol:

Lmami!
Csodaszép babucik!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Holnap délután lesz a vizsga, akkor szorítsatok értem nagyon, ok?

KépKép
zsófikukac

Sziasztok csajszik! :D

Villámban visszaolvastam. :wink:

Susy drága :D Nagyon örülök, hogy már ilyen nagy a babótok! :wink: Érezd magad jól idehaza! :D

Kukac :D Drukk a holnapi vizsgához! :wink: Mi 5-re megyünk ezt az élettársi izét aláírni, utána szabad leszek. :wink:

Lmami :D Nagyon szépen látni a kis lurkókat, baromi jók lettek a képek! :D Vigyázz a picúrkákra! :wink:

Vicky :D Igen, péntek 13-án megyek uh-ra reggel. :wink:

Ditke :D Szia, húúú de dolgos hetetek volt! :oops: :wink: Úúútálom az ilyen részeg vadbarmokat, felháborító! :evil: :evil:
Kutyák is érzik kit kell ugatni...

Gröni :D Örülök, hogy minden oké és túl vagytok rajta! :wink: Most aztán már csak pihenj és pihenj! :wink:

Kolibri :D Én is reménykedek Veled! :wink: Mennek a drukkok! :D

Csajok, kérdeztétek mit beszéltem F-ékkel. Szóval felhívtam a csajszit, ő mondta, hogy 13-án menjek majd uh-ra ami a 10. nap, aztán akkor majd meglátjuk hogy hétfő, kedd v. szerda lesz az inszem. Aznap itthon szeretnék maradni, remélem sikerül majd. :roll:

Tegnap meg volt a lánybúcsú, nagyon jól sikerült. Szuper chippandale fiúkát sikerült beszereznünk, nagyon csini volt a drága! :oops: 8) :lol: :lol: :lol: Iszonyat mennyit röhögtünk... :D :lol:

Na megyek eszem valami vacsit. :wink:

Cuppantás mindenkinek! :wink:
fenci

Sziasztok!

Gröni!
Engem is érdekel a műtéted története. Ha lesz erőd írd meg!
Örülök, hogy már túl vagy rajta. Pihenjél azért sokat! :)

Ditke!
Nálunk meg lomtalanítás volt, így péntek éjjel is még azt hallgattuk, hogyan verik szét a vasakat a guberálók. :evil: Csukott ablaknál aludtunk volna, de még így is felébresztettek. :evil:

LMami!
Nagyon klassz a 4D fotósorozat a kicsikről. :D
Szerintem az 1-ke tuti kiscsajszi. :D Mindíg a központban akar lenni.
A pasik még az anyaméhben kicsit szégyenlősebbek, de aztán megmutatják, hogy ki az úr a házban. :D

Zsófi!
Csak így tovább! Holnap délután szorítunk neked! :D

Vicky!
Remélhetőleg akkor innentől nem lesz apróka! :D
A pé. elött a dokim szült, akkor mentem hozzá vizsgálatra. Azóta nem jutottam hozzá. A vv a 22. cn-en volt. Számításaim szerint. :oops: :D

Fenci!
Mostmár tudod a beosztást. Csak terv szerint Előőőreeeeeeee!

Én marha rosszul érzem magamat délután óta. Annyira görcsöl fáj a hasam, hogy nem tudom mihez hasonlítani. :(
Mensi még messze van. Az nem lehet. Semmi nem történt, csak volt egy kis együttlét párommal, mert végre ő jobban lett, gyerkőc meg szülinapozott. :oops:
Remélem jobban leszek hamarosan, mert párom elment dolgozni, és egy kicsit frászt hoztam a fiamra a fetrengésekkel.
Most egy kicsit megpróbálok mászkálni a lakásban meg házimunkázni. Talán segít.

Puszi mindenkinek!
kolibri28

Kolibri!

Házimunkázni este???????????
Inkább pihenjél!
Vendég

Ti akartátok, de ebből tényleg nem kell levonni semmit, max azt, hogy én így reagálok minden beavatkozásra! :?

Az előzményeket nem írom le, mert volt annyi kavar, viszont amit uh-on láttunk azt megosztom, mert olyan csodás volt! A kisszaros először fejen állt, majd négykázlábra, majd a hátára, a végén benyomta a seggét a monitorba, ki lehet nyalni címszóval! :lol: Közben tekert a kezével, lábával a kisbohóc! Eltünt a kukija, így vagy fiú vagy lány! :roll: :lol: Írtó sokat nőt nem egész két hét alatt, 12 hetes uh-on 6,8 volt a crl-je, most 14. A a bpd-je 34,az fl 22, szóval nem lesz kicsi! Viszont a méhlepény mellsőfali, eléri a méhszájat, így nem volt biztos, hogy lesz műtét! Remélem ahogy nő a méh, szépen feljebb kúszik!

Nagy nehezen kaptam szobát, mintha luxusszállóban lettem volna, széf, anyámkínja, aranyos szobatárs, kár, hogy retyink nem volt külön! :roll: Kedvesnővér bejön kéri a kezem, vénát akar szúrni, jajjistenemidesanyám kijelentésemre aszongya, ne jajjogjon, mi lesz magával a szülőszobán! Mondom bárcsak ott lennénk, a többit rábíztam, úgy is rájössz alapon! Bal kezemen csak ötször szúrt, akkor már majdnem sírt, hogy ne haragudjak, nem szokott ennyire béna lenni, mondom, nem maga a béna, nekem nincs vénám! Jobbon másodszorra könyökhajlatban talált, ez azzal járt, hogy később sem enni, sem inni, sem wc-re menni nem tudtam egyedül, így férjem egésznap velem volt és ellátott! Megkaptam műtét előtt a jó kis magnézium adagomat, majd betoltak a műtőbe! Szegény betegtologató! :oops: Doki simogatta a kezem, majd elaludtam, nagyon nehezen ment! Mikor visszatoltak a szobába, felriadtam és mintha rémálmom lett volna, fájdalomról, műtétről álmodtam! Bejött a doki, mondja, hogy a műtét sikerült, de voltak gondok, az 5 perces rutinműtét nálam több, mint fél óráig tartott! Felébredtem közben megit, mint a tavalyi műtétnél is, ezekszerint engem még altatni sem egyszerű! :roll: A rémálom a fájdalomról nem is rémálom, hanem emlék volt! Úgy kell elképzelni ezt a műtétet, hogy a méhszájat erőszakkal kinyitják és öszevarrják, ahol előzőleg magától tartott! Erre én úgy reagáltam, hogy varrás közben szakadt folyamatosan a fonal, beindultak a fájások, nem tartott semmit, végső esetben szoktak ilyen műtéthez alkalmazni a legerősebb fonalat, ez nem szakadt és épphogy leálltak a fájások, miután két magnéziumos infuziót, rengeteg méhszájmegtartó és antibiotikus szurit kaptam fél óra leforgása alatt, illetve dupla altatót, amitől még most is olyan vagyok, mint a mosott szar! Lehet, hogy kicsit zagyválok is és össze-vissza írok! :roll: Pénteken végig ment az infuzió, így nem voltak fájások, de szombat reggel levették és nagyon erős görsöm volt, de áttértünk gyógyszerre, így leálltak a fájások és azóta is csak néha van egy kis szúrka, ha felállok, kezdődik újra, így most tényleg ágyhoz vagyok kötve! Több főorvos is megállapította, hogy ilyennel még nem találkoztak, reméljük a legjobbakat, dokim kétégbe van esve, nem erre számított, mit mondjak én! 16.000 mg színtiszta magnéziumot fogyasztottam 24 óra leforgása alatt! Ha nekem valaki azt mondja ezekután, hogy a napi 5x1 500mg-os magnézium sok, picsán rugom! 8) Volt rá példa. Mármint nem a picsán rugásra! :lol: Dokim ennyit írt elő, főorvos átállított 4x1-re! Asszem majd ezt eldöntöm én, ahogy érzem! 8) Nagyjából ennyi, lehet, hogy felét nem értitek, nem a ti hibátok! 8) Az egészben a legjobb, hogy láthattam a drágámat, ez mindent megért és biztos vagyok benne, hogy azért kalimpált annyit, mert velem együtt majd éhen halt! :roll: 8) Fogytam 2 kilót, ez sem utolsó! 8)

Mami!

Nagyon édesek a bébik, majd ha kibújnak lesz közös fotó! :wink:

Kép

Kép
gröni

Újra itt. :D

A mosatlanok még mindíg a várószobában.
Most nem fáj a hasam. A hőm 37.1-re emelkedett negyed óra alatt, amíg pihentem. Ügyeletet hívtam, ha baj van csak menjek. Jó de apa dolgozik. Így most 5 percenként skype-olunk. Ha kell rohan. Csak ne kelljen.
Jobb oldalt alul fáj, ami nem zárja ki a petefészekgyulladást meg a vakbélgyuszit sem. Jó közel vannak egymáshoz.
Ha túlélem az éjszakát jelentkezem. Na jó, persze,hogy túlélem. :twisted:

Nati: Megfogadom tanácsod ágyba bújok. Pihenek. :D

Gröni: Tényleg nem semmi amin átestél, de megéri! :D
Le a kalappal elötted, hogy így össze szedted magadat rá két nappal.
Neked is ágynyugalom a javallat! :wink: :D

Jó éjszakát ! Szép álmokat!
kolibri28

Gröni

Hát nem semmi történet!!!! :shock: :shock: :shock:
De biztos vagyok benne, hogy megérte! :wink: :D Minden jó, ha jó a vége! :wink: :D

Kolibri

Jobban vagy??????????? :shock: :roll: :wink:
A lomtalanításon mi már túl vagyunk! :evil: Csak úgy hemzsegtek, keringtek mint a keselyűk a dög felett!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Nati

Laptetőd van!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi

Nagyon drukkolunk ma neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Mamivagyok

Nagyon tündérek a kicsik!!!!!!! :D :D :D :D :D Te jól vagy??????? :wink: :D Lehet hogy vegyespáros lesz?! :wink: :D Ez szupi! :D :D :D Mennyiért csinálják ott a 4 D-t?

Vicky

Anyósék elmentek már? :wink:
Hogy vagy? :wink: :D

Fenci

Jajjjjjjj, nagyon drukkolok neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D A péntek 13-a még nagyon is szerencsés lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Ha van képed a lánybúcsúról, persze ami publikus, dobhatnál nekünk! :wink: :D

Vicuska

Ha hazajöttetek élménybeszámolót kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Többiek???????????????????????????????? :shock: :roll:
Vendég

Grönike,
Nem semmi sztori, elképesztő amiken átmész! Most már reméljük, minden rendben lesz, pihend ki magad.

Vicuska,
Drukk mára Tapolcához!

Fenci,
Drukkolok az első és utolsó inszemedhez!!!

Zsu,
Nagyon sajnálom, és együttérzek veled. :( Ha ilyen szuper eredményekkel nem sikerül, akkor nem tudom mi kell hozzá. :roll: Egy vígasztaló van, hogy van jó sok fagyibébid, nem kell újra stimulálni. A következő biztosan sikerül.

Nati,
Nem lesz egyszerű 3 gyerkőc mellett dolgozni. Reméljük, Szabinak tetszeni fog a bölcsi.

Zsófi,
Gratu a vizsgádhoz!! :)

Ditke,
Szegény, jó kis fapakolós heted volt.

Mami,
Nagyon édesek a babák! :D Növesztgesd őket!

Kolibri,
Hogy vagy? Kiderült mi van a hasaddal?

Kép
mofly

Rólam annyit, tegnap megint jelentkezett a hasfájás, tehát "megjött" 31 napra. Viszont ma már alig fáj a hasam. Tiszta boldog vagyok, hogy 3 nap fetrengésről lecsökkent egyre. Talán egyszer még meg is jön. Lehet, hogy hat a készítmény, amit szedek? A háziorvostól kaptam homeopátiás szert peteérésre, méherősítésre, most azt is elkezdem.

Csütörtökön voltam biorezonancián. Lehet, hogy ennek is köszönhetem, hogy csökkent a hasfájás. Az immunrendszeremet kell erősíteni, a májam kivan a sok hormongyógyszertől. Kissé savas a szervezetem, lúgosítani kell sok zöldséggel-gyümölccsel.
Szóval most próbálom magam rendbehozni. Nagyjából ennyi.

Kép
mofly

Sziasztok!

Köszönöm az aggódást. Jól vagyok. Nem tom mi lehetett az oka. Az éjszakát azért végigforgolódtam.
Holnap megyek nögyogyihoz. Talán tud mondani valamit erre.

Ditke: A hétvégére nem várom pirit. Pénteken reggel tesztelek, ha addig nem lesznek menszis tünetek. :D De nem lesznek, ezért tesztelek. :wink: :D

Mofly: Akkor ezek a jelek már javulásra utalnak remélhetőleg. A franc abba a sok gyogyiba néha többet ártanak mint segítenek. :(
Hajrá méregtelenítés meg homeopátia! Persze a biorezonancia is fontos. Meghozza az erdményt hamarosan. :D
kolibri28

Hali csajok!!!

Kolibri örülök, hogy jobban vagy!

Gröni! Öcsém nem semmi egy csaj vagy te!!!!Még igy ráijeszteni a dokira! Felkelni műtét közben ejnye-bejnye, nehogy má minden simán menjen! De jó hogy minden oké, majd gyere msn-re is :lol:

Mofly!! Én nem értem "megjött", akkor most megjött??? :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Ditke!!! Ne monnnnnyyyyyyyyyyyyyy má nekem ilyet, most készülök ezerrel melózni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a drukkokat, 4 lett!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon boldog vagyok, mert fontos szigorlat volt. (Fiatal srác, én meg vigyorogtam, mint a tejbetök. :wink: :lol: )

És ma külön boldogság, hogy egy kedves barátnőmnek sikerült a lombikja, ez már a 3 volt és valószínű több baby is képben van! :lol:

Szóval az élet szép! És a titok működik! :wink: :lol: :wink:

Nem tudok visszaolvasni, rohannom kell, szerda reggel megint vizsga! Köszönöm mégegyszer a sok drukkot, nagyon aranyosak vagytok!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Hu Kolibri! :shock: Nem olvastam vissza, de veled meg mi van? Nagyon vigyázz magadra és remélem nem lesz semmi baj sem!

Moflykám! :cry:

Nem értem mi van veled! Ez így nagyon nem jó, valamit tenni kellene, mert ez már idegileg is nagyon megviselhet! Bizzunk a természet erejében, hátha bevállik a homeopátia! Gondolom így nem is tudtok tervezni, hogy mi legyen a következő lépés!

Nati!

Majd jelentkezem, de annyira nincs most türelmem semmihez! Látom mész vissza dolgozni! Kell most sajnálni vagy nem? Bár az esti ivászatnak így vége, főleg, ha iccakás vagy! :P

Ditke!

Veled mizu? Ciszta megvan még? Vagy sikerült a csajoknak a vuduzás?

Zsófi!

Gratulálok, szerdára is egy kalappal!

Egész jól vagyok már, olyan mintha nem is lennék terhes! Nem érzek semmit, nem fáj, nem feszít, tök jól vagyok és végre nyugodtabb!

Kép

Kép
gröni

Sziasztok!

Zsófi

Nagyon ügyi voltál!!!!! :D :D :D Akkor továbbra is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gröni

Hogy cisztám meg van e még, nem tudom, de legalább már nem görcsöl, ami szerintem jó! :wink: Ha megjön, megkontrolálják Pesten, aztán az majd megmondja a tutit! :lol: :lol: :lol:
Pihizz sokat, és nem sokáig érzed már magad "nem terhesnek", mert nemsokára belülről fognak rúgkapálni!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mofly

Annyira sajnálom hogy még mindig nem jött meg! :cry: :cry: :cry:
Ez a sok hormon, többet árt mint használ!!!!! :x :evil: :evil: :evil:
A biorezonanciának+lúgosításnak pedig idő kell mire a szervezetet visszaállitja a rendes "kerékvágásba"! :( :( :(

Nati

Pedig egy kislány úgy elkellene a fiúk mellé! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kolibri

Örülök hogy jobban vagy! :D
Én egyszer karácsony előtt voltam olyan beteg, csak görcsöltem, görcsöltem, már ott tartottam én is hogykihívom az ügyeletet, a Párom dolgozott, nem is tudtam senkinek sem szólni, hogy rosszul vagyok! :( Ráfogtam a rántott gombára, bő fél évig nem is bírtam ránézni sem, pedig imádom! :lol: Aztán utólag visszakövetkeztetve
valószínü a stressz játszott szerepet! :( :( :(

Vicuska

Hol vagy már?????????????????????????????????????????????

Vicky

Teszvesz-en, Vatera-n lehet jó kismama cuccokat kapni, vannak tök újak, és használtak is, és nem 20000 ft-ért! :wink: :D
Vendég

sziasztok!

Gröni, ez tényleg rémtörténet :( De jó, hogy túl vagy rajta és meg is tudtál nyugodni! :lol:

Ditke, köszi a tippeket, majd megnézem. :D Igen, tegnap este elmentek :D Imádom őket, de tudjátok jóból is megárt... :wink:

Mofly, hajrá biorezonancia! Babcsinak is ez segített :D

Vicuska??????????????????????????? Nem laktok Ti ilyen messze Tapolcától!

Zsófi, gratula a vizsgához! Látod én megelőlegeztem Neked :wink: Szerdára is drukkolok! És a barátnődnek is gratulálok!

Kolibri, örülök, hogy jobban vagy! Majd írj, ha megjöttél a dokitól! :D

Kép
vickybabe

Gröni!

Nem kell sajnálni vágyok már vissza!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ja és ihatunk este mert 1 műszak nekem ez kikötés volt :lol: :lol: :lol:

Ditke!!!
Ami késik nem múlik :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Gröni: Ez nagyon jó, hogy végre nem fáj és élvezheted a kismamaállapotot. :D Igazolva van a pihenésed. :wink: Csak így tovább!

Vicky: Te hogy vagy? :)

Ditke: Már ne legyen ott ciszta csak baba a következő vizsgálatnál. :D

Zsófi: Gratulálok! Szerdára megin szorítok! :D

Hát, nem tartott sokáig az örömöm. :(
Ebédidőben olyan rosszúllét fogott el, hogy majdnem kidobtam ....,pedig nem ettem csak a főnököm melegítette a kajáját. Annak olyan erős fokhagyma meg fűszer illata volt, hogy ingerelt. Az ájulás kerülgetett, majd elkísértem a kolléganőmet az étterembe. Nem kívántam semmit. Pedig én szinte egész nap zabálnék. A spenóttal megpróbálkoztam, de két kanál után feladtam. :?
Nem bocsájtkoznék találgatásba, mert fel vagyok puffadva, mint mensi elött. :cry:
Lehet, hogy nem várom meg a pénteket a teszteléssel. De még olyan jó eljátszani a gondolatával is, hogy sikerülhet. :(
kolibri28

Kolibri

Nem vagy Te véletlenül babás? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Én babásan is fel voltam puffadva! :oops: :shock:

Nati

Még a végén rábeszélünk egy negyedik babára! :lol: Vagy már rá is beszéltünk? :wink: :D

Vicky

Igazán nincs mit! :D Remélem találsz magadnak megfelelőt, de ha most nem, ne add fel! :wink: :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?