Sziasztok!
Képzeljétek, sikerült jó sok könyörgés után megoldani az internetet. 26-áig fix, hogy vagyok!
Annyi mindenről irtatok, és annyi mindent szeretnék én is irni. Nézzétek el nekem, nincs hosszú i betűm.
Zuzi
Nekem rögtön két dolog jutott eszembe, ahogy olvastalak. Az egyik az, amit mindenki ir, hogy talán a cumisüvegnek már nem annyira örül Patrik. Én biztos, hogy kipróbálnám akár a csőrös poharat, akár a simát, a kanalazást, bármit. Az is lehet, hogy a tápszert nem szereti már, ez is teljesen normális. Szerintem (mivel már rendesen is eteted), megunta. Vágyik az új izekre. Ez is egy lehetőség. Tudom, hogy még sok tápit kéne kapnia, de próbáld meg helyettesiteni főzelékkel, hátha jobban bejön.
A másik dolog a cicizés. Lehet, hogy nagy hülyeségnek tartod, de szerintem attól még, hogy nincs sok tejcsi a cicidben, simán odaadhatod Patriknak. Furán fog hangzani, de akár egész nap!
Vegyél ki egy nap "szabadságot", és bújjatok ágyba. Játszatok is persze, de hadd aludjon melletted, a testmeleged mellett, és hadd szopizzon akár álmában is. Ettől még nem fog rászokni, és ha cumizik nem fogja elutasitani, de talán megnyugtatja. Még az is lehet, hogy ettől egy icicpicit több lesz a tejed.
Hogy hogy nem jöttetek úszni szombaton, fogacska miatt? Amúgy minden rendben?
Apropó tej!
Honnan tudjátok, hogy mennyit tej van a cicitekben? Most viccen kivül, mindig irjátok, hogy csak 30 ml-ert evett ciciből, de ezt honnan veszitek? Én például egyáltalán nem tudom, hogy mennyit eszik, sőt! Nekem is kevéske a tejem, de ezt csak onnan gondolom, hogy este nem sokat tudok már kiszivni. Általában max. 100 ml jön egy három órája pihenő ciciből. De ennél kevesebb az átlagos.
Én rengeteget rakom mostanában mellre Csabit, valahogy elkezdte igényelni.
Hunci
Szeretnénk menni a talira, lehet?
Kérnék én is püpüpüpüpüket
Mondjuk Diósdról mennénk, úgyhogy először is hadd kérdezzem meg, hogy nagy gond lenne, ha korábban mennénk mint a többiek? Zavarni nem szeretnék, de ha jól sejtem a világ másik végén vagyunk, és két óra miatt 4 órát nem szeretnék utazni.... bár ez engem nem riaszt vissza...
nyafi
Sajnálom,hogy nem tudtatok úszni jönni. Direkt megfűztem apát, hogy 10-re menjünk (ami nem volt könnyű
). Elég egyszerű olyan korán menni. Csabi 6kor már réges régen fent van reggel. Este 8-9 között alszik el általában, és reggel úgy kel, hogy 4 körül, akkor magam mellé veszem, és igy tud még egy órát aludni. Szóval fél6-kor már simán fent vagyunk. Legalább is én és Csabi. Hozzáteszem ez amúgy nem annyira jó dolog, és emiatt alszik is nap közben kétszer, de nem tudom tovább altatni.
Ráadásul talán irtam már, hogy nálunk a szombat a vásárlós nap is. Tehát, ilyenkor még apa a vásárlás miatt is idegeskedik, nem nagyon szeretjük a tömeget, főleg mikor tele van sok bunkóval az Auchan pl. Kiborulok, hogy mennyire nem figyelnek oda az emberek a másikra, és hogy mennyi paraszt van az utcákon...
Sorry a kirohanásért...
Anna
Nagyon édes Levi! Én a bébikomptól azért félnék... Mi is kaptunk, van, de még nem ültettem bele Csabit, mert nagyon sok helyen azt olvasom, hogy nem a legjobb megoldás. Egyrészt, mert kötöttebben megy a gyerek, másrészt ugye a háta miatt.
Ti még nem ültök, ugye? Mert annyira profin ül Levi benne.
Amúgy szuper, ez a zöld béka imádnivaló!
Niki
Réka nagyon ügyes! De komolyan! Ennyire vidám kiscsajt még nem láttam!
(vagy csak a fotó kedvéért?
) A Biotron lámpa nagyon jó, anyuméknak és nővéreméknek is van. Hatni fog, de túl sokat ne legyen a fülénél.
Magunkról kicsit
Nálunk az evéssel nehézségek vannak. Kapott már almát, azzal nincs gond, ha én csinálom. Kapott banánt, azt is csak ha én csinálom. A kecskeméti alma-banánt is megette, de abból már kezdett visszajönni valami... én hülye, nem tűnt fel, de eddig akármikor üveges babakaját kapott (na még nem sokat, csak gyümölcsöt), az mindig visszaköszönt. Szegényem pl nem birja az őszit. A legegyszerűbb gyümölcsöt is bár megeszi, majd a nap folyamán folyton kiböki. Ennek igy nincs értelme. Ezen kivül ugye a szilvától is rosszul volt. Úgyhogy a gyümölcsökkel befürödtem. A meggyes almát, amit én kotyvasztottam ette,bár két kanállal hagyott belőle. A doki javasolta a meggyet, és hogy minden nap adjak neki gyümit, na de minden nap almát adjak???? Ötlettelen vagyok, mit tanácsoltok????
Főzelékekkel kapcsolatban csak krumplit kapott egyelőre. Először a saját vizében főtt krumplit turmixoltam, hát annyira nem izlett neki. Másnap szivtam anyatejet és azzal turmixoltam. Ette, de mindig fintorog előtte. És bár megette harmadik napon is anyatejjel, már megint jött vissza belőle.
Néha az az érzésem, hogy Csabi még nincs felkészülve az elválasztásra, mégis kinézi a kaját a kezünkből, sóvárog, mindent megkóstolna, és valójában izlenek is neki. Szóval a pocijával lesz itt a gond.
Az a baj, hogy nem merek egyelőre kisérletezni szegényemmel. Bár anyukám és a doki is bátran javasolja, hogy mindent próbáljak ki, hát nem tudom. Nem hinném, hogy egy gyereknek jó, ha játék közben visszajön a kaja.
A súlyúnk jó sok, 8480 gramm, a magasságunk 68 centike. Hétfőn fordult meg először hasról hátra, majd pénteken hátról hasra természetesen a pelenkázón, ahol a legkisebb a hely.
Azóta csak mocorog, de még nem fordult meg. Mivel most még nem otthon lakunk, igy még nem vettünk neki járókát, de már nagyon megért a dolog... ebből fakadóan: Kia, mennyiért vettétek, megkérdezhetem?
A kiságya már picike, de itt nincs helyünk sajnos. Nem baj, ráér még. Ugyanilyen rácsosra gondoltam én is....
Szemezünk a piciknek való felfújhatós medencékkel is.
Ha visszatérünk az Andorba, akkor mindenképpen akarok neki egyet, több ok miatt...
- imád úszni, lubickolni
- nem birja a meleget. Nekünk most áldás ez a hidegebb idő. Egyszerűen nem alszik jól éjjel, sokat nyöszörög, folyton iszik ugye, szóval nagyon nehezen kibirható.
Najó, eldugulok egyelőre, megyek ebédelni, aztán nagyszülőkhöz megyünk... hurráááá