Sziasztok!
Na most értünk haza, asszem látható, h 2.10 van, úh kb hulla vagyok, de azért gyorsan pár sor és a képek...
Huhh, hát annyira jó élmény volt, most tök boldog vagyok! Nagyon örülök, hogy mégis elmentem mégegyszer, mert sokat vacilláltam ám. A 4D Genesis egyszerűen szuper, mindenkinek nagyon nagyon tudom ajánlani, ezen belül is engem a Lengyel Györgyné Márti fogadott. Szuper ez a nő, akkora átéléssel és profizmussal csinálta az egész vizsgálatot! Mindent részletesen megnézett, megmutatott, elmagyarázott, nem sajnálta az időt. A felvétel gyönyörű lett, az egész baby nagyon szépen látszik, végig fent volt és mocorgott, hihetetlen aranyos volt, és nagyon szép!
Bemutatott párszor, ezek mind meg is vannak örökítve!
A dvd 35 perces, tehát ennyi volt az aktív része a dolognak, de összesen kb 1órát foglalkoznak veled, mert utána megmutatja sorban az összes fotót, ki lehet választani 1-et, és azt kinyomtatják. Itt akárhányszor vissza lehet nézegetni 1-1 képhez, hogy na melyik is legyen. Asszem 690-ért lehet extra képeket választani, de megjegyzem, hogy mi utána kinyomtattuk mind az 53-at a Media Marktban 55ft/db-ért. Tehát a 35perces dvd, genetikai vizsgálat, cd 53 képpel, és egy szép nyomtatott szines kép volt 12e ft. (1500 a cd, különben az alap ár 10.500 e nélkül) Nagyon nagyon meg vagyok elégedve vele, és tényleg komolyan mondom, hogy menjetek ti is oda!!! És még mindig kisláááány!
Apukám kiment, mikor erre a részre tértünk, mert ő meglepit akart.
Ja és elárulom a másik oldalt, nem szép dolog, de szeretném ha tudnátok, hogy oda NE menjetek, mert borzalom a 4D Genesishez képest....szal az első a Baross utca volt. :S
Köszi az újonnan érkező gratulációkat! Nagyon boldog vagyok! Nevet még nem tudunk, benne van a tarsolyban az Anna, Mia, Zara, Mango (kéretik nem a divatmárkákra gondolni, mert tényleg nem onnan szedtem őket) és még volt 1-2, de komolyan annyira fáradt vagyok, h leblokkolt az agyam..majd megírom ha eszembe jut.
Egyébként ma annyira sokat mocorgott a kiscsaj, akkorákat rugott néha, hogy csak úgy néztem. De nekem lent van, és teljesen a hasfalamnál keresztben, ezért érzem ennyire. Attól félek, hogy azért kukorékolt fent annyit, mert eléggé köhögök, és nem tud aludni.
Remélem ezzel nem ártok neki, mert ugye a babyknek alundi kell! Most is már vagy fél órája rúgkapál.
Na és a lényeg...jöjjenek a sztárfotók! Bocsi előre, 8 lesz és kicsit nagyok, de nem tudtam választani, azokat a bemutatásokat mind muszáj volt felraknom, tök vicces!
Vigyázzatok magatokra, holnap jövök, és visszaolvasok!
Sensi es Beenie