Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!Kislányt szeretettek volna úgye?Mi lesz a neve?Nagyon édes a képen kis pisze orr.Apa örül?Hú az én fiam jól összekapta magát 18+3naposan volt 322g :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kép

Kép

Kép

Kép
nusildi

Kata - köszi, ez az orr a páromé!!! Én lányt szerettem volna, de mindenki azt mondta, hogy tuti fiú lesz, párom fiút akart és már én is azt hittem, hogy fiú :lol: Nagyon örülök, ő is, talán picit csalódott az elején, de nagyon örül és már most mondja, hogy a második fiú lesz úgyis :D
Nevek? Ú, sok favorit van, de mostanság a fiúneveken gondolkoztam, mert ugye azt gondoltam, biztos fiú :? Szóval most nem tudok nyilatkozni, mert újra kell gondolnom :wink:
Igen, a fiad jól táplált :D Amúgy tök jó feneke van a lányomnak! :lol:

Kép

Kép
nusildi

és a bizonyíték :lol:

Kép

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!
Végre végeztem mára... :lol: Mondjuk volt a programban torna és fodrász is... :lol: Tiszta fitt leszek itt a végére!

Betty
Tegnap nem tudtam megdícsérni a hasad! Tök jó, hogy nem vagyok egyedül... :lol:

Ildi
Nagyon jók a képek!
Asszem nekem is jó súlyban van a lányom. :shock: A 21. héten volt 390g.... :shock: :shock: :shock:

Emmaléna
Boldog szülinapot! Én januárban leszek 30. Remélem nem fáj... :lol: :wink:

Képzeljétek, tegnap a koccanás után baromi ideges voltam, és valószínűleg ettől baromi erős folyásom volt. Először azt hittem, hogy magzatvíz, de azóta normalizálódott a helyzet, szóval, remélem nincs semmi baj!
Miért nem lehet már szeptember! Nem akarom az egész nyarat végigizgulni, hogy mi lesz!!! Pedig baromira élvezem a terhességet, de közben minden hülyeségen parázok! :roll:

marek

Sziasztok!

Ildi - Gratilálok a kis puncishoz! Tök jók ezek a képek! Köszi a bókot! Épp ma kaptam az egyik anyukától egy "siratós" levelet, amiben agyba-főbe dicsér. A hiúságomat simogatja, de a szívemet csavargatja! :?

Emmalena - Nagyon boldog szülinapot!!!

Marek - Köszi! :lol: Én is hasonlóképp érzek és közben az agyalok, hogy, mi lesz valünk szeptember-októberben...gurulni fogunk vagy talicskán toljuk a pocakot magunk előtt? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Ildi!

Tök jóóóóóóóóóóóóóóó gratula, nagyon kis édes a puncisod!!!!!!
Én ma megyek 11:45-re, remélem nálunk is kiderül...olyan jó lenne, ha meg lány lenne, akkor az csak hab a tortán...
Ma az uh után elmegyek fürdőrucit vadászni, már előre félek.nem terhes állapotomban is nagyon nehéz, tekintettel arra, hogy a mellméretem 75 G-s, borzasztóóóóóóóóó.Na, lényok?ki kér egy kis mellet?Adok szívesen...:-)))))))))))))))))
De láttam egy olyan kismama kétrészest, aminek az alja a pocak alatt megköthető kis sort.Na, olyat szeretnék, állitólag a westendben kapni, már csak az a kérdés, hogy van-e akkora felső, ami nekem kéne.reménykedem.Tegnap este foglaltunk le a férjemmel nyárrra, augusztusra, pár napot egy balatonfürdeti szállodába. Ez lesz a szülés előtti kikapcsolódásunk egy jó időre, Ábelt vállalták a nagyszülők.Aztán Ábival együtt megyünk az anyósomék balatoni házába egy hetet, szóval, egyszerűen elkerülhetetlen, hogy szerezzek fürdőruhát.
Köszönöm mindenkinek a köszöntéseket, a férjem tegnap meglepett egy üvegfestő készlettel, amit kb 50 éve szeretnék, de sosem jutottam el idáig.Szóval, lehet kreatívkodni:-)
na, megyek, Ábi felébredt.
drukkoljatok, hogy kiderüljön, ki lakik a pocakban.

Ancsa!

Hogy vagy?hogyan döntöttél a kórház ügyében?
emmalena

nusildi gratulálok a kislányhoz! :lol:

emmalena
egyenlőre jobban érzem magam, már ami a pocifájást illeti, ugyhogy nem megyek még be, megvárom, hogy mit mondd majd a saját dokim,ha vissza jött a szabiról.
Nem fogadott orvosom, csak engem mindíg ő kezel

Jó pocaknövesztést :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok!!

Bocsi HOGY ENNYIRE EL VOLTAM TUNVE...., nagyon szegyellem is magam...olvasni olvastam...

Ildi: gratulalok a kislanykahoz!!! Mi volt ma az uh-n?

Ancsa: nagyon sajnalom amin keresztul kell menj...nekunk minden kijut...nallunk is eddig minden oke volt ezelott...most amiota terhes vagyok..olyan dolgok tortennek mint azelott soha...csak hogy nem legyen tul pihent es nyugodt...

Roviden rollunk...vegre mi is mozgolodunk 27.-e ota, nekifogtam jarni kismamatornara...nagyon erdekes...elvezem..foleg a beszelgetes reszet..
Mi hetfon kell menjunk uh-ra...de most tanulva a multkori esetbol fel 4 re kaptam programalast...mar 1 honapja beprogramaltam...igyhat nem kell ejszakazni a varoterembe :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Sziasztok!

Valahol azt olvastam, hogy a baba tömege becsült adat, nem a valós értéket mutatja. Különben az egyik ismerősömnek a babáját 8 hónapos terhességben 4 kilóra becsülték, aztán 3,7 kilóval született...

Ildi, gratulálok a leánykához. Én lányra készültem nálunk, aztán fiúcska lesz. Még mindig nem érzem a nagy-nagy rugdoskodást, de időnként egy egy kicsi nyomás már van.

Kép
szöszke

Sziasztok!!

Emma!
Kicsit durva, h pocakosan is fejned kell már, nem is hallottam ilyenről. Nekem csak megnyomásra jött pici, de valamikor a 30. hét után... kívánom, h könnyebben viseld az ezzel járó kellemetlen tüneteket!!
Mi volt UH-n????

Bettyna!
Szupik a képek!!!!

Ildi!
Szívből gratulálok a kislányhoz!! Csodásak a képek, irigykedem!!!!

MINDENKINEK NYUGIS NAPOKAT!!!

Mi jól vagyunk. Csak 19-ére tették át a cukorterhelésemet, így nem tudunk menni 4D-re :evil: :evil: :evil: Előtte megyek a dokimhoz, megpróbálok kisírni egy sima Uh-t...

Itt ömlik az eső, a férjem szerint monszun... :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Ildi! Gratulálok ehhez a csinos kiscsajhoz!!!! és örülök, hogy bevált a 4D-s társaság is.

Ancsa! Jó, hogy jelentkezel, szerintem azért jó lenne, ha befeküdnél. OK, hogy nem fáj NEKED, de így nem igazán tudod, hogy bent mi zajlik. Már bocsi, de nehogy később bánd meg...Persze, Te tudod és te érzed! Egyébként most érzed a baba mocorgását?

Andi
Kép
handrea75

Jól eltűntem megint,
bevallom nem olvastam végig mindent. A legutóbbi UH-s képeknél elidőztem

Szöszke-gratula a kisfiúhoz

Zsuzsu-Neked is gratula, már nem megyek vissza-fiú vagy lány? Mindenestre NAGYON GRATULÁLOK

Ildi- Neked meg gratulálok a kislányhoz! ÖrülöK!

és amúgy mindenkinek, remélem minden rendben.

Ancsa - 18 hetesen már intenzíven kell érezni a babamozgást? Bár ha jól látom Neked ez a harmadik baba, úgyhogy biztos tudod a tuti jeleket. Remélem minden rendben, én csak pesten tudok UH-s orvost (ha jól emlékszem nem pesti vagy), bár gondolom a saját orvosod szeretné hogy megvizsgáljon a 20 héten.

Én terhesjógára járok. Nem tudjátok milyen "intenzívebb" tornát lehet bevállalni (kondi-lépegetőgép?) ilyenkor?

Jó hétvégét mindenkinek, Anikó

Kép
ancsa123

Anikó!
Nagyon köszi, nem tudjuk a nemét..... Szégyenlős a szentem :D :D

úszni lehet pocakosan. Kismamtorna, de persze az orvosod engedélyével!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Én is vagyok ma, de egész délelőtt sütöttem-főztem. Csináltam egy rakás muffint, meg curry-t, meg naan kenyeret... Tök jó lett! :lol: Ja, és már ki is vasaltam, meg kiteregettem és kozmetikusnál is voltam szemöldökszedésen... :lol: Nem nagyon tudok mást kitalálni magamnak, asszem tornázok egy kicsit....

Ancsa123
Kondi...? Háááát...nemtom... :lol: Én járok tornázni, az sem kismamatorna, viszont egyáltalán nem intenzív. Talán a Pilates-re hasonlít legjobban. Még csinálom a Rubint Réka dvd-t néha, bár amióta azt mondták, hogy az nem túl jó, azóta hanyagolom. Most viszont visszatérek, mert nagyon bálnásodok... :oops:

Emma
Uh?

Ancsa
Én egyetértek Andival. Szerintem is be kellene feküdnöd. Biztos, hogy csinálnának veled valamit. Én tavaly feküdtem benn a 30. hét környékén a cukrom miatt, és akkor nekem minden nap többször hallgattak szívhangot és naponta elküldtek ctg-re. Mondjuk lehet, hogy a 20. héten még nem csinálnak ctg-t... :roll: Viszont biztos, hogy kapnál magnézium infúziót, azt pedig nem ártana. Meg mondjuk az se lenne hülyeség, ha valaki megvizsgálna végre. Milyen durva, hogy nem vizsgáltak meg!!! :shock:

Dalma
Jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy jól vagytok!

marek

Ancsa123
A "nemtom" után ezt akartam: :roll:

marek

Sziasztok Kismamik!

Először is Ildi...nagyon gratulálok a kislányhoz! És nagyon szépek a képek! :lol: Már én is várom hogy ilyen bizonyítékom legyen a kisfiamról, hogy tutira fiú-e?
Voltam a dokinál, a kórházban ügyelt. Megnézte a méhszájat, szerencsére nem romlott az állapota :lol: De továbbra is kímélnem kell magam!
Vett kenetet is, ami 4-5 nap mulva lesz meg!
Olyan rendes volt, hogy ő vette le a vért, így nem kellett a laborban várakoznom. De megszívtam, mert ő kevert cukros innit, a citrom meg kinnt maradt az apunál a váróban :? Így simán kellett lehajtanom azt a szart! :( Fúúúj, de rosz volt, aztán 2 óra mulva levette a következő adag vért és jöttünk haza! :D
Remélem jó lesz az eredményem! :D

2 hete olyan más a mellem, sötétebb lett a bimbóm, és olyan mirigyes az udvara :wink: Elég furi!
De erről már olvastam hogy ilyen lesz, sőt azt is hallottam minnél több ilyen kis mirigy van a mellbimbó udvarán, annál több illatanyagot termel, amit az újszülött megérez és annál jobban fog cicizni! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek gratulálok az eredményhez! :D

A tornával azért vigyázzatok, csak az csináljon intenzívebb tornát akinek rendben van a méhszája!
Mert nem is mindenki érzi meg ha valami nem stimmel!
Bár én is mehetnék tornázni, nagyon hiányzik! :(

Ma jön haza este a férjem, már úgy hiányzott! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

marek-

Hidd el itt Tatabányán nem csinálnak a velem egy idős kismamákkal semmit :wink: ha fáj a pocijuk, csak fektetik őket és naponta 3x1 vagy 3x2 Panangint kell szedniük.
:wink:

A fiammal és a lányommal is feküdtem bennt, és akkor is ugyanez volt :wink: de nemcsak nálam, másoknál is :wink:
itt nem divat infuziót adni a kismamáknak :cry:

És az a bosszantó, hogy amikor menni se tudtam annyira fájdogált a pocim, akkor nem küldtek be a kórházba :cry:

Most meg amikor már javuló félben vagyok :lol: most meg befektetnének :twisted:
Pedig minden héten egyre jobb a helyzet szerencsére :lol:
Már tudok menni, kicsit sétálni, igaz lassan, és ha megfőzök, vagy egész nap nem fekszem, akkor se fáj a pocim :lol: :lol: :lol:
Ez már nagyon szép javulás ahhoz képest, hogy 7 hetes terhesen menni se tudtam, mert annyira fájt a pocim :cry:

Most viszont már csak néha-néha és akkor is csak kicsit.

Mindenestre beszélek azzal az orvossal, aki kezelni szokott, mert benne megbízom és ha ő is azt mondja, menyjek be, akkor bemegyek természetesen a kórházba.

Vigyázzatok magatokra!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok Lányok!

Egész más most az élet, hogy tudom, hogy lány :lol: De komolyan, nagyon jó érzés, hogy végre biztosat tudok, mert a terhesség olyan bizonytalan tud lenni, a várakozás, eredmények, labor stb.
Köszi Mindenkinek a gratulációkat, hétvégén megyünk leendő nagyszülőknek mutatni a bébimozit és veszünk egy-két babarucit, végre célirányosan válogatva a színeket! :D

Emmalena - mi volt az UH-on??? Fürdőruha? Hát kemény dió így nagy hassal, de a lényeg, hogy kényelmes legyen, a régit nem tudod felvenni esetleg? Vagy ha bikini, akkor az alsóját és egy felsőt-pólót? Mellet pedig nem kérek, már így is 2X vettem új, nagyobb méretet :lol:

Ancsa (Tatabánya) - mi van veled, mi újság? Befekszel a kórházba? Vagy mi lesz???

Dalma - szia, jó rég nem voltál, az UH-on voltam tegnap :) Jó volt, 25 perc volt, kaptunk dvd-t a teljes vizsgálat rajta, Celine Dion zenével aláfestve+kértünk cd-t, amire 18 képet tudott rátenni a nőci, a baba fejjel lefelé volt végig, a végén már a hasaman nyomogatta a nő, hogy a baba mozduljon ki a lepényből és láthassuk az arcát, párom meg is jegyezte otthon, hogy ideges volt a nőre, hogy miért piszkálja a gyereket :) De jó a hely, ajánlom mindenkinek, bár a 4DGenesisbe akartunk menni, de mi pesten lakunk és a nagy dugóban gázos lett volna átmenni budára és még fel a budagyöngye bev. központ felé, ezért választottuk ezt. Összesen 15 e volt és genetikai UH volt, tehát mindent átvizsgált, megmért, meghallgatott, papírt adott róla.

Zsuzsi - itt meg süt a nap :lol: Sajnálom, hogy pont nem tudsz menni a 4D-re, de a sima UH is jó, persze nem ugyanaz, de több a semminél. Mi még tervezünk majd még egy 4D-t a 28-29-30 héten.

Ancsa - szerintem vigyázni kell a tornákkal, a terhestorna oké, de az erőgépek, taposóknál már óvatosan, szerintem nagyon erőlködni sem szabad. De gratula, hogy te már elkezdtél valamit, én még mindig ülök a babérjaimon :? Akartam menni kismamajógára, de oda se mentem el még, de hát még a fogászatra se mentem el :shock:

Marek - én el sem kezdtem a RR tornát, amiatt, amit írtak-mondtak róla, hogy némely gyakorlatoktól kinyílhat a méhszáj, nem mertem kockáztatni, de kéne valami. :?

Na ennyit a mh-ről,
írjatok,
Ildi

Kép

Kép
nusildi

LKata - köszi a dícséretet, átadom neki :lol:

Amúgy nekem is olyan a mellem, mármint besötétült az udvar nagyon, jó fura néha amikor hirtelen meglátom :roll:
Jó neked, hogy túlvagy a cukros vizsgálaton, én ettől kicsit parázok, nem is a vérvételtől, hanem attól, hogy nehogy kihányjam azt a löttyöt :mrgreen:

Ancsa - akkor viszont pihenj, amennyit tudsz!!!

Kép

Kép
nusildi

Ahogy olvasom mindenkinek a tréningjeit, egyre jobban szégyellem magam, mert én semmi, azaz semmi ilyesmit nem csinálok. :oops: És még csodálkozom, hogy nő a s@ggem...de nem akármilyen tempóban....na hagyjuk is ezt!

Marek, imádom az indiai kaját!!!! Főleg ami csípős :shock: !!!Régen sokat jártunk indiai étterembe a Dob utcába, isteni minden! Ha valaki Pesten jár és jót akar enni, no és persze szereti az indiai ízeket, az feltétlenül menjen el oda!!!

Mellbimbó- felismerhetetlen :roll: Egyik nap én is megijedtem, amikor a tükörben megláttam, mekkora..... :shock:
De lesz ez még rosszabb is :(

Andi
Kép
handrea75

A hátsú felemből weboldal lett :lol: :lol: :lol: :lol: , ráadásul német :x

Andi
Kép
handrea75

jaj lányok, én olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!
megmutatta magát a kis édes, és LÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madarat lehetne fogatni velem, olyan boldog vagyok.Van egy kisfiam, és lesz egy lányom, el sem hiszem...
na, most visszaolvaslak titeket:-)
emmalena

Emmaléna
Gratulálok!!! Képek?

Andi
Hol van ez a Dob utca? Egyszer kipróbálnánk! Ez is olyan baromi drága mint a többi indiai étterem?

marek

tennék én fel képeket, de nincs itthon hozzá kütyü...sajna.
végig nagyon mocorgott, mondjuk ettem előtte csokit:-) annyira kis édes mancsai vannak.Egyébként érdekes volt, mert ez ugye nem 4d-s volt, hanem sima 3d-s a kórházban, de nem isa fütyülőt nézték, hogy van-e vagy sem, hanem, hogy a belső nemi szerveivel mizujs.és látta a petefészkeit...
emmalena

emmalena
GRATULÁLOK a kislányhoz :lol:

De jó nektek, ti már sokan tudjátok a baba nemét :lol: én még sajnos nem :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Emmalena- akkor kezet foghatunk :lol: Gratulálok a kislányhoz!!!
Én is ettem csokit előtte :)
A lényeg, hogy minden oké, örülök nagyon!!!
Kár, hogy nem tudsz feltenni képet! :cry:

Andi - nekem is nő a sejhajom meg mindenem, és még nem tornázok, de meló után otthon már nem is lenne erőm, főleg nem elmenni még valahová munka után, áááá, így is alig várom, hogy hazaérjek és eldöljek :?
Én nem bírom a csípőset, mert ég a gyomrom nagyon :P

Kép

Kép
nusildi

Emmalena...gratulálok a kislányhoz! Főleg hogy van már egy fiú is! :D Én is ilyen vegyes gyermekáldásra vágyom! :oops: :lol: Régebben azt tapasztaltam hogy egyre több fiú fogan, de most már lassan megcáfoljátok!
Szuper! :lol: :lol: :lol: Vigyázzatok magatokra!

Ja, a Kínai kajával vigyázni.....rengeteg ízfokozó van benne, amiben totál sok EEEEEEEEEEE van! A magzatnak nem tesz jót! :roll: Pedig finom, én is szeretem, de most nem eszem! :wink:

Kellemes hétvégét, puszkó!

Ja, mondtam már hogy Norbert lesz a kisfiam neve??? :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

Emmaléna!Nagyon gartulálok!!!!!!Olyan jó úgy örülök :lol: :lol: :lol: Tudom mit érzel én is olyan boldog lettem mikor mondták fiú lesz.Tudom mindehogy jó de így a legjobb :wink: :wink: Neve?

Kata!Gratulálok Norbihoz!!!Boldog névnapot neki még pont idöbe :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok,
beindult a névkeresés ezerrel :lol: Most nagy favorit így együtt, a Glória Emma, nekem nagyon bejön és ha a kisasszonynak nem tetszik majd az egyik, használhatja a másikat :wink: Még mindig az élmezőnyben van a Boglárka, van most egy új, az Imola és a Luca tetszik még mindkettőnknek és a Gréta, szóval még törjük a fejünket!

LKata - a Norbert jó kis név, komoly, de lehet becézni is, kis Norbi :D Mi is a fiúnevekre voltunk ráállva, mert ugye mindenki azt mondta, hogy biztos fiú lesz, és már volt Rolandunk, Ábelünk, Dominikunk, Patrikunk ... :wink:

A kínaiban csak a pirított tésztát eszem meg, így magában, de amúgy nem igazán jellemző, a mh-en az Interfood-tól szoktam rendelni és ált. főzeléket, zöldségeket, minél egészségesebbet. Most a kígyóubira álltam rá, tegnap rengeteget ettem belőle és este tökre égett a gyomrom :P Most reggel pedig, amikor orrot fújtam, majdnem rámjött egy öklendezés, nektek volt/van ilyen? :? Furcsálottam, mert már nincs hányingerem meg semmi :roll:

Amúgy tényleg jó, ha van egy fiad és egy lányod is, bár nekem van kolléganőm, akinek fia van és azt mondja, hogy a 2. is reméli fiú lesz, mert úgy érzi, a lánnyal nem tudna mit kezdeni, én nem értek hozzá ugye, de azért fura.
Na megyek reggelizni, ma nagyon korán kidobott az ágy!
Ildi

Kép

Kép
nusildi

És még profilt is váltottam :lol: Most már célirányosan belőttem a kiscsajt :wink:

Kép

Kép
nusildi

Kata!

A lánynév már évek óta tutira megvan, ha ábel lány lett volna, akkor Emma Léna lett volna.De nem az lett, így erre a névre most lesz szükség:-))))))))))))és tök furi, mert amikor elkezdtünk már ábinál is neveket keresgélni mindkettőnknek csak az Ábel, és az Emma Léna tetszett.úgy örülök, hogy nem kell még egy fiúnevet kiötölnünk:-))))))
emmalena

Emmalena!
Gratulálok a kislányhoz!!!! Szuper! Lehet bátyóskodni a kishugi mellett!!!!

Marek!
VII. kerület, Dob u. Shalimar Indai Étterem:
www.shalimar.hu
Nagyon fog ízleni, ebben biztos vagyok. Drága, de nagyon finom, és sok!!! Sztem megéri! :wink: (és megérdemeljük)

Annyit beszélünk róla, meg is fűzöm apát, hogy menjük el egyik nap, a Barbi nem lesz itthon. Anyukám szabin lesz a héten, néhány napig kényeztetni fogja az ő uncsiját, mi pedig egy kicsit lazulunk .... :lol:
Jó hétvégét mindenkinek!!!!

Andi
Kép
handrea75

Képzeljétek, tegnap este 22-23 óra között rugdosott a kis pocaklakóm :lol: igaz, kicsiket és csak kb 1 percig de mérhetetlenül boldog vagyok, hogy végre 1 hét kimaradás után így bejelentkezett :lol: kicsit megnyugodtam én is :lol: [/b]

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Szaisztok!

Bocsi, hogy most csak egy hírrel jövök. Itton vagyok most Mo-on, és elmentem tnap 4D-re.

Minden rendben van a babyvel, és KISLÁNY! :) Annyira örülök neki! :) A felvétellel viszont nem vagyok megelégedve, alig látszik szegény, pedig a lepény hátsó fali, így az sem okozhatott gondott a látásban. Szerintem a nő nem igazán törekedett arra, hogy szép legyen a felvétel, össze-vissza rángatta rajtam azt az izét, meg sem várta, h szépen kiélesedjen a felvétel. Megnézte rendesen a babyt, a punciját is határozottan állította, más is midnen ok. De a felvétel miatt nagyon csalódott vagyok. Mindenkié 100x szebb és kivehetőbb itt is és a novemberieknél is...akkor az enyém miért nem? Nem beszélve arról, hogy 1 képet kaptam, és azon pl fogamam sincs milyét látom szegénynek, akármeddig nézem a képet. Na meg szerettem vlna cd-t is a képekkel, de kiderült, h előre kellett volna szólnom, így nem kaptam, Azt hittem az is automatikus, mint a dvd, és felírják a végén ha kérek...de nem.
Megpróbálok bejelentkezni mégegyszer talán keddre, ma már tuti nem vállal el senki. :( A 4D genesist néztem, de ott nehéz helyet kapni...majd meglátjuk.

Bocsi a füstölgésért, de azért boldog vagyok, hogy egészséges és puncis a babym, ahogy szerettem volna!

Mindenkinek minden jót kívánok, vigyázzatok magatokra! A hétvégén megpróbálok visszaolvasni vmkor, és jövök majd hosszabban!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Sensie
Gratulálok a kislányhoz! Minden vágyad így teljesüljön!

Képzeljétek, ma megyünk a barátnőm lakodalmába. Direkt megbeszéltem a férjemmel, hogy ma nem menjen sehova kivételesen és szép nyugisan készüljünk el, hogy ne vesszünk össze indulás előtt mint mindig. (én már félek bárhova elindulni, mert a férjem állandóan tököl én meg utálok elkésni... :evil: ) Szóval megvolt a forgatókönyv, hogy mikor kezdünk el készülődni, mikor indulunk stb. Persze azért délelőtt el kellett szaladnia valahova, mert nem tud itthon ülni fél napot a fenekén (holnap egész nap nem lesz itthon). :evil: Erre most telefonált, hogy nem tud még elindulni haza, majd talán egy körül hazaér.... :cry: Mér van az, hogy a férfiak ennyire lesz@rják, hogy mit beszéltünk meg??? Fél háromra mennék öltöztetni a barátnőmet, hát ha a kedvesem egykor ér haza, tuti nem érek oda fél háromra... :evil: Rohadt mérges vagyok, megint sikerült elb@sznia a napom... :evil: :evil: :evil:

marek

Marek!

Ismerős az érzés!nagyon is.az összes pasi ilyen, szerintem kódolva vannak.Elmesélem, hogy ma nálunk mi van:kitalálta az apósom, hogy a férjem meg ő menjenek le a tanyára cseresznyét szedni, meg befőzni, mert az milyen klassz lesz.13 ezer ft a benzinpénz és peersze két autóval mennek, mert miért is lenne egyszerűbb egy autóval menni.na most, én ezerszer elmondtam, hogy felesleges ennyi pénzt és időt elcseszni, mert ömleni fog az eső, és semmit nem fognak tudni csinálni.Szerinted ki hallgatott rám?talált, senki.Most hivott a tanyáról a férjecském, hogy ülnek a tornácon és söröznek, mert ÖMLIK az eső.És ilyenkor ne kapjak agyvérzést...Ahelyett, hogy jött volna vünk a játszótérre, meg a játszóházba, mert hogy itt meg egy csepp eső sem esett, és akkor nem kellett volna mindent egyedül csinálnom pocakosan.Na, erről ennyit.A pénzt kidobtuk az ablakon, lekvár nem lesz, és ő sincs itthon.De ha azt merem mondani, hogy én megmondtam, azt nem értik...
emmalena

Ja, a nagy dühöngésemben el is felejtettem írni, hogy a bölcsi mára utó gyereknapi bulit csinált az udvaron. Tök jó volt, volt evés-ivás, gyurmázás, arcfestés, rajzolás, hangszerkészités, tánc, zene, lufitömeg, ugrálóvár, meg minden.Jó sokan voltunk, de a gyerekek nagyon élvezték.ami engem teljesen meglepett, hogy milyen klassz gyurma van ott.én is próbálkoztam gyurmát venni, de horror drágák, kevés, megfogja a gyerek kezét, ruháját, mesterséges szinezékkel van tele, és nagyon hamar beszáradnak.Itt meg egy hatalmas adag, iszonyú sokszínű gyurma volt kitéve, olyan állaggal, hgy nem is hittem a szememnek.És nem fog!efgyáltalán nem...Kérdeztem is a gondozónéniktől, hogy honnan szerezték, mire azt mondták, hogy ők főzik.mikróban kell csinálni, só, liszt, viz olaj meg ételfesték, vagy ételaroma kell bele.Azzal teszik szinessé.viszonylag kevés pénzből sokat lehet csinálni, és azt modták, hogy a hűtőben 2 hónapig is eláll.hétfőn kiakasztják a pontos receptet meg az elkészítésmódját a faliujságra, ha valakinek rajtam kívűl felkeltette az érdeklődését, akkor szóljatok, és megírom.
emmalena

Kata...köszi a köszöntést, bár így még nehéz ünnepelni, de pont tegnap vettem neki egy hosszúujjas kispólót! :lol: Csíkos, nagyon vagány lesz benne! :lol:

Sensie...gratulálok a kislányhoz :lol: Örülök hogy ez volt a vágyad! :lol:
Lassan több a lány mit a fiú???? Ez igen! :lol:

Ancsa...örülök az örömödnek, végre megnyugodhatsz! :D Írtam én neked, hogy csak napok kérdése.....és lám beindult a kis Pocakpalánta :lol:
Már az én kisfiam is egyre többet rugdos! Főleg este, mikor már aludnék.... :roll: De olyan jó! :lol:
További szép napot!

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Sensi - örülök, hogy neked is lányod lesz, gratulálok! Viszont annak nem, hogy nem úgy sikerült a 4D, ahogy szeretted volna. Helyileg hol voltál??? Ahol én voltam, oda 2 nappal előbb jelentkeztem és még 3 hely volt, szóval érdemes próbálkozni, http://4dultrahang.hu/ - itt voltam én, a recepciós egy nagyon kedves fiatal csajszi, aki mindent elmondott már az elején, hogy ha kérünk dvd-t vagy cd-t vagy képet vagy mindent, akkor bent szóljunk rögtön a nőcinek és hogy 20 perc a mozi és mi genetikain voltunk, tehát mindent megnézett részletesen és 15 e ft volt, dvd és cd 18 képpel! A 4D Genesist nagyon sokan dícsérik, épp ezért lehet akkora a forgalom ott. És milyen itthon? Pont az esőre jöttél haza :?

Emmalena - sajnálom, hogy a férfiak nem hallgatnak ránk vagy a józan eszükre, jobban járnának :wink:

Ancsa - örülök, hogy végre érezted a babát, nyugi, látod, nincs gond, csak ne izgulj!!!

Marek - azért érezd jól magad! :lol:

Mi vásároltunk de., aztán kaptam cseresznyét apukáméktól és most azt eszem, nem is gondoltam, hogy ilyen eufórikus állapotot idézek elő, annyira finom és annyira ízlik, hogy kész vagyok :D Sokat nem merek enni belőle, nehogy vécé legyen a vége :roll:
Na megyek tovább, sajna a kádat nem tudtuk megvenni, mert ömleni kezdett az eső és inkább hazajöttünk, holnap de. megyünk majd a Brendonba megvenni.
További szép napot!

Ildi

Kép

Kép
nusildi

Sensi!Gratulálok a kislányhoz!!!Minden kivánságod így teljesüljön :D

Csajok csináltam táblát de hogy kell felrrakni??Elöre is bocsi ha valkit kihagytam vagy valami adatot nem tudtam azt jelezétek oké???

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Marek, ez kellemetlen lehetett... :( Párszor az én férjem is késik, ilyenkor elindulok nélküle. Olyankor persze rosszul érzi magát. :shock:

Kép
szöszke

Köszi lányok a bíztatást :lol:

Állítólag normális,ha még nem mocorog napokig,de én még így nem jártam és parás is vagyok nagyon :oops: annyi rosszat halottam már és nekem már volt 4 vetélésem is,mire összejött most ez a baba :oops: és nagyon parázok nehogy valami baj legyen :oops: :oops: :oops:

Vigyázzatok magatokra!Szép hétvégét mindenkinek :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Na most értünk haza, asszem látható, h 2.10 van, úh kb hulla vagyok, de azért gyorsan pár sor és a képek...
Huhh, hát annyira jó élmény volt, most tök boldog vagyok! Nagyon örülök, hogy mégis elmentem mégegyszer, mert sokat vacilláltam ám. A 4D Genesis egyszerűen szuper, mindenkinek nagyon nagyon tudom ajánlani, ezen belül is engem a Lengyel Györgyné Márti fogadott. Szuper ez a nő, akkora átéléssel és profizmussal csinálta az egész vizsgálatot! Mindent részletesen megnézett, megmutatott, elmagyarázott, nem sajnálta az időt. A felvétel gyönyörű lett, az egész baby nagyon szépen látszik, végig fent volt és mocorgott, hihetetlen aranyos volt, és nagyon szép! :) Bemutatott párszor, ezek mind meg is vannak örökítve! :D A dvd 35 perces, tehát ennyi volt az aktív része a dolognak, de összesen kb 1órát foglalkoznak veled, mert utána megmutatja sorban az összes fotót, ki lehet választani 1-et, és azt kinyomtatják. Itt akárhányszor vissza lehet nézegetni 1-1 képhez, hogy na melyik is legyen. Asszem 690-ért lehet extra képeket választani, de megjegyzem, hogy mi utána kinyomtattuk mind az 53-at a Media Marktban 55ft/db-ért. Tehát a 35perces dvd, genetikai vizsgálat, cd 53 képpel, és egy szép nyomtatott szines kép volt 12e ft. (1500 a cd, különben az alap ár 10.500 e nélkül) Nagyon nagyon meg vagyok elégedve vele, és tényleg komolyan mondom, hogy menjetek ti is oda!!! És még mindig kisláááány! :) Apukám kiment, mikor erre a részre tértünk, mert ő meglepit akart. :D
Ja és elárulom a másik oldalt, nem szép dolog, de szeretném ha tudnátok, hogy oda NE menjetek, mert borzalom a 4D Genesishez képest....szal az első a Baross utca volt. :S

Köszi az újonnan érkező gratulációkat! Nagyon boldog vagyok! Nevet még nem tudunk, benne van a tarsolyban az Anna, Mia, Zara, Mango (kéretik nem a divatmárkákra gondolni, mert tényleg nem onnan szedtem őket) és még volt 1-2, de komolyan annyira fáradt vagyok, h leblokkolt az agyam..majd megírom ha eszembe jut. :)

Egyébként ma annyira sokat mocorgott a kiscsaj, akkorákat rugott néha, hogy csak úgy néztem. De nekem lent van, és teljesen a hasfalamnál keresztben, ezért érzem ennyire. Attól félek, hogy azért kukorékolt fent annyit, mert eléggé köhögök, és nem tud aludni. :( Remélem ezzel nem ártok neki, mert ugye a babyknek alundi kell! Most is már vagy fél órája rúgkapál. :)

Na és a lényeg...jöjjenek a sztárfotók! Bocsi előre, 8 lesz és kicsit nagyok, de nem tudtam választani, azokat a bemutatásokat mind muszáj volt felraknom, tök vicces! :D

Vigyázzatok magatokra, holnap jövök, és visszaolvasok!

Sensi es Beenie

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!!

Ildi, Sensi!
GRATULÁLOK A LÁNYOKHOZ, SOK-SOK ÖRÖMET KÍVÁNUNK!!

Ildi!
Szupik a képek!!!!!!!

Sensi!
Hol voltál 4D-n????? Lécci írd le, kirakjuk a "szégyenfalra".. Nagyon elszomorító, h pancserek elveszik az örömödet!!!! Az persze fontos, h egészséges!!!!

Kata!
Én próbáltam táblát csinálni, de leragadtam, mert nem tudtam felvarázsolni ide.....

Emma-marek!
kemény amit irtok, sajna sok a figyelmetlen ember. Kicsit mi is érzékenyebbek vagyunk. Talán egy őszinte beszélgetés segíthet....
Gyertek bátran, öntsétek ki a szíveteket!!!!!

Marek!
Kellemes lagzizást!!!!!!!

Nagyon jó, h egyre többeknél sikerülnek a "vegyespárosok"!!! :D :D :D Remélem nálunk is ez a helyzet!!!!

Voltunk ma anyósomnál. Normális a kapcsolatunk, csak nagyon félti Ábelt és kissé idegesítő számomra a folyamatos aggódása. Emiatt nem mondtuk el, h várjuk kistesót, de ma rákérdezett és nem tagadtuk. Jött a sopánkodás, h "nem fogjátok szeretni Ábelkát+nem fogok bírni két gyermekkel+a fia meg fog szakadni a munkába...blablabla...... Ja és közölte, ha lány lesz legyen JUDIT, de szerinte tuti pasi ....... Szerencsére a férjem elmondta a véleményünk és biztosította, h minden rendben lesz-van......

Szedtünk cseresznyét, málnát, egrest és őszibarackot is. Tele a hűtönk friss gyümölccsel :D :D :D

Vidám 7végét, jó egészséget Mindenkinek!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

BOcsi, tegnap írtam, de csak most tudtam elküldeni!

Sensi!!
Nagyon szépek a képek, örülök, h sikerült!!!!

Ja az anyósom nem Judit, hanem Julianna, nem is értettük, miért pont Judit nevet akarna az unokájának.... :o :o :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

zsuzsi!

Hát, nem semmi.Idáig tudtátok titkolni a kistesót?ezek szerint nem sűrűn látott?vagy nem létszik nagon rajtad?
kicsit irigykedem ám a gyümi miatt, de apa most reggel jön haza a tanyáról, hoz abból a híres lekvárból, meg ha jól tudom bort is.Mert a férjem nagypapája nagy borkészítő.:-)
emmalena

Sziasztok!

Először is, SENSI, GRATULA, nagyon szépek a képek és tényleg nagyon jól látszik a kisasszony :lol: A következő 4D-re én is a Genesisbe szeretnék menni, de azt majd csak a 28-29. héten.

Zsuzsi - az anyós marha idegesítő lehet :x Felnőtt ember lévén el tudjátok dönteni, hogy hány gyereket akartok és hogy mi legyen a neve stb., nem is hergellek ezzel, mert bizti te is felhúztad rajta magad :? És ez a nem fogjátok szeretni Ábelkát dolog... mi hárman vagyunk tesók és egyikünk sem érezte kevesebbnek magát a másiknál, szóval nem is értem, miért tesz ilyen megjegyzéseket! A gyümi miatt én is irigykedem, már olyan régóta szeretnék jó őszibarackot enni, de amiket vettünk, mind olyan ízetlen és kemény volt :P A cseresznye volt csak fini, na de azt apukám szedte a telken! :wink:

Kata - sajnos nem tudom, hogy hogyan kell felrakni a táblát :shock:

Me elmegyünk a Brendonba megvenni a kádat :lol: Már alig várom! És egy ilyen kis zenélő, ágyra köthető figurát is szeretnék venni, mert az egyik ügyfelem mesélte, hogy amikor a párja várta a fiúkat, volt már egy ilyen zenélő kis bigyójuk és mindig a hasához tette, és amikor a bébi megszületett, teljesen odavolt ettől a zenélő kis figurától, mert emlékezett rá :lol:
Na majd jelentkezem, kellemes vasárnapot mindenkinek!

Ildi

Ja, lehet, hogy mégsem Glória Emmák leszünk, hanem Boglárkák :lol: Esküszöm, nem bírok dönteniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Kép

Kép
nusildi

Csajok!

Megcsináltam Ábinak reggel zet a gyurmát.Hát nem hiszek a szememnek. Hihetetlen. 20 perc alatt megcsináltam 2 adagot, 3 szin lett belőle, és bevált a dolog. egyszerű megcsinálni, gyakorlatilag nem lehet elrontani, nem ragad, az edényt sem teszi tönkre, simán a konyhapultra is kiboritható, meggyúrható, mert nem fog, nem ragad, simán az asztalon is játszahat vele a csemete.Még a szőnyegbe sem ragad bele.Telitalálat, én ezentúl tuti nem veszek egy gramm gyurmát sem a boltban:-))))))))))))))
emmalena

Sziasztok!
Tök jól sikerült a lagzi, csak korán eljöttünk mert nagyon fáztam. Szerencsére vittem harisnyát, meg másik cipőt, meg mindent, de éjfél körül azt éreztem, hogy lefagy a fenekem... :roll: Mindenki meg akart sülni, én meg azon paráztam, hogy nehogy felfázzak! :roll: Szóval egykor hazajöttünk. Magunkhoz képest jól bírtuk, mert nem nagyon szeretjük a lakodalmakat...

Sensie
Tök jók a képek! Jó, hogy elmentél újra! Egyébként meddig leszel itthon?

Ma egyedül vagyok itthon. Asszem tartok valami lazulós napot. Teniszdöntő, pihi, könyv...esetleg torna (nem tudtak lebeszélni a R.R. dvd-ről...remélem nem bánom meg! :roll: )

marek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?