Sziasztok!
Jó régen jártam erre, de igyekeztem visszaolvasni...
Kicsi Zsigi már 5,2 kiló
(3320-szal hoztuk haza) OFF Zsuzsa, köszönjük a drukkokat, eddig csak tejet ivott a kislegény, remek tejtestvéreink és tejadó anyukáink vannak!!! ON
Kb. két hetesen már játszótereztem a lányokkal, zsebes keresztezettben vittem ki a kicsit, azt szerettem, mert nagyon jól tartott, de az ötös Jakob alig volt elég hozzá. Mivel Zs sokat hízott és nőtt, sima elöl keresztet használok mostanában, elöl csomóval, amit Ági tanít a tanfolyamon. A múltkor kivételesen a kicsi nélkül mentem a játszóra a lányokkal, mert itthon aludt, nagyija vigyázott rá. Mondta egy anyuka, hogy kicit gondolkodott, miért vagyok olyan furcsa, aztán rájött, hogy nincs rajtam Zs
És olyan aranyosak az ismerősök, mindig mondják, hogy nő a gyerek, egyre több lóg ki belőle a kendőből... Eddig kétszer babakocsiztunk vele, de ott volt a kendő velünk, elő is kellett venni, hogy rendesen aludjon.
Nekem nagyon bevált a Jakob, de csak a Nanduval tudom összehasonlítani, azt is szerettem, de ennyit nem kötöztem vele, mint most Zs-vel. Könnyű kötni a jakobot, kellemes a tapintása, csak meleg. Ma vettem észre, hogy ahol Zs aludt, azon az arcfelén nagyon csúnyán kijöttek a melegkiütések, teljesen piros, ronda pöttyös, de csak a bal arcfele, a jobboldalon semmi. Kb. másfél órát volt benne, és fél 11-re már itthon voltunk, a nagy meleget elkerültük. Mit lehet ilyenkor csinálni? Bár gondolom, ez vékonyabb kendőnél is gond lenne, nem?
Azt viszont nem tudom, hogy lehet három gyerekkel (4 éves, 2 éves, 7 hetes) BKV-zni kendő nélkül, babakocsival...Nekem most egészen fantasztikus érzés, hogy mind a két nagyobbiknak tudom fogni a kezét, és tudok nekik segíteni. Jól meg is néznek minket, de szerintem nem a kendő miatt, hanem mert rajtam van egy gyerek+ a kezemen még kettő, ez manapság már megnézendő
Sőt, bámulandó. Amúgy sokan segítenek, ezzel nincs gondom sosem.
És ha már hosszú, legyen nagyon az: egyik éjjel azt álmodtam, hogy zacskóban vittem magammal a Jakobot, és amikor fel akartam kötni a gyereket, a zacskóban egy másik kendő volt helyette...Én fúriaként kerestem, nyomoztam, aztán az lett a vége, hogy megtaláltam a csere elkövetőjét, és diadalmasan visszaszereztem a Jakobot
A férjem szerint kezdek függő lenni...és Zs még csak 7 hetes, egy csomó időnk van még hordozni! Annyira jó!
Hasonlókat kívánok nektek is, ha kérdésem van, jövök.
Üdv,
Nuska