Hajni: ragcsalnivalok teren nalunk is ugyanez van, egyszer volt, hogy nem volt nalam senki, es a HEV-en elkunyeralt egy fel kiflit egy anyukatol... fuu de egtem... mintha eheztetnem a gyerekemet...
A babtaskaban egyebkent mindig van kolesgolyo, bulata, vmilyen gyumolcs (ehhez eloke...) magam sutotte kenyer vagy hasonlok... ja, es ket nagy cumisuveg viz - rengeteget iszik Bercel! Nem mintha bannam, csak mindig keszulni kell sok innivaloval is, barhova megyunk...
Bea: de ugyes Rozi!! Bercel magatol meg nem all fel, csakhogy vmibe kapaszkodik...
Viszont kepzeljetek: MA ELINDULT!
Allt az agynal, es mondtam neki, hogy jojjon oda, es odajott
Eloszor par lepest ment, aztan mikor hazajott Oliver, es oda-vissza hivtuk magunkhoz, akkor 16-17 lepest (ilyen hosszu a szoba)
Mondjuk o mindig ilyen volt, hogy viszonylag keson kezdett maszni, meg allt fel, viszont utana par nap alatt behozta a "lemaradasat". Olyan tipus, hogy inkabb kivar, es csak akkor csinal vmit, amikor mar nagyon gyorsan eljut a "profi" szintre...
Szerintem egyebkent ez azert van, mert annyira vagyik az elismeresre!! Nem mintha nem dicsernem, egesz nap dicserem...
Meg mondjuk minden ennyi idos babara igaz, hogy szereti ha dicserik, meg orulnek neki, de a Bercel ebbol a szempontbol extra, legalabbis ahogy en latom, nagyon fontos neki, hogy eszrevegyek, es elismerjek azt amit csinal. Pl. a HEV-en vagy a metron vadidegeneknek nekiall integetni meg mosolyog rajuk, es ezt addig csinalja, amig a kiszemelt illeto nem reagal vmit... akkor nagyon orul, es tapsol, es folytatja tovabb az "incselkedest". Volt mar, hogy egy olyan sracot szurt ki maganak, akinek tobb piercingje volt mint nekem fogam (pedig megvan meg az osszes...
) es raadasul zenet hallgatott. Szoval jo sok idobe tellett mire eszrevetette magat, de addig nem nyugodott, amig a piercinges kamasz vissza nem integetett neki!!!!!!!!
Na jol elkanyarodtam, hova lyukadtam ki... onnan indultam hogy a Bercel megy egyedul...
(mondjuk meg csak ugy, hogy kapaszkodasbol indul, magatol meg nem all fel mint Rozi)
Kata: holnap indultok... irigy irigy!! Na jo, egye fene toled nem sajnalom a kis pihit...
Majd gyozzetek Marci utan rohangalni, tok jo lesz, nem? Tavaly ilyenkor meg hol volt, most meg mar megy...
Mia: kivanom hogy a ma ejszakatok jobb legyen mint a tegnapi...
Bea, Mia, en nemtom ti hogy birjatok, es hogyhogy meg eletben vagytok, Bercel is felkel egyszer-ketszer, de sokszor csak egyszer 6 korul, es fel7 7ig alszik vissza. En altalaban 6 orat alszom (keson fekszem ugye), de olyan vagyok mint a zombi
Ez a 7orai keles rendesen kikeszit... olyan jo lenne ha nem lenne rendszer belole...