Mindenkinek szeretném megköszönni a segítségét sokat segítettetek. Már kezdetm megijedni, hogy rossz anya vagyok és hogy elkényeztetett gyerkőcöm van. Közbe rá kellett jönnöm, hogy Robó inkább csak érdeklődő és nagyon igényli a törődést
.Azóta sikerült picit aludnunk is, szóval egy szavam sincs
.
Psandi: Dani sárgarépa -krumli evészet
, felálláshoz pedig gratulálok! Tejet eszik csak még Dani?
Toffi: jobbulást kívánok Szandinak!
Csucsuka: gratula barátnődnek, tényleg jó dúla lennél
Párbeszéd nagyon aranyos, értelmes Annácska nagyon
.
Évi: köszi a megnyugtatás, nagyon édes Petráról a fotó
.
Sofka: köszi a megnyugtatást, bizti igazad van a 18. életévet betöltöttről, így most ezerrel bepótolom a majdani lemaradást
.Vagyonosnő
Zulu: remélem az őrület csökkent már és jobban vagytok, jobb napjaitok vannak!
Pihizz egy kicsit.
Heppi: köszi az ülésről leírtakat.Szekrényben rend
, nálunk is jó régóta tervben van ....
MAci2: ari vagy, köszi. Mit festettél, kíváncsi vagyok ám rá.Roni gyönyörű, azért huncut szemekkel néz ám
.
Beu:köszi a tippeket, minikirándulós kép nagyon édi
, látom a csínytevés beindult
.
Momo: örülök, hogy jobban vagytok
, viszont Zsebi nyűgösségéhez
. Tudom, hogy nem vigasztaló, de nálunk is ilyen napok vannak.
Andy: Márk uszi
, képek is nagyon jók. 3. fogacska
.Láttam a képen az ajtóhoz rögzíthető rácsot, hol vettétek és mi a pontos neve?
PIldi:káposztás babos ételektől remélem nem volt álmatlan éjszakátok. Még én sem igazán mertem ilyen dolgokat enni.Meggyeskrumplit hogyan csinálod?
Zsuzsi: Mikinek jobbulást!!Érdekes orvosotok van, hogy enyhén fogalmazzak...
Kangi: Apacuka főzés stori
.Biztosan jó ösztönzés azért
.
Mariann: gratula az átaludt éjszakához.
Elli: sajna a 6-án tervezett talira nem hiszem , hogy tudunk menni, amit nagyon sajnálok, mert apával azt beszéltük, hogy ha felmegyünk pestre decemberben , akkor vásárolunk is egyett és kijelentette(bár igaza van), hogy hétvégén nem fog karácsony előtt vásárolgatni, mert annyian vannak mindenhol. Így legörbült a szám, de remélem azért mielőbb tudok veletek találkozni.
Myssnia: merre vagytok??Remélem jól vagytok!
Mi hétvégén mamiéknál voltunk, ahol sikerült picit pihennem is. Igaz Robó még nyűgi néha néha, de azért elviselhetőbb már. ma akkora hancurt levágtunk az ágyon fürdi előtt, hogy még én is belefáradtam
. Mostanában feszítgeti a lábát, állna, ha engedném neki
.
Tényleg többen írtátok a fogacska miatti nyűgit. A kis ínyén még nem látni semmit, van esetleg más jele is a beágyazódásnak?Bár ahogy látom mostanában nem csak Robó nyűgösködött, lehet, hogy tényleg a levegőben volt vmi?
Mindenesetre köszönöm, hogy megnyugtattatok, jólesett
Anita