Edit: Én
Levi ugyanezt csinálta, mellé rengeteget ordított, így én leálltam kis időre az igény szerinti szopiról + Espumisant adtam neki na meg a hülye cumit. (amit kb. napi 10 percet használ, gyakorlatilag csak a babakocsiban kicsit) Levi is túlzabálta magát, amitől sírt, mert fájt a pocakja, a síráskor jött a férjem, hogy ÉHEZIK ez a gyerek, szoptassam meg, hát megszoptattam, még jobban sírt, stb. És büfizni se nagyon büfizett...ámde hízott/hízik mintha muszáj volna. (muszáj is neki...mondta erre a doktornőnk)
Szerintem állj le a tápszerről. Biztos van elég tejed, gyönyörűen hízott Kevin!
Szóval odafigyeltem, hogy azért fél óránként-óránként ne tegyem cicire, és rendeződött is a dolog. Most megint igény szerint szoptatok, az ő, az én és Gréti igénye szerint is
Pl. mielőtt kimegyünk a játszótérre megszoptatom, kivéve ha alszik épp, akkor csak felkapom és megyünk. Vagy ha fél órával előtte evett. De ha 1-2 órával előtte evett akkor simán megszoptatom, hogy kibírja.
Egyébként meg úgy gondolom, hogy épp az órához igazított evés miatt "megy el" (ki tudja hová) az első vagy a második fejlődési ugrásnál sok anyuka teje. Ill. akkor kezdik el érezni hogy nincs elég tejük, majd elkezdenek pótolni és beleesnek az ördögi körbe...de ez csak az én elméletem...
Boldog névnapot a csemetéknek!
Neked boldog szülinapot!
Karmen, Zita: Nektek is boldog szülinapot
Gira: Hogy vannak a lányok? Kitartás. Én tuti nem bírnám a 3 gyereket....úgyhogy minden elismerésem a nagycsaládosoké.
Tökéletesen én csak kimerülni tudok
Nem is fizikailag, inkább csak agyilag...
Bibi: Na, képzeld Gréti is kapott ma a fejére hidegzuhanyt....kicsapta a biztosítékot már....
Zitacicu: Na, mi mindig főlünk a kocsiban, légkondi nincs, meleg az van, meg a határon se keveset kell várni mostanában, szal főlünk, minimális ruhában utaznak a kölkök....kínozzuk őket?!?!?
Jobbulást a gyerekeknek!
És igenis élvezné Máté a tengert. Én speciel fél évesen voltam először az Adrián
És utána évente....kb. '90-ig. Azóta csak ritkán.
Zita: Ja hát ilyen segítséggel könnyű
Ha Grétinek bogyósabb a széklete vagy nincs pár napig, akkor én sütőtököt adok neki, van itthon lefagyasztva. Szerintem is rost-probléma....
Szilcsi: Jobbulást Lalinak is!
Enikő: Sajnálom Viust...aztán remélem lesz valami értelme befeküdni...
Exi: Persze, hogy megismerjük a fiad, szerintem nagyon jellegzetes vonásai vannak. Nagyon jól áll neki az új frizura!