Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsi!
Én is úgy szoptatok,ahogy a picúr kéri.Csak én úgy látom,hogy ő mindenre a szopit tartja gyógyírnek.
Ami persze természetes is..
Csakhát nála is az van,hogy minden zötyögtetés ellenére marad bent büfi.Aztán fáj a hasa,amire még kér szopit..(cumi sajna nem segít,nem nyugtatja meg,azzal nem tudom a szopit kiváltani)
Aztán vagy enyhül mert utána kakil,pukizik,v. még rosszabb és önmagát gerjeszti a folyamat..

Akkor jöttem rá hogy a hasa fájhat sokszor,mikor a teli melleimet hol bekapta-hol kiköpte és sírt-sírt.Először azt hittem túl kevés a tejem,nem jön eléggé és éhes,aztán meg azt,hogy biztosan túl sok és ömlik,azért sír..

Minden súlyméréskor beigazolódik,hogy tejem az lenne elég..
Vmitől csak hízott 1 hónap alatt egy kilót.
Most is 1 hét alatt hízott 420-at és nőtt 4 cm-t :shock:
Azért agyalok,hogyha igaz és a hasa fáj,akkor azt vhogy máshogy kellene kezelni,akkor nem kellene neki tápis pótlás sem,és csak anyatejet kapna végre..
Amúgy sokat bukik is.
Van,hogy friss tejet,v. hogy túrósat..
Azt gondoltam,hogy a bentrekedt levegő nyomja ki a tejcsit,de mostmár felmerül,hogy inkább túleszi magát időnként...
Meg rengeteget kakil is egyébként

Járt vki közületek így a babójával?

Üdv.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilcsi!
Édeskömény?Megjegyzem.:)
Köszi.
E.

szilde
Szeged

Edit: Én :) Levi ugyanezt csinálta, mellé rengeteget ordított, így én leálltam kis időre az igény szerinti szopiról + Espumisant adtam neki na meg a hülye cumit. (amit kb. napi 10 percet használ, gyakorlatilag csak a babakocsiban kicsit) Levi is túlzabálta magát, amitől sírt, mert fájt a pocakja, a síráskor jött a férjem, hogy ÉHEZIK ez a gyerek, szoptassam meg, hát megszoptattam, még jobban sírt, stb. És büfizni se nagyon büfizett...ámde hízott/hízik mintha muszáj volna. (muszáj is neki...mondta erre a doktornőnk)
Szerintem állj le a tápszerről. Biztos van elég tejed, gyönyörűen hízott Kevin!
Szóval odafigyeltem, hogy azért fél óránként-óránként ne tegyem cicire, és rendeződött is a dolog. Most megint igény szerint szoptatok, az ő, az én és Gréti igénye szerint is :) Pl. mielőtt kimegyünk a játszótérre megszoptatom, kivéve ha alszik épp, akkor csak felkapom és megyünk. Vagy ha fél órával előtte evett. De ha 1-2 órával előtte evett akkor simán megszoptatom, hogy kibírja.
Egyébként meg úgy gondolom, hogy épp az órához igazított evés miatt "megy el" (ki tudja hová) az első vagy a második fejlődési ugrásnál sok anyuka teje. Ill. akkor kezdik el érezni hogy nincs elég tejük, majd elkezdenek pótolni és beleesnek az ördögi körbe...de ez csak az én elméletem...

Boldog névnapot a csemetéknek! :)
Neked boldog szülinapot!

Karmen, Zita: Nektek is boldog szülinapot :)

Gira: Hogy vannak a lányok? Kitartás. Én tuti nem bírnám a 3 gyereket....úgyhogy minden elismerésem a nagycsaládosoké.
Tökéletesen én csak kimerülni tudok :) Nem is fizikailag, inkább csak agyilag...

Bibi: Na, képzeld Gréti is kapott ma a fejére hidegzuhanyt....kicsapta a biztosítékot már....

Zitacicu: Na, mi mindig főlünk a kocsiban, légkondi nincs, meleg az van, meg a határon se keveset kell várni mostanában, szal főlünk, minimális ruhában utaznak a kölkök....kínozzuk őket?!?!?
Jobbulást a gyerekeknek!
És igenis élvezné Máté a tengert. Én speciel fél évesen voltam először az Adrián :) És utána évente....kb. '90-ig. Azóta csak ritkán. :cry:

Zita: Ja hát ilyen segítséggel könnyű :)
Ha Grétinek bogyósabb a széklete vagy nincs pár napig, akkor én sütőtököt adok neki, van itthon lefagyasztva. Szerintem is rost-probléma....

Szilcsi: Jobbulást Lalinak is!

Enikő: Sajnálom Viust...aztán remélem lesz valami értelme befeküdni...

Exi: Persze, hogy megismerjük a fiad, szerintem nagyon jellegzetes vonásai vannak. Nagyon jól áll neki az új frizura!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Na én óra szerint szoptatok, mert muszáj 3-4 óránként cicire tennem a csajt, különben 5-6 órát símán ellenne kaja nélkül, és tuti elmenne a tejem. :roll:
Az én csajomat nem is lehet cicivel megnyugtatni, mert ha nem éhes, ezerrel lökdösi a cicit a nyelvével.
Szóval az én gyerekem a másik véglet. :roll:

Szilcsi :)
Bakker, ez a baleset durva! :(
Tényleg állatok közlekednek az utakon, én kocsival is félek, főleg, ha mögöttem ülnek a gyerekek!!

Enikő :)
Hát ez a befekvés nem hangzik jól, de remélem, mostmár kiderül, hogy mi van Violával, és tudják hatékonyan kezelni!
Zalán cukker! :D

Zitacicu :)
Méghogy nem élvezné a tengert!!
Botival tavaly voltunk, 1,5 éves volt, és nagyon élvezte!
Anyósodat nem kommentálom.... :evil: :evil:

Noémi tegnap belázasodott az oltástól. Nem volt magas, csak épphogy... Adtam - volna - neki panadolt, amit az első korty után kiöklendett az előző adag tej maradékával. :?
Aztán végül csak be tudtam adni neki, nem volt már mit kihányni.
Amúgy - hogy el ne kiabáljam - már nem bukik olyan sűrűn és nagyokat, talán mostmár kinövi!

Kép
Kép
zituska28

Szilcsi! Ha lehet én is mindig kocsiban szoptatok. De ha gyalog vagyok, akkor meg probafülkét kerestem mindig. Sikerült füldugot csináltatni? Hol?

Edit! Köszi, neked is boldog szülinapot, igy utolag:)

Bea! Neked is köszi!

Biciklivel én miota egyszer egy autos a körforgalomban mellém hajtott és igaz nem jeleztem hogy kikanyarodnék de ö ugy gondolta és ö elkezdett kihajtani, én meg mindig hátranézek meg oldalra hogy biztos lehessek benne látnak, hirtelen kellett elborulnom a bringával a hülye nem üssön el minket. Igaz nekem mindig bukoban vannak a gyerekek, de akkor is! Azota a körforgalomban az ut közepén megyek, nem huzodok le:)

Zita! Örülök hogy a rotát nem hányta ki:):) Sajnálom az oltástol láza lett:( Ha elkezded hozzátáplálni nagyon lecsökken a bukás, Orsi aztán tényleg mindent kihányt amig csak szopizott, jaj de sokat kinlodtunk, de aztán kinötte ö :)

Zitacicu! Akkor gondolom anyos szerint strandra is tilos gyerekkel járni :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csajok ZALÁNOM EGYEDÜL JÁR :D :D :D :D :D

Kapaszkodás nélkül átjött a gyerekszobából ide hozzám :) Vagy 6 méter :) Ma nagyon belendült :lol: És pont most cart be a fényképezőm :evil: nem tudom megörökíteni :cry: :cry:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

gratula Zalánnak nem semmi hogy már egyedül kavar. :shock:

Norbika is úgy tűnik jobban van(kopp kopp)evett ma igaz rendesen csak vacsira és még mindig fecsiből kapott 2 dl vizet ,de van benne kis huncutság,mert ha meg bírta rágni a vacsit akkor gondolom inni is tudna de mindegy lényeg hogy ivott.Niki meg pohárból ivott már vizet.Holnap viszem őket vissza csak az a bajom hogy lehet Norbinak még kéne egy két napig zovirax és ami van lassan elfogy...

Kép
Kép
zitacicu2

Exi,de jó ,szerintem nagyon jó bölcsi az Agyagos utcai!!!
Szuperek a gondozónők,nagyon rendik!!!
Barnabás,mindig úgy jönn el,hogy puszit ad az Andinak,és mondja neki hogy holnap jövök!!!
Ezt nem csak azért mondom,mert nekünk protekciónk van!!! :lol: :lol:
Kiváncsi vagyok melyik csoportba kerültök!!!

Szilcsi,a Barni jól érzni magyát a bölcsibe,reggel kérdezi ,hogy mikor indulunk,talán az első 3-4 nap volt gáz,meg mikor kezdtük az ottalvást.............
Ma éppen 10 percet aludt,de feküdt nyugodtan az ányon 1 órán keresztül!
szerintem már kezdi szuerül érezni magát,mert tegnap kiabált a gondozónéniével az Andival,alatatáskor.
-Andi,te nem érted hogy én ,nem akakrok aludni,mert nem vagyok álmos????????????? :lol: :lol:

Edit,szerintem van tejcsid bőven!!
Bea,és Szilcsi szépen leírtak mindent,én ehez már nem is tudok hozzáfűzni semmit!!!!
:wink:
De régen is volt,mikor ilyeneken aggódtam én is!!! :D

Bea,örömmel hallom ,hogy nem csak az én kisfiamat kell letusoltatni......................... :roll: :roll:

Ezek a balestek szörnyűek!!!!!!
Olyan mérges vagyok,mikor a zebrán sem akarnak elengedni,de mikor a Barnival vagyok,sokkal,hamarbb átengednek,az autósók,de nem a női vezetők hanem a pasik....................

Kép
bibi226

Bea!
És az Espumisan bevált?Vagy mitől hagyta abba Levi az ordítást?
Öt percnél tovább nem bírom Kevint hallgatni..felveszem,zötyögtetem.
Nagy a kísértés...
Edit

szilde
Szeged

Bibi!
:lol: :lol: Hogy hívják a protekciódat?
Megjegyzem!! :lol: :lol: :lol: Még jól jöhet... :wink:
E.

szilde
Szeged

sziasztok

enikő
Zaza nagyon ügyi és a képeken cúúúúki! akkor mostmár reszkesenek a csajok, mert szalad majd utánuk :D

zitacicu
bár nem vagyok tapasztalt anyuka, de tengerparton kisebb kölkök is szoktak lenni és nagyon élvezik a hideg vizet.

na, ezeket tudtam megjegyezni :oops:

köszi mindenkinek az altatós meg szopizós választ!!! még nemtom , hogy lesz, majd...
most az apja gitározik meg énekel neki tankcsapdát, akelát, metallicát, nirvanat 8) szegény kölök :D bár az erősítőt és a torzítót letiltottam a gitárról, és minden dalból akusztikus verziót kérek :D
ma szar nap volt. sehogy sem volt jó, csak a cicin. szegény nem tudott aludni :roll: aztán du 4-kor kitettem az erkélyre és 10 másodpercalatt beájult az esőben(persze rá nem esett)

én viszonylag igény szerint szoptatok(fél órát mindig húzom az előző vége után, hátha más a probléma) . de nálunk nem lehet szó túlevésről, mert pont annyi tej van. szerintem. így naponta 6-7×eszik, mert van olyan, hogy 3-4 órát is alszik. éjjel meg 5-6 is van :lol: . viszont 30-50 perc egy szopi :roll:
én meg fekve szeretek szoptatni, mert az ülést még mindig nem bírom jól :? meg így lehet olvasni :lol: egy könyvet már kivégeztem.
hasunk nem fáj. szerintem. de ezt sosem értettem, mármint a hasfájást. nálunk is van esti nyűgi, lehet, hogy ez hasfájás :oops:
kaki nálunk 2-3 naponta van. de szerintem akkor sem fáj a poci. erőlködik, amikor tolja, de sírni nem sír.
és sokat pukizik meg jókat böfög. tiszta apja ez a gyerek :lol:

csajok! nekem megy, hogy szalad a háztartás :oops: . sosem voltam rendmániás és maximalista sem vagyok. simán tudom , hogy az életben mik a fontos dolgok. számomra :lol:

na, elhúztam
puszipá
toncsi

toncsi80

Enikő!! Wow, gratula Zalánodnak!! :D Most aztán hogy fogsz 3felé szaladni?? :lol:

Lindi ma 2x is pisilt wc-be a bölcsiben!!! :)

Másra nincs erőm bocs csajok, olvasmi tudok csak.....
jól vagyunk, csak semmire nincs idő, kész szervezés az életem.
De 1 hónap múlva zúzok szabira 4 hétre!!!!! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő: Gratula Zalánnak! Nagyon ügyes, gondolom melengeti anyai szívedet :)

Edit: Leginkább az segített hogy nem etettem ész nélkül....de lehet hogy az Espumisan is....sose fogom megtudni. Vagy csak simán kinőtte. De egyik nap egyszer csak úgy ébredt hogy már nem ordított egyfolytában....addig meg még kézben sem volt csöndben, sőt akkor üvöltött a legjobban...nem szeret kézben lenni ez a gyerek :( Bár szoktatom :shock: :roll: :roll: :lol:

Zituska: Nekem még bontatlan a Grippe Water, amit adtál, adjam vissza vagy felajánlhatom itt más anyukának akinek szüksége van rá?!?!
Kedden jön Bea :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Edit, a nővérem a protekcióm,ő a Barni keresztanyja is........... :lol: :lol:
De szólj nyugodtan!!!! :lol: :lol:

Toncsi,az ülés nekem sem anno,probálj szopis párnára,vagy2 párnára ülni,de én ajánlom a felfújható.............(minek is hivják,olyan mint a karúszó,csak nagyobb ,gyerekeknek szokták adni,hogy ne merüéjenek el a vízbe)
Nem jit az eszembe.......... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nagyon cicki :lol: :oops:

Kép
bibi226

Melinda,ügyi a Lindi!!!
Nálunk a Barnabás, nem akar szobatiszta lenni,mondta hogy szeretne menni oviba,mondtam neki ,hogy nem mehet ,csak akkor ha wc-be pisil,és kakli.
Erre a Barni:
-nem anya,sajnálom nem akarok wc-be pisilni,és kalini,nekem nagyon jó a pelus!!! :roll:

Kép
bibi226

Bea :)
Áááá, nekem ne add vissza, nem tudunk vele mit kezdeni.

Hasfájós babának Gripe Water ingyen elvihető! Beánál van! :)

Bibi :)
Úszógumi :lol: :lol: :lol:

Boti se nagyon akar szobatiszta lenni, ő is azt hajtogatja, hogy nem akar wc-be pisilni kakilni. :roll:
Állítólag a fiúk később lesznek szobatiszták. Én most nyáron drasztikus módszerhez folyamodok: hamarosan állandóan a szabadban leszünk a Sárgán, ott leveszem róla a pelust, hadd follyon a cucc. Csak rájön, hogy az úgy nem kóser... :roll:

Enikő :)
Aztamindenit!! Zalán nem aprózza el!! :D :D :D 10 hónaposan elindulni!! Gratulálok!! :D :D

Kép
Kép
zituska28

Hajvágás előtt:

Kép

Ma így találtam rájuk a szobában! :D Nem beállított kép!

Kép

Kép
Kép
zituska28

Szilcsi!

Úgy döntöttem, hogy nem döntöm el előre, hogy maradok-e a kórházban. Annyi minden történhet még akkor is, addig is. Most valamiért nagyon félek a szüléstől... eddig soha... Nem tudom, ez mit jelent :roll: Ma megyek dokihoz. Mivel nem teljesen zárt méhszájjal kezdtem a terhességet, most nem veszem biztosra, hogy minden rendben... :? Ettől is parázok. Szorítsatok!

Bea!

Fura módon Réka teljesen meggyógyult, Hajna viszont brutál szarul van. Pont fordítva szokott lenni :roll:
Téééényleg, most már rémlik, hogy Rékánál is a ritkább szopi oldotta meg a hasfájást!!! Akkor elkapáltam az igény szerinti szopit egy időre... ekkor rendült meg a bizalmam a LLL-ben is. Nagyon szélsőséges nézeteket vallanak olykor :roll:

Enikő!!!!!! :)

Azt a mindenit!!! Ez igen! Gratula Zalánnak!

Zituska!

Jó ötlet ez a szobatisztaságra szoktatásra! Réka is így lett szobatiszta tavaly. 1 hónap alatt teljesen és visszavonhatatlanul :lol: A sikeren felbuzdulva Hajnánál is megpróbálom nyáron... próba szerencse... aztán ha nem megy, az se baj még. De ő nagyon készséges, ugye látja Rékától, és büszkén ül a bilin "Aja, bili Ékáé, Ajna piss Ékáé" :lol: Persze még nem pisil bele :)
Vendég

Jóreggelt!

Vius reggel csík szemmel ébredt! :cry: Be van neki dagadva a jobb szeme és váladékozik! Baromira nem örülök neki, mert apa éjszakás, nem tudom hogyan fogom hangtompítani őket... :roll:
Bár most szerelőhöz vitte apuci a verdát, de ha hazajön próbálkozni fog aludni, mert délután fél 4re megy vissza dógozóba (reggel 6ig :shock: )
9re viszem a dokihoz (az összeset ugye), szemcsepp lesz ebből...
Boginak kértem egy szabadnapot az oviból, ha itthon van a kicsikkel is könnyebb...

Én is így szeretném a szobatisztaságra átszoktatni Viust! Majd meglátjuk mi lesz belőle...

Zituska: Szuperédesek a gyerkők :D ! Noémi milyen hatalmas! Nem úgy néz ki, mint egy 4-5 hós :D Azok a hurkák :lol: Botinak is sokkal jobban áll a rövid friz!

Télleg fiús anyukák miért növesztitek meg a gyerek haját? Röviddel sokkal jobban néznek ki ezek a mini férfiak
8) :D

Basszus ezt kemény 1 óra alatt sikerált megírnom... :roll: :lol:
Mék készítem a kölköket...pussssz

ceniko
Szeged

Na mi nagyon gyakoroljuk a lépegetést:) Hamarosan én is szaladhatok Norbi után :lol:

Enikö! Zalán nagyon ügyes! Szegény Vius, remélem gyorsan meggyógyul a szeme!

Toncsi! Én mindig igény szerint szoptattam

Zituska! De édesek igy együtt! Neki is jobban áll szerintem ez a frizura, én már irtam hogy pasiknak nem szeretem a hosszú hajat.

Hát én is aggodtam annak idején Orsival hogy közölte kakilni kell és ha nem adtam rá pelust visszatartotta másfél napig is. Néha paráztam mi lesz ebböl, hogyan fogom leszoktatni, ahogy az éjszakai bepisilést egy része is direkt volt mert szolt hogy kell de pelusba, mondta. AZtán egyik naprol a másikra magátol elhagyta ezeket, jöhetett a wc.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!
Zalánnak hatalmas gratula,nagyon ügyes,büszke lehetsz rá!!!

Szilde!
Nekünk is a Gripe Water jött be anno!

Zituska!
Hát annyira édesek a tesók,hogy teljesen elérzékenyültem!Asszem akarok második babát! :D Meg is mondom apának!
20140113113746

Bea!
Lehetne az enyém? :oops:
E.

szilde
Szeged

Csajok SOS-be kéne nekem Encepur Junior kullancs elleni oltás Viusnak! Tavaly már 2-őt kapott, most kéne újraoltani -májusba kellett volna- de sehol se kaptam oltóanyagot! :(
Ha esetleg mentek patikába, kérdezzetek már rá van-e. Zsuzsu, Karmen, Zitaa Ti is lécike, ti kisebb településen éltek hátha ott van....

Köszi :D :D :D

ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Gira!
Én nem engedem Ábit egyedül enni folyékonyat.....Lehet, h bátrabbnak kéne lennem... Tegnap is alig evett, este meg "zabált"... :shock:

Enikő!
Zalánnak gratula!!!!!!!!!! Viusnak sok puszi!!!!!! Én sem értem ezt a befekvősdit, de a legjobbakat kívánom!!

Szilcsi!
19-én mentünk volna 4D-re, de akkor lesz a cukorterhelés, így nem tudunk menni. 17-én megyek a dokimhoz, megpróbálok kisírni egy UH-t Tőle....
Próbálunk olyan dokit keresni, aki csinál 4D-t itt Szegeden. Az egyik szomszéd mondott valami professzort a 2-es kórházból, allítólag neki van a legszupibb gépe. Talán csinál nekünk babamozit....

Ábel tényleg magyaráz, mutogat, hiába mondom, h nem értem elmutogatja, megcsinálja. Pld. ha szomjas, hozza a vizét és a poharát. Most mondjam azt, h nem értem????? Mindig elmondom neki, h mit mondjon, de csak bólogat :D

Az őszibari náluk is sláger volt, Ábi pépet kapott nem levet. Valahogy mi nem leveztünk, főzelék, gyümipép....

Durva, amit a balesetekről írtok. Én nem is merek vezetni.

Edit!
Mi a Gripe watert hsználtuk pocakfájásra, ne meg tornáztattuk. A csípőjének is jót tett...

Köszi a bíztató szavakat a cukorteheléssel kapcs. Nem vagyok ájulós, csak a meleg és a tömeg miatt félek. Na meg, h nagyon szomjas leszek...Szerinted a várakozás alatt vizet ihatok??????
Na meg azon is parázok, h több ismerős is mondta, h a második babánál rossz lett az eredmény....

Zituska!
Irigy-Irigy!!!!!!!!!! :D Olvadozok.......

Kármen!
NORBINAK VIDÁM NÉVNAPOT!!!!!

Csajok! Hol lehet bugyipelust kapni??? Pelenkafutár?????? Próbálkozunk a szobatisztasággal, Ábel imádja a bilit.... főleg kiönteni a termést :oops: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Enikő!

Én nem tudom mi franc van most Norbikának is csík volt í szeme egy hete de forralt vízzel mosogattam egy nap alatt elmúlt...
a kamillát mostanában nem ajánlják a szemorvosok..régen meg az volt a tuti..

Ma voltunk dokinál Niki jól van szerencsére ,Norbi még nem 100% így neki kellett még egy üveg zovirax de ezt már tegnap tudtam ,felkészültem rá hogy ki fogok dobni egy majdnem teli üveg 5000 ft-os gyógyszert.A Nikinek már nem kell egyáltalán Norbi meg nem fog 125ml beszippantani.Na mindegy.a kedve nagyon jó eszik mint a gép igaz sziszeg közbe de nem az az éhezős fajta addig küzdött tegnap is míg megette a kaját.

Beszéltem anyósommal áldását adta az útra(na nem mintha nem vittük volna el amúgy is)de fél órát hallgattam hogy miket kell vinni a gyereknek.Mintha tök kezdő lennék és nem csomagoltam volna már össze ezerszer a gyerekeket(ráadásul 3 manót nem pedig egyet)Jövőhéten még visszaviszem a kicsiket a saját dokihoz mert most helyettes volt és kifaggatom hogy milyen gyogyókat vigyünk Máténak a lázcsillapítón kívül...

Kép
Kép
zitacicu2

Zsuzsu!

Szerintem marhaság hogy a második babánál rossz lesz az eredméy.....Gratula a bilihez.Nikim is bőszen csücsül rajta de semmit nem produkált eddig.a wc papírt viszont szereti tépkedni hiába mondom neki hogy az csak akkor kell ha pisilt... :lol: :lol:
Nyáron nálunk is pelus nélküli rohangálás lesz....

Kép
Kép
zitacicu2

Zsuzsu! Szerintem minden pelenkadiszkont árul. Én a Mikka-Makkába járok, ott nemrég még a Maxi 36 ft volt, pontosat most nem tudok, mert én nem bugyisat veszek. De az is olcsobb nála mint másutt. Ha akarok megirom a tel. számukat neked. Köszönjük a köszöntést!
Szerintem nem ihatsz vizet, az higitana nem? De nem értek hozzá, védönö mit mond?

Zitacicu! Norbikának boldog névnapot! És gyogyuljon mielöbb!

Enikö! igen, mindkét oltás hiánycikk, mert mindenki hirtelen most oltatna. De megkérdem.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zitacicu!
Tudom a véletlenek egybeesése, de tudod "parázni kell!" :oops: 8) :oops:
A bilizés nálunk is egyenlőre csak kint van és termel rendesen, olykor erőszakolja ki magából, annyira tetszik neki, h kiöntheti. Egyik nap a fa mellé állt és pisilt. :lol: :lol: Igazi pasi . Ruhástól is szeret ráülni, de inkább bugyipelusoznék....

Anyósodat "csókoltatom"! :) Mi holnap megyünk az enyémhez. Ő csak azon idegesít, h baja esik a fiunknak..... Ő burokban nevelné.....

Nagyon jó utat Nektek!! Uticél????? Örülök, h jól vannak a kicsik!!

Enikő!
Ebben az esőben nem mennék el a gyogyitárba, de holnap megkérdem Neked. Lécci írj egy telcsiszámot és ha van hívlak!!!!
Jobbulást Viusnak!!

Gira!
Hajnának is gyógyulást!!!!

Csajok!
Lehet érezni, ha idő előtt nyílik a méhszáj???????

Mit tudtok csinálni ebben a "monszunban"??? Ábel szomorúan néz kifelé az ablakon.... Ha eláll kimegyünk, gumicsizma+overáll....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

KÁRMEN!NORBIKÁDNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!

ZITACICU!A TE NORBIKÁDAT IS ISTEN ÉLTESSE NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!PUSZI

És kissé megkésve,bocsánat:

SZILDE!KEVINNEK IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! :D
20140113113746

Zsuzsu!

A Huggiesnak van pelusraszoktató bugyipelenkája meg a Liberonak is!
20140113113746

Anett!!

Köszi! Holnap körülnézek.

Zitacicu!!
ezermillió bocsánat!!!!
NORBIKÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Karmen!
Hol az A Mikka-Makka?A Százszorszépben? :oops: :oops:

Zsuzsu!
Bugyipelust csak a Cora újságban láttam,de 61 Ft volt db-ja a Maxi Up&Go nak
A Rossmannban meg a Sleep&Play 32-43 Ft.Vagy az nem bugyipelus? :oops:
Van egy szórólapom,azon olcsó pelust hírdetnek,de Sándorfalviak..

Sztem nem szabad inni a cuk.terhelésen,max benedvesítheted a szád,de ne nyeld le..

Anett!
Köszi a köszöntést!

Karmen!Zitacicu!
Isten éltesse a Norberteket névnapjukon!!!:):)

szilde
Szeged

Zsuzsu!
Liberonak, pampersnek is van bugyipelusa.
Nekem nyilt a méhszáj, picit fájt a hasam, egész lent. De nem görcsölt, csak fájt.

Karmen!Zitacicu!
Norbiknak boldog névnapot!

Enikő!
Zalán nagyon ügyi!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zsuzsu!
Dehogy kell parázni!Irgumburgum.. :shock:
Fő a nyugalom.A dolgok nagyobb része úgysem azon múlik,hogy szétaggódjuk-e magunkat.Elég akkor foglalkozni a dolgokkal,ha tényleg kell.Amúgy meg jót kell várni.Reménykedni kell!
Hát nem? :wink:

Zitacicu!
De bosszantó ez a pénzkidobás...!!Nem csinálnak kissebb kiszerelésben antibigyót ilyen esetekre??
Most mit csinálsz vele?Eláll egy dbig..?

Zituska!
Gyönyörűek a tesók!!
Noémi nagyon jól fejlett!!:)

Enikő!
Gratula Zalánnak a járáshoz!

Bibi!
Hogy hívják a tesódat?Melyik csoport az övé?Jöhet priviben.:)

Szobatisztaság nálunk is nyáron tört át..

E.

szilde
Szeged

Zsuzsu!
Liberonak, pampersnek is van bugyipelusa.
Nekem nyilt a méhszáj, picit fájt a hasam, egész lent. De nem görcsölt, csak fájt.

Karmen!Zitacicu!
Norbiknak boldog névnapot!

Enikő!
Zalán nagyon ügyi!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Hogy megy a szopi?Kell pótlás?Fejsz?
Tök jó,hogy van segítséged!!!
E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Karmen Norbijának és Zitacicu Norbijának nagyon boldog névnapot kívánunk! :lol:

Zitacicu, de jó nektek, irigykedek a nyaralás miatt. Bár mi is megyünk, ha minden igaz, csak azt nem tudjuk még, hova és mikor. :lol:

Karmen, nem csináltatunk füldugót, a doktornő nem javasolta, mert annyira gyorsan kinövi, pár hét és már nem tudnám betenni neki, így vattázunk. Amúgy nagyon rendes a doktornéni, tegnap és ma is soron kívül behívott, vasárnap is mennünk kell.

Zituska, őrület, milyen aranyosak a gyerekeid! Ahogy fogják egymás kezét, hát az kééééééééééééész. :lol: Boti nagyon komoly fiús lett ezzel a hajjal, jól áll neki. Nem mondtad, hova mentek. Nyaralni?

Zsuzsu, sztem sem lehet inni cukorterhelés alatt. Ne félj, ha nem stresszeled magad előre, nem lesz olyan rossz. Én pont kórházban voltam, a kutya sem nézett rám, akár a wc-be is önthettem volna az egész lötyit. :shock: Ott álltam hajnal 5-kor a patológia mosdójában és rázogattam össze a lötyőt. :roll:

Enikő, sajnálom Vius szemét. :( Zalánnak óriási hipphipphurrá a járáshoz, nagyon ügyes!!! :D Bogival minden okés?

Gira, hogyhogy félsz? Kettőn már túl vagy, akkor a 3. gyerekjáték lesz! :wink: Mennyire nyílik a méhszájad? Drukkolok, hogy ne legyen baj.

Melinda, gratula Lottinak a wc-be pisiléshez. Úgy tűnik, jó hatással van rá a bölcsi, biztosan ellesi a többiektől. :wink: 4 hét szabi? Az jó, mentek valamerre majd?

Kép
szilcsi

Zsuzsu: ha nyílik a méhszáj, az olyan szúró érzés, mintha kést döfködnének alulról beléd. Elég carul hangzik így leírva.. :roll: Írtam privit! Köszike.

Vius felébredt a délutáni szunyából és határozotabban szebb a szeme mint délelőtt..... A dagadás egész jól lelappadt! Vigyáznom kell, ne másszanak egymás szemébe a gyerekek, mert nagyon ragályos...

Voltunk fodrásznál délelőtt, Zalánnak nagyon vágány rövid frizurát rittyentett olyan szép golyófejű lett :lol: :lol:

Zitacicu: Forralt víztől elmúlt? Ezt hogy csináltátok??? :lol:
Örülök, hogy jobban vannak a gyerekek. Norbinak még+++++++++++++++++

Ma Norbi névnap van? :oops: Akkor Isten éltesse őket! :D

ceniko
Szeged

Ilcsi: Bogi okés, csak szabadnapot vettem ki neki mára :D :D

Hja Melinda Lindijének én is nagyon gratulálok a vécébe pisihez! :) Ügyeeees! :D

Hja télleg Gira mitől félsz? :lol: Ez engem is érdekelne :D

Mék mert a kölkök lebontják a konyhát :lol:

ceniko
Szeged

Zsuzsu! Én sosem vettem leszoktato pelust, mert horror ára van. A sima bugyipelus jo volt, de ugy ahogy mások is irták amikor csak lehet meztelenül volt Orsi és akkor zavarja ha csurog a lábán. 2 éves mult nem sokkal amikor már nem pisilt be

Köszönjük a köszöntést!

Enikö! Megyek most oviba, itt is esik, nem szeretnék patikába menni, de ha hazaértem elökeresem a számukat és felhivom öket, megkérdem még ma neked ha el tudom öket érni! Örülök hogy Vius szeme javul!

Edit! Nem ott van, hanem a Debreceni u-ban a Spar-al szemben egy garázs aljában (A Szillériröl ahogy befordulsz). Én a Maxi pelusokat veszem most ott 31-32 ft-ért, popsitörlö a visszazárhato volt 380ft, de volt hogy nem visszazárható (ill. mind az csak nem mindegy ragasztoval v. van ablaka) a 2 csomag volt 370ft. Sok ruha is van, nagyon jo áron, jo állapotu használt, én ott vettem a keresztelöre is Norbinak.
Az nem bugyipelus ugy tudom ami Sleep&Play. AZ Up&Go viszont az, de nekem az is drága. Egyébként 2 hét mulva ha Szegedre megyek én is megint megyek a pelusoshoz nekem is kell majd bugyis strandra,usziba meg nyaralásra majd

Szilcsi! Remélem addig nekünk jo lesz a dugo amig kell. MErt évente csak 1 jár tb alapon. Mondjuk szerintem igy akkor ha mégsem passzol már ki kell cseréljék. Én 3 nap után vissza is vittem hogy nem zár az egyik eléggé, ujra levették a mintát, reklamácioban ujat csináltak. Nem kekeckedtek. Semmit nem ér ha nem passzol! Ti jártok a B. doktornöhöz, ugye?

Melinda! Nagyon ügyes Lindi is, de örültem én is amikor Orsi is ilyen aproságokkal megörvendeztetett! Olyan nagy dolognak tudjuk érezni, ugye?? :D Büszre rájuk az ember nagyon.

Én ugy tudom hogy azért kell járni ellenörzésre mert nem lehet megérezni ha nyilik a méhszáj. Legalábbis nekem a korházban akikel feküdtem elképedtek hogy nekik nyilik!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, Zitacicu: Norbiknak boldog névnapot!

Zituska: Nagyon édesek! Botinak jól áll a rövid!

Enikő: Jobbulást Violának! Kár hogy nem tudsz fényképezni...érdekelne a Zalán frizura :)

Edit: Persze. Mikor és hol? :) De most a gyerkőcöket is szeretném látni :)

Zsuzsu: Ne parázzál már! :lol: Bagoly mondja....
Nekem pl. egyfolytában fájt, nyilalt, szúrkált a hasam kb. a megtermékenyítés pillanatától....és 1 mm-t sem nyíltam.....
És nem volt rosszabb eredményem második babánál...
Nyugalom, csigavér....
Vagy te is az a tipus vagy (mint én), hogy ha nincs problémája, keres magának idegeskedni valót?
Ne....nem éri meg. Minden rendben lesz és kész. Csak pozitívan.

Na megyek, pasikám ébredezik :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok! :)

Köszi a dicsit, hát én is elolvadtam, mikor megláttam őket kézenfogva! :D :D

Karmen :) Zitacicu :)
Norbiknak nagyon boldog névnapot!

Szilcsi :)
Bocsi, tényleg kérdezted, hova megyünk, szita az agyam! :lol:
Először Siófokra megyünk 3 napra anyósékhoz. Aztán szombaton én a gyerekekkel, meg anyukámmal megyünk Hajdúszoboszlóra, Apa meg megy búvárkodni az Adriára. Aztán 21-én összeszed minket, és jövünk együtt haza.
Így most külön nyaralunk, de Noémit még nem akarom külfüldre vinni - majd jövőre - , Apát meg nem akarom megfosztani az évi pár nap búvárkodástól! :D

Zsuzsu :)
Szerintem is kár parázni előre, mert csak bebeszéled magadnak a bajt. Élvezd a terhességet, elég akkor aggódni, ha tényleg baj van! De miért lenne?! :wink:
Vizet sem szabad inni a 2 óra alatt, egyáltalán semmit, és lehetőleg nyugiban kell lenni (ülni, olvasgatni stb.).

Nekem nem szúrt, mikor nyílt a méhszáj, csak a hasam keményedett nagyon sokat, és kellemetlenül.

Kép
Kép
zituska28

Zituska!
Nagyon édesek a gyerkőcök! :D

Enikő!
Zalánnak hatalmas gratula! Nagyon ügyes :D

Csajok!
Kiakarom lövetni a fülemet, tudtok ajánlani esetleg helyet, ahol megcsinálják?

Betty
Kép
rbetty

hello Lanyok!
Norbiknak, Kevinnek nagyon boldog nevnapot!
Zituska: Nagyon edik a Tesok! a Noemi hatalmas....es gyonyoru!

Zitacicu: Nagon fogja a gyerkoc elvezni a tengert, es valoszinuleg az utat is...A Teonak is nagyon bejon a tengerpart (igaz meg nem furdott, mert a viz meg nagyon hideg), de a homokban valo maszkalas nagyon tetszik neki! anyosod szerintem szadistanak gondolna engem is...oktoberben en Szardiniarol repulok a Fiammal egeszen hazaig! Nornikanak jobbulast! pusza!

Eniko: Hatalmas gratula a Zalannak, nagyon ugyi! mi is probalkozunk...mar negykezlab nem is szeretunk annyira lenni...

Zsuzsu: Minel tobbet izgulsz, annal jobban felmegy a cukor erteke! Mitol felsz? Nem olyan rossz egy-ket cukros lottyot felhajtani...ok, a szuri resze nem annyira jo, de meglatod minden ok lesz!

Karmen: Norbi lesz a kovetkezo...aki beindul...hajra!
Egy ket kep, a pici fiamrol...
Kriszta

url=http://lilypie.com][img]http://lilypie.com/pic/080607/dzR2.jp[ug[/img]Kép[/url]

Kép Kép Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :P Kép

sziasztok
matteo0808

Szilcsi, Enikő!

Fogalmam sincs, mitől félek... talán öregszem :lol: Ifjoncként 23 évesen minden tapasztalat és információ nélkül mentem szülni. Bele se gondoltam. Most belegondolok... tán ez a baj :)
A belső méhszáj nem volt teljesen zárt. 3100 volt 16 hetesen, ma 3200. Hogy ez mekkora eltérést jelent azt nem tudom, de a lányokkal elejétől végig 3000-es volt. Lehet pihennem kéne :roll:
De van jó hír is!!! 1500 grammosra taksálta a doki, és 2 héttel nagyobbnak :) :) :) Rögvest össze is hasonlítottam a 3 leletet, és tényleg sokkal nagyobb, mint a lányok voltak ennyi idősen. Szóval remélem előbb szülök :)

Matteo!

Nagyon édes a krapekod :)

Zsuzsu!

Összehasonlítottam a cukoreredményeimet is. Rékával volt a legrosszabb, vele ismételni is kellett. Hajnával egészen jó lett, most meg csúcs szuper :) :) :) Inni, pisilni nem lehet a 2 óra alatt.
Vendég

Enikő!

azt nem tudom hogy jött össze de pénteken még váladékos volt a szeme hétfőn meg már nem és nem csináltam mást mint törölgettem forralt lehűtött vízzel.Na jó nem volt olyan nagyon nagyon gáz a szeme de régebben is ezt csináltam amikor még kicsik voltak néha néha kellett szemcsepp is.

Szilcsi!

23.án indulunk korán reggel VIR szigetre Horvátba.Pénteken jövünk haza.(bocsi ha nem te kérdezted)

Zsuzsu!
Én is azt mondom mint Bea NO PARA ,bár én sem voltam túl nyugis a terhességek alatt ,de egyik sem volt zökkenőmentes.Amikor az ikrekkel a 32.héten megindult a szülés brutál fájásaim voltak a szülésznő is azt mondta ebből gyerek lesz még ma és érdekes akkor a méhszáj nem változott.A végén már kevésbbé dúrva fájásoktól is de akkor már a 35.hétben voltam és ikreknél akkor már majdnem mindenkinek ilyen az "állapota".

tudom én hogy nem vagyok szadista csak ezt fogom hallgatni hónapokig hogy elvittük a Mátét stb stb..pláne ha valami baja lesz(láz pl),mert ugye miért ne akkor lenne beteg a gyerek mikor utazunk valahová.....

Kép
Kép
zitacicu2

Karmen!

Norbikádnak sok boldogságot!!!!!

Matteo!
Édi a kisfiad!!

Kép
Kép
zitacicu2

Kevinnek is váladékos volt a szeme sajnos,főleg a jobb.. :shock:
Forraltvizeztem semmi.Brulamicint kapott semmi.
Aztán újra forraltviz gyakran.Már épp fontolgattam a kamillát amikor elmúlt... :shock: :?:

szilde
Szeged

Zituska!
Szerinted mitől buknak a gyerekek sokat és sűrűn?
Eddig Kevin bukott piciket,de tegnap reggel egy egész adagot kibukott...Már kezdtem megijedni hogy hányt,mire ő mosolyogva elaludt..Láza sem volt.
Pedig éhesnek kellett lennie előtte,mert első etetés volt..tempósan is evett.
Sajnáltam,hogy annyi tejcsi kárbaveszett.
Aztán még a nap folyamán bukogatott még.Főleg az volt a furcsa,hogy kis emelésre,mozgásra nagyon könnyen gyorsan megindult a tej a pocijából.Máskor csak egy nagyobb büfi nyomta ki a tejet...

Bea!
Jó lenne találkozni egy esőmentes napon. :lol:

E.

szilde
Szeged

Szilde :)

Nálunk is így volt, hogy sokszor semmi nem jött vissza, de voltak olyan napok, amikor naponta többször is visszajött az egész adag. :roll:
Fogalmam sincs, hogy ez mitől van.
De engem is megnyugtatott a védőnő, hogy ez nem Reflux, mert akkor állandóan, minden kaja után jönne a cucc vissza, és nem hízna a gyerek.
Szóval megnyugodtam, és vártam, hogy elmúljon.
Mostmár nagyon ritkán van, kb 1-2 hetente 1x 2x.
De Noémi egyébként is öklendős baba, ha valami nem tetsző dolog kerül a szájába - Konakion, c-vitamin, vagy bármilyen gyógyszer - azonnal öklendezik tőle, és sokszor ki is hányja vele az előző adag tejcsit

Szerintem tegnap reggel Kevin nagyon bekajálhatott, reggel mindig ömlik is a tejcsi, és a gyerekek mohók. Lehet, nyelt egy nagyobb levegőt is hozzá, és azzal visszajött a tejcsi.

Ma reggel negyed7-kor etetni akartam Noémit. Épp hogy elkezdett szopizni, Apa óriásit tüsszentett mellettünk. A Csajom úgy megijedt, hogy abbahagyta a szopit, és eszeágában sem volt tovább szopizni. :( Pedig tegnap este fél10-kor evett utoljára.
Na bő fél órámba telt, hogy meggyőzzem, egyen, de csak nagyon keveset evett.. :cry: :(

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?