Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt,

hű, Kitten, télleg, gyere majd, és mesélj, mit láttatok a 4D-n! Olyan izgi lesz!!! :)

Szilbee, Leventéről ez tavaly ilyenkori kép?? :shock: ÚÚ, nagyon sokat nőtt!!!! Aztaaa... tényleg így látszik igazán!
Majd szóljatok már, Ádám mit intézett!

Rami,te is fenn vagy az iwiw-en?
Köszi az infót tápi ügyben, mi is H.A-t eszünk még, ezen a Mildibén nem is gondolkodtam, majd lehet, azt is kipróbáljuk. Vagy az gáz, ha az ember dobozonként cserélgeti a tápit? De hát ki kell próbálni, hogy melyik jön be, nem?

Éjjenéjjenéjjen, megjött végre a bútorunk!! Holnap pakkkkolás!
MEg este fél 10-ko hívtak, jogy nyertem valami oroflame-es csomagot... Kíváncsi vagyok!

Balwinjudt, ezer éve még te írtad, hogy adott-e már valaki a a babóknak Nestle Yogo-t? Vagy a desszert változatát? (nem tom, mi a pontos neve...) No, hát a desszerttől Szabi bukott egy csomót (na jó, 3 kisdobozt is bevágott, nem csodálom), de a Yogo az bejött, uzsira pont jó, ha úton vagyunk!

Anikó, köszi az iwiw-jelölést! Nagyon jók a képek rólatok!!!

na lépünk settálni, ki jön a Dm, hild tér felé???

Kép
Kép
dorkáék

Jó reggelt!
Niki: el is felejtettem, hogy tegnap kaptam Anitától levelet. Hát végigbőgtem (rázott a zokogás)... Leírta az egészet onnan, hogy bementek a kórházba... elaltatták, 20 perc műtét (lágyéksérv), utána ébredés.. ez volt a legszörnyűbb, mert szegénykém őrjöngött, tépte magáról a pelust. Már otthon vannak, de a műtét közben a fütyijét is "megcsinálták" szegények, a pisilés csípi, így alig iszik... no nem könnyű napjaik vannak.

Jaimee: kísérletezz, be fog állni a rend. Én egyébként kölcsön kaptam anno egy altatásról szóló könyvet... ez a felfogások közül a keményebb változat szerintem, mert azt javasolta, hogy amikor leteszem aludni az ágyba ébren a babát, akkor határozott hangon kedvesen mondjam neki, hogy itt az ideje az alvásnak, szép álmokat... és anya is alszik, nem jövök be többször a szobába... és magára hagyom úgy, hogy azért hallja, hogy elérhető közelségben vagyunk, biztonságban érezze magát. Nekünk bevált. Egy kicsit nehéz, ha sír hallgatni, de (szerintem) nem egy babának kell irányítania a napirendet...

Dorka: még nem tudom, mit csinálunk de. Én alapesetben 10-ig hálóingben csinálom a szinte semmit. De a piacra lehet, hogy bemegyünk.

Szilbee: szólj, ha mit csináltok :lol:

Kitten: kivi vagyok én is a 4D-re.

Olga: mi újság vizsgaidőszak terén?

Katlina: te is hol vagy? Elkezdődött az építkezés?

Általános információ: a tegnapi Néplapban a Grátiszban volt,hogy az ünnepi könyvhét alkalmából Szolnokon is lesznek programok. Ami érdekes lehet...: szerintem a hónapot elírták, mert július van, de az június lesz. Szóval 7-én: a Kossuth téren 14 órától: kézműves foglalkozás, szabadtéri játékok... 15 órától: vetélkedő, 16-tól pedig All in együttes zenei műsora, 17-től Fioretto együttes (én nem ismerem egyiket sem); 8-án: 10.30-tól Puding és Palacsinta (két bohóc), .. vetélkedő, ... a múzeumban is programok, de ez már nem gyerekeknek.

Kép

Kép
szolkata

ellenőrzést tartottam, és megállapítottam, hogy a rendszeresen írogatók közül Bbj hiánylistás. Hahóóóó! ???

Fanna is jól elül a babérjain...

és Kati is... :shock: :roll: :lol: 8) :P :wink: :idea:

Kép

Kép
szolkata

Jaóreggeltot :)

Szilbee, milyen helyes sörpocija van (volt) Leventének :lol:

Kitten, 4D-s beszámolót (naés kéééépet!) én is várom! :D

Dorka, asszem a dessert-et még nem próbáltuk... a yogo-t meg a kompótot ettük eddig :) Csak újabban nem látok a Cora-ban :? Csak Humana-s joghurtot.

Rakok pár képet, hattejjen az ódal :mrgreen:

Hát ezt hogy is kommentáljam :roll: Nem a diliházból szalajtották, és nem is nyúlt a kettőhúszba...
Kép

Apa basszusgitárjait babrálva
Kép

Elegánsan betámaszkodva
Kép

Szeressük a Judas Priest-et (tán majd a gyerek is eccer...)
Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Na írni akartam... de D. Rájött hogy kell szétszedni a habtapit.... :twisted:

Majd jövök...
szilbee

Valaki!

Tudja Valaki, hogy a kórházban az uh-n mikor melyik doki van? Úgy emléxem, hogy Dinya csütörtökön, Jakab kedden...??

Ezt meg B. írja Nektek:

jhhhhhhfhfhfmjmmmffmfjfffffffffjffjfjfjf

Kép

Kép
szolkata

Hú, de bunyesz vagyok! Anna Luca csodaszép még mindig!!! Elég különleges a színvilága :lol: nagyon teccik :lol:

Kép

Kép
szolkata

Uristen de nagy már Luca! :shock: A szépségét nem ecsetelem, mert az úgyis evidens! :lol:

Balwin! Azt a zárójeles részt nyugodtan elhagyhatod... :lol: még mindig nagy a "sörpocakja"... pláne a pipaszár lábai mellett.
Megrendeltem a zsacsit... majd meglássuk milyen lesz. :wink:

Kata! Hát ma Ed megy a nagyKölökért, mert hogy 14-kor végez. Aztán mennek Korázni. (Uncsitesónak ma van a névnapja, vesznek neki ajándékot.) Mi ugyan lent leszünk Dáviddal du-án ha nem esik, de kb. míg megjönnek a skacok a bótból, aztán nekikátok megfőzni hétvégére... De! Lehet hogy Leventéék lent maradnak, ha az idő is engedi. Ilyenkor (péntekenként) nagy élet szokott lenni a játszón, mikor jó az idő... Mindenki tök korán elhozza a gyermekét a bölcsiből, oviból... aztán megy a "kicsi a rakás" a homokozsóban. :lol:
szilbee

Kata, Jakab szerdán van...illetve volt, amikor én jártam :roll: Kedden asszem Erdődi...ha jól emlékszem keddi napon mentem afp utáni második uh-ra, oszt ő volt ott... Azt nem tudom, hogy Emődi uh-ozik é, de hétfőn ő biztos nincs, mer tanácsadása van.

Szilbee, nembajaz, egy FÉRFINAK legyen pockája :mrgreen: A zacsi hatékonyságáról majd számolj be lécci :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Pfff....juteszembe, én már több mint egy éve jártam arrafelé uh ügyben, lehet lófittyet se érnek mán az infóim :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Szaisztok!

Hasonló infóim vannak, mint Juditnak, én Dinyát hétfőre tudom.

Judit!
édes Annaluca, látom erősen a zene irányába van terelve!
:wink:
és szabad neki a gitárhoz nyúlnia? vagy nem bírna benne kárt tenni?

Szilbee!
Az igen! édes pocka!

a kézfogós Zsófi-Szabi kép is tutkeráj!

Fanna!
ja megállnak a láynok, persze agyonütlek, ha megmozdulsz.... :lol:
Nálunk mindent eszik Leti, a mákosat is...talán kemény magvakat nem. de fog híján csak.

Olga visszaolvas, tegnap május 13? körül járt, szóval igyekszik. már nincs több vizsgája, gondolom nem bánja, hyog leírtam.

Ma itthon van apa, persze nem így tervezte méhekhez akart menni, de már így esett, ahol nem veri az eső az ablakot ott takarítok,a többit majd máskor... meg úgy mindent fogok csinálni egyzserre. mosok vasalok, porszívózok, fürdőszobát takarítok, feltörlök, csak úgy sorjában... amire lesz időm.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami!
tegnap megjött a meghívó! Köszi szépen! Lassan ért ide, már jó pár napja kérdezted, én meg csak :shock: de mindig elfelejtettem megkérdezni, hogy miylen meghívó,.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Igenigenigen. Erdődi kedd. Hogy is tudnám ezt elfelejteni.... (Jááááj, neki sikerült 1,4 cenivel elmérni Réka buksiját és 2 napig emésztettem ezen magam....) Emődivel taliztam már hétfőn Uh-n, amikor Svéd volt TG-n...Dinyához indultam, Emődik kaptam....Szerda Jakab, alapból Dinya hétfő.

Lucus csodaédes! :D
jaimee1

[quote]j írta:a megállnak a láynok, persze agyonütlek, ha megmozdulsz....

:lol: :lol: :lol:
jaimee1

Judit! Jaimee! Detto.... takarítónőt játszom én is.

Bakker... nem igaz... olyan setít van, hogy fel kellett kapcsolnom a lámpát.
szilbee

Na most meg már esik is.... :evil:
szilbee

Sziasztok!

Dorka:Mi is a HA után először ettük a Beba 3-ast,aztán próbáltuk a Milupa Jó éjszakát és utánna jött a mildibé,amitől végig is aludta az éjszakát és az ára sem veri az egeket,úgyhogy mi is kisérleeztünk egy kicsit,szerintem nem gáz.
Rajta vagyok az Iwiwen:Péterné Kovács Ramóna.

Szolkata:Kedd az tuti,hogy Erdődi,mert ő állapította meg a terhességem,de amikor 8 hetesen be kelett feküdni,akkor megnéztem és hétfői napon nézett UH-n Dinya.Ja és pénteken van Balogh Artúr a többi napot nem tom.

Balwin:Gyönyörű a csajszid és az a haj!Látom ő is szeret nyakig benne lenni mindenben.

Kép
pné rami81

Ja és Kitten:Drukkolok,hogy jól sikerüljön a 4D és láthassátok a kis arcocskáját és hogy megmutassa mi van alul.

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Na, mi el is áztunk (illetve csak én, Katának volt esővédője szerencsére).

Köszi a dícséreteket a lányokra. Hát, valóban nem nagyon hasonlítanak egymásra, szerintem Kata az apja, Dorka meg anyukámra (rám) hasonlít.
A természetükről még nem tudok beszámolni, az biztos, hogy egy kis akaratért, hisztiért egyik sem megy a szomszédba.

Ditke: Már nem az Ispánon laktunk, amikor Kata született, 2006. decemberében költöztünk ide.

Jaimee: Nekünk PC sportkocsink van. Jó, könnyú, esernyős, 17000 kürül volt.
Erdődivel nekem is volt rossz tapasztalatom uh-n.

Dorka: Barátnőmék isszák a DM-s tápót, teljesen meg vannak vele elégedve.

Virág: Azt az alakformáló dvd-t lehet kölcsönkérném egy átírás erejéig, ha nem lenne gond.

Kitten: Drukkolok a 4d-hez estére.

Kata: Puszi Anitáéknak, ha beszélsz Vele, mondd meg Neki, hogy üdvözlöm.

Balwin Judit: Nagyon cukorfalat ez a csajszi, zabálnivaló.

Szilbee: Nagyon kis édes Levente ezen a tavalyi képen, kicsit még olyan babás.

Fanna: Elmarad a gyermeknap a bölcsiben.
:(
Mennem kell Dorkáért, hétha nem ázok el megint.

Niki

Kép
Kép
csni

Bakker, ezt is elfelejtettem :oops: Háthogya kézfogós fotó Szabiról és Zsófiról milyen aranyos :D

Asszem ideje lenne összeszednem magam, túl sok (lényeges) minden megy már ki a fejemből :(

Akkor Olga nemsokára ideér :wink:

Judit, és milyen meghívó? :mrgreen:
Hunci felügyelet mellett buzerálhatja a gitárokat; tud már fajinul pengetni 8)

Judit
Kép

Kép
balwin

Jaimee, jatélleg, én meg tanákoztam egyszer Svéddel hétfői terhesgondozáson :D

Judit
Kép

Kép
balwin

hali,

Niki, épp kérdezni akartam, hogy eláztatok-e, és mi lesz a bölcsivel.. de látom, mi a helyzet... :(
KÖszi a tápós infót!

Judit, hogy Annalucus milyen szép, és a gitárpiszkálós is nagyon fajin!
Mióta lett ekkora haja Annalucusnak? :shock: Mikor legutóbb kalap nélkül láttam, még feleekkora sem volt! :shock:
Ma meg Katussal fogdosták egymás kezét, Szabi nagyon rányomul a csajokra! :)
Yogo-t a plázás rossmannban kaptam.
Annalucus szülinapjára mit terveztek?

Uh-s infókra már nem emlékszem...

Rami, akkor majd megkereslek iwiw-en! Neked is köszi az infót, hát, lassan nálunk is cél lesz az éjjel átalvása, van, hogy már 2-kor kel kajcsiért, de ma pl. csak 5kor.... de még mi is cska a 2-esnél tartunk, H.A. miatt.

MA éjjel Szabika először alszik külön szobában! :roll: Vajon mire számítsak?

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Én is úgy tudom, h. kedd Erdődi - volt hozzá szerencsém :x

Luca naggyon szép! A kis muzikális! :)

Kitten! Majd gyere és mesélj 4D-ről! Meglátod, nagy élmény lesz! Én épp a napokban néztem újra a "Dorkababa-kisfilmünket". Közben a főhős szuszogott az ágyában, én meg hüpp-hüpp-hüpp. :oops: Újfent rácsodálkoztam, hogy kifejlődött bennem egy ÉLET, a Picikénk. :)
Nekem visszamaradt a gyermekágyból a sírósság. Múltkor zokogtam (!) egy újságcikken ( koraszülöttekről szólt ). Apa kiszedte a kezemből az újságot.

Ja! Vmelyik nap fiúnak nézték Dorkánkat! :evil: Ez a gatyó volt rajta, hozzá rózsaszín body, meg az a fodros sapkája.
Kép

Ja és egy kép, kicsit nyálaska rajta :)
Kép

donkoaniko

Ja és a lényeg: nőcit kérdeztem, h. miért nézi fiúnak??? Erre ő: hát mert farmer van rajta! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil:

donkoaniko

Dorka! Arra, hogy egy hunyást nem fogsz tudni aludni, mert hiányozni fog a közelsége... Ő meg majd jót durdmol! ;)
szilbee

durdol=durmol
szilbee

Anikó! Nem ártana annak az illetőnek egy szemész... :lol: Nagyon szép a leányzó!
szilbee

Anikó:Dorka igenis csajszis és a farmergatyó,ami rajta volt sem éppen fiús,szóval nem tom hova tette az illető a látását.Én is sírós maradtam a mai napig,néha magamon is elcsodálkozok,hogy milyen apróságokon képes vagyok bőgni.

Dorka:Gabó szobája másfél hete készült el,azóta alszik külön,ahogy Szilbee is írta,ő alszik,mint a tej,csak néha ébred fel éjjel,én viszont kezdek egy zombihoz hasonlítani,mert állandóan felkelek és szaladok a szobájába.Olyan szokatlan még mindig,hogy nem itt durmol mellettünk.

Valaki tudna segíteni,hogy hogy kell vonalzót csinálni?

Kép
pné rami81

Anikó, tuti nem ez volt az utolsó eset :lol: Vannak agyukat nem használó embertársaink is :roll: Annalucinál már kétszer is megkérdezték, hogy "kisfiú? kislány?" Mindezt úgy, hogy talpig :!: rózsaszínben volt. Még csak egy farmer sem zavart be :mrgreen:
Nagyon mosolygós-huncut szemei vannak Dorotinak :D

Dorka, hát gondolom az alatt az idő alatt nőtt meg Huncim haja, amíg nem láttad :wink: Én tegnap lesegettem régebbi fotókat róla, és tökre megdöbbentem, hogy mennyire hosszabb és sűrűbb már a haja :roll: "Menet közben" nem olyan feltűnő :oops:
Hát tervezünk jövőhét szombatra kerti party-t, remélem nem mossa el az eső :| Ajándékként meg járássegítőt kap (remélem megérkezik akkorra), játékgitárt, és zenélő szőnyeget. Ez utóbbi kettőt még nem vettem meg :oops: :) Namegugye lesz torta (1 sk készítésű, meg egy "gyári"). Télleg, szerintetek ha hétfőn rendelném meg a Zagyvában a tortát, elvállalják szombatig? :roll: Nem úgy néz ki, hogy ma vagy holnap eljutok oda...

Rami, próbáltalak iwiw-en megkeresni az előbb, de nem teker a keresőjük :? Namajd később még próbálkozok.

Judit
Kép

Kép
balwin

Rami, írtam pü-t.

Droka, nálatok mi lesz a szülinapos program? És mit kap Szabi? :)

Meg kérdezte már Ditke is, hogy az elsőszülinaposok mit kapnak :oops:

Katlina?? Nagyon el vagy veszve.

Judit
Kép

Kép
balwin

Áááááááá... akarom írni Dorka :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Lassan csetelhetek is magammal... Tényleg, ahhoz nincs kedvetek? Bár elég nehéz lenne egy időpontban géphez ültetni a bandát :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Hát én csak azt tudom, hogy Szabi tőlünk motorort kap. Remélem leér majd a lába róla... mert most még elég magas lesz neki, viszont így 3 évesen is tud majd rajta repeszteni.

Ja egyébként az a típusú moci, amit mi akarunk venni van dögivel a Máv kórházi Partiban. :)
szilbee

Chat? Hát én fél vagy óránként járok erre... (ilyen car időben) Szóval nekem nem igen menne... :(
szilbee

Balwin:Köszi a segítséget,de sikítok.Vagy nem jó számokat írtam be vagy vmit elbénáztam,mert csak a számok jelentek meg.

Kép
pné rami81

na itt.

Anikó!
Farmer! bakker! az se normális!

Überelek, tegnap előtt Gréti, és Leti is hasonló keresztbecsíkos /lila rózsaszín, ...)Next pólóruhában volt. mire jön az utca végéről a bácsi, és:
ez a kislegény is hoyg teker már! :shock:
nem is szóltam semmit, tisztelve a korát.

Judit!
tutira megcsinálják, asszem csütről még szombatra vállalnak formát, de Kati sztem avatottabb.

kalászos növények fajtabemutatójára szól a meghívó a cégük szervezésében.
nem titok, csak itt úgy tudom, mi vagyunk érdekeltek.

votl a fényképész bácsi, hozta a fotókat, majd Msiitől megérdeklődöm ezt a szkennelés dolgot, de ha más nem, lefotózom a kinagyítottakat a múltkoriból is... vagy elviszem a talira a fotóalbumot. :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Csni:Most épp szomszédasszonyom próbálja meg hogy át lehet-e másolni lehet írásvédett.ha nem akkor egyébként a plázában lehet kapni az Alexandrában 1000ft-ért.Ha nem lehet átírni akkor szólok oké?

Ja ha sikerül teszek Védiről képet:

Kép így tartja a cumisüveget(nagyon önálló:))

Kép kedvenc játékával

Kép már most pasizi a szomszéd srácokkal

Kép az első kisruhánk

Néztem a csajszikat nagyon cukik :lol:
A fiúk meg vagányok mégse írhatom hogy cukik :oops:

Szabika lesz a nagy hősszerelmes :lol:

KépKép
viragb88

Az elsőt apa fényképezte :? Azért ilyen homi.Ja van amelyik nem a legjobb elrontottam a képátméretezést :oops:

KépKép
viragb88

Ahh, köszi Judit, akkor most nem sűrítem ezzel is a délutáni proginkat :) Mingyá evészet, aztán egy kis nagybevásárlás :?

Ehehehehe... hát nemtom, komolyan... ennyire fiúkban tudnak csak gondolkodni?! Azért megnézném a bácsika arcát, amikor 10-15 év múlva majd mennek a kislegényhez a fiúk...

Sejtettem, hogy nem titok, nyilván ha privát lenne, másként intézitek; csak érdekelt :)

Rami, ment pü...3 is :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Jaj mindig elfelejtem megkérdezni hogy nincs vkinek egy személyi edző ismerőse?vagy valaki tud ajénlani vkit?

KépKép
viragb88

Hali!

De jó sok fénykép! Mindenkit megnéztem, szépek, édesek, cukik és vagányok! :wink:

Balwin, én ugyan dobostortát rendeltem a Zagyvában, de pénteken rendeltem, szombat délután kész volt! Egyébként vesznek fel rendelést telefonon is! A számukat ne kérdezd, én is a tudakozót hívtam!

Évi és
Kép
csongianya

Jajaj eszembe volt!

Kis Katának boldog hófordulót!

KépKép
viragb88

Hali!

Egyenlőre csak:

BalwinJudit: szerintem a Zagyva hétfőn és kedden zárva van...

Majd később még jövök, most éhes vagyok, mint egy vérfarkas.

Kép

Kép
szolkata

Virág: Köszönjük. És Védinek is boldog 4. hónapot!
Nagyon cuki a képeken.
DVD-oké, azt is köszi.

Niki

Kép
Kép
csni

Megjavult a gépünk,és már itt is vagyok! 8) :D

Visszaolvasni nem bírtam teljesen de majd megpróbálok!

Anna!
Soha nem tudtam leírni rendesen a nevét a dokinak hát a kimondással is voltak gonjaim :oops: :oops:

Dorka!
Hívtalak volna ma,Szolnokon voltunk és ha nem zavartunk volna felugrottunk volna pár percre(hú de sok volna)

Munya!
Üdv itt!!!!!
Írjál sokat!
Szerintem azért senki nem ordítja le fejed mert nincs fogadott dokid!

Rami!
Üdv neked is!
Ismered Juhász Erkát és Juhász Bettit????

Rólunk!
Voltunk tegnap gyerekdokinál Robikám 78centi és 8,5kiló ami nálunk nagyon jó teljesítmény!
Viszont a kutacsa még mindíg nagy így ha nem változik mennünk kell csontsűsűség vizsgálatra,ami nem tudom hogy milyen
Kisemberem beszélget:tente, pá-pá,el,dá-dá(ezt a macskánál szoktunk csinálni mielőtt mindenki azt hinné hogy fenyítem a gyereket)
A járkálással kicsit leállt,szépen megy ha valaki fogja az eggyik kezét!
Hétvégén ünnepeljük a névnap -szülinap család eggyik részével,erre sima fekete erdő tortát rendeletem.majd 21.-én lesz a rendes szülinap akkor sündisznó tortát kap
Ajándékba pedig olyan bicót kap aminek az alján van egy tálca szóval nem kell hajtani én is tudom tolni

Na jó hosszúra sikerált :oops:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Jöttem, láttam...... :D

Köszönöm mindenkinek a szorítást, drukkolást, volt hatása! :lol:

Nagyon jó érzés és érdekes volt látni a mi "kisokosunkat", aki PUNCIS!!!! :lol:
Szóval a legelején teljesen jól láttuk a kis arcát is, de aztán úgy döntött egy kis idő után elég volt, és elkezdte az arca elé pakolgatni a kezecskéit.
Rendes volt a csajszi, aki csinálta, állandóan próbálkozott, hogy hátha elveszi még a kezeit. Mindig visszatértünk a kis fejéhez, de a keze csak belógott a képbe.
Végignéztük a kis szívét, gyomrát, húgyhólyagját, gerincét...
Az nagyon megható volt, amikor kihangosította a szívhangját - én még most hallottam először.
Szóval nagyon nagy élmény volt!!!
(majd megpróbálok egy képet feltenni, remélem sikerül)
Ja! És ásított is egyet, csak akkor pont nem a 4D-n volt a gép, de így is lehetett látni! :lol:

Kata!
Hétfőn tuti, hogy Dinya van uh-on. Volt hozzá szerencsém kétszer is.
Egyszer voltam csütörtökön is. Akkor elég nagy felfordulás volt, ahogy észrevettem. Vagy emiatt, vagy alapból, de az a csajszi volt akkor, aki most a 4D-n.
Az akkori papíron, amit kaptam Erdődi neve szerepel és egy / jellel elválasztva: Harangozóné Furka Erzsébet.
Szóval nemtom, csütörtökön elvileg kinek kell lenni. :?:

Anikó!
Szerintem is teljesen csajszis Dorka, és néhány embernek jobb szemüvegre lenne szüksége, vagy inkább meg sem kellene szólalnia. :lol:
Én most még egyelőre nem érzem ezt az érzékenységi hullámzást, pedig alapvetően nagyon az vagyok.
Biztos kijön majd rajtam is....

Virág!
Nagyon jók a képek, és tényleg nagyon ügyesen fogja a cumisüveget az elsőn. Jó korán kezdi a pasizást!! :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
kitten13

A képpel szórakozok!
Ha nem sikerül, holnap újra próbálkozom!

KépKép
kitten13

Jó estét!

Balwin:Nagyon szépen köszönöm a segítséget,most már ok,csak a laptop billentyűzete német és át vannak ragasztgatva a betűk és jelek,szóval nem találom a szögletes zárójelet,úgyhogy holnap segít a párom és szerintem menni fog.amúgy analfabéta vagyok a számítógéphez

Katlina:Nem nem ismerem így névről őket,lehet,hogy látásból igen.Pár hónapja költöztünk Szolnokról Újszászra,szóval még "új" vagyok itt,de lehet a párom ismeri őket,mert ő viszont Újszászi.Remélem nincs semmi gond a kisfiaddal és milyen kis okos,hogy már ennyi mindent mond.Az én dágámjobb szeret babanyelven dumcsizni,sokmindent tud ,de nem erőlteti magát.

Kitten:Örülök,hogy ilyen jól sikerült és gratua a kis cunáshoz.Tudjátok-e már,hogy mi lesz a neve?

Kép
pné rami81

Kitten, gratulálok a lánykához! :lol: Hm, szép uh-os emlékek ébredtek bennem... :)

Hófordulós Kicsikéknek Boldog Hófordulót! :)

Kata, uhhh, tééééélleg! De asszem csak hétfőn van zárva. Tavaly nyáron egyszer megszívtuk a hétfői napjukat :oops:

Köszi mindenkinek a Zagyvás infókat :D Hát akkor kedden bepróbálkozok. Sima tortát rendeltem már tőlük, csak gondoltam egy kicsit kicifrázott gyerkőctorta hátha több idő...vagynemtom :oops:
Még azé azt megkérdezném, hogy aki rendelt már onnan szülinapos, képes vagy formatortát: van valami "katalógus", amiből eselleg lehet válogatni? Dorka, nektek onnan lesz a Némós, ugyi?

Rami, jó lesz az :) Én meg egy újszászon lakó kismamával feküdtem egy kórteremben, ő is kislányt szült. Anyuka 19 éves - volt akkor :) , és bp-i, csak a férje újszászi. Nomindegy, csak úgy leírtam :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

Helló Katlina!
ezer képet kérünk a hétvégéről!

hófordulós kicsiknek pussz!

kitten!
Gratula! mi lesz a neve?

Judit,
Kép
Kép