Sziasztok!
Jöttem, láttam......
Köszönöm mindenkinek a szorítást, drukkolást, volt hatása!
Nagyon jó érzés és érdekes volt látni a mi "kisokosunkat", aki PUNCIS!!!!
Szóval a legelején teljesen jól láttuk a kis arcát is, de aztán úgy döntött egy kis idő után elég volt, és elkezdte az arca elé pakolgatni a kezecskéit.
Rendes volt a csajszi, aki csinálta, állandóan próbálkozott, hogy hátha elveszi még a kezeit. Mindig visszatértünk a kis fejéhez, de a keze csak belógott a képbe.
Végignéztük a kis szívét, gyomrát, húgyhólyagját, gerincét...
Az nagyon megható volt, amikor kihangosította a szívhangját - én még most hallottam először.
Szóval nagyon nagy élmény volt!!!
(majd megpróbálok egy képet feltenni, remélem sikerül)
Ja! És ásított is egyet, csak akkor pont nem a 4D-n volt a gép, de így is lehetett látni!
Kata!
Hétfőn tuti, hogy Dinya van uh-on. Volt hozzá szerencsém kétszer is.
Egyszer voltam csütörtökön is. Akkor elég nagy felfordulás volt, ahogy észrevettem. Vagy emiatt, vagy alapból, de az a csajszi volt akkor, aki most a 4D-n.
Az akkori papíron, amit kaptam Erdődi neve szerepel és egy / jellel elválasztva: Harangozóné Furka Erzsébet.
Szóval nemtom, csütörtökön elvileg kinek kell lenni.
Anikó!
Szerintem is teljesen csajszis Dorka, és néhány embernek jobb szemüvegre lenne szüksége, vagy inkább meg sem kellene szólalnia.
Én most még egyelőre nem érzem ezt az érzékenységi hullámzást, pedig alapvetően nagyon az vagyok.
Biztos kijön majd rajtam is....
Virág!
Nagyon jók a képek, és tényleg nagyon ügyesen fogja a cumisüveget az elsőn. Jó korán kezdi a pasizást!!
Jó hétvégét mindenkinek!