Sziasztok...
Ugy eg a pofam de tenyleg, annyira aranyosak voltatok hogy drukkoltatok nekem, hogy sikeruljon a vizsgam, tok jol esett erre en meg azt sem birom leirni hogy hogy sikerult...
Pedig keszultem tobbszor is, de mire este idejutok, mar dogfaradt vagyok, es mindig kiment a fejembol, annyira koncentraltam, hogy mindenkire reagaljak akire csak tudok... Raadasul a juniusi topicba meg tenyleg leirtam hogy mi volt...
Teljesen haldoklik az a topic, de megiscsak oda kezdtem el anno irogatni "zoldfulu babaneteskent"
, az sem erdekel, hogy neha 2en 3an irogatunk csak, es tobb het utan tellik be egy oldal... meg lelkiismeret-furdalasom is van neha, hogy ide mar sokkal szivesebben jovok irni...
Na mindegy, tettemre nincs mentseg, DE AZERT SZERETTEK UGYE???????????????????????????????
:):):):):):):)
(Bea onnan tudta egyebkent, hogy ha vmilyen info kell, vagy babanet-hianyom van, de nemtok a gep ele ulni, akkor felhivom azt a par "szerencsetlent" aki balga modon megadta a szamat, es oket "zaklatom"...
:):):):)
Es tenyleg koszonom hogy gondoltatok ram, jo erzes, hogy a vizsgaim le vannak tudva, nyarra meg van feladatom boven, de remelem meglesznek azok is...
Szilvi: nagyon szuper kepeket raktal fel!!!
Agival ellentetben szerintem Gergo tiszta apja, Alexandra meg rad hasonlit nagyon.
Doo: hol vagy?
Agi: nekem is szokott ilyen lenni, hogy eszembe jut, hogy tortenik vmi, es az van bennem: na ha ezt nektek elmeselem...
Jo otletet adtal a kefirrel, kiprobalom hatha az jobban bejon mint a joghurt.
1 het 2 nap es a kicsi fiam 1 eves lesz!
vissza kell lapoznom a topic-torta receptert, vki nem emlekszik hanyadik oldalon van??
Nagy bulaj lesz nalunk, s mivel eleg nagy a csalad, ahogy osszeszamoltam minimum 20-an leszunk...
Hogy hogy ferunk majd el 57 nm-en azt meg nemtom, raerek majd egy het mulva aggodni!
Bea: levegotisztito-berendezesekhez nem ertek, de jol hangzik azok alapjan amit leirtal, remelem bevalik majd!!
Masfel hete en is beprobalkoztam egy activia natur joghurttal, de nagyon csunyan fintorgott tole, es nem ette, ez nala nagy szo, majdnem mindenevo...
De jo hogy irtatok, hogy masnak se jott be elsore, akkor azert probalkozom meg!
Beaval amikor beszeltunk telefonon, szobajott a szoptatas, es en elmeseltem, hogy Bercel meg ugyan szopizik reggel-este, de en ugy veszem eszre, hogy nem nagyon hatja mar meg, pedig a reggeli szopi utan kb. 2, 2 es fel oraval szokott tizorait kapni. De csak max. 5 percig szopizik, es azt vettem eszre, hogy ugy elvan, de feltehetoleg nem banna ha nem lenne, es a tejem is jelentosen csokkent. Bea kerdezte, hogy akkor abbahagyod? En meg elgondolkoztam, hogy tenyleg lehet hogy ezt kene, vegulis honapig csak anyatejes volt, utana is sokaig szopizott... Ja meg az is erdekes volt, hogy tegnap az esti szopizas utan adtam neki kicsi vizet, hatha szomjas meg, megivott egy deci vizet!
Na mindegy, ma meg megfurdettuk, olvastunk meset, aztan osszebujtunk 3an Oliverrel az agyon, ivott vizet, aztan egy hang nelkul elaludt, szopi nelkul. Hat lehet hogy neki tenyleg nincs mar ra szuksege, es csak en "eroltetem" a dolgot, szoval valoszinuleg szep lassan abbahagyom a szoptatast.. drasztikusan egyik naprol a masikra azert nem akarom,1-2 het atfutasi idot adok
Kivancsi vagyok mi lesz.