Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kikuka, sajnálom ami történt, de mostmár tényleg az a fontos, hogy van 2 gyönyörű, egészséges lányod!!!

Prücsi, Ábelem igazi kis 7ördög lehet, a telcsis-alvós kép meg dijnyertes lenne a fotópályázaton :wink:

Anett, allergiás vagyok a macskára, úgyhogy ha lesz nálatok babatali, én arról sajna lemaradok :?

Voltunk ma babaúszáson, Panka nagyon élvezte, már a bemelegitő tornán egy kisfiúval fogták egymás kezét és "beszélgettek", aztán a medencében már sikongatott, szóval kár volt aggódni, jó volt nagyon! És a hely is szuper, nem túl nagy medence, a viz se hideg, 31 fokos, hangulatos és szép a helyiség nagyon. Megyünk jövő héten is!
Kicsit attól is féltem, hogy kelteni kellett a csajt, mert pont a délelőtti alvása közepén van az úszás, de nem volt gond. Most bezzeg húzza a lóbőrt :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Anett, még neked akartam, hogy Brendonban van 20 ezerért etetőszék, aminek 5 pontos biztonsági öve van. OK, ez se olcsó, de ezt sokáig tudják használni, később oda lehet tolni a nagyasztalhoz.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Mogyo: nagyon örülök, hogy Ágika végre meggyógyuzlt. Olyan kis szép a képeken :)
Prücsi: Ábel cimbi megint kisfiúsodott ( vagy nagyfiúsodott, vagy hogy kell mondani) Nőtt a haja, nem kéne már vágni? :wink:
Andi2: tök édi Petra! A nagy kádban élvezi a fürdést?
Zsu: Panka nagyon cuki a pancsizós képen(is)
Az új avatarod is bejön.
Anett: mi szeretjük a macskákat, Duna pláza és Duna-parti sétány ellen sem lenne kifogásunk, csakhát tőlünk nem 5 percre laktok, pedig szívesen mennénk...
Esztella a boldog habtapi tulajdonos is igazán édes. Látom, neki a lábán marad a zokni. Ádinak csak addig, míg fel nem fedezi máris lehúzza.

Ádi sokat ügyesedett ebben a pár napban. A kezünket fogva feláll és próbál lépkedni, amiből oltári nagy terpeszállás lesz csak és zsupsz fenékre.
Nadinhoz hasonlóan Ő is megtanult esni. Viszont a kiságyban akkorákat koppan, hogy még...
Ja és nagyon Anyásodik, vagy csak a szepa izé, mert ha nem lát, sír. Eddig sokkal jobban elvolt egyedül.
A pár nappal ezelötti fosi meg tuti a fogzástól volt, mert azóta nem produkált több ilyet.
Kistesó téma: ezt már kiveséztük egyszer sztem. Anetthoz hasonló okok miatt nem tartom valószínűnek, hogy lesz Ádinak tesó.
A szülés meg: mivel hüvelyi úton szültem komplikáció mentesen, viszonylag rövid idő alatt, erre "esküszöm" :)
Kikuka: ez szörnyű! Viszont ami a lényeg, 1 tündér és egy kis rosszcsont lánykád van!

Anett: nekünk ilyen etetőszékünk van. Nem húsz-harmincezerér'
http://www.vatera.hu/uj_honny_etetoszek ... 80861.html

Kép
Kép
gabcii

Gabcii, tök jó az etetőszék!! Nekem nagyon tetszik és az ára meg igen csak jó! A szülés témában én még lehet, nem voltam fórumozó...:)
Gratula Ádinak, húú tök jó érzés lehet, hogy fogja a kezeteket és úgy lépked!!

Anett én kutya párti vagyok, de jó lenne egyszer veletek is találkozni:) Estella főhercegnő már macskázik? Játszhat vele?
Vendég

Na sziasztok!

Előbb irtam elszáll mert áramszünet volt!
Megjött az áram irtam akkor meg lefagyott a gépem!

Na szóval én hüvelyi úton szültem!Maradnék ennél , de viszont a tólofájások már nem is fájtak annyira vagy szinte nem is előte az már más tészta!Nem véletlenül van vasból az a szülőágy! :lol:

Én kutya-macsakpárti vagyok!De sajnos itt Helvécián4Pedig egyszer annyira-de annyira szeretnélek merismerni titeket!

Gabci: köszi szépen!
Ádika is ügyes nagyon!
Lány is állandóan ül lefektetem és már ül is visza!
Én ha a hónaaltt megfogom lépdes előre!
tegnap probáltam és produkálta magát rendesen!
Most a tapsi a nyerő!

Na lépek éhes a csajom!

Kép

Kép
mogyoland

Ja meg feltérdel a járokában és rugózik közben meg nevet4

Kép

Kép
mogyoland

Edit: Ádika nem lépked még, csak próbál. Egyet előre, de ennyi megy még csak.

Ádi nem tapsizik. Tapsolok neki, nézi egy darabig aztán megfogja a kezem és feláll inkább. Nem is pápázik. Mondja hogy pápá, de nem csinálja.
Ha meg meglátja, hogy etetés lesz, mondja, hogy memme. :)
Most meg nyügi. Aludna is meg nem is... hülye idő :evil:

Kép
Kép
gabcii

Léni most már a bébiételek között is nagyban válogat. :(

5ször eszik egy nap, abból 4-szer tápszert, itt tartunk :( Hogy a fogzás a ludas...?Ez már nagyon rossz, lassan evésenként 3fajtával próbálkozom, ebből az utolsó, a tápszer jön csak be neki.. :( Pedig annyi fincsi gyümit vettem most is, de azt hiszem én fogom elfogyasztani az egészet.

Ágika nagyon ügyike, egy-kettő és lassan énekelheted Mogyo a "Jár a baba, jár-t" Léni még eldől ülésből, mi még csak kúszunk körbe-körbe és forgolódásnál tartunk, meg gurulásnál.

Csináltam madárteje, imádom megyek és eszek egy kicsit!

:arrow:
Vendég

Itt akkora vihar készülődik, el is van téve a medence. A kutyánk megőrül a viharban, szegény szétordította már a lelkét :? csak hallgatni rossz... :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Edit, ne aggódj Petra se eszik vmi jól, kedden pl. anyunál megette az almát de másnap nekem már öklendezett tőle. :( Én ez már nem értem!
Hasmenése van még mindig a doki szerint ugye már Mindenki tudja a fogzás miatt van és nyugodjak meg semmi gond nincs.De nem vagyok nyugott!!!

Gabci!Petrám élvezi a nagykádas fürdést, ha sok vizet engedek neki akkor fürdetőkarikába lubickol, de kevés víz estén egyedül ül a kádban, ja mondjuk fogja a kezemet.

Edit még annyit, hogy Ti milyen tápszert esztek???Mi még mindig a Beba HA Start aktívot és védőnő szerint nem kell másikat íratni,mertén ugye gondoltam, hogy lassan ehetné a Beba 2-t.

Azt hizem lassan itt is vihar lesz!!

Vajon hol van Móni és Macsek???

Andi
KépKép[/url]
andi005

hizem=hiszem

Andi
KépKép[/url]
andi005

Gabci, Ádika nagyon szépen fejlődik, innen már csak egy ugrás a tipegés, aztán majd biztos egész nap járni akar, úgyhogy nem árt neked egy hátmasszőrt beújitani! :D

Andi, hogy csinálod az almát? Reszeled vagy turmixolod? Képzeld, azt vettem észre, hogy Panka nagyjából mindent megeszik, ha turmixolva van és teljesen pépes, viszont ha kicsit darabos, mondjuk krumpli villával összetörve, akkor öklendezik tőle és 1 falatnál többet nem hajlandó enni. Nem lehet, hogy Petrát is ez zavarja?

Úgy fáj a karom, minden mozdulat nehezemre esik. Remélem csak a babaúszástól van, 1 órán keresztül kellett himbálni, úsztatni, emelgetni Pankát.
Szegény meg olyan fáradt, hogy délelőtt nem alhatta ki magát, hogy most elaludt. Tök jók ezek a programok, de a napirendnek annyi :? Sétáltunk babakocsival másfél órát, de a világért nem aludt volna el, hiába fektetem le, simán felnyomja magát a könyökével ülésbe. Hazajöttünk, betettem a kiságyba és 2 perc múlva aludt.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, én reszelem az almát meg szoktam babakekszet is belerakni.Ma pl a nagy kedvencét a brokkolit sem ette meg.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Andi, mi a Milumil HA2-t kapjuk már 6. hónaptól. A mi dokink szerint jó lett volna még az 1-es, de olvastam a Milupa honalpon, hogy váltani kell 2-re...na aztán mentem tápszert íratni, a mi dokink nem volt, így helyettesítette egy másik...aki felírta a 2-est, pont emiatt.
Na azóta 2-est kap Babszem, a mi asszisztensünk így átírta a gépben a tápszert. Ennyi. Ja ez a fogzás is monnnnyon le!!!

:)
Vendég

Ja igen, még azt akartam írni, hogy nagyon édes Petra mindegyik képen, a bevásárlókocsis meg mehetne SPAR reklámnak, szuper! A fürdőkádas kis huncutka, a bealvós meg tündérfalatka:)

Annyira cukorfalatok nem? Mi csak úgy hívjuk Lénit Apával, ha ilyen édes, hogy "annyira nyuszi, nem?". De igen, :lol: a "nyuszi" jelző a legédesebb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj, Zsu, úgysajnálom! Egyrészt, mert Piller Panna kiskirálylányt nagyon szeretném már látni, másrészt mert így nem lehet macskád, és így nem simerheted meg ezeket a csodás kis lényeket jobban... Én ki nem bírnám már nélkülük! Két és fél éve lakik nálunk Parmezán, másfél éve Cirmi őnagysága, hát egy külön show, amit művelnek. Sokszor csak ülök, és nézem, mit alkotnak, annyira jó fejek! :lol:

Eszti, hát naná, hogy játszhat a macskákkal! Ahogy meglátja őket, szinte őrjöng, nevet rájuk és mondja, hogy "szisza, szisza!". Cirmike menekül, mint akit kergetnek, Parmezán meg mártírarccal tűri, hogy Eszti megnyúzza... Aztán egy idő után kimentem a macskát a szisza-őrült kezei közül. :lol:

Gabci, köszi ezt az etetőszék-tippet, na valami ilyesmit keresek, és ilyen áron! :lol: Hát én is nagyon szívesen találkoznék veled meg Mukival meg persze szépszempillás Ádikánkkal. No de eljön még ez a nap is! :-D

Mint ahogy Mogyóékkal is fogunk találkozni, az tuti! Aztán majd főzhetsz ránk, Mogyó, csak győzzed!!! :-D

Szülés: maradnék én is a hagyományoknál, turbó üzemmódban, első fájástól köldökzsinór-elvágásig 4,5 óra... No de nem hiszem, hogy ismét lesz részem benne. Mondjuk nekem a halál-brutál része pont a tolófájások voltak, engem ugyan semmilyen őserő nem szállt meg, csak éreztem, hogy akkor most fog szétroppanni a medencém...

Zsu, nekem is az a bajom a programokkal (pl. babaúszás), hogy sehogy sem passzol össze a jól kialakult napirendünkkel. Én meg inkább nem borítanám fel ezt a napirendet. A férjem meg vinné babauszira Esztit, de szombaton délben??!! Szerintem hazafelé elalszik a kocsiban, de ha ez autó megáll, akkor felébred, ettől nyűgös lesz, és máris szarrá ment a nap... Majd írd meg, hogy hoszabb távon hogyan alakult át a napirend a babauszi miatt. Sajnos én nagyon rugalmatlan vagyok. :( :oops:

Kép
waterlilly

Na, az előbb hívott anyósom, dobtam egy hátast... Aszongya:"Arra gondoltunk, hogy mi lenne, ha pénteken elhoznánk Esztert, és vasárnap ti meg jönnétek érte?" Mondom, mi lenne? Csoda!!! "De hát már 8 hónapos!"
Most erre mit tudjak mondani??? 250 km-re laknak, a tápszert sem tudja anyósom bekeverni, mégis hogy gondolta, hogy 3 napra lepasszolom Esztit???

Kép
waterlilly

szaisztok
hát, a mai nap után én szívesen lepasszolnám mindkét gyerekemet pár napra :? :? :? jó, mondjuk legyen inkább pár óra. ami ma itt volt... vagy esett, és nem tudtunk sétálni menni, vagy éhesek votlak, vagy majdnem(!) elaludtak, de nem, vagy mindkettem rám akartak mászni (az idő nagy részében), vagy simán csak nyűglődtek...
de ez a nap sem tarthat örökké :roll:

etetőszék: itten is találtam jókat nem drágán http://www.babyoutlet.hu/ProductBrowser.aspx?groupid=15&mainid=4
hátha érdekel vkit

bevásárolni gyerekkel kocsiba ültetve? irigykedem, mint állat! babaúszás hétköznap egyedül? irigykedem ismét. :( néha sz*r, h mindketten picik...

Anett, legközelebb, ha ilyen napunk lesz, felpakolom a kölyköket, és átruccanunk. liftbe beférünk? macskát még nem láttak közelről, az nem baj? kérek egy címet, ha komolyan gondoltad :P

Kép
an°°di

Andi, gyertek nyugodtan! A lift elég nagy, szerintem befér az iker-kocsi is. Csak sajna félemeleten van a lift... :( A cím megy priviben. :)

Kép
waterlilly

Ja, a macskák se láttak még ikreket, szerinted baj? :lol:

Kép
waterlilly

hehe, majd meglássuk 8)
én lépek, mert purcanok
szép estét és nyugis iccakát!

Móni? :roll: :roll: :roll:
Macsek? :shock: :shock: :shock:
legalább egy beköszönés erejéig, Csajok!
:arrow:

Kép
an°°di

Jó reggelt!!!!!!!!! na én megelégeltem ezt a csakbébiételteszem dolgot, úgyhogy mostantól főzni fogok a kisasszonynak. :roll:
Remélem beválik, ha nem akkor pihiztetjük a dolgot, és újra átvesszük. Szóval, Csajok én ehhez tök hülye vagyok, meg a Panni is 8 éve volt ilyen pici :oops: :oops: szóval aki főz, az hogy turmixol a babának??? mármint milyen folyadékot ad hozzá???? csak főzőlevet????? és a husit hogy azt is simán bele a turmixba??? de akkor is elég csak a főzőlé?????? :oops: :oops: :oops: :oops: Tiszta cink vagyok tudom, de azért lécci aki főz segíjjjjjjjen már!!!!!!!!!!
Még jövök!!!!!!!!!!! :wink:

kikuka

Ja Mogyó!!!!!!!!! figyu már, ti már 8 hós bébikaját esztek???? mer az olyan darabos és megeszi azt is Ágika???????? vagy valaki esetleg még???????????

kikuka

Sziasztok!

Jakjj hát nállnuk is szereti a csaj a cicákat de mivel kinti igy ha meg is nyúzza akkor extra kézmosás4
A kiscicák is tetszenek neki azoknak meg nevet!nállunk a lókutyákat is szeretik!
Jajj anett: ez az anyós kész elmebaj!
Múltkor pár órára nem vigyázott rá most meg egy egész hétvége??? :shock:

Kikua: én ha adok neki itthonit akkor a levével higitom pl. húsilevesből!
De tápszerrel is lehet meg anyatejjel!
A darabossal semmi gondja Ágikának !
Múltkor adtam neki spenót -pőulykát éreztem van benne egy kisfokhagyma úgy izlett neki csak lestem
!
Van ittohn tökfőzi is!

Tápszer: mi is már 6 hóstól a milupa 2-est esszük mert akkortól már az jó!

Kép

Kép
mogyoland

Jó reggelt!

Kikuka, én is szoktam főzni Léinek, de már egy hete megint csak a bébiételt eszi meg, de még azok között is válogat. Most csak a sárga és a piros színűeket eszi meg (répa, sütőtök és paradicsomos burgonya). Szóval gondban vagyok, de néha megszáll a főzöcskézés és csinálom neki is a kajákat.
Megfőzöm a zöldséget és a levével öntöm fel, így botmixerrel összeturmixolom. Én előre szoktam husit főzni és kis golyók formájában le vannak fagyasztva. Egy főzi egy husi golyó... Ha éppen maratoni húsfőzésben vagyok, akkor a főzit a húslevessel öntöm fel, Léni úgy szereti, ha nem túl sűrű, de nem is nagyon híg, közepesen.

Bár most a fogzás miatt alig eszik, 5 kajából 4 tápszer... :( Vettünk neki MULTIKID VAS-at, tele minden vitaminnal és remélem ez hoz egy kis étvágyat is neki!

Mogyo és Anett, nem karmolnak a macskák? Én csak attól félnék, hogy megmarják a babát, na meg a toxoplazmózis stb...Én még nem merem Lénit kutyaközelbe engedni, nem is tudom, hogy fogom e egyátalán, mert Z 30 kg...mondjuk megőrül a kutyáért.
Zebulon járt kutyaiskolába, az alap kiképzése meg van. Azzal szoktunk játszani, hogy odahívom hozzánk és kapja a vezényszavakat: "Ül!, "Fekszik!", "Gurul!", "Hozzám" stb.. na Léninek ez annyira tetszik, hogy hagosona sikongat.
Vendég

Léni még a 6 hónapos kajákat kapja...:) Lassan beújítok már, de az én kis Babszemem nem túl innovatív kaja terén:)
Vendég

Hát Edit nem is tudom!
Nállnuk a kutyus féregirtva vannak azt nem kapja el!
Hát a toxoplazmozis!Azt nem tudomde azért is mosm a kezét és a cicakaki közelében ugy sem megy mert abban van .Csajok ti ,hogy tudjátok!

Nállnuk kint voltak a kutyák a kenelből és az egyik összenyalta a lábát ő meg rugsdosta a kutya élvezte a ksaj is és sikongatott de akkor is mostam egyből a kezét lábát!
Muszály ,hogy ismerje őket meg oda vissza is hisz igy tudja ,hogy a családba vagy is a falkába tartozik ő is!

Kép

Kép
mogyoland

Anett, a Parmezán név nagyon teccik :lol:
Hosszú távon nem tudom hogy alakul majd a felboritott napirend, de tegnap Panka délután elég nyügi volt, igy még aludt késő délután is egyet, pedig már nem szokott.
És most néztem, hogy a zenebölcsi is 9:30-tól van, úgyhogy egyelőre oda nem megyünk, 2x egy héten nem akarom megzavarni szegénykét.
Ez az anyós téma tényleg bizarr :shock: Elvan velük Eszti egyáltalán? Gondolom nem túl gyakran látja őket.

Egyébként akinek cicája van az nem fél a toxoplazma virustól?

Kikuka, én már irtam, nálunk a darabos nem megy még, öklendezik tőle a csaj. Szóval én mindent turmixolok. Most már úgy csinálom, hogy megfőzök egy nagyobb adag zöldséget, egy kis főzőlével leturmixolom és kis adagokban lefagyasztom. Hússal ugyanezt, azt is a főzőlével turmix és fagyasztás. Aztán reggel előszedem a mélyhűtőből amit aznapra gondolok és délre felolvad, kever és belekanalaz a gyerekbe.
Persze majd meglátod, hogy milyen szar dolog, hogy dolgoztál vele órákat, aztán 1 kanál után köszi nem kell több, mert biztos lesz ilyen 1-2 iznél. Vagy reméljük szerencsés leszel és Vivike mindent szépen megeszik!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

A toxoplazmát csak azért kérdeztem, mert a védőnő mesélt egy hajmeresztő sztorit ezzel kapcsolatban, de inkább nem teszem közzé.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

köszi Csajok!!!!!!!! kiokosodtam!!!!!!!!!!!!!!!! no a puding próbája az evés ugyebár........ meglátjuk!!!!!!!!!! :lol: 8)

kikuka

Sok sikert a főzöcskéhez Kikuka! Én minden nap megfogadom, hogy soha többé nem csinálok semmit, de ugye ezt meg szoktam szegni. Mondjuk a kutyánk megeszik mindent, de azért annyira nincs elkényeztetve a nagy dög :lol: , hogy turmixoljak neki stb... :lol: :lol: :lol:
Léni ma nem evett 10órait, csak ivott teát, amiben benne volt a vitamin, nagyon tetszett neki. Szóval ma még csak 220 ml-t evett tápiból és most meg ordít a játszószőnyegen, mert álmos, de nem tud elaludni. Nem evett, úgyhogy ha most leteszem aludni,kb. 2 órát csucsuzik, így megint nem fog enni csak délután. Na ennyit a hízásról!!!! Aggódom érte, étvágytalan... :?
Vendég

Zsu, milyen a zenebölcsi? Már hallottam róla, de nem tudom, pontosan mi zajlik ott? Gyulán sajna nincs ilyen.
Vendég

Sziasztok!

Zsu: én kíváncsi lennék a toxos storyra. Nálunk csak finoman barátkozhatnak és felügyelet mellett!
Kikuka: teljesen megértelek. Nekem is most lett tele a bugyor, hogy csakis üveges kaját eszik Ádi. Majd mesélj, hogy sikerült Vivi ellen a merénylet. :)
Próbálkozni fogok én is etéren, bár engem az tört le, hogy sorozatosan köpködte ki a főztöm. Biztos szarul csinálok vmit. :?

na akkor 2 kép:
Anyát ilyenkor a frász éri el
Kép

vhogy kitalálom úgyis, hogy lehetne kijutni
Kép

Kép
Kép
gabcii

Edit!

Léni hány órakor reggelizik tápit?
És Ő éhesen alszik 2 órát? :shock:

Kép
Kép
gabcii

Gabcii, LÉni mostanába 7.00 körül eszik, eddig 250-et simán benyomott. Ma reggel csak 120-at...úgyhogy a délelőtt folyamán nagy nehezen belenyomtam a maradékot. Szóval ha úgy vesszük, ez a reggeli maradék volt a 10órai is... :?
Viszont 3,5 dl teát megivott délelőtt, jól esett neki a langyos lötyi, szomjas volt.
Nagyon sírt, úgyhog elővettem a Dentinoxot, persze már harcol Babszem, nem engedi, hogy belenyújjak a szájába és kenegessem az ínyét. :) Nagy nehezen, mire egy kézzel lefogtam a kalimpáló kezeit, kinyitottam a száját (nonstop üvöltés) észrevettem, hogy a felső ínye a növekvő fogaknál meggy nagyságúra van duzzadva foganként! Sötét vörös az ínye, biztosan nagyon fáj neki :cry: azért nagy nehezen bekentem alul és felül is. Szóval jönnek a felső fogak!

Lehetséges, hogy a langyi tea jobban eshetett neki, mint a szilárd vagy a tápi?? Mit gondoltok?

Gabcii, jó kis képeket tettél fel! Ádi nagy fiú, szépen áll és jó a szabadulós kép is. Nekem a pihenőszékes, becsatolós is nagyon tetszett! :lol: Nagyon szép kisfiatok van, gratulálok hozzá!
Vendég

Cicák: a toxoplazmózis tényleg nagyon veszlyes tud lenni legyengült immunrendszerű emberekre, így kisgyerekekre is. Negyedévente féregteleníttetni kell a macskákat, és természetesen a kakiba ne nyúlkáljon a gyerek. Nálunk semmi veszély nincs, mivel a macskáink szobaccicák, így nincs esélyük megkapni a fertőzést más macska ürülékétől, egértől, vagy nyers hústól. Mielőtt babát vállaltam volna, megvizsgáltattam magamat, és nem volt még toxoplazma-fertőzésem, szóval ettől a két szobatigristől nem is nagyon lesz. Elvileg a lakosság 90%-a túlesik rajta, és ezután egész életre szóló védettséget kap. Csak a legyengült immunrendszer esetében okoz durvább dolgokat, egyébként nátha-szerű tüneteket okoz pár napig. Ami viszont a legdurvább, hogy a nyers baromfihús is tartalmazhat toxoplazmát, úgyanúgy, mint a cicakaki! Hány embernek hívják fel a figyelmét erre???

Kép
waterlilly

Anett, én is hallottam a nyers húsos storyt! Mivel minden nyers hús, így a sertés, a pulyka vagy a kacsa is tartalmazhat vírusokat, úgy képzeld el, hogy az én 3 éves kutyám még nem is evett húst, csakis főzve!!! Pedig Ő nem lakásban tartott állat, de nagyon vigyázunk rá, ja és félévente féregteleníttetem, plusza veszettség ellenit és a kombináltat is kapja.

A Ti cicáitok tuti egészségesek, tök jó, hogy ilyen gondosan tartassz állatokat a lakásban! Estella főhercegnő így nincs veszélyben!! :)
Vendég

Tegyél fel macskás képeket is!!! Megnézném Cirmit és Parmezánt:)
Vendég

sziasztok

Anett, na azért! :wink: toxobigyó esetén látogatás lefújva, mielőtt elindulnánk :roll:

ma gazdagabbak lettek a kis ökrök egy dömperrel és egy dömpernyi építőkockával! nagyon klassz a cucc, csak sajna hazafelé bealudtak (Petra, mint vmi kis kínai néni bóbiskolt a kocsiban, olyan cuki volt, Hubának segíteni kellett kis szopival :twisted: ), így a próba későbbre tolódik.

kaja: én szinte csak saját főzésűt adok, de tegnap pl univer borsó volt krumplival és csrikével turbózva. így csúsziott. magában fujjj 8) ma karalábéfőzelék lesz szintén krumplival enyhítve/dúsítva. babakaját azért időnként adok, nehogy úgy járjak, mint az egyszeri anyuka, aki kénytelen volt MINDIG főzni a gyerekének :? anyagilag is jobban jövünk ki (ez is szempont, ugyebár), és szívesen pepecselek. még mindig meghat, ahogy nyelik a főztömet :oops: látszik, h nem vagyok egy nagy főzőfenomén :P
darabos, 8 hónaposoknak való kaja: Edit, ez csalóka, mert ugyan darabos az étel, de ha jobban megnézed, irtó puhára van benne főzve minden, így gyakorlatilag nyelvvel szétnyomható, de ha rágni támad kedve, azt is lehet. jól ki van ez találva.

vettünk tegnap autósülést!!! annyira szuperjóóóó! ma ki is próbáljuk, megint megyek kapálni :? holnap hajnalban. lényeg, h rettentő kíváncsi vagyok rájuk, h mit szólnak hozzá (römer king plus vagymi).

Anett, tényleg, ha megyünk, mikor lehet...? csak a rugalmatlan napirendetek miatt kérdem :P :twisted: :twisted:

Kép
an°°di

Andi: kapálás esőben? :shock: :D
Biztosan fog nekik tetszeni a játék!

Edit: hát mi szoktunk nyersen is adni a kutyuknak húsit meg csontot mert van benne valami ami kell a kutyáknak!
A bratyó mondta én hiszek neki kutyát tenyészt!

Kép

Kép
mogyoland

Edit: nekünk is van 2 cicánk, szintén szoba cirkálók. Terhesség alatt megcsinálták a toxoplasma szűrést és negatív lett. Megjegyzem, volt olyan kismama, akinek nem volt semmilyen állata, mégis pozitiv lett a toxo tesztje. Szal leginkább arra kell ügyelni, hogy jól mossuk meg a gyümit, zöldséget, jól legyen átsütve a hús és ne nagyon eszegesse a gyerek a földet. Ja, meg ahogy Anett már leírta, a cica wc-ben sincs keresnivalója a gyereknek! :wink:
És köszönöm az Ádi dícséretet. Tényleg nagy fiú már :shock:
Megvan az ok, miért nem eszik Léni. Sztem ne erőltesd. Amit elfogad (ha az csak táp akkor az) azt adj és kész. Ha kibújnak a fogacskák, újra megjön az étvágya.
Nem próbáltad még, hogy nem langyosítod meg a teáját? Jól esik nekik ilyenkor a hideg. Persze ne legyen nagyon hideg sem.
Andi: tuti bírni fogják az ikrek az új autósülést. Ádika is élvezi, hogy végre elfér benne és nézelődhet.

Kép
Kép
gabcii

Ádika nagyon szép kisfiú!
Hát igazad van Gabci!(cica)

Én úgy szoktam ,hogy megfőzőm a teát utánna meg szobahőmérsékleten hagyom már!Nem emelgitek rajta!

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo, ja igen azért is főzök a kutyának, mert Ő vadászkutya és ha nyersen kapná meg a husit, úgymond kikezdené az aportot!
Van képeségvizsgája, és nem kezdte ki a fácánt:) A tenyésztő is így csinálja, de tulajdonképpen mi nem vadászunk vele, így szokta meg és így is marad. :lol:

Csajok, ma ebédre Léna 5 kanál kaját evett. Menüsor: krumpli csirkével, répa almával, borsófőzi csirkével, tápszer.
Találjátok ki melyiket választotta?

:( :( :( :( :( :( :( :(

A fogzás még jó ideig eltart, addig ne eszik csak folyékonyat??? Hát ez nagy baj.... :( :(

Annyira készen vagyok már az etetésektől.... :( :(
Vendég

Hát én se kockáztatnék Esztellával! A mi cicáink is csak főtt/sült húst kapnak, meg macskakonzerveket.

Andi: du 3 után vagyunk általában fogadóképesek.

Jaj, én is úgy bírom, amikor Eszti elalszik menetközben! Olyan édes olyankor!

Tea: ti milyet adtok? Az instant nálam szóba se jöhet, mert az teli van cukorral. Akkor mit?

Gabci, olyan aranyos Ádika a kádban! Te figyi, én csak a Mukiról tudok! Képet a másikról!!!

Mogyó: hát anyós tényleg elmebaj. Ő csak a maga módján szeretne segíteni. Most pl. hétfőn bejelentette, hogy szombaton jön. Örültünk is, mert amúgy is barkácsáruházakba készültünk, az új házba kiválasztani a burkolatokat, szanitereket, stb., és így, hogy Esztit van kire bízni, több időnk lett volna. Volna, mert szerdán lemondta, hogy mégse jó. Az indok: kapálni kell a kertben (No comment.) De akkor utána szombaton jön. Mondjuk, jó, hát 1 hét ide vagy oda, végül is belefér. 5 perc múlva hív, mégse jó, mert azt a szombatot meg Klárikának (=sógornőm, aki velük lakik még) ígérte. De akkor szerdán jön. Mondtuk, a szerda nekünk nem jó, mert akkor a férjem úgyis dolgozik, én meg egyedül úgyse kezdek el parketta, járólap, stb. után járni. Mindegy, ő akkor is jön....

Edit, a többiek már láttak képeket a macsekjaimról, úgyhogy csak neked::D

Kép Parmezán

Kép Cirmike

Kép
waterlilly

Edit, azt próbáltad, hogy a kaját folyósra pürésíted (főzőlével vagy tápival hígítod), és cumisüvegből nyomatod? (Van cumi direkt pépekhez.) Vagy ragaszkodsz ahhoz, hogy a normál kaja kiskanállal menjen?
Szeintem amíg felül be van durranva az ínye, addig várható, hogy nem kell neki kanálból az étel. Engem is előre ver a víz a felső fogaktól, mi az alsó 2-t is baromira megszenvedtük!
Zebu tök ügyike, hogy nem kezdi ki a vadászzsákmányt! :D

Kép
waterlilly

Sziasztok!
Csak jöttem szólni, h jól vagyunk, de a lányom társasági életet él: babákat (nagyobbacskákat is) láttunk vendégül, meg mi is mentünk babatalira (uszis-netes banda), meg uszi stb. ... És hát jönnek a festők, így mi el... (bár viszem a mobilnetet, de egy kalap szamócát sem ér!)... és hát itt meg a témák végesek (toxoplazma, melyik módon jobb szülni, tesó-projekt), és ezekről én már valaha írtam :wink: :lol: .
(Én próbálok rugalmas lenni a napirendünkkel, de nyugi Anett! Nem rohamozunk le! :lol: )
Na, de örömmel látom mindenki jól van...
Kati! Ugye jó volt repülni? (Majd írj!)
Én keresgélem az ideális nyaralóhelyet...
Prücsi! A harmadik gyereknél kezdd a végén a névjegyzéket: Zebulon (bocs, Edit :lol: ), Zalán...
Andi! Mijjafrancot kapáltok annyit? Menjek segíteni? :wink: Vagy feltartani?
Macsek! Én azt a könyvet nem kapom meg sehol! :cry: Amúgy meg merre vagy?
Zsu! Menő a medencéje Pankusznak! (Jankáé naggyooon fapados ehhez képest! :lol: Viszont szuperül pancsol benne így is! :wink: )
Gabcii! Ádi keményen nyomja a kádban! Csak meg ne csússzon! :wink:
Janka áll négykézláb (vagyis lábán áll), térdel, és nyúzza a macskát! Öööö, meg ilyenek...
Hát, mit is írhatnék még?...Szép napot, hétvégét, jövő hetet, stb. ... Sztem ritkán leszek csak! (Ne zokogjatok! :lol: :lol: :lol: Tudom én hol a helyem! :lol: )

Kép
ermoni

Móni,

A pancsolásról és a macskanyúzásról kérünk fényképes dokumentációt, különben nem hisszük el! :lol:
Szép hétvégét neked is, és azért tessék errefelé is tévedni!

Amúgy is annyian eltünedeznek!

Macsek, hol vagy???

Jolka, hol vagytok (azon túl, hogy az új házban...)? Képeket!!! Majd....

Bea, hol vagy?

Kriszti, hol vagy? Mindig olyan jó dolgokat írsz!

Timi, beenged már a babanet?

Kat - róla hallunk még vajon?

Ebivel mi lehet? Már Angliában van, nem?

Kati, nem volt szó repülőgép-szerencsétlenségről a TV híradóban, úgyhogy tessék jelentkezni!

Kép
waterlilly

Ja, és hát Hajni!!! Ők most nyaralnak, ugye?

Kép
waterlilly

Anett, gyönyörű macskusz kitekattuszaid vannak! Nekem Parmezán jobban tetszik, milyen fajtájú cicus? Cirmi az cirmi, házimacsek, nekünk is volt anno még a kutyák előtt egy Cirmink, de mivel sok Cirmi van az országban, így Cirmelláda lett a neve :) olyan szappanoperás, de hallgatott rá. Ahogy beköltöztek a kutyák (pointer és westie) szegény macska meg csak a tetőkön járkált, megunta és lelépett...aztóta csak néhányszor láttuk... :(
Vendég

Anett, igen hallottam már a cumisüvegből főzievésről is, de ragaszkodom a kiskanálhoz! Na majd csak lesz valami, már túl vagyok az ebédtáji idegbetegségen..tudom, hogy felesleges, de aggódom nagyon, nehogy lemaradjon a növésben...sőt én sokszor túlaggódom a dolgokat...de hát első baba, szokták mondani :)

Most annyira édes, a játszőszőnyeggel beszélget:) Megyek megdögönyözöm kicsit:)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?