Jaj, Zsu, úgysajnálom! Egyrészt, mert Piller Panna kiskirálylányt nagyon szeretném már látni, másrészt mert így nem lehet macskád, és így nem simerheted meg ezeket a csodás kis lényeket jobban... Én ki nem bírnám már nélkülük! Két és fél éve lakik nálunk Parmezán, másfél éve Cirmi őnagysága, hát egy külön show, amit művelnek. Sokszor csak ülök, és nézem, mit alkotnak, annyira jó fejek!
Eszti, hát naná, hogy játszhat a macskákkal! Ahogy meglátja őket, szinte őrjöng, nevet rájuk és mondja, hogy "szisza, szisza!". Cirmike menekül, mint akit kergetnek, Parmezán meg mártírarccal tűri, hogy Eszti megnyúzza... Aztán egy idő után kimentem a macskát a szisza-őrült kezei közül.
Gabci, köszi ezt az etetőszék-tippet, na valami ilyesmit keresek, és ilyen áron!
Hát én is nagyon szívesen találkoznék veled meg Mukival meg persze szépszempillás Ádikánkkal. No de eljön még ez a nap is!
Mint ahogy Mogyóékkal is fogunk találkozni, az tuti! Aztán majd főzhetsz ránk, Mogyó, csak győzzed!!!
Szülés: maradnék én is a hagyományoknál, turbó üzemmódban, első fájástól köldökzsinór-elvágásig 4,5 óra... No de nem hiszem, hogy ismét lesz részem benne. Mondjuk nekem a halál-brutál része pont a tolófájások voltak, engem ugyan semmilyen őserő nem szállt meg, csak éreztem, hogy akkor most fog szétroppanni a medencém...
Zsu, nekem is az a bajom a programokkal (pl. babaúszás), hogy sehogy sem passzol össze a jól kialakult napirendünkkel. Én meg inkább nem borítanám fel ezt a napirendet. A férjem meg vinné babauszira Esztit, de szombaton délben??!! Szerintem hazafelé elalszik a kocsiban, de ha ez autó megáll, akkor felébred, ettől nyűgös lesz, és máris szarrá ment a nap... Majd írd meg, hogy hoszabb távon hogyan alakult át a napirend a babauszi miatt. Sajnos én nagyon rugalmatlan vagyok.