Halihó!
Talán most lesz időm táblit frissíteni
Ebéd után kis drágánk aludt egy akkorát hogy Apácskával mi is szunyáltunk egyet, nagyon jó volt.
Alíz, köszi, nagyon de nagyon jól érzem magam. Abszolult nem vagyok fáradt, sőt, meglepően friss, tetrekész vagyok. A pocim, ahogy Katáék is írták anno, abszolult nem hiányzik. Amint végre vége a melódnak, pihenj sokat, aludj és készülj a Kismanód érkezésére.
Andesz, neked mikor jött meg elösször a mensid? Olyan kíváncsi vagyok mikor jön meg nekem. Jó volna ha egy darabig még békén hagyna.
Enikő, hu mik történnek veled.
Én tuti bőgtem volna, na meg stresszeltem volna. Remélem te azért nem, mert az nem jó a babónak. Csipő fájdalom nekem is volt, a szülés után 2-3 napig még éreztem, de azóta elmúlt. Meglásd megéri, hisz így már előre készül a szervezeted.
Tündi, nagyon ari vagy, köszike. Megnyugtattál, nem aggódok a varratok miatt már, köszi. Remélem Apácskáddal már szent a béke. Elhiszem hogy fáradtabb vagy már és hogy a türelmed is fogy. Nálam is ugyanez volt a végén már. A pocakszúrás normális, nekem is volt, viszont ha görcsölsz akkor fordulj dokihoz.
Márti, nagyon köszi az infókat. Tescos cucc ez a bipp-es (3 volt egy csomagba). Nagyon szeretem mert könnyű ráadni és nem túl meleg. Olyan furcsa hogy Atika már ki is nőte. Nem tudom elképzelni hogy Roni is nőni fog. A fürdetést nem tudom, de van aki megesküszik rá hogy vigyázni kell a fülre, valaki meg azt mondja hogy semmi baja nem lenne. Szóval ez a dolog engem is érdekelne, mert Roni nagyon szereti a vizet. Csak 5 kiló van rajtad? De jó neked, nekem kb 8-at kéne ledobnom, hogy jól érezzem magam.
Nati, te is jössz tornára kedden, vagy pihizned kell? Pihenj sokat, használd ezt most ki. Már megkösznted az ajándékot
Megbeszéltem a masszőrrel a dolgot, küldöm privibe a számát. Azt mondta hogy tud olyan masszázst is amit most is lehet alkalmazni, de mehetsz szülés után is. Nyugodtan hívj, talizhatunk. Ha tudsz eljöhetsz hozzánk. A "papíros ügyintézés" alatt a TGYÁS-t CSP-t és az anyaságit érted? Szívesen segítek (bárkinek).
Ibi, nagyon jól vagyok köszi. A korházba jó volt, rendesek voltak a szobatársaim. Igaz volt egy aki állandóan nyavajgot hogy ez fáj az fáj, de kibirtam. A csecsemősök nem túl barátságosak, de viszont segítőkészek. Rájöttem hogy ha kedves és érdeklődő vagyok akkor ők is úgy viszonyúlnak hozzám. Szóval érdemes taktikázni. A mags vérnyomással vigyázz, szed a gyógyit és ne idegeskedj.
Ildi, kedden, ha nem jön közbe semmi, akkor meglátogatlak benneteket a tornán.