Norka! Hunci!
Lehet ilyen időpontokat elfelejteni?
Boldog Szülinapot Boginak és félévest Huncinak!
Itten mindenkinek hamvasszürke macsekja volt/van?
A miénk kis ceruzalábú, fostosseggű koszlott kukaszökevény volt, amikor megtaláltuk, aztán szépen kikupálódott.
Ifjúkorában gyönyörűen csibészelt, és megharapta a kertszomszédot, aki a saját nyugis macskáihoz volt szokva. Mostanra lenyugodott. Többnyire szunyókálással telnek a napjai. Sajnos nagyon meglátszik rajta az öregség.
Tavaly kétszer kellett műteni elég agresszívan növekvő bőr alatti daganatok miatt, amik szerencsére jóindulatúnak bizonyultak. Meg talán a Culevit kúra is használt. Fene tudja.
Nem nálunk lakik, mert a párom nem szereti a lakásban a macskát, meg anyuéknál ki tud járni, ha ki akar, és ott a kutya is, akivel néha együtt is alszanak.
Még a másik, sarokbahugyozós - mára már másnál lakó - macskánál jelentkezett először az allergiám, erre a szürkére sokáig nem jött elő, de mostanra már nála is kezet kell mosnom, ha megsimogatom v. megnyal, hozzámdörgöli az orrát, mert elkezd viszketni a bőröm tőle. Ezért voltam elkeseredve, h. nekem sosem lehet macskám.
De ez a minapi link megnyugtatott. Amúgy ez a szibériai csoda nagyon hasonlít az én nagy kedvencemre a maine coonra, úgyhogy ha majd egyszer lesz kertesem, akkor lesz macskám is!
Jók a macskasztorik. Szerintem a macskák rossz hire és a macskakarmolások jó része abból származik, h. az emberek egy részének fogalma sincs a macskák kommunikációs jelzéseiről.
Csóválja a farkát? Na ja!
Mi már a szeme állásából, az izmai feszültségéből tudjuk, h. most morcos.
És az is igen érdekes, h. bár a farkára és a hátsó lábaira igen hisztis, valahogy tudja, h. a ded nem kompetens az ügyben, még nem beszámítható! Számtalanszor fordult már elő, h. a gyerek olyan szinten b.szogatta a macskát, h. mást már rég megharapott volna, de őt nem bántja. Fúj rá, ha nagyon húzza a farkát akkor odakap, de csak a puha tappancsával, karmokat behúzva, aztán inkább elmenekül.
Sajnos a ded kikísérletezett egy magas hangú rikoltozást, amivel a világból ki tudja kergetni szegény párát, úgyhogy amint odaérünk anyuékhoz, boldogan elkezdi hanggal terrorizálni szerencsétlent, aki hátracsapott fülekkel csoportosul a teraszajtónál, csak engedje már ki valaki!
Norka!
Emil ment! Betartani, mert rádküldök egy ellenőrzést!
Monee!
Én kis dobozkában mindig viszem magammal a bogyóimat, amik közt van biztonsági adag Mg és NoSpa is! Sosem lehet tudni!
Csak óvatosan!
Kavics!
Számíts rá, h. ez még párszor meg fog ismétlődni!
Ha Pamperset használtok, aminek nincs hátsó derékgumírozása, akkor pláne, de a babakakikra általánosan jellemző, h. pont megfelelő a konzisztenciájuk arra, h. mindent beterítsenek, tetejétől a talpáig + teljes környezet.
És ilyenkor még 3 kéz is kevés!
Csajok!
Ti nem jártok pisilni rengeteget délelőtt? Komolyan mondom, felkelek és 11-ig kb. 5X megyek pisilni! Törpevízmű!
Még jó, h. a közeli benzinkútnál mozgássérültmosdó van, mert így oda is be tudok menni a deddel babakocsistul. Már lehet, h. kinéz a kutas csaj, de más lehetőség itt a panelrengetegben úgysincs.