Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, de mindig csak én tolom itt a képeket...... nem akarok bunkó lenni és állandóan offolni :)

babszika

Babszika!
Serintem sem fog haragudni senki sem érte, hogy ha ide is dobsz még néhány fotót :wink: :wink: :wink: :wink:

De szépek voltatok :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

látod babszika szivesen várjuk itt a fotokat! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Babszi:
Jöhetnek azok a fotók! Én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok rájuk, de ahogyan olvasom, a többiek is így vannak vele!

Zsuzska:
Hááát nem túl jól. Most éppen azon gondolkodik a gyomrom tartalma, hogy fölfelé, vagy lefelé kapja el a liftet. Nem túl kellemes érzés! Nem hiszem,hogy baba lenne a dologban, mert tegnap este úgy görcsölt a hasam, hogy be kellett vegyek gyógyszert. :?

Kép
anda81

anda és mi van ha mégis baba?!vigyázz a gyógyszerekkel! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát ez az! Nem tudom! De tegnap már muszáj volt bevennem, mert már a csillagokat láttam!

Kép
anda81

amíg nem jön meg addig vigyázz a bogyókkal,mert ugye nem fog megjönni! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babszika! Jöhetnek a képek. Bár én végigsírtam a blogodat. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Mára elteszem magam pihenő üzemmódba,puszi,jóéjt mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!
Jó éjszakát neked!!

Anda!
Azért csak óvatosan a bogyókkal!!! Jobbulást neked!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi, nagyon jók a képek!!!!Gyönyörű voltál na!!!!

Kuzsanna, aranyos vagy.... :lol: meséljek magamról?hát én most nem akarok 2008-ban babát, kaptam 2007 decemberében (Mikulás hagyta itt nekem :lol: ) én inkább drukkoló vagyok, b-szektoros drukker Nektek mindannyiótoknak!
Innen Babszit, Hannát és Nikolet ismerem (szia Nikole, nagyon drukkolok a tesónak)
Amúgy nem jött össze egykönnyen a kiccsákó, de hálistennek itt van!

Mielőbbi babásodást mindenkinek!
Vendég

Babszi: Megnéztem a blogodat nagyon szép voltál:) És olyan jó a szöveg amit írtál hozzá:)

Kép
csucsu05

Babszika!
Most sikerült elolvasnom a blogodat és olyan jól pityeregtem rajta ....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok ha nem probléma és szívesen fogadtok. Mi is a második babát próbáljuk összehozni. Az én lányom már 12 éves nagylány. Már két éve próbálkozunk. Valaki említett teát, súgnátok mit kell inni, ami segít. Előrre is elnézést, ha a nevekkel bajban leszek. És próbálok minnél többször jelentkezni. Bár munka, fősuli és gyerek mellett sokszor örülök ha olvasok.

Üdv
Mónika
kiscica13

BABSZI:elküldtem 2 részletben a képeket, amiket csináltam rólatok, a második adag elég homályos...puszi! :wink:
Vendég

Szia Kiscica!
Légy üdvözölve minálunk, és ha tudsz, gyere közénk :wink: :wink: :wink:
Nem semmi ezek egyszerre :lol: :lol: :lol: :lol:
Én a ciklus első napjától peteérésig málnalevelet iszom (de lehet cickafarkat is), és peteéréstől pedig palástfüvet.
Én napi két pohárral iszok mindkettőből.

Orvosnál jártatok már, hogy nem jön össze a második baba?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szia kiscica üdvözöllek én is itt köztünk! :lol:
Lányok hol és hogyan lehet megnézni babszika blogját??én is kiváncsi vagyok rá :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ha felmész a lap tetejére Babszika hozzászólásához, akkor ott rá tudsz kattintani, benne van az aláírásnál.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Amint látható ez a hónap sem jött be! :cry:

Houston! Baj van! Asszem elkezdtem aggódni azon, hogy mi lesz, ha nem lesz????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Üdvözlet az újaknak! :D

Kép
anda81

Szia Anda!
Jó lett az avatarod és a vonalzók is milyen vidámak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne add fel :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Új hónap új reményekkel teli lesz :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nitacska!

Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszika!
Belenéztem a blogodba, nagyon jo és szép!

Most megyek mert fáradt vagyok!
encike 2

Sziasztok!

Köszönöm a tea infót, mindenképp kipróbálom. Járok orvoshoz, de mivel több mint egy évig nem is menstruáltam, így először ezt kellett rendbe hozni. Ebből a szempontból már rendeződtem, most már csak jókor kéne próbálkozni.

Babszika!
Én is benéztem a blogodba. Nagyon jó. Mi 12 éve falun esküdtünk. Igazi 3 napos falusi lagzi. Mennyivel másabb és mégis ugyanaz a lényeg.

Üdv mindenkinek
kiscica13

Sziasztok!

Próbálok visszaolvasni, hogy jobban megismerjelek titeket és egy kicsit képben legyek, ha már ilyen aranyosak voltatok, és befogadtatok :D Hát nem könnyű, mert annyira nincs időm, de azért próbálkozom ígérem...

Babszi, nagyon jók a képek, ilyenkor mindig nosztalgiázom én is, milyen gyönyörű volt az a nap, mikor az esküvőnk volt, pedig nem is volt olyan rég, még csak most lesz 2 éve 24-én. De annyi minden történt azóta, hogy annyira távolinak tűnik :roll:

Anda: ne szomorkodj, hátha ez a hónap sikeresebb lesz. Bár nem tudom ki mióta próbálkozik a babócával, de ahogy olvasgattam, van aki már régóta. Remélem azért mindenkinél eljön hamarosan a várva várt pozitív teszt. Amúgy már 2 napja nekem is olyan fejfájásom volt, hogy nagyon gondolkoztam a gyógyszeren, de végül kibírtam, és mára már múlik. Közben meg lehet nem is vagyok terhes, és fölöslegesen kínzom magam... De inkább a fejem fájjon, mint lelkiismeretfurdalásom legyen, hogy bevettem egy gyogyót, miközben bébike van a pocimban.

Hunci: nem is gondoltam, hogy Te is benézel ide, épp azért, mert Huni még elég kicsi, hogy újra babásodj :lol: De nagyon örültem, hogy van egy ismerős :lol:

Hanna: gratulálok a babócához!!!!!!

Kiscica, ez igen, jól be tudod osztani az időd, hogy ennyi mindent csinálsz egyszerre, majd ha nagyon elúszok, kérek tőled tanácsot :lol:

Én meg próbálom magam mindennel lefoglalni, mert egyik nap úgy érzem magam, és minden jel arra utal, hogy terhes vagyok, a másik nap meg semmi. Szóval nagyon várom már a hét végét, hogy kiderüljön... Szörnyű ez a várakozás :cry:

Erről a teás dologról én is hallottam, málnalevél teát én is ittam Marci előtt. De a palástfűről még nem hallottam. Mindig tanul újat ez ember :D

Na most ennyit tudtam visszaolvasni (ezt az 1 oldalt) de legközelebb hátha több időm lesz :roll:

Kép
Kép
nikole

Szia Nicole!
Mondtammár, hogy tündéri a pici fiad :?: :?: :?:

Nekünk 25-én lesz a 3. házassági évordulónk :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!Zsuzska köszönöm,hogy te is felköszöntöttél!
Anda NE ADD FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Jelentem: végre volt peteérésem!!!!!
Ma hívtam a dokimat és úgy örültem.

Tegnap halálra dolgoztam magam.... :? Szóval ma hulla vagyok, de ma én leszek a főnök bent :shock:

Nikole!
Igen, a várakozás a legnehezebb. De mit lehet tenni?!

Kiscica!
Na az lehetett igazán jó lakzi!!!!!

babszika

Babszika: Látod csak férjhez kellet menned , hogy legyen PÉ-d:)
amúgy honnan tudtad a PÉ-t? csináltál LH-tesztet vagy a hődből?
És a másik kérdés: most, hogy volt PÉ-d az ügy érdekében tettetek valamit? :)

Kép
csucsu05

Babszika!
Hajrá akkor, mindent bele és még babácskátok is lesz az új házban, és az új életetekben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu!

Pé-m onnan tudom, h volt, h voltam vérvételeken. De tudod, 25-én meg is jött.
De hőmet is néztem, és onnan is sejtettem.

Sokat tettünk az ügy érdekében, de azt hiszem, h kevesek vagyunk hozzá.
Meddőségi lesz ebből...... :(

babszika

Babszika: Na nem feladni. Hidd el most annyira dott minden, hogy jönni fog a babó is:) Ennek ellenére menjetek el a meddőségibe hátha közbe babás leszel már :)

Kép
csucsu05

Babszi,
gratula a pé-hez! És ha ilyen szépen javulsz, gyógyulsz, akko miből gondolod, hogy meddőségi lesz belőle?
sirkici

Sirki!
Nem akartam írni, de bejelentkeztem.... 10-ére.... reméltem, h nem lesz rá szükség, de nem bírom már így.

Úgy vagyok vele, h vagy teszünk vmit, vagy megőrülök már.
Nem a görcsösség miatt, hanem mert belefásulok már...

babszika

Babszika!
Helyes, legalább a kivizsgálásokon túl leszel és közben lehet, hogy a gólya koma meglátogat :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszika egyébként miota probálkoztok?

Nekem olyan menszi érzetem van, mintha jönne, de megyek Wc-be és semmi. Olyan jo lenne, ha nem jönne. Holnapra nem várnám.
encike 2

Kuzsanna: köszi a bókot!!!

Babszi: mióta próbálkoztok??? Egyébként nekünk sem jött össze az esküvő előtt. Már 4 hónapja próbálkoztunk és semmi (tudom, ez nem nagy idő, de nekünk annak tűnt...). Erre összeházasodtunk, és következő hónapban sikerült is. Mindenki azt mondja, hgy nászutas baba, pedig nem, mert itthon jött össze a nászút után rögtön. Csak Marci 3 héttel előbb született, így a dátumok nagyon egybeesnek. Szóval ne add fel, hátha nálatok is ez lesz!!!

Encike: lehet velem van a baj, de a vonalzód szerint 4 nap múlva peteérés, akkor hogyan jönne meg most? Bocsi ha értetlen vagyok :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
nikole

Nicole!
Mint már többször irtam nem jol számol a vonalzo, csak még nem cseréltem le, mert babásat szeretnék felrakni.
Hiába javitom ki, mindig hülyeséget mutat.
Innen számolj, hogy utso menszim máj. 7. Pont ma nem kéne megjönnie.
encike 2

Encike: a mindjárt megjön mensi érzés nagyon jó is lehet:)

Kép
csucsu05

Babszika: Hidd el mostmár jönni fog a baba. Eddig a házzal voltatok elfoglalva majd az eskűvővel. Egyszerre sok mindenre nem lehet maximálisan koncentrálni. Most, hogy már a ház is kész a lagzi is megvolt meglátod márcsak a babára kell teljesen lelkileg testileg koncentrálni. És az kisbaba jönni is fog.

Kép
csucsu05

De ne jöjjön a menszi!!!
Nekem nem kell!!!!!
encike 2

Tegnap kaptam egy horoszkopot, a végén kivánni kellett vmit.
Gondolom kitaláljátok mit kivántam????!!!!
encike 2

Ma megyek veszek tesztet és jövöhéten megcsinálom, ha kibirom addig.
encike 2

Jaj, Enicike, akkor bocsi :oops: Látszik, hogy nem volt még időm visszaolvasni... Én is figyelem minden pillanatban "magam", mert mostmár bármikor várható, hogy megjön, de én is csak jövőhéten tesztelek, persze csak ha nem jön meg...

Kép
Kép
nikole

Semmi baj Nicole. Ha több napot nem vagyok én se olvasok mindent vissza.

Olyan borult idő van, de még nem esik.
encike 2

Sziasztok!

Encike, Nicole!
Drukk nektek!!!!!
Kitartást a tesztig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!

Itt már kezd borulni és eléggé fúj a szél (bár az utóbbi tegnap délután óta viharos :cry: :cry: :cry: ).... bár ne esne :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Szóval, azt hiszem, h talán én vagyok az egyik legrégebben próbálkozó topiklakó itt.... :(
31 hónapja próbálkozunk.

Viszont ma voltam a vérvételes eredményeimért és közel egy éve szedem a metet és végre ott tartunk, h az eredmények majdnem tökéletesek!
Szóval, vagy vmi gond van még (pl. átjárhatóság), vagy pasz...

De ez majd kiderül.

babszika

Babszi!
NEkem múlt héten volt ultrahangos.... és abszolúte nem fáj!!!! Csak feszít, amikor töltik be a sóoldatot.... de ez volt a legrosszabb és 5 perc volt az egész!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mivel én is megyek jövőhéten a Jánosba, ezért úgyis ott is ezzel kezdik sztem.
Bár, nálam valószínűbb a lapar....

babszika

Babszikám:azért készülj fel a HSG-re...nekem röntgenes volt és nem egy leányálom...inkább legyen kellemes csalódás.Nagyon drukkolok! :wink:
Vagyis inkább azt mondom, hogy ne is hallgass senkire.Én annyi véleményt olvastam össze-vissza, hogy már begolyóztam akkor... :oops:
Majd utána beszámolsz, a lényeg, hogy átjárható légy!
Gratulálok a jó eredményekhez!!!pussszantás :D
Vendég

Babszi,
értem, és igazad van, remélem, hogy a kivizsgálásokon kiderül végre valami, és jönni fog a bébike hamarosan. De szerintem is van benne valami, hogy mostmár lenyugodhattok, és jönni fog a baba is! Drukkolok! :)
sirkici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?