Sziasztok!
Próbálok visszaolvasni, hogy jobban megismerjelek titeket és egy kicsit képben legyek, ha már ilyen aranyosak voltatok, és befogadtatok
Hát nem könnyű, mert annyira nincs időm, de azért próbálkozom ígérem...
Babszi, nagyon jók a képek, ilyenkor mindig nosztalgiázom én is, milyen gyönyörű volt az a nap, mikor az esküvőnk volt, pedig nem is volt olyan rég, még csak most lesz 2 éve 24-én. De annyi minden történt azóta, hogy annyira távolinak tűnik
Anda: ne szomorkodj, hátha ez a hónap sikeresebb lesz. Bár nem tudom ki mióta próbálkozik a babócával, de ahogy olvasgattam, van aki már régóta. Remélem azért mindenkinél eljön hamarosan a várva várt pozitív teszt. Amúgy már 2 napja nekem is olyan fejfájásom volt, hogy nagyon gondolkoztam a gyógyszeren, de végül kibírtam, és mára már múlik. Közben meg lehet nem is vagyok terhes, és fölöslegesen kínzom magam... De inkább a fejem fájjon, mint lelkiismeretfurdalásom legyen, hogy bevettem egy gyogyót, miközben bébike van a pocimban.
Hunci: nem is gondoltam, hogy Te is benézel ide, épp azért, mert Huni még elég kicsi, hogy újra babásodj
De nagyon örültem, hogy van egy ismerős
Hanna: gratulálok a babócához!!!!!!
Kiscica, ez igen, jól be tudod osztani az időd, hogy ennyi mindent csinálsz egyszerre, majd ha nagyon elúszok, kérek tőled tanácsot
Én meg próbálom magam mindennel lefoglalni, mert egyik nap úgy érzem magam, és minden jel arra utal, hogy terhes vagyok, a másik nap meg semmi. Szóval nagyon várom már a hét végét, hogy kiderüljön... Szörnyű ez a várakozás
Erről a teás dologról én is hallottam, málnalevél teát én is ittam Marci előtt. De a palástfűről még nem hallottam. Mindig tanul újat ez ember
Na most ennyit tudtam visszaolvasni (ezt az 1 oldalt) de legközelebb hátha több időm lesz