Új privát üzeneted érkezett!

Koszi Csibe

Kép

Kép
marcsitita

Norma: mi az hogy ha jóban vagy magaddal , csak vizet, sztem. ???
A vizet értem, de mi az hogy jóban vagy magaddal? bocs ha hülye vagyok :) és köszi a megerősítést a vízről!
Azt írtad, hogy bármikor adható, viszont mizu a forralással? amúgy én néha mikrózom a vizet, az tutira kiöl minden fenét.
(lásd: tégy be pár szem babot, az már soha a büdös életben nem fog kicsírázni)

Bingii "hányása": a túrós bigyó nem tutira hányás, de persze nem láttam, nem tudom, milyen volt.

Zsuzsa: igen, elvileg lecsökken a tej a kereslet szintjére, de... és tudom, hogy ez az okosság akkor is, és tudom, hogy így magyarázzák az lll-esek, a védőnő, a dokik, de ha a kereslet szerint termelődne, akkor most miért nincs mindenkinek elegendő teje??? ha körülnézek, hányan vagyunk itt akik tudunk rendesen szoptatni? kereslet és kínálat elvén? szóval lehet hogy csökken a tejed, de nem tudom. nem akarlak semmire bíztatni. én leírtam, hogy örülök a mostani állapotnak. eszünk mindent, napi egy evésre, szépen, probléma mentesen, és ez akkor megnyugvás számomra, hogy tudom, hogy ha valami történne és nem tudnám szopiztatni (baleset, betegség, tejeltűnés stb...) akkor hirtelenjében Marcus mást is tudna enni és nem őrülne bele a fájdalomba, mint mikor a lázamra azt javasolta egy doki, hogy ne szoptassak és tápot kapott és szegénykém ki volt a hasfájástól. Szóval ez a nyugalom, és hogy nincs rajtam a nyomás, hogy fú csak legyen tejem... szóval azóta frankón van. (kop-kop-kop) sőt ma estére úgy bedurrant megint a jobbos, hogy még... és ha az uzsi helyett mégis szoptatnom "kell" (mert ugye ezt bármikor megtehetem), akkor is van tej. és nem szedek semmit, nem iszok semmit, sőt még azt se figyelem, hogy elég folyadékot iszok e. ha szomjas vagyok iszok. és ráadásul Masrcus elég egyenetlenül is eszik, nem mindig szívja ki, főleg ebben a melegben és mégis.
Szóval biztos van ebben a szopiban tudomány, de nekem bejött ez a nyugalom dolog. De aztán lehet, hogy az idő múlása okozza a dolgokat? nem tudom.
Leválás: én erre azt mondtam, hogy nem viselne meg, mert hát az élet része, és hogy én amiatt aggódnék, hogy legyen mit ennie a gyereknek, amitől nő, nem fáj a hasa, van kaki és egészséges, szóval, tudjon enni rendesen, de azért ha már az egyetlen szopit is el fogjuk hagyni biztos megvisel majd picit.

Mint írtam korábban, a férjemnek van megint munkahelye, de ez nem olyan jól fizető, mint a kút volt... :( (viszont a jó benne, hogy itt sosem éjszakás) de a bánatom, emiatt, hogy így kilátástalan a tesó project :( Lehet, hogy Norma és Csibe és a többi, most hülyének néz, hogy nem tudom mit vállalnék, de én a nap minden szakában gondolok arra, hogy szeretném, ha már utban lenne a következő. Annyira vágyom rá, hogy sírni tudnék! Én érzem, hogy van még "gyermekem", és nincs itthon, nincs együtt a család. Érti ezt valaki? Norma? Annyira rossz, hogy tegnap már abortusszal álmodtam, azt álmodtam, hogy 3 gyerekem elvetettem... Azt biztosan érzem, hogy egy baba, s ha jól érzem ő is fiú, még ott van valahol és vár... én pedig szeretném már érezni a kis kezét... néha olyan érzésem is van, mintha mozogna a hasam (de ez nem lehet).

Kép
Kép
Kép
konkri

Sagi!!! Nekem a múlthéten, mikor mensiztem, kevesebb volt a tejem, és én is pótolgattam gyümivel. Most meg(igaz meginz szedem az urticát), megint megindult, és nem kell neki pótolnom, csak este egy kis tápszerrel(kb. 60-at eszik meg szopi után). Tudom mit érzel, amikor a cumisüveget kell neki adni, én is bőgtem az első alkalommal, de gondolj arra, hogy milyen jó, ahogy eddig csak szopizott, van, akinem sajna ennyi sem jött össze. És előbb-utóbb úgyis eljön az az idő, amiko rnem elég a tejci.

Bingii! Hasmenés lehet a fogától, de hányás nem szokott. Nálunk is előfordul kaja után 1-2 órával, hopgy Szofi túrósat bukik vissza, szeritnem ez nem gond.
Konkri! Én nem nézlek hülyének, sőt nagyon is megértelek, mivel én is vágyódom mégegy pici után, és akár már most is válallnám. De azt hiszem, nekem már nem lesz.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ja, Ndombi!! Azért kellemes csalódás, mert valamiért azt hittem, hogy te idősebb vagy, és sokkal-sokkal kövérebb, de lehet, hogy keverlek valakivel. Amúgy jól nézel ki főleg az új képeden. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

konkri! és ezt mondtad a férjednek????
mond neki, hogy testvér nélkül nem az igazi, nekem a férjem egyke, és egyedül kellett eltemesse mindkét szülejét, hiába voltam ott mint feleség az nem olyan pedig nagyon szerettem a szüleit, hozzátartozik, hogy a férjem sem akart második babát, de ekkor történt meg benne a változás, és mondta is hogy kegyetlen érzés egyedül maradni a világban nincs aki ugyanúgy érezzen mint ő stb..., +++tegnap láttam a boltban 1 volt ovis anyukát tehes 4-dik babáját várja, és nagyon irigy voltam rá ,én is mindig azt gondolom, hogy addig kell babát szülni amíg lehet, mert később, 50 stb évesen már nem lehet , akkor már késő!!!!
+++ az egyik kolleganőm mondta, hogy idézem: " azé a Kárpát medence , aki teleszüli" kicsit erős, de igaz!

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Csibe: azért remélem, hogy túl gyakran nem fog előfordulni,mert olyankor mindig megijedek. Mondjuk őt nem viseli meg, mert bukik majd baromira vigyorg :D

Tesó: tudom, hogy jó egy testvér, nekem is van egy öcsém, de én most valahogy nem érezem azt, hogy jöhetne Majának a tesó. Minden időmet leköti szinte és nem hiszem, hogy tudnék foglalkozni úgy ahogyan szeretném egy másik babával is. Talán 1-2év múlva majd megint érettnek érzem magam rá, de most még nagyon nem. Most Majáé minden időm és szeretetem.

bingii

ZSuzsa, ezt "+++ az egyik kolleganőm mondta, hogy idézem: " azé a Kárpát medence , aki teleszüli" kicsit erős, de igaz!" jogvédők nehogy olvassák :lol:

TEsó:nekünk nem lesz, egy jó nagy darabig, vagy 6 évig tutti....most sokan haragudni, utálni fognak, de nekem a karrieremet is csinálni kell, két gyerek mellett meg...meg én úgy érzem, hogy két pici mellett dolgozni ebben a szakmában öngyilkosság....

Konkri, én is vizet adnék...a gyümilére hamar rááll a szájuk....én gyümit csak ünnepnapokon adok neki...hóforduló, stb hogy megtanulja majd, ez más íz, ennek örülni kell, de nem ihat mindig....én csak vizet adok, na meg az a legjobb szomjoltásra.
Vendég

Zsuzsa: igen, mondtam a férjemnek, tudja... de hát egy picit jobb fizets kéne ahhoz, hogy belevágjunk. De próbálok türelmes lenni, a tervek szerint, amúgy is januártól szeretnék próbálkozni. Csak nem vagyok egy türelmes típus :oops: :lol:
Viszont tegnap Marcussal aludtam (hogy csillapítsam a vágyam) és hát ma picit fáradt vagyok, mint aki tegnap bulizott. :) úgy hogy ma nem annyira forr bennem a vágy, de azért dúl. Erre a 2. gyerekre most jobban vágyom mint Marcusra. Talán azért mert nem az ismeretlen vár, nem vagyok tele kétellyel és tisztában vagyok azzal, hogy mire hogy kell figyelni, várni, élvezni...

Köszi Lafi, hogy Te is víz ügyben erősítesz! Tulkép azért se vagyok gyümilé vagy tea vagy bármi párti, mert Marcus napi 10-20 ml-t iszik, és ennyit nem mérnék ki az üvegbe, és nem vagyok zsugori, de ha napi fél decit kiöntök... tea: Marcus így se alszik sokat, a teában pedig azért van koffein. Cukrosat, ízeset szintén... étvágycsökkentő, igénye lesz rá és nem is igazi szomj oltó.

Mazsy, milyen volt a party?

Kép
Kép
Kép
konkri

a kétely az kétej? :roll:

Kép
Kép
Kép
konkri

Hunci, én megértelek, mert a húgom is ügyvéd (fú de félve mondom ki) lesz egyszer. Már csak két vizsgája van hátra... Hát nem tudom mi lesz velük. Augusztusban lagzi, most az önkormányzaton dolgozik - ezt elfogadják őőőőőőőőő minek is? nem gyakorlat (az már megvan) hanem... efelejtettem :oops: közben építkeznének és hát a sógorom gyereket is szeretne már, mert ő már 34 éves (hugi 24)... húgom szeretne majd ügyvédként praktizálni. hát kíváncsi leszek a sorsukra... mi válik valóra az álmaikból, mert hogy minden és rövid időn belül azt kétlem. még ha nyernének is a lottón, a gyerek és a karrier nem futhat együtt.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: úgy értettem, hogy ha nem akarsz magaddal kiszúrni, hogy rászokik arra, hogy íz jön és utána fúj víz lesz a reakció. Sztem tök felháborító, hogy a védőnők nagy része a teát magyarázza. Talán ez onnan ered, hogy régen nem voltak ezek az instant teák és forralni kellett hozzá a vizet ami jót tett a higiéniának. De ma már erről szó nincsen, sztem.

Én nem forralom a vizet neki, alacsony ásványos palackos vizet kap tápinak is meg inni is.

Zsombi is fosizott egyet, egyre gyanúsabb :(. Áldás ez a mosható pelus, ha számolom az utóbbi 24 órában kb 17 pelenkát ettek meg, azért az elég durva.
Viszont érdekes, hogy éjjel Botos sem fosizott, de ahogy felkelt elkezdődött. na nem bánom, legalább aludni tudott.

Konkri: én tök átérzem amit érzel!! Tudtam én, hogy a férjemmel a kapcsolatunk 95%, hogy tönkremegy, de ott volt ez bennem, hogy kell tesó, ezt mondta a szívem és minden sejtem, ha láttam egy kismamát elszomorodtam, hogy nekem nincsen baba a pocakban. És Zsombi is ide akart jönni mert tényleg az volt, hogy 1x voltunk együtt és tessék. Szóval ha ezt érzed akkor nem fogod kibirni januárig, mert belebetegedsz a vágyakozásba.

Lányok! Van itt vki aki megcsináltatta a cicijeit? Írjon privit légyszi! Lennének kérdéseim. Tök be vagyok tojva tőle , váááá. De muszáj, ez igy nem maradhat.

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok!

Eladó Erdőkertesen /Bp-től 25-30 km, jó közlekedéssel/ egy 2004-ben épült tetőteres családiház. A ház egy 600 nm-es saroktelken van!

Nem akarok itt senkit untatni a részletekkel, így akit érdekel, az írjon privit, vagy emailt. /erdokerteshaz@indamail.hu/

Köszi
eladóház

Norma : én a Hoxan szoktam lógni....ott beszélnek a lányok a cickóműtétekről, képeket is tesznek fel, idelinkelem...vagy mi.
Vendég

Vendég

Igazság szerint én max azért szülnék most,hogy ne kelljen megint leállítani az életemet 3-4 év múlva,hanem egyben "letudnám" a 2 gyereket,mert annyit szeretnék. De inkább 3-4 év múlva,most nem érzek késztetést egyáltalán.
Olyan érzésem sose volt,hogy a 2-at ne tudnám annyira szeretni mint az elsőt,szerintem ez hülyeség,pedig Dorcicát is annyira imádom,hogy megzabálnám.

Konkri,szerintem tökjó,hogy így érzel,picit mániákus ,de tök ari :D

(Csibe valóban nem vagyok dagadt és öreg :lol: ,de leszek!!!)

Kép
ndombi

Hahó:) )

Megint rég voltam,hétvégén bátyusom esküvője volt,sokat készültünk rá.:)

Konkri
Megértelek és egyetértek Normával.Ha ennyire szeretnéd,akkor nem bírod kivárni a januárt. :wink:
Én most úgy érzem elég a 2 gyerek.Kicsit kimerülök estére és alig várom,hogy csend legyen és végre leüljek... :roll:

Norma
Ez a cickó téma engem is érdekel.... :roll: :cry: Sajnos...
Szopi után fél évet kell várni,szóval nálam még nincs tervben (az időpont),mert Hédi szopik...

Hozzátápi ügyben kérnék tanácsot....muszáj volt ma Hédinek adnom,mert tegnap este alig volt tejcim.:( Éjjel közel 10x ébredt,mert éhes volt. Szóval egyszeri alkalomra mennyit adtok a babáknak?Ilyenkor ez helyettesít egy teljes étkezést?
Hédi ma 50g almát evett meg,tök simán ment.:) 5kor kapta és fél8-kor szopizott. Előtte meg 2.kor. Szóval 6 óra telt el 2 cicizés közt. Ez így okés?
Vendég

2 kép:)

Hédi Kép

Jobb oldali Dorka Kép

Közben szünetet tartottam....:(:(:(:(:( Do épp most hányta ki az esti kakaóját..(
Vendég

Lego, huh jó sokat evett elsőre!elméletileg egy kaját kivált és tovább tart!Szépek a csajok!

Még egy hét a szakvizsgáig....huh de nehéz tanulni és gyereket nevelni egyszerre....pláne egy ekkora anyag tekintetében....csomó törvény, némely 200 oldalas, 5 könyv....basszus kivagyok...és még ha ez sikerül 2 vizsga!
Vendég

Lego, ha most kezded a hozzátápit, akkor ne váltds ki a szopit vele, először szopizzon, amennyi van, és utána a gyümi. Nekem amikor pótolnom kellett, akkor egy szopi után megevett Szofi egy fél üveg gyümipépet.

Huni kitartás, mondanám, hogy küldök egy kis energit, de nekem se sok van.

Gyerekek. Sose gondoltam volna, hogy nekem 3 lesz. Igazából kettőt akartunk, de mivel az első babával anyóséknál laktunk, oda nem akartunk kettőt. Aztán már kezdem lemondani a másodikról, mikor sikerült elköltöznünk, ezért van ilyen nagy korkülönbség a fiúk között. Aztán sose gondoltam volna, hogy méegy lesz. Szofi csak "véletlen", (bár ebben nem nagyon hiszek), ő jönni akarta, mi meg előszöür nem akartuk, de aztán meggondoltuk magunkat, és nagyon örülök, hogy így tettünk, biztos oka van, annak, hogy itt van köztünk. Úgyhogy Nyugi Konkri, majd tudja a baba, hogy mikor akar jönni, ezért nem szabad erőltetni én azt mondom, nem mi tervezzük meg, hogy mikor jöjjön, hanem a baba.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Nem Huni, Hunci :evil:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Nekem a vonalzómban Szofinál rózsaszín baba volt, mitől lett kék? Tudtommal nem kukacosodott meg a kiccsaj.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt

Csibe
Azért váltottam ki egy szopit,hogy az esti cicizéskor elég legyen a tejcsi. :roll: Ha du is szopizik,akkor este már úgy kell kifacsarni és csak hisztizik a cicin. :cry: Tápszert már nem akarok neki adni.

Hunci
Hát én i smeglepődtem,hogy ennyit evett,de szerencsére (lekopogom) nem bántotta a pocit és szépen aludt éjjel is (bár 3x azért most is felébredt). Reggel a kakin is meglátszott a hozzátápi- zöldesebb,sűrűbb volt.
Vendég

Milu boldog féléves szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

jujjjj, tényleg!!!!!
Kedves Hunci! Neked is kívánunk nagyon sok boldogságot, erőben egészségben!!! Kép
Vendég

Éljen a két kis "rangidős babánk" :) Huni és Milu!!!!

KépKép
Kép
sagi1

Sági! Köszi!!! :D
Vendég

Lego: fú, remélem ez nem hulla komoly, hogy 6 hónap mert szept elejére kéne programozni mert anyuék október végén kimennének még tesómhoz NÉmeto-ba és hát ő fog helyettem emelgetni hetekig. szeptemberig meg nem telik le nekem sem a 6 hó csak 4,5. na majd megmondja a doki

Én úgy táplálok hozzá, hogy először iszik tápit aztán kap 80 g főzit/gyümit és utána még ihat annyi tápit amennyi jólesik neki. Lekopogom, már két éjjel nem kért kaját! Tegnapelőtt éjjel 7 órát aludtam egyben , ilyen az utóbbi 2,5 évben nem fordult elő mert én terhesen sem tudtam jól aludni.

Fosi elmúlt! Hujjé. Tegnap este adtam Botosnak egy harmad bélfertőtlenítőt és úgy látszik jót tett.

A jobb vállam kezd bekrpálni, de nagyon durván. Azt hiszem nem komálja, hogy ennyit emelek meg karon ültetek. Nem tudom mi lesz így!

Kép
Kép
normajeane

Szisztok. Milunak sok boldogságot!! A francba, hogy rohan az idő, nemsokára már a gyerekek nyitnak majd topicot " akiket az anyjuk 2008 januárjára várt" címmel.
Nekem is megint megcsappant a tejem, este mindíg kell a tépszer, és éjjel 2x szopizunk ez gondolom azért van. Remélem azért éjjel nem kell majd tápit csinálnom, azt nem szeretném. Este próbáltam a szopi után több tápszert adni Szofinak, hátha jobban alszik majd, de csak 60 ivott, aztán be is ájult.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sági Huni köszöni szépen a köszöntésed!

Norma:örülök, hogy Botos jobban van!
Vendég

Én is minden szépet és jót kívánok a féléveseinknek és hófordulósoknak.:)

Norma
Én így hallottam.Van benne vmi,mert a mirigyállománynak vissza kell állnia a terhesség előtti szintre.Ez kb 6 hó...persze ez eltérő is lehet. Engem akárhogy is nézem az ára riaszt el nagyon.:(:( 400e-1,5millcsóig....hát köszönöm...nekem pedig van rajta munka rendesen... :roll: :roll: Minden érdekel,írj majd ha több infód lesz.
Ja és érdemes ősszel-télen műteni,mert szintén bő fél év míg érheti napfény..stb... nekem ez a tél már tuti kimarad.
Vendég

Isten éltesse a féléveseket, és hó fordulósokat :P

norma: milyen bélfertőtlenítőt használtál?

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Boldog hófordulót Milunak és Huninak! Fú, de nagy fiúk már.
Csajok, ki kapja el velem az időmadzagot? Húzzuk vissza!

Csak ámulok és bámulok, hogy nem ébredtek éjjel. Mi ismét kelünk 1-2 között, majd 4-9ig folyamatosan szopi-alvás-szopi-alvás... Szerencsére nem vagyok fáradt, de jó volna ha már Marcus se kelne éjjel 3-4 óránként. Mikor fogja ő átaludni az éjszakát? :roll: Feltételezem, hogy ha rendesen eszik majd, de én úgy tervezem, hogy az esti szopit megtartom amíg lehet...

Kép
Kép
Kép
konkri

Nyomorult eső!
Dorci nagyon nyűgi!

Kép
ndombi

Konkri! Mi sem alusszuk át az éjszakát, sőt, mostanában éjfélkor, 3-kor, és 6-kor szopi.

Csajok, kibújt az első fogunk. Röhej, kedden voltunk dokinál, akkor néztük, hogy még csak meg sincs duzzadva az ínye. Erre ma ette Szofi apa kezét, amíg én aludtam délután, és utána mondja apa, hogy úgy megharapta, szerinte kint a foga. Mondtam, hülye vagy? kedden még semmi nem volt. Megnéztem, és tényleg. A bal oldalinak kint a teteje, éles!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt!

Én lekopogom, de mi már több mint egy hónapja átalusszuk az éjszakákat. Általában 9körül elalszunk és 6-kor ébredünk. Fúú, most tényleg el ne szóljam magam! :D

Nagyon boldogságos hófordulót mindenkinek és boldog félévet Milunak és Huncinak! :) Hogy telik az idő...rettenet!

Csibe: ejjha! Gratula az első fogacskához! :)

Lego: én ha lehetne a csíkokat tűntetném el róla, de szerintem olyan műtét nem nagyon van, vagy mégis??? Az, hogy megereszkedtek az nem zavar, mert eddig is lehúzta a súlya, mérete. Én 80C-s melltartót hordtam szülés előtt és hát most nem férek bele a régi cicifékjeimbe....
Szerintetek visszamegy majd a régi méretre a cicink?Nem akarnám lecserélni a melltartó kollekcióm, de ha nem megy vissza akkor elkezdem,mert elég hülyén állnak most :D

bingii

Jujjj Csibe!!! Gratulálunk a fogacskához!!! :D

No, bezzeg mi nyálzunk mint állat, mindent a szánkba tömködünk, iszonyúan nyűgősek vagyunk és SEMMI FOG! :P :roll:
Vendég

Azta Csibe! Fú.... gratulálok! és hogy vészeltétek? ezek szerint semmi jele nem volt?

Blo ti ma a 2esek és 6osok napja vagytok, Milu 6+2, Vini 6+2+2+6 :)

Bingii, üdv a csíkos mellűek táborában - az én bánatom, hogy nekem így is alig van mellecském és még is csíkos, pedig nem nőt nagyot :evil:

Kép
Kép
Kép
konkri

Köszi csajokj. Mi simán átvészeltük a fogzást, a nyála mondjuk folyik szakadatlanul, de nem volt nyügibb, illetve éjjel többször szopizik, ez lehet, hogy ezért van?!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hát Csibe, ha az éjjeli szopi ezért van, akkor... mint ahogy írtam, Marcus is többször kel éjjel... de én se tapasztalok az ínyén semmi elváltozást, nem okoz neki különösebb örömet ha simizem az ínyét...
De jó lenne, ha mi is így megúsznánk...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok Csajok!

Jó rég irtam,olvasó üzemmódban voltam néha,meg nem rossz volt a net is.... :?

Gratulálok a hófodulósoknak és a két "kis" félévesnek! :lol:

Nálunk is nagy dolog történt a héten,Nórinak előbújt a fogacskája,sőt látni már a másodikat is :D :shock:

Nálunk se lehetett észrevenni hogy kibújik,már 2 hónapja tömködi a kezét(meg mindent,amint megkaparint)a szájába és nyálzik,de semmi.
Erre kedden reggel nézem a száját,ott van a fogacska,már szúrt,kis kakastarély :D
Előtte aludt éjjel kb két hete,azóta mindig felsír,aztán odaadom neki a cumit és visszaalszik.

Állandóan hasra fordul,egész nap azt játszuk,hogy hasra megy,én meg rakhatom vissza,mert az még nem megy neki és olyankor ha megunja a hason nézelődést,persze ordít.

Csíkok: nekem a hasam nagyon csikos,de nem tudok mit csinálni vele.
Kilók szerencsére lementek,sőt kevesebb,mint előtte volt,persze fogyóznom kellett érte.

Huu,hirtelen ennyi,próbálok többet jönni!

Kép Kép

KépKép
pocok81

Szia Betty!

Ez női megérzés, pont most gondoltam rád és tessék... amúgy üzenni is akartam, hogy boldog 5 hót, igaz 1 nappal lecsúsztam róla :)

És gratula a fogacskához!

Nagyon csini Nóri! Meg se ismerném!

Kép
Kép
Kép
konkri

Fütyis Anyuk!

Mi huzogatjuk Marcus kukiját 1 hónapos kora óta, mert nekünk ezt mondták... azt láttam eddig is, hogy szűk, de a doktor néni szerint ez 2-3 éves koráig kitágulhat. viszont kb. 2-3 napja mintha még szűkebb lenne a lyuk... ehhez tud vki hozzászólni?

(viszont olyat is hallottam, hogy vkinek azt mondták, h 1 évig hozzá se kell nyúlni)

Kép
Kép
Kép
konkri

Fog: mi is nagyon nyálzunk, tömünk mindent a szánkba de még semmi. Szerencsére nyűgösek nem vagyunk. Sőt...mióta megfogadtam, hogy hagyom sírni mikor hisztizik és nem zsongom körbe, nagyon jók lettük. Tegnap és ma is egy nyikk nélkül elaludtunk este és napközben is. Reggel pl. háton fekve játszott, majd mikor megnéztem éppen hasra perdült és már szopizta is az ujját és csukta be a szemét, majd szépen elbóbiskolt.
Remélem ez nem csak kivételes alkalom volt. Na gyorsan lekopogom! :D :D :D

Konkri: hát nekem nagyok és és utálom, hogy ekkorák....a régi méretemet jobban csíptem....most az M-es felsők helyett vehetek L-est és ha nem megy vissza melltartókat is vehetek....ááá.....

bingii

Szar éjszakánk volt csajok. :x
Nekem is kicsik a melltartóim, és ógnak is rendesen. DFe engem inkább a hasam zavar.
Képzeljétek a férjem azt mondta, hogy jó lenne még egy kisfiú. :shock: Erre Danikám közölte: inkább egy kislány. Mir eén : nem lehetne még mindkettő???? :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe!

Ejjha, szép nagy család lennétek akkror :) Már így is irigykedem a 3 gyerekre, bár én még nem érzek késztetést egy tesóra, de szerintem olyan jó a nagy család :) Hajrá-hajrá! :D

bingii

Basszus nézem a képet a vonalzómon és mintha mára egy másik gyerekem lenne, mintha kicserélték volna annyira nem hasonlít a régi énjére...

Ilyen most...
Kép

bingii

Szia Konkri!

Látom jókor irtam akkor :)

Bingii,Maja milyen nagy lány már!

Lányok,aki hozzátáplál már!

A zöldborsót meg a kukoricát lehet adni 4 hós kórtól??
Mert nézegettem a bébiételeket és van zöldborsófőzelék meg finomfözelék is(ebbe van kukorica is irva) :shock:

Kriszti,te miket adsz Marcusnak?

KépKép
pocok81

Pocok!

idemásolom

Mikor, mit?
A gyári készítésű bébiételek és tejpépek a csomagolásukon feltüntetett kortól biztonsággal adhatók, még abban az esetben is, ha olyan összetevő szerepel bennük (pl. tej, méz) amelyet házi felhasználásban nem javasolnak csecsemők fogyasztására. Ennek az eltérésnek az az oka, hogy a szigorú és körültekintő gyártástechnológiának köszönhetően ezek az alapanyagok is megfelelően át vannak alakítva, a babák táplálására alkalmasak.
Ha otthon készített ételekkel kezdjük a hozzátáplálást, ügyelni kell az alapanyagok adásának sorrendjére. Legelőször, körülbelül négy hónapos kortól adhatók a legsemlegesebb ízű gyümölcsök, mint pl. az alma, őszibarack, banán, szőlő (leve), a zöldségek közül pedig a burgonya, sárgarépa, sütőtök. A tejpépek közül a gluténmentes alkalmazható először. Hat hónapos kor után óvatosan lehet húst is tenni a bébiételbe: elsősorban a szárnyas vagy nyúlhúst, illetve sovány sertés-, marhahúsokat. Szintén féléves kortól kaphat a kicsi gluténtartalmú tejpépet. Nyolc hónapos kortól lehet az olyan tejtermékekkel próbálkozni, mint a sajt, a túró, a joghurt. Csak egy éves kortól tanácsos adni a savas gyümölcsöket (citrusfélék) és az aprómagvas bogyósokat, mint a málna, eper, ribizli, kiwi. A hüvelyesek és a káposztafélék szélgörcsöket okozhatnak, ezért szintén egyéves korig várjunk velük. A kakaó, a méz, a tojás szintén várhat az első év végéig.
Vendég

Bingii: hogy nőnek ezek a szép lányok!!!! :D
Vendég

Igen, nagyon nőnek a lányok és a fiúk is! Hihetetlen, hogy Milu is már 6 hónapos elmúlt....repül az idő...

Én most hülyeséget fogok kérdezni de tényleg nem tudom....

Mi a tejpép?? Az is tápszer féle?Ha nem akarok tápozni csak főzizni,vmi kajával kiváltani egy szopit (délit) akkor lehet neki pépet is adni? :oops:

Amúgy Maja eddig almát, banánt, őszibarackot, krumplit és sütőtököt evett. Répával is próbálkoztam többször de se a házi se a bolti nem jön be neki :D Amúgy igaza van, nagyon rossz íze van a répáfőzeléknek :D

Mi a vélemény a paradicsomos krumpliról?? Azt is lehet kapni és az is 4hós kortól ajánlott.

bingii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?