Szép jó reggelt, már jól vagyok, estére már valamennyire helyreráztam a hólyagomat. Hát nem volt egyszerű menet, mert mindíg amikor elmentem wc-re, utána úgy görcsölt a hólyagom, mint a fene. A végén azért elkezdtem aggódni.
BOLDOG SZÜLINAPOT a születésnaposoknak!!!!
Lillának gólyás vonalzó?? De jó lenne!
Voltam ma a védőnőnél. Egy jó fej idősebb nő volt. Amikor megtudta, hogy szülésznő vagyok, minden egyes megjegyzése után a következő mondat hangzott el: "De hát neked magyarázzam?" Nem akartam neki mondani, hogy azért lehet, hogy tud újat is mondani. Ja és a végén megkérdezte, hogy ugye majd a babát is ide hozzuk, mert ha nem akkor abba is hagyja a kiskönyv kitöltését. Mert hát hogy ne lássa a végén a gyereket....
Ez egy kicsit kiakasztott, most mi a köze ahhoz, hogy mi el akarunk-e innen költözni. Mert el akarunk, de ezt már nem kötöttem az orrára. Azért nem egy 35 nm-es lakásba szeretnék szülni. Csak ha nincs más megoldás. És sajnos tényleg már a "gagyibb" kiskönyvet kaptam meg. Igazából belülről sokkal több van benne, de kívülről azért hiányzik a baba-mama kép. Annyi a változás, hogy nincsenek reklámok. Szóval ez van.
Ami még tegnap történt, átmentünk anyósomékhoz, csak ő tudta hogy mi a helyzet. ÉS végül az apósomnak együtt mondtuk el. Nagyon örült mindenki.