Szirom!
36,9 az nagyon jó, Emmának 3 hónapos kora körül egyfolytában 37,2-37,3 volt, én meg naponta mértem 3x és izgattam magam, a végéna védőnő mondta hogy felejtesem el a lázmérőt, ha beteg lesz azt észreveszem.
Pöttyök:
A nyakánál Emmáank sokszor van olyan piros tűpöttyös kiütés, az ,elegkiütés,. elég ha beizzad valamelyik ruciba picit, rögtön kiüti. ilyenekre jó ha iratsz azt hiszem cink-oxidos krémet, a gyúgyszertárban keverik ki, minden ilyn malegkiütésra, kajcsi kiütsére magyon jó. Sőt pl Ema hidegtől is pöttyös lesz, olyan csalánkiütés szerűen az ercán, először én is a mosóporra gyankodtam, de nem. Olyna zsáraz is ott abőr. Ekcémás a hidegtől. De ez a kenőcs azt is elmulasztotta. és a tápitól kijött kiütéseit is annak idején.
Kistesó project még nagyon messze van tőlünk, írtó sokat szenvedünk mostanában Emmával, 1 éves kora úta olyan rossz alvó lett, hogy el nem tudom mondani. most éjjel is 1/2 2-től fent volt 1/2 5-ig, nem volt álmos. Volt teáltatás, hát simi, aztán durvább módszerként kiabálás, szídás, semmi sem működött. Ha otthagytuk üvöltött, ah ott voltun k vigyorgott sé nem volt álmos: persez az eredménye megvan, nem aludta ki magát, tök nyűgös, betettem az ágyba, erre mit csinál most is? Torka szakdtából üvölt, nem akar aludni. De ha ahgyom hogy nem aludjoon megint túlpörög estére és nem lehet lefektetni. Teljesen tanácstalan vagyok. eddig volt egy egész éjszakát átalvó jó kisláynom, most meg ébred, hisztizik, nem alszik el. Én meg éjjel ideges leszek, jól leszídom, fenekére csapok, aztán marcangolom magam hogy m,iért nem vagyok türelmesebb, de ha nem alszom ki magam akkor nappal se bírom
Éjjel 5 órát aludtam összesen, de azt is csak azért mert 1/2 4-től anyukám volt vele. Mosst nem tudom mit csináljak, hagyja m ordítani reggelig? Vagy vigyem át magunkhoz? De ott sem alszik csak mászkál a fejünkön meg játszik? Már komolyan valami orvoson gondolkodom hogy elviszem kivizsgáltatni, mert nem tudok rájönni mi lenne a megoldás? Az nem igaz hogy neki most ennyi az alvásigény, mert ha nem alszik éjjel legalább 10-11 órát, akkormásnap elviselhetetlen, egész nap a nyakunkon lóg, mindenért visít, hsiztizik. Szóval neki se jó így.
Az sírást most se hagyta abba azóta se, d enem érdekel, nem megyek be hozzá, ha nem álmos akkor ücsörögjön az ágyában és pihenjen.
Csaszi seb: én meg azt nem ismerem, de agátseb is nagyon sz@r. Persze abban vannak fokozatok,a ttól függ mekkorát kell vágni. nekem nagyot kellett. De kb 10 naposan már ok volt. Amivel én még sokkal többet szenvedtem, mint a gátseb az az eranyér. már elnézést a témáért
de sima szülésnél sajnos gyakran kijön . Hát az szerintem sokkal rosszabb mint a gátseb.
Manó