Sziasztok!
Velem semmi extra nincs. Jól kidőltem csak annyi. Voltam tegnap a dokinál, aki megint vicces kedvében volt, olyankor kis édes!!!! De reggel, amikor bementem az ambullanciára a kartonomért -mert ott adják ki- azt hittem kihullik az idegtől a hajam. 07:00-tól vannak ott 7:18ra értem oda, senki sehol, aztán csicseregve jön egy csapat bevonul és trécselnek, ekkor már 20 perce álltam ott! Aztán bementem és előttem is folytatták, leszarták a fejemet. Aztán hívott apa hogy hol a fenébe vagyok eddig -mert őt leültettem a dokinál, hogy üljön sorbe-, mert már a nővér beszedte a kartonokat. Na akkor értem a robbanás szélére! Jó hangosan és csúnyán mondtam, hogy it állok mint egy csacsi és ezek meg előttem cseverésznék, telefonálgatnak haza és b@sznak arra hogy én csak a kartonomért jöttem. Na ahogy letettem egyből odajött egy nő mosolygott és kedves vlt, hogy mit szeretnék. Mondom csak a kartonomat! Kiadta. Hállalujjja!
Rohanás a dokihoz, karton beadás, várakozás. Emiatt 9 után kerültem sorra. De nem baj, lényeg, hogy viszonylag gyorsan végeztem. Igaz, hogy több mint egy órácskát csücsültem bennt. Zárt a méhszáj!!!!!!!!!! -én azok után, amit Lizus levágott, ebben kételkedtem- és megállapította a doki, hogy nagyon sokat nőtt. Én nem értem, hogy ő ezt hogy érzi, meg tudja, hogy mije hol van! De mondta, hogy fejjel lefele van beilleszkedve, stb. Na ennek örültem nagyon! Vizelet rendben, ctgre 2 hét múlvától hetente kell járnom. Szülésznővel is beszéltem. Tök jó fej volt. Ő 07.14.ei hétre tippel! Én támogatom!!!!! Csak remélem a kisasszony nem szerette annyira meg odabenn a lakását, hogy esetleg nem akar kijönni. Aztán még mentünk vásárolni, na menet közben úgy ugrabugrált ez a gyerek, hogy alig tudtam menni. Aztán még voltunk valahol de nem emlékszem már rá. Ennyi
Odri
de ééédike Lili! Te is nemsokára a kezedben tarthatod!
Nati,
már te is 16 hetes vagy
hú de rohan az idő tök jó lehetett mozizni! Kicsit irigykedem
Andi, már nem sokat kell kibbírni a suliban. Én mondjuk tuti nem bírnám, márcsak a lábdagadás miatt se, meg a hőség miatt se. Sajna én olyan vagyok, ha naon meleg van akkor elfehéredik előttem minden és dobok egy hátast.
Holka! Rád is irigy vagyok, hogy állandóan programoztok!!! Apa már nem nagyon engedi, hogy aktívkodjak.
Nagybátyámat hétfőn szállították át a rehabra. Na kíváncsi leszek hogy mennyira tudják majd őt felturbózni.
Jaj tegnap sírva fakadtam otthon.Hála égnek nem volt anyuéknál senki és beléptm a szobámba és bőgőrohamot kaptam, hogy az én egyetlen szobácskám már nem az enyém. A nb-m fogja elfoglalni..... Tudjátok nekem a szüleimmel nem volt valami rózsás a helyzetem Rengeteg veszekedés meg néha verés, stb stb és csak ide tudtam elbújni mindenki elől. Az volt az én kis világom. Erre most márezt is elveszik tőlem.
Sajnos annyira gáza a helyzet hogy nagoyn. Tudjátok mondtam, hogy a családban én vagyok a legutolsó, még a kutya is előrébb van a rangsorban (és ez nem vicc, sajnos ezt nem csak én látom és rohadtul szarul esik) Rám annyira már nem kíváncsiak, hogy eljöjjenek hozzám vagy ha én vagyok otthon akkor gyorsan hazaugorjanak. Bezzeg ha más a családból.... ( tegnap telefonáltam apunak hogy mikorra várhatom...... 12-17:30ig képtelen volt néhány utca távból hozzám 10 percre beugrani..... mert náluk voltam és tudta hogy megyek!) Most azt játszuk, hogy meddig bírják hogy nem látnak.
Azt azt hiszem meséltem, hogy több mint egy hónapig voltam nagyon beteg min. 40 fokos lázzal voltam otthon. Apuéknál lettem lázas. Valamin összekaptunk, de tőlük mentem dokiihoz és ezt mindenki tudta. Úgy képzeljétek el, hogy 1 hónapon keresztül nem kerestek!!!! Én már ezért sem gyógyultam, mert bőgtem mint egy gyerek, hogy akkor mi a fenének vállaltak egy gyereket, ha annyira nem is fontos nekik. A vicc, hogy anyóst, meg férjemet viszonylag rendszeresen keresték, de nem kérdezték őket, hogy mi van velem. Na hát ennyi arról hogy én hol állok a rangsorba...
Sajnos a mamám is kórházba került. Nem tudom mi jöhet még.