Sziasztok!
Gyors bekukk, mert hulla vagyok... Dorka éjjel is szonyúan köhögött, 1-másfél óránként keltem hozzá/vele (mellettem aludt)
Voltunk ma doki néninél vele, kapott köptetőt és hörgőtágítót. Remélem, használni fog, mert szegénykém már teljesen kész van.
Köszönjük szépen a dícséreteket a képhez!
Minyu, hogy van Nándi?
Anyósod nagyon ügyes!!! Irigy-irigy!
én is szeretnék egy varrógépet, előbb egy nagyobb lakást, ahol elfér...
Bozótirtás. Én barna is vagyok, PCOS is...
Gyantát egyszer próbáltam, soha többet!!! Krémet nem akarok oda kenni, marad a borotva. Már én sem igazán látom, nagyjából emlékezetből, a sokévi rutinnal megy a dolog - aztán olyan lesz, amilyen lesz. Pont kedden, doki előtt szenvedtem egy sort vele.
Kértem már Apát is, hogy segítsen, de elég nehéz őt rávenni...
Mindegy, fürdőruha az idén azt hiszem kimarad - szerencsére annyira alapból sem szeretem a vizet!
Holka, néha Dorka is melléfog, de általában tényleg akkor szól, ha érzi Ádámot mocorogni!
És olyan édes, egy hete azt játssza, hogy az ő hasában is van kisbaba és tolja oda hozzám a pociját, hogy nézem meg hogy hogy rugdos, mert éppen ébren van! Meg kell zabálni olyankor!
Lola, köszi az ebay-es infókat! ez tényleg nagyon jól hangzik!
Bagzerka, hogy élted túl a cukros lötyit?!
Az összes terhességi vizsgálat közül ez a legszörnyűbb szerintem! És sajnos mindenkinél mostanában esedékes... Brrr... hideg is kirázott!
2 hét múlva én is mehetek - ez mekkora kicseszés, 16 hetesen már csináltattam egyet! De dokim szerint ez a "hivatalos", menjek még egyszer!
Szeder, Szegény! Jól beparáztattak téged is tegnap! De tuti nincs gond, integrált tesztben és a genetikusban bízzál! Adél baba fejlődik szépen és szeptemberben egészségesen fog kibújni! És szép kis hercegnő lesz, meglátod!
nem akarom bántani a SOTE I-et, de nagyon úgy érzem, hgoy nincsenek a helyzet magaslatán sok mindenben!
Még anno Dorka előtt voltunk ott genetikusnál, mert van egy nagyon ritka izombetegségem és azt szerettük volna kideríteni, hogy öröklődik-e, mielőtt babát vállalunk. Hát majdhogynem lecsesztek, hogy mit akarunk mi ott, majd ha már terhes leszek akkor menjünk vissza és magzatvízvétel, stb. Hozzáteszem, több gén elváltozása okozhatja a bajt, iszonyú ritka, csak Ausztráliában és Helsinkiben vizsgálják, egyelőre csak tudományos kutatás keretén belül és 3 éve nem tudják ott kideríteni, hogy nálam melyik gén a ludas... Tehát amit kitaláltak, az tök hülyeség volt. Szerencsére eljutottunk a Bolgárkerék utcába egy szuper genetikushoz, de a SOTE nekem is okozott álmatlan éjszakékat...
Beril, Sok boldogságot Nektek!
esküvői képek jók! A sztori meg...
az a lényeg, hogy a végére minden jóra fordult, de tényleg nagyon kemény lehetett! Nem akarod eladni filmes berkekben?!
Ági, én a visszereimre szedtem Detralexet, szerintem sz@rt sem ér - már bocs! Abba is hagytam, javulni nem javult 2 hét alatt semmit, feleslegesen meg nem akartam gyógyszert szedni...
Remélem, sikerül valami megoldást találnotok a görcsökre!
Lanta, basszus, még egy hónap?! Azért ha már időponta mész nekem az lett volna a minimum hogy odaszólnak,hogy ne menj mert nincs rendelés! És muszály kihúzni szülés előtt?!
De legalább szívhangot hallottál!
A.M. nagyon jó a pihenőszék!!! És jó sok mindenetek megvan már!
Lassan nekem is el kéne kezdenem átnézni, hogy mi is van meg Ádámnak... Anyuékhoz csak jövő hét végén megyünk így a kisruhákat ott tudom majd átválogatni - sajna sok a csajos közte...
De most nagyon nincs rajtam az a láz, mint Dorka születése előtt! Valahogy úgy vagyok vele, hogy mire kell, addigra úgyis meglesz minden!
nyaralás után Apa itthon lesz szabin, akkor a gyerekszobát is meg fogjuk csinálni, talán az majd meghozza a vásárlási lázat is...
teljes csalódás... Úgy emlékeztem, hogy van még fincsi joghurtom a hűtőben, feltúrtam mindent és NINCS
Pedig nagyon rákattantam!!! de hogy mikor ettem meg?! Dorka ha felébredt, asszem megyünk boltba
Addig meg megyek és próbálok aludni egyet, pótolandó ami az éjszaka kimaradt...