Sziasztok!
Megjottunk a szegedi pihenesbol... hat jo sok minden tortent itt! Reagalni mindenre szinte lehetetlen!
Rolunk: Aron egyre batrabb, a mamaeknal megtett egyedul fel fel lepest kapaszkodas nelkul.
Azota sajnos nem csinalja
Reggelenkent tovabbra is extra koran kel, sajnos, volt, hogy 4:30-kor, es visszaaltatni mar nem lehetett.
Ja, es vettem Szegeden egy autot!
Eletem elso autojat! Suzuki Wagon R+, 2000-es evjaratu, mimozasarga
Szegeden inteztem el az osszes papirmunkat, atiratast
persze a legmelegebb nap, szerdan
Egy darabig olvasgattalak Benneteket, aztan anyuek kikottettek az internetet. Nagyon izgultam Timoekert, es hogy hogyan is fognak donteni! De nem csalodtam Bennuk, azt hiszem, en is igy csinalnam! Nagyon varom a pozitiv hireket a babuval kapcsolatban!
Meg nehany dolog, ami eszembe jutott:
Nagyon jok a kepek a gyerkocokrol! Olyan helyesek!
Nanica,
Kaki: nalunk sincs gurulos kaki, inkabb kenheto
A cseresznyemagot valoszinuleg nem vetted eszre.
Uj kepgyujtemeny tolem mehet!
Emoke,
Nagyon sajnallak, hogy igy magad alatt vagy
Nekem is volt ilyesmi gondom par hete, es akkor mar annyira kivoltam a monotonitastol, hogy egy reggel, mikor 5 korul Aron a szamban turkalt, megharaptam szegenyt
Ez volt a csucspont, akkor azt mondtam apanak, hogy most akkor en egy kicsit elmegyek magamban vasarolgatni (volt indok, mivel lagziba mentunk
),es ez nagyon jot tett a lelkemnek. Ugyhogy szerintem is, ha apa a hetvegen otthon van, mindenkeppen mozdulj ki egyedul, vagy baratnokkel.... nagyon sokat segit!
A fel ev Afganisztan nagyon rosszul hangzik nekem
en nem hiszem, hogy el tudnam engedni apat ilyen hosszu idore ilyen veszelyes helyre.
Ria,
Gratula Beni jarasahoz es a sikeres lakaseladashoz! Az uj lakas pedig nagyon szupi lesz, es koszi a meghivast!
Lorca,
Jo, hogy itthon vagytok
Mazsi,
Jobbulast Leanak! Ezek a franya klimak
Agiboldi,
Nagyon jol hangzik a bolcsi! Itt Bekeason is van hasonlo lehetoseg, de itt hetente csak max 2x, 8-12-ig, es 2000ft-ba kerul naponta.
Egyebknet ugy lattam, Szegeden jobb a helyzet bolcsi ugyben. Konnyebb bekerulni is, es az ev barmely szakaban el lehet kezdeni jaratni a babat.
Lora,
Drukk bolcsessegfog ugyben!!!!!
Egyenelore ennyi, most huzok ki a konyhaba fozni, majd folytatom.