Új privát üzeneted érkezett!


Nanica, itt pont mondták, h helyben főznek, és van olyan gyerek akinek allergia miatt külön tejmentesen. És szerintem ez nem lehet annyira rendhagyó mert ez tényleg egy klasszikus régi típusú bölcsi, semmi extra, semmi flanc.

Kaki (kajáról hirtelen váltás), olyan amilyennek mondod. Napi 2-3, nagy ritkán gurulós, szerintem az nem baj.

Timo, mikor jössz már. Gondolom/remélem fektetnek egy ilyen szuri után azért nem.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Nanica!

Emésztetlen darabok vannak benne, vagy egynemű az egész. Most nem arra dondolok, hogy totál egyszínű-e, mert a répától narancssárga, a spenóttól meg zöld és ha egy nap eszi, akkor az eleje ilyen, a vége olyan. Szóval olyan, hogy krémes trutyiban kajadaradbok, amikről meg lehet pontosan állapítani, milyen növényből származnak? :-) Büdös is?
Próbálj meg HIPP ORS 200-at adni neki, ha megissza. Nem szabad hasfogót meg ilyesmiket adni. Ha darabos a kaki, akkor többnyire a bélmozgás gyors. Nem emészti meg az ételt. Nem is tudnak rendesen felszívódni a tápanyagok. Ha egynemű és híg, akkor a víz sok a székletben. Az általában rövidebb lefolyású és más okozza.


Timo!

:?: :?: :?:
Vendég
 

 
 

Nem akarlak kiábrándítani Titeket, de minden bölcsiben külön főznek. Törvényben van szabályozva... :oops: Nem hozathatják. Ezért nem egyszerű az önkormányzatok sorsa, mert nem ám úgy megy, hogy kijelölnek egy szobát a műv házban, vagy akárhol és az lesz a bölcsi holnaptól.
Vendég
 


Miért kezdted úgy a mondatot, hogy "nem akarlak kiábrándítani benneteket"? szerinted valakit ez a tény kiábrándít? logikus, h örülünk neki, nagyon helyes. vagy én úgy tűnök, mint aki azt hiszi, h kifogta az univerzum egyetlen legjobb bölcsödéjét, ami véletlen pont a nyócker közepén van?

Kép
Kép
agiboldi
 
 


hahó!

Csimpi
akkor én most meg is cáfolnálak gyorsan :shock: ui itt nálunk nem a bölcsiben főznek hanem az iskolakonyháról hozzák a kaját... :?

Nanica
a szülőfalumban az oviban sem adnak diétás kajcsit...az anyukának kell bevinnie :?

Ágiboldi
tök jó h Boldi ilyen jól érzi magát :lol: a holnap miatt nem irigyellek :oops: :wink: én is rosszul lennék :lol:

álláskeresés
a jelenlegi cégem egyenlőre nem tud visszavenni :cry: nekem pedig szeptembertől állás (pénz) kell :cry:

folyt köv

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Ági!

Azért írtam így, mert furcsának tartom, hogy sok bölcsiben ezt pozitívumként emelik ki. Én is így tettem addig, amíg a bölcsivezető felvilágosított, hogy kötelező (ezeksz szerint elvileg). Innentől már csak annyira kell örülni neki, mint annak, hogy megállnak az autók a piros lámpánál. Szintén elvileg! :-)
De akkor ez tényleg pozitívum. Ismét tanultam valamit! Sorry ha félreérthető voltam! És örülj neki, hogy egyáltalán van bölcsi a nyócker közepén!
Vendég
 


szval álláskeresés
nem szívesen teszem de ez van...

Pankaa
eredetileg diplomás ápoló vagyok (HIETE-re jártam Pesten)
2004-ben igazoltam át a gyógyszeriparba és azóta orvoslátogatóként dolgozom (most is ilyen állást keresek)

Lora
szeptembertől dolgoznék a tervek szerint, de nagyon nem fűlik a fogam hozzá haesetleg addig egy lotto 5-ös bejönne... :roll:
elvileg augusztusban lesz a beszoktatás a bölcsibe,rem zökkenőmentesen sikerül majd :D

Timi
sokat gondolok rátok!
rem most otthon pihizel! :wink: (ha jól emlékszem a beavatkozás után 24 h pihi talán előírás is)

Nanica
nekem is jelentősen csökkent a tejcsi az éjszakai szopi kimaradása miatt :cry: így most Radler ill alkoholmentes sör kúrán vagyok :oops: :lol: szeretném ha a reggeli és esti szopi megmaradna (Lea is követeli)

kaki:nálunk sokx gurulós,híg széklete nagyon régen nem volt

webtár:ha nem is újat nyitni egy új albumba az "1 éven túli fotókat " gyűjthetnénk:lol: :wink:

Bigsi/Pann
nagyon szuperek a fotók :lol:

Sno
na most már beavallhatod, h Sebi zseniképzőbe jár :lol: :wink:
tényleg hihetetlen a beszélőkéje 8) :lol:

Lea is ordít már ahogy belépünk a dokinőhöz :cry:

A hőlégballonos buliban volt légvár,de Lea nagyon nem bírta (konkrétan ordított)
bár lehet h most kellene megpróbálni mert tegnap este azon hahotázott, h a franciaágyon ülve rugózik+ apa is besegített :wink:

Dana/Ditke
SOTE I Szemészeti Klinika
1083 Bp Tömő u. 25-29. Tel:210-0280/1618mellék
mi Dr Sényi Katalin főorvosnőnél jártunk.(30/919-6947)
én először egy ismerőstől kaptam meg a telefonszámát,felhívtam és megbeszéltem mikor megyünk hozzá...

Dana :egy sima beutaló elég+vigyétek az eddigi papírjaitokat
rem hamar rendeződik a dolgo mert az semikképp nem jó h most nem használja a szemüvegét!!!!!

rólunk:Lea is belázasodott tegnap estére úh ma jártunk dokinál :cry: valószínű vmi légúti mizéria :cry: kicsit köhög, n em nagyon eszik és rajtam lóg :wink:

megtanult lemászni az ágyról és megtapsolja magát :lol: (majd ismét fel,le és taps)


most megyek is mert vacsiztatni próbálom,hátha...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Kezdek kicsit visszarázódni a melóba. :) Egész jó híreket kaptam, az egyik tanítványnak 100% lett az emelt szintű érettségije, a másiké 93, aki meg középre ment, annak megvan a mumus szóbeli. :D Nagyon kis elégedett vagyok ma. :lol:

Szabi éjjel elég rusnyán köhögött. Gondolom, a repülő és a reptéren megivott hideg víz. Csak jéghideg volt az automatában és mire rájöttünk, hogy nem töltöttük tele a wc-ben, már a zárt részen voltunk, még Natit sem tudtam kivinni pisilni. :? Holnap jönne dokinéni oltani a Neis-V-t egy kicsit aggódok, de már így is három hónapja tologatom, már a 15 hónapos lenne a soros, de azt csak a jövő hónapban.

Csimpi,
Védeném a nyócker becsületet! :lol: Az óvodák is jók többnyire. :wink:

Új album:
Jöhet. Lehet egyéni is, nem pedig tematikus. Akkor egy idő után lehet, hogy égne a fejem és pakolnék. :oops: Azaz megtanulnám.

Kaka:
Napi átlag egy lepény.

Panka,
Pedig nem vagyok híve a kaja közben evésnek - érdekes, én igen. :lol:

Nati szülinap:
Hát az egy kicsit elmaradt. :oops: Megkértem tesómat, hogy vegyen neki egy tortát, de elügyetlenkedte. :twisted: Nem gondoltam volna, hogy ez sikerül, de vett egy majd 2 cm átmérőjű tányér formájú alufóliába pakolt sütit, amit még csak szeletelni se lehetett. Nati azért teljesen meg volt elégedve. :lol: Végülis kapott egy csomó dolgot, főleg ruhát, meg azért mégiscsak elvittük Londonba a születésnapja alkalmából. :lol:

Orsi,
Hi-hi, több tagú mondat. :D
London: tömve van parkokkal. Több macska és kutya van, mint gyerek. Kutyát nem tartanak kertben, mert az "állatkínzás", pedig szinte minden házhoz jár egy zsebkendőnyi zöld fű. Kismacskát menhelyről elhozni szerencse kérdése, hosszú sor vár rájuk. Tesómnak nem adtak el halakat, mert csak egy napos volt az akváriumban a víz. A rókavadászat osztályharc színtere. Emellett nem csoda, hogy tele vannak minden szőrös, tollas és egyéb lénnyel. :wink:

Pann,
Amikor egy kicsit hisztiztem dokinéninknek, hogy miért nincs láza a gyereknek, ha van tüdőgyulladása, azt mondta, hogy mert nem olyan fajta. :? Gergő meg komoly betegséget még nem is tesztelt, szerencsére.

Kép KépKép
lorca
 
 


Bocs Timi, de gondoltam megosztom mindenkivel Lillus blogjáról:

Apamama:
2008. 06. 03. 18:59

Túl van rajta, "jól" van... Nem volt könnyű,- de majd elmeséli. És még mindig van remény.
Lillussal nagyon jól elvoltunk, piacoztunk, kutyáztunk, játszótereztünk. De a legboldogabb pillanat az volt, amikor "any" és apa hazaérkezett:-)
Vendég
 


Sziasztok!

K.va jó, hogy mindenki hamarabb tud mindent, mint én! Anyósom is, meg te is Csimpi! Nem kértem senkit, hogy tudósítson, de azért köszi!

Most jól felhúztam magam, majd jövök, ha lehiggadtam.. :evil: :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


hmmmm erre most azt hiszem nem mondok semmit
Vendég
 


Na, bocs az előbbi kirohanásomért, de nem bírom, ha illetéktelenek nyilatkoznak illetéktelen dolgokról. Anyósomra tök pipa vagyok, mi a fenének kell ilyet írni, hogy még mindig van remény??? Jó, Csimpi te meg csak másoltál...

Szóval:
reggel 9-re mentünk a SOTE I. Női klinikájára. Cirka 1 órás várakozás után futószalagon megultrahangoztak, majd még egy óra után a genetikus mondta, hogy jobb lenne, ha még ma eldönteném, hogy hol akarom megszakítani a terhességet! :shock: Fel sem merült benne, hogy elküld kronoszóma vizsgálatra. Jól megvígasztalt, mondta, hogy ez egyszeri eset, a véletlen műve és hogy 3 hónap múlva lehet újra próbálkozni.
Ezek után Balit vissza kellett fognom, nehogy ráborítsa a dokira az asztalt. Mindegy, átmentünk a Máv-ba, ahol taliztunk azzal a dokinővel, aki az Istenhegyin csinálta a kombinált tesztet. Megnézett uh-val, babácska csütörtök óta nőtt 1 cm-t, a nyaki redő még mindig vastagabb, de most kevesebb volt. Na, mindegy, mondta, hogy a lepény a hátsó falon a lehető legrosszabb helyen van, babácska teljesen rajta fekszik. Fél 3-ra kellett visszamenni a biopsziára. Ha azt mondom, hogy nagyon rossz volt, akkor enyhe kifejezést használtam. A köldököm mellé adtak először egy érzéstelenítőt, ami nem hatott. Utána bevezettek egy kábé 2 mm átmérőjű tűt, amin keresztül még egy 30 cm-es ruganyos drótszerű vackot. Na, azzal jól megkotortak kétszer, mert elsőre nem sikerült megfelelő mennyiségű boholyt venni! Utána 20 perc pihi és jöhettünk haza. Ha egy héten belül nem telefonálnak, akkor minden okés, ha igen, akkor baj van!

Most ezt elküldöm, aztán folytatom.

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi
jó h túl vagy rajta!pihenj sokat ez most nagyon fontos!
1cm növekedés ez jól hangzik! :wink:
természetesen drukkolok, h ne telefonáljanak!

jól értem? ez az elmebeteg genetikus nem csináltat kromoszóma vizsgálatot? :?: :shock:
komolyan mondom,nem értem ,h egy ilyen pozícióban h ülhetnek ilyen hideg,rideg, bunkó emberek akik ráadásul orvosnak mondják magukat :twisted:


Lea estére megint belázasodott (ma már harmadszorra) :cry: ennyire még soha nem verte le a láz... :cry: olyan kis elesett...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Timi
Annyit gondoltam rátok! Kár, hogy visszafogtad Balit! :x Tényleg nem értem, hogy lehet valaki ennyire érzéketlen! :x

Mazsi
Leának jobbulást! Szegényke! :( Remélem holnapra jobban lesz.

Légyszí nekem meg holnapra drukkoljatok! Úgy döntöttem kiszedetem a bölcs. fogamat. :?
lora7
 
 


Sziasztok!

Timo! Azt nem mondtad, hogy elmentek a klinikára is!!! Szerettelek volna elkísérni, hogy legyen protekciód... :roll: Sajnálom, hogy rossz tapasztalatod volt. Azt hittem már csak a mávba mentek... Privibe elküldenéd a doki nevét és, hogy mi áll az ottani ultrahangon? Már csak ha te is úgy gondolod, hogy megosztod velem.

KépKép
csongria
 
 


Timo,
öööö, jól értem, egy ilyen típusú vizsgálatnál, ahol az ember a tutibbnál is tutibb eredményt vár, úgy adják tudtodra a jó hírt, hogy nem szólnak semmit?!? Csak mert az elkeveredésnek, elfelejtésnek, stb-nek is pont ez a jele... és akkor egy hét után betelefonálsz, hogy akkor ezek szerint minden rendben, vagy ők azért hívnak, csak nem annyira sietve.
Az hogy csökken a tarkóredő az jó jel, vagy a növekedéssel együtt jár?

Nanica,
szopik: reggel, délutáni alváshoz, esti alváshoz, éjféltájt, hajnalban.
A napközbeni szopikat nemrég iktattam ki, mert már tarthatatlan volt, hogy a cici láttán azonnal szopit követelt (eddig csak az öltözésnél volt gond, de most nyáron azért nem járhatok garbóban)
Ki is sebesedett mindkét cicim, mint a régi szép időkben, szerintem a tejcsökkenés miatt, de most úgy tűnik gyógyulnak.

Ditke,
azért volt tilos a fürdés, mert egy medencében nem lett volna biztonságos összeengedni a pancsolókat meg a csónakokat.

Az "apa alszik"-os sztorinak a rámkiáltás utáni suttogás lett volna a poénja, de azért örömmel bezsebeltem az újabb dicséreteket :D

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Most látom, hogy Mazsi is "jól érti" :oops: bocs a szóismétlésért

Lora,
holnapra egy kalappal!

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Timo, ezen is túl vagytok, szorítunk tovább!

Mazsi, Leának volt már 3 napos láza?

Lora, egy hős vagy, egy hős, önként és dalolva mész bölcsességfogazni! :D :roll: én a sajátommal meghúzom magam :oops:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Timo: pihenj sokat és ne mérgelődj :wink: A doki hozzáállása :evil: Szorítok!

Csimpi: Szaga változó, színe szintén, ahogy írtad: néhol ilyen, néhol olyan. Viszont elég sok kajadarab van benne – főleg répa, ritka az egynemű állag. (Lehet túladagolni a répát, szinte minden nap kap?)

Más: 1 hete Linus lenyelt egy cseresznyemagot (cseresznyéstül) és még nem találtam meg a magot… Mennyi idő után jöhet ki?

nanica
 
 


jó reggelt!

Lora
szorítok neked ma! sztem jól döntöttél :wink:

Ágiboldi
2-3 hónapja volt egy pontosan 3 napig tartó lázas időszak de a kiütések nem jelentek meg utána... :roll: és akkor nem is köhögött (most azért köhög egy kicsit)
sztem a hétfői klímás autózás Pestre a hunyó + bhová (pl.bevásárlóközpont) bementünk ment a klíma, majd ki a "100 fok" melegbe...pedig ahol hidegnek éreztem a klímát még a pulcsit is ráadtam meg ne fázzon :cry:

Nanica
sztem ilyen híg széklettel (mint Linusé) már kijött :roll: legalábbis Lea telefonjának nyomógombjai kb 3 nap után ott figyeltek a pelusban :lol:

ennyi répa után is ilyen híg a széklete :shock: ha Leának mindennap adnék nagy baj lenne :?
a drnő még mindig a tejérzékenységgel magyarázza? jártatok már gasztroenterologus dokinál?

Leaapu pelenkázik...
vmelyik este neki jutott egy kakis pelus 8) kiabálok befelé a gyerekszobába, h nehogy a takarítós,fertőtlenítős törlőkendőt (amivel a pelenkázót ill a gyerekágyat takarítom) használja popsitörlőként! majd tuti ami fix még be is léptem hozzájuk, h ott van fent a Pampers törlő a polcon és nehogy a másikat válassza...kijöttem...
az esti lefektetés előtt látom, h ott a takarítós törlő a kukában :twisted: kérdeztem (naívan :lol: ) ugye nem a gyereket törölte vele :roll: de,de miért?-kérdezi ártatlanul :? elmondtam ismét mire ő: nem a pelenkára mondtad a Pamperst? áááááá :twisted: :lol: :lol:
mentségére legyen mondva, h nem szoktunk popsitörlőt használni itthon (csak vizes vattát) én csak egy kis csomag popsitörlőt vettem épp aznap az utazáshoz és gondoltam könnyítek apa munkáján használja kivételesen azt.... :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Nanica
nem, nem költözünk Pestre,csak a cégek központjai ott vannak így interjúra mindig oda kell menni...
ha sikerül akkor Bács megyében leszek ismét látogató...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Sziasztok!

Itt van anyukám, Lillus alszik! :roll: És esik az eső! :)

Nanica!
Lillusnak szinte sosem gurulós a kakija, olyan "kenhető" állagú! :oops: :oops:
A cserimag már szerintem is kijött!
Új képtár: jöhet! :D :D

Mazsi!
Apa pelusozás! :lol: :lol: :lol:
Hogy van Lea? Lázas még?
Lillus is meg van fázva, sztem is a légkondi miatt. Folyik az orra meg köhög is. Egyenlőre várok, ha nem múlik, megyünk a dokihoz.

Pann, Bigsis!
Nagyon jók a képek, igazi kis kópék a gyerkőcök! :wink:

Orsi!
Az, hogy kevesebb tarkóredőt mértek, nem mérvadó sajnos, mivel nem annyira kisebb, hogy határértéken belül legyen! :(
És hát igen, nem volt túl empatikus a doki, neki én csak egy voltam a sok közül.. :(

Lora!
Drukkolok a fogad miatt, remélem gyorsan megúszod!

Lorca!
Üdv itthon! :)
A 62 kilós csomagokon jót derültem, szinte látom magunkat Spanyolországból hazafelé jövet! :wink:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Csimpi,
Annyit mondhatsz, hogy bocsi. :wink:

Mazsi,
Azt hiszem, mi akkor egész jól állunk. :lol: Tegnap ülünk a földön és Szabi felől hirtelen összetéveszthetetlen hangok, majd szagok jönnek. Mi ülünk tovább. Ugyis fürdetünk. Azután elkezdtünk gondolkodni, hogy ki is jön. Én kaptam mostanában a legtöbb kakis pelust, de az esti mindig az enyém szokott lenni, mivel Robi addigra már a kádban van. Egy darabig még gondolkodtunk, azután Szabi megoldotta. :twisted: Akkora adagot tett bele, hogy ketten kellettünk hozzá, hogy ne legyen csupa kaki az egész pelenkázó. :lol:

Timo,
:? Sajnálom, hogy ilyen dokival kellett találkoznotok.

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Megjottunk a szegedi pihenesbol... hat jo sok minden tortent itt! Reagalni mindenre szinte lehetetlen!


Rolunk: Aron egyre batrabb, a mamaeknal megtett egyedul fel fel lepest kapaszkodas nelkul. :) Azota sajnos nem csinalja :( Reggelenkent tovabbra is extra koran kel, sajnos, volt, hogy 4:30-kor, es visszaaltatni mar nem lehetett.
Ja, es vettem Szegeden egy autot! :) Eletem elso autojat! Suzuki Wagon R+, 2000-es evjaratu, mimozasarga :) Szegeden inteztem el az osszes papirmunkat, atiratast :) persze a legmelegebb nap, szerdan :)

Egy darabig olvasgattalak Benneteket, aztan anyuek kikottettek az internetet. Nagyon izgultam Timoekert, es hogy hogyan is fognak donteni! De nem csalodtam Bennuk, azt hiszem, en is igy csinalnam! Nagyon varom a pozitiv hireket a babuval kapcsolatban!

Meg nehany dolog, ami eszembe jutott:
Nagyon jok a kepek a gyerkocokrol! Olyan helyesek!

Nanica,
Kaki: nalunk sincs gurulos kaki, inkabb kenheto :)
A cseresznyemagot valoszinuleg nem vetted eszre.
Uj kepgyujtemeny tolem mehet!

Emoke,
Nagyon sajnallak, hogy igy magad alatt vagy :( Nekem is volt ilyesmi gondom par hete, es akkor mar annyira kivoltam a monotonitastol, hogy egy reggel, mikor 5 korul Aron a szamban turkalt, megharaptam szegenyt :( Ez volt a csucspont, akkor azt mondtam apanak, hogy most akkor en egy kicsit elmegyek magamban vasarolgatni (volt indok, mivel lagziba mentunk :) ),es ez nagyon jot tett a lelkemnek. Ugyhogy szerintem is, ha apa a hetvegen otthon van, mindenkeppen mozdulj ki egyedul, vagy baratnokkel.... nagyon sokat segit!
A fel ev Afganisztan nagyon rosszul hangzik nekem :( en nem hiszem, hogy el tudnam engedni apat ilyen hosszu idore ilyen veszelyes helyre.

Ria,
Gratula Beni jarasahoz es a sikeres lakaseladashoz! Az uj lakas pedig nagyon szupi lesz, es koszi a meghivast! :)

Lorca,
Jo, hogy itthon vagytok :)

Mazsi,
Jobbulast Leanak! Ezek a franya klimak :twisted:

Agiboldi,
Nagyon jol hangzik a bolcsi! Itt Bekeason is van hasonlo lehetoseg, de itt hetente csak max 2x, 8-12-ig, es 2000ft-ba kerul naponta.
Egyebknet ugy lattam, Szegeden jobb a helyzet bolcsi ugyben. Konnyebb bekerulni is, es az ev barmely szakaban el lehet kezdeni jaratni a babat.

Lora,
Drukk bolcsessegfog ugyben!!!!!

Egyenelore ennyi, most huzok ki a konyhaba fozni, majd folytatom.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!

Más is tapasztalja, h a meleg miatt nehezebben megy az alvás?? Gergő egy órával korábban kelt, és újra ölben ringatva szeretne elaludni. :shock: Szeretne. :twisted: Este és napközben is min. fél órát nyűglődik a kiságyban, mire el tud aludni. :( Azért ennyire ne legyen már nyár! :?

Timo! Ez nekem is n furcsa, amit Sno írt....már tegnap gondolkoztam ezen, h milyen lehet úgy élni keddig, h minden telefoncsörgésre kap az ember egy kisebbfajta szívrohamot. Biztosan kellőképpen "költséghatékony" ez a módszer, de meglehetősen embertelen. Inkább mondták volna, h telefonálj be kedden az eredményért, nem? Az nekik nem kerül semmibe.:roll: Mindenesetre várjuk a keddet, és továbbra is szurkolunk!

Nanica! Elvileg Gergőben is van egy cseresznyemag - legalábbis nem láttam kijönni. :lol: Bár bevallom nem túrtam át minden kakit érte, de sztem (remélem), már nincs bent.
Kakiállag: néha gurul, néha kenődik, néha "pogácsa" (:lol: )

Lora! Húúú, nem irigyellek fog ügyben, rem minden ok lesz!

Leaapu: hát ez nálunk is tuti, h nálunk is így zajlott volna. :lol:

Felébredt.
Vendég
 


Sziasztok!

Timo!
Megy a drukk továbbra is sokat gondolunk rátok!!!

Kaki ügy : hasonló mint pann-nál:)

Lora!
Ne aggódj a bölcs miatt nekem mind kettőt kihúzták már és észre se vettem sokkal kegyetlenebb volt mikor fájt az ebadta :twisted:


Hú lányok Ezek a fürdős képek......... 8) :lol: irigykedünk is rendesen :oops:

Lázas dolgok!
V.melyik nap olyan melegnek éreztem Annát és rámértem 37,9 ez nem lehet a bazi meleg lakástól???? Volt egy időszak minkor kb 3 hétig mindennap így körül volt a hője láta doki is dea fogára fogta most viszont nyugi van fog ügyben.
Szerintetek??
Vendég
 


Kinyitottam az ablakot, felhúztam a redőnyt, és ölben ringatva visszaaltattam. Ennyit az elvekről, meg a szertartásokról :(

Kiválóan szerkesztett utolsó mondatom, eredetileg így hangzik: "Hát ez nálunk is tuti, h így zajlott volna." Bár gondolom kitalálható.

Helga! Gratula! Milyen érzés autótulajdonosnak lenni? :D :D Egész fiatalka a kocsi, reméljük szépen megy még sok-sok évig! :wink:
Vendég
 


Hát az úgy van, hogyha rossz az eredmény, akkor felhívnak és behívnak személyes beszélgetésre. Ha jó, akkor pedig majd 2-3 hét múlva kipostázzák. Kérdeztem, lehet-e telózni. Mondták, hogy lehet, de úgysem adnak felvilágosítást. Azért én jövő kedden utána kérdezek, utálom a bizonytalanságot!

Pann!
A meleg miatt nálunk is nehezebb az alvás, tegnap este is legalább jó fél órát nyüszizett, mielőtt elaludt Lillus. Napközben annyira nem gáz, de este igen. :(

Helga!
Azta, irigyellek az autó miatt! Így már azért sokkal mobilabbak lesztek! :)
Ja, és gratula a lépésekhez, mindenki így kezdte! :)

Sensi!
Ha megméred a magad hőjét, az is magasabb. A 37,9 az már a levont érték? Vagy hol mérted neki? Ha más tünete nincs, akkor sztem lehet a lakástól.

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Helga
a Wagon R nekem külsőre nem a kedvenc autóm, de nagyon megbízható és jól pakolható :lol:
nem vezettem még Suzukit...milyen?

Pann
bár mi több szempontból sem vagyunk alvás ügyben mérvadóak,azért leírom 8)
egyrészt Lea napközben már csak 1x alszik délben (bár mióta beteg újra 2x) így totál kész van az alvás kezdetére ...
másrészt én délben még ölben ringatva:oops: :wink: este pedig szopival alszik el simán :lol:

Sensi
sztem az a meleg...attól h nem látod a fogacskákat lehet h belül dolgoznak :lol:

Lorca
nem is gratuláltam még a vizsgázóid sikereiért! :wink: Gratula! :lol:

én most kezdem szégyelleni magam, mert 2006-ban már nyelvvizsgáznom kellett volna...de nem mertem elmenni a szóbeli miatt, most meg már kezdhetem előlről az egészet :oops:

pelenkázós jelenet :lol: ti nyertetek :lol:
nekem ezek szerint hihetetlen szerencsém van mert Leát simán tisztába tehetem a pelenkázón,mindenféle harc nélkül :D

Timi
Lea talán egy fokkal jobban van ...az éjjel már nem volt csak hőemelkedése,persze este kizárólag velem volt hajlandó aludni :oops: úh apát kiűztük a nappaliba :lol:

a közérzete is jobb talán, kicsivel többet is evett ma...viszont úgy látom kezdődik az Augmentin mellékhatása, ma már harmadszor volt hígabb széklete (nyavalyás klavulánsav :twisted: )

most épp itt próbálkozik mellettem a zoknijának levételével és mérgelődik, mert nem megy :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


csajok
mikor látszik, h milyen kezes lesz a gyerek?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Francba, írtam mindent és elszállt :twisted:

Röviden: bölcsi megvolt, nem sírtam! ő se mikor elváltunk, aztán néha igen, szerintük hiányolt és vigyem be a cumit. Nem viszem, mert csak itthon és csak ágyban, majd viszek valami medvét társnak. Amúgy sztem azért sírt amiért itthon is szokott, mert fáradt egy idő után, ill. nem az van amit kitalált. De jellemzően jól elvolt, azt mondták, és dupla ebédet evett! :D

Sensi, olyan nincs, hogy nyugi van fog ügyben, majd ha mind kint van, és még akkor se, lásd Lora, akinek szorítunk!
Amúgy a hőn én is elgondolkoztam, h csak akkor mérem amikor gyanús, és akkor mindig van, vajon van, h nincs? de nehogy elkezdjem méregetni, akkor olyan lennék mint a nagymamám..

Pann, igen, Boldi is rosszabbul alszik, pedig neki erős oldala. Éjszaka sokszor ébredt, és nappal is kevesebbet.

Helga, gratula az autóhoz! Mi is úúgy szeretnénk, de mivel még a nagyképernyős tévé és a lakás is előtte áll a listán, sztem sose lesz :(

Mazsi, asszem sokkal később derül ki milyen kezes, meg még fordulhat is mikor már azt hitted, h kiderült.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Nagyon szégyenlem magam amiért csak néha jövök és akkor is csak egy-egy embernek írok. :oops: :oops: :oops:
De mentségemre legyen, hogy iszonyú sok utána járással jár egy lakás eladás, új vétel, a meglévő jelzálog visszafizetése, a mostani lakás szocpoltalanítása az újra az áttétel. Ja és akkor a leendő lakásba kell konyha bútort venni sütőt stb.... Na de nem panaszkodni jöttem hiszen ez életem második legjobb dolga. (jó lehet hogy a harmadik) Az első Beni a második Beniapu.

Végül nem a földszinti lakást vettük meg mert nem volt mégse olyan jó élőben és a kert se egy nagy szám. Hanem az elsőn egy jó nagy teraszosat. Majd felteszem az alaprajzot. Ésss sikerült másfél milliót alkudni az árból.

na megpróbálok reagálni...

Kaki! Lepény szerű néha egy két gurulós.

Pelenkázás! Harc! :twisted: Ha itthon van apa akkor kő, papír, olló, hogy melyikünk cserél.... :lol:

Timi! Szuper a közlekedés onnan. Pár percre van a busz megálló 23-as, 66-os és még elég sok. 15 perc a Boráross tér is és a Határ út is. Millió bevásárlási lehetőség, bölcsi, ovi és minden más.

Ágiboldi! Tök jó ez a bölcsi lehetőség. Remélem Erzsébeten is lesz valami hasonló.

Lora! Gondolok rád a bölcsesség fog miatt. :roll: Egy kis flector ep receptet szerintem szerezz be.

Lorca! Üdv itthon, csomagok :shock:

Helga! Sajnos még nem jár Beni csak azt az 5 lépést teszi meg max (de az se magától jut az eszébe, hanem anyucinak :oops:) Gratu az autóhoz. :D

Bocsesz akinek nem írtam, ennyire futotta.

Kép

KépKép
csongria
 
 


Sziasztok!

Elszállta az egész :twisted: :twisted: :twisted:
Pedig annyi mindent írtam.Még mindig nem jött a srác megcsinálni a gépet és állandóan lefagy./valaki ismer megbizható számítógépest szóljon :? /

Nálunk zajlik az élet.Tegnap mivel nem jó a gép dühönbe elmentünk bevásárolni.Bezzeg pont akkor szakadt le az eső,velux ablakok meg nyítva.Konyha,fürdőszoba,gyerekszoba uszott,2 órámba telt mire kitakarítottam.Praktikerbe Laura működött,már bennt ferde szemmel néztek ránk.Hol a polcok tetején mászott,hol alattuk.Mikor kimentünk meg szakadt az eső és Apa a bejáratig jött autóval,hogy a gyerekek meg ne ázzanak.Ez volt akinek nem tetszett. :?

Bigsister
Hát nehéz a szülök helyett dönteni,de Én a magzatvíz vételt,vagy a méhlepény vizsgálatot bármi áron megcsináltatnám.Nekünk az mondták csak 1 % a vetélés és ez meg szerintem megérik a vizsgálatot.Én bizti nem hagynám ott a gyrekem a korházba akár milyen beteg lenne.Az már más kérdés,hogy egészséges gyerek mellett mennyi idő és pénze van az embernek felnevelni őket.De legalább a helyzett barátnődéknél jól alakult.

Roli sejti,hogy kistesója lesz?Mondogatjátok neki?

Ágiboldi

Milyen jó gyereketek van!Nagyon tud alkalmazkodni az új helyzetekhez Boldi.Nálunk is külön főznek /ovibais/a tej,tojás allergiásoknak/de a szójaásoknak nincs,liszérzékenyekről meg nem tudom hogy van/Boldi akkor nem lesz egész napos az bölcsibe?

Nem is írtam,Dani már nem tej-,tojásallergiás.Moast voltunk szója terhelésen és úgy itta a szója ivójoghurtot mint aki soha nem kap inni.Igaz 9.30-tól 14-ig ott ültünk.

Május
Jó pihenést!És képes beszámolót kérünk!

Timi
Nagyon örülök,hogy túl vagy rajta!Micsoda orvosi hozzáállás!
Hamar kiengedtek.Itt senkinek se szabad hazajönni/csak aki aláírja,hogy saját beleegyezését/24 órás szigorú fekvéses megfigyelés van és utána is 1 hétig tilos emelni,nagyon megterhelni magunk.Nem akarok beledumálni és okoskodni,de most azért vigyázz magadra és a babára.Ne nagyon emelgesd Lillust és sokat pihizz!
Látom minden kórház más.Nekem 2 hét múlva kellett dokimhoz mennem és ott mondták meg,hogy milyen lett az eredmény.Nagyon reménykedek benne és szórítok,hogy ne telefonáljanak!!!
Lillus ezekben a nehéz napokban észrevett valamit?

Mazsi
Köszi a címet!.Szerintem se jó,hogy nem hordjuk a szeműveget,de nagyon dilemmázok.KÉrdeztem a dokikat,hogy nem-e lehet a mozgás és a szem kancsalság között valami,mert úgy vettük észre akkor csinálja jobban mikor egy komolyabb mozgást tanul.PL:mászni kezdett,MOst hogy megyeget és míg nem biztos magába.Sajna erre egyik se tudott választ adni.Ezért Pestre is felviszem.
Én valami olyat olvastam,hogy 3-4 hós korba amelyik kezéval többet fog olyan kezű lesz.Én se tudom nagyon még eldönteni,mivel sokszor Laura még kétkezű.
Apa segítsége azért elmonhatni ügyi.Sokan inkább Anyára hárítják.Jobbulást Leának!

Nanica
Nálunk is van hogy híg a széklet.De általába krémes.

Bella,Ria merre van???!!!

Felébredtünk!Este jövök,ha enged a gép belépni internetezni.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Hűű, Ria, nagyon nagyon szuper! mennyibe kerül végül?

Dana, Boldi csak szeptembertől jár rendesen bölcsibe, addig csak délelőttönként 2-3 órára, azt is csak akkor ha sok a munkám, nyáron valszeg kevesebb lesz az uborkaszezonban.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Na, jól van, akkor megnyugodtam alvás ügyben. :D Rem egy kicsit rendeződik a helyzet a mai kicsit hűvösebb idővel. :roll:

Bölcsi: én tuti sírnék, amilyen hülye bőgős lettem. :lol:

Ágiboldi! Nálatok legalább van sorrend. Mi mindig csak odáig jutunk, h hát igen, jó lenne a tetőteret beépíteni, meg új autó IS kéne. :?
Erről jut eszembe: Ria még nem is gratuláltam az új lakáshoz! Csak annyira elgondolkoztat h ennyiért, ekkora, kész(!) lakást lehet kapni! :o

Lorca! Köszi a lázas infót, lehet, h Gergő sem "olyan fajta". Én sem vagyok. Azt hiszem utoljára gimiben voltam lázas - egyszer.:roll:

Timo! Na ezt végképp nem értem: miért nem tudnak mondani vmit, ha már betelefonálsz? Nehogy illetéktelennek adjanak ki információt? Mondjuk ezt is ki lehetne védeni egy kóddal, mint a rákszűrésen.:roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Timi: Tényleges érdekes, ahogy a kórház gondolkodik hívás-nem hívás szempontjából. Mondjuk az érthető szerintem, hogy telefonon nem adnak tájékoztatást. A doki pedig :evil:

Mazsi: Jobbulást Leának! Ma már Gréta is másodszorra alszik, remélem ő is nem lesz beteg. Eddig még nem láttam amúgy semmi arra utaló jelet.
Ráadásul nekem valszeg kötőhártya gyuladásom van, a bal szemem teljesen vörös. Öccsémnek a múlt héten kezdődött most múlt el, Zsolti arra gondol, hogy valószínű tőle kaptam el és nem huzat, hanem valami baktérium.
Drukk a munkához, azt hiszem jövőre én is csinálhatom ugyan ezt. Már előre is várom.

Lora: Sajnálom a munkahelyet, szar érzés. De legalább a bölcsis papír aláírva.

Nanica: Nálink is szokott lenni "golyók", "pogács", nagyon-nagyon ritkán híg.
Jöhet az új album, bár mostanában kevesett fényképeztünk.

A hajas, pancsolós, szórakozós képek nagyon jók.

Agiboldi: Tényleg jól hangzik ez a bölcsi. Ma hogy ment az elválás és a fordítás?

Helga: Gratulálok a kocsihoz!

Lorca: Jó, hogy újra itthon.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Lorca!

Ha picit figyelesebben olvasol, láthatod, hogy úgy kezdtem a mondatot. Véletlenül néztem meg Lillus blogot, mert aggódtam Timiékért. Ahogy szerintem mások is.
Megörültem annak, amit láttam. Tényleg bizakodásra adott okot. Gondoltam megosztom veletek is, hogy megkönnyebbüljön a társaság.
Gondolom nem hiszed, hogy direkt rosszat akartam neki!!!! Egyébként is egy nyilvános blogról másoltam be egy nyilvános fórumba egy részt.
Ha ez Timit megbántotta, akkor sajnálom. Nem ez volt a szándékom vele. Gondolom az anyósnak sem, csak kicsit túlbuzgó volt. Ahogy a legtöbb anyós, akit ismerek.
Nem kívánok veszekedést szítani. Van egy hülye, kioktatós stílusom, amit az sem visel könnyen, aki személyesen ismer. Pláne írásban, ahol az ember bátrabban viselkedik, mint szemtől szemben.
Szeretném, ha le lenne zárva ezzel a dolog! :roll:
Vendég
 


Ja igen, Lin, tényleg az én oldalam a bölcsiről: tök sokat tudtam fordítani. Ez egyben megfelelő motiváció is a munkához, arra gondolni, h nem azért senyvesztem szegény gyerekemet idegenek között egy bölcsiben, h itthon babanetezzek :lol: szóval dolgoztam rendesen! :wink: Aztán ha már jól érzi magát nagyon akkor lazulok :wink:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Ma eljött Anyósom és Apósom kicsit pesztrálni a Linust, amíg én szemészhez mentem. Kicsit luxus, hogy egy 20 perces vizsgálatért ők 1 órát utaztak, de szívesen jöttek és még egy csomó mindent elintéztem, amíg itt voltak (most,amíg Linus alszik elmentek shoppingolni). Így is volt két gyerekmentes órám, bevallom őszintén jól esett! Kicsit fura volt, hogy amikor hazajöttem és nyúltam a Linushoz, hogy átveszem, rázta a fejét és a mamához bújt... :cry: :cry:

Én még minden evés előtt megkínálom tejcsivel, igaz csak pár kortyot iszik, majd néz az asztal felé és monja, hogy mamm-mamm! Erre ma délben, ahogy hoztam az ebédet, elkezdte mondani, hogy tej-tej és húzta le a Mama pólóját!!!! :lol: :shock: :shock: Ennyire elfelejtett volna 2 óra alatt????

Köszi lányok a kakikörképet... remélem már magmentesült a Linus is!
Egyenlőre a mostani albumban csinálok egy új mappát, de ha nem lesznek ott képek.... akkor készül a vadiúj üres album!

Téma: Nyár?

nanica
 
 


Ugrott a mai oltás. Tegnap hívtam a dokit és kértem, hogy jöjjön ki, erre este Szabi már köhögött, a délelőtti alvás után meg volt egy kicsi hőemelkedése. Még épp, hogy le tudtam mondan. Az a r.dt víz a reptéren! Ha már egyszer nem lehet bevinni vizet, akkor miért csak jéghideg van az automatában?!

Dana,
Középsuliban számítástechnikai programozóként végeztem. Na nem magam ajánlanám, de van jópár ismerősöm, ha érdekel. Székesfehérváron. :twisted:
Ha egyik szemmel kancsalít csak, akár időnként is, akkor vszínűleg a másik szeme a domináns, ebből következően az az oldal dominál. Keresztdominancia létezik ugyan, de nagyon ritka. Azaz ha a bal kancsalít, akkor jobb kezes.
A két szem nem egyszerre mozog, hanem a domináns lövi be a tárgyat és utána, szemmel érzékelhetetlen sebességgel követi a másik. Ideális esetben. Amennyiben fáradt, akkor erősödik a kancsalság, valakinél csak akkor jön elő. Ez azért van gondolom, mert le van foglalva a kapacitás, így egy kicsit lassabb.

Mazsi,
Pelenkaharc nálunk változó, többnyire békésen tűri. De ha már a nyakáig ér, akkor biztos nem fekszik nyugodtan, hanem a hangos-forgolódós verziót választja.
Normaflore-t kap? Nálunk mindig egy harc visszatérni a normális kerékvágásba egy ab után. Pedig már kb az egész palettát kipróbáltuk. :?

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!


Eloszor is jobbulast a betegeskedoknek! Szabinak, Linnek! Remeljuk, Anna nem beteg, csak nagyon meleg van!

Koszi szepen az autos gratulaciokat, apa lejott ertunk, es O vezetett fel Bp-re, en meg nem mertem volna bevallalni. Sajnos, miutan megszereztem a jogsit, akkor nem vettem egybol valami kis kocsit, igy nem is igazan van gyakorlatom. Aposom Suzuki Swiftjet vezettem mar, az nagyon jol gurult, elotte Volswagenen tanultam, azt erdekes modon jobban kellett nyomni, hogy jol menjen :)
Az ujat is kiprobaltam, de csak elhagyatott parkoloban... hat nagyon rosszul ment. De majd belejovok :)
Ime egy kep:

Autoooooooooooooo:
Kép


Ria,
Szep nagy a lakas, es a terasz valoban nagyon klassznak tunik!!!

Mazsi,
Pelekazas :shock: Akar az en parommal is megtortenhetett volna! Meg jo, hogy en nem hasznalok ilyen torlokendot!!!!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Helga
Épp azon gondolkodtam, hogy milyen is az a "mimózasárga". :oops: Most, hogy illusztráltad rájöttem, hogy sárga. :lol: Gratulálok hozzá, és szintén kezdő vezetőként azt tudom mondani, hogy gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Én gyerekkel vezettem először egyedül, mert muszáj volt. Azóta tök jó, mert miatta duplán is figyelek mindenre, már tök egyedül is. :D

Én túléltem a foghúzást, és szerencsére nem sérült az ideg, így nem zsibbadt le az arcom. :) Viszont a kapott gyulladáscsökkentő és fájdalomcsill. miatt már egy hete próbáltam a szopikat minimálisra csökkenteni, de most sajnos abszolút le kell állni 4 napig. :( Nem tudom, hogy fogjuk bírni... Attól nem félek, hogy Brigi elfelejt szopizni, mint nyáron az epeműtétemnél! Egyszerűen cicifüggő. Múltkor "összeveszett" a játszón egy kisgyerekkel és bánatában felkéredzkedett. Hát nem a pólómat kezdte el húzogatni?! :shock: :evil: Orsi, teljesen átérzem a szopi miatti öltözködési problémád. Még a garbót is képes volna lehúzni, ha olyanja van. De pl. volt már, hogy annyira "elfoglalt" volt, hogy csak a reggeli szopi volt meg. :? Ebből is látszik, hogy nyugtató cuminak használ. :evil:

Lorca
Képeket kérünk!!! És jobbulást Szabinak! :(

Mára ennyire telik, mert fáj a fogam helye. Pedig nagyon szépen dolgozott ez a doki, csakhát ő sem képes sajnos csodára.
lora7
 
 


Sziasztok!

A lázra visszatérve ez popsiba mért hő, és még ebből jön a levonás, csak azért aggódtam, mert volt neki régebben sokkal alacsonyabb is , de mostanság nálunk is úgy van mint Ágiéknál ha rámérek mindig magas :oops:

Ria!

Jól néz ki a lakás!
Remélem kapunk majd képeket is :wink:


Alvás: nálunk még általában kettő van, Ha kimarad akkor általában a du-i marad ki. Gőzöm nincs(vagy inkább bátorságom, ez már olyan jól bevállt így)hogy kéne átteni ezt ebéd utánra.

Helga!
Baleset mentes közlekedést :wink:

Fog: nekünk van 12 alul felül 4-4 +4 rágó ezután melyik fog jönni a szemfogak????? Ahogy hallom az nagyon kegyetlen tud lenni :cry:
Bár nálunk szinte mind éjszakázással járt :cry:
Vendég
 


Lora! Kitartást!!! Csak ezt tudom mondani. Sajnálom a szopi dolgot...
jegeld. Nekem az bejött.

Ágiboldi! 19,5 a lakás. ÚÚÚgy örülök. Ha van esetleg valakinek nagyon jó asztalos ismerőse az jöhet (jó olcsó legyen) A miénk sajnos nagyon tele van melóval és nem biztos, hogy be tudja vállalni. :(

KépKép
csongria
 
 


Ria

Miért nem a Fsz. lakás, nekem a kertkapcsolat nagyon tetszett benne, meg a szobák elrendezése és a kiszoba nagyobb volt nem ???(pedig már úgy beleéltem magam !!!!Hi-Hi-Hi !!! :P )

Asztalosunk jó de nagyon drága !!!

Mazsi

Vizes vattával ??? Sima vatta megvizezve ???
Nálunk Aloe veras törlőkendő, kakinál hegyekben fogy !!!

Épp ma is volt egy olyan kaki ami 3 személyes volt, ketten fogtuk le, hogy a ruhát levessük Tomiról a harmadik tusolta a kádban a kakit róla !!!!(vsupán hónaljvonalig volt szaros) :wink:

Legalább a te szakmád meg van fizetve !!! :wink:

Helga

Pont írni akartam, hogy tegyél fel képet róla, alapjáraton nem tetszenek a Suzukik, de formára talán ez a legjobb formájú, ez az amiben terep fokozat is van ????

Szerintem is minél többet vezeted annál jobban belejössz, nekem az első autóm egy WGolf volt, de az is úgy ment mint a golyó, de mióta a Tóbiás (Mercike) megvan esküszöm az automata váltós kocsikra !!! :P

Timi

Jó, hogy túl vagy a vizsgálaton !!!Mégjobb lenne ha hamarabb lenne eredmény !!!

Nem csodálom, hogy kiakadtál a blogbeli sorokon, talán nem kellett volna a mamának sem ilyen ügybuzgónak lenni !!!!!!
Aggódtunk az tény és való, de talán te írsz róla ha akarsz !!!!

Nem semmi a kórház, ezeknek nincs lelki világuk ????????????????

Kaki: szinte mindig krémes !!!!

Dana

Számítógép :twisted:

Lora

Eszembe juttaták a soraid mikor az én cicim volt kisebesedve !
JUJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jobbulást !!! :lol: :lol:

Lorca

Átálltál már a meleg időjárásra ????????????? :lol:
62 kg csomag ??? :shock:

Sno

Nem nehéz benneteket beazonosítani, tudod akinek ZSENI a kisfia !!!! :wink:

Már csak holnap dolgozom és 10 nap szabadság itthon !!!!!!!!
De jó lesz !!!!!Már nagyon rámfér nagyon fáradt vagyok !!!Mama itt van nagyon jó mert van egy kis szabadidőm nekem is !!!!!

Kép
kditke
 
 


Folytatom az írást,mert soha nem jutok a végére.
Köszönöm a krumplis véleményeket.Laura is eszi ezerrel a tarhonyát,rizst.2 napja rizst adtam oliva olajon sült pipimellel és mellé raktam csemege uborkát.míg a 3 uborka el nem fogyott addig nem nyúlt a többihez.

Sno
Nagyon jók a képek!És milyen jó kis gyermeknapi rendezvényt szerveztetek.Munkahely is ilyen jó?Tetszik ahogy Sebi a csónakba ül.Tuti Laura nyomba kimászna belőle.Tornán van egy ilyen hinta amiből állandóan kikérezkedik.Ugrálóvárba meg nagyon ügyes,hogy így meg tud állni.Babakocsit mi is így használjuk,ha meleg van.

Kditke
Mi mivel városba lakunk a falukat mondjuk vidéknek.Persze Pesthez viszonyítva minden vidék.

Sensi
Kajába csak kitartást.Úgyis mindig annyit változnak.

Lorca
Nagyon jó lehetett Angliába.Képeket Én is szívesen nézegetnék.
Nagyon jól leírtad a szemészetet,ami pont Lauránál van./nem akarsz ezzel foglalkozni?/Látom képbe vagy.Kérdezhetek még?Az orvosok se mondták el ilyen jól.Ha ez a fajta kancsalság van akkor kell szemüveg?Vagy a szemizmok majd maguktól helyre "igazodnak"?Kinőheti a kancsalságot?

Pann
Jaj de jók a képek!Nekünk is ilyen fűnyíronk van.Gergő nem szokott borulni vele?Annyira instabil/igaz Laura még olyan stabilan nem jár mint Gergő/és Zsolti nehezéknek kötött alá egy téglát.Így tudja tologatni.Balcsin nektek van nyaralótok?Merre?

15 hós oltáson még nem voltunk,de a felíratott agyhártyagyulladás ellenit se kapta még meg Laura.Állandóan betegeskedtünk.Kb.meddig lehet beadni?És 2 oltás között mennyi időnek kell eltelnie?


Bigsister
Nagyon jók a képek.A csocsóasztalos tetszik nagyon,de a némos fürdőpelusos se semmi.

Panka
Sajna képeket nem tudok rakni,esetleg ha megcsinálják a gépet. :twisted:
Szállodába kezdtem a kozmetikusi szakmát és ott maradtam dolgozni.
Nagyon jó a pancsis kép.Jobbulást a férjednek



Helga
Gratula a kocsihoz.Pont ilyen színű a miénk is.Engem az zavar igazán benne,hogy nem tudok sokmindent pakolni bele.Persze Apa szerint Én a fél háztartást vinném mindig magammal. :D

Ria
Nagyon szuperül néz ki a lakás.És tényleg jó áron vettétek.

Blin
Jobbulást!

Lora
Tényleg megszenvedtél a fogadért ahogy látom.remélem holnapra már jobban leszel.

Enikő merre vagy?

Alvás:Laura nappal 1-szer alszik.Próbálom 11-ig kihúzni és így 1,5-3 órát alszik.De tegnap hajnalba felkelt 4.15-kor és csak 5.30-kor aludt vissza. :shock: Már teljesen ki voltam,hogy mi a gond,és akkor Május jutott eszembe,hogy hagyjam sírni.10 perc múlva bementem és nyomba elaludt.De már este óta 3-szor sírt fel.Ha kijövök a szobából meg jobban sír.Csak tudnám mi a gond.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Sziasztok!

Én is csak pironkodva írok néha...

De mostanában próbálok gyakran benézni és Timiéket nyomon követni! Én is drukkolok!


Lora:

Ha 4 napig nem szabad szopizni, szerintem ha fenn akarod tartani a tejtermelést, fejjél és max öntsd ki. De ha megmondod a gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító nevét, akkor utánanézek neked, hogy tényleg nem szabad-e mellette szoptatni. Nagyon gyakran arra mondják hogy nem szabad szoptatni, mert a szoptatáshoz az újszülött babákat kötik, akik tényleg sokkal érzékenyebbek a gyógyszerekre, és persze minden táplálékuk az anyatej. Egy nagyobb baba már jóval érettebb emésztőrendszerrel rendelkezik, többet "kibír" és ráadásul már mást is eszik, tehát relatíve kevesebb anyatej (és gyógyszer) kerül így a szervezetébe.

Lehet hogy tök ártalmatlan az a gyógyszer! Ha megadod a nevét, megnézem az orvosi adatbázisban mit írnak róla! Ha kell, átküldöm neked és odanyomhatod a doki orra alá.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


jó reggelt!

Úgy tűnik Lea javul :lol: tegnap már nem volt lázas.
Az éjszaka már ismét az ágyában aludt ,bár elég sokx kívánt társaságot...
És h ne legyen minden OK az alsó 4es fogaknál 2 akkora pukli van h ihaj! :shock: Pedig még a 1,5 hónapja növögető jfelső 4-es sincs kint :cry:

Lorca
nem kap Normaflor-t eddig nem volt gond az AB-kal.
tegnap végül csak 4x volt széklete...

Ditke
melyik szakmámra gondolsz? :lol: :wink:
automata váltó:az USA-ban volt szerencsém hozzá és gyorsan meg is jegyeztem h na ez az ami nem kell! 8) :lol: elvész a vezetés minden öröme vele sztem :roll: ráadásul tempómat is volt benne szval csak beültem és kormányoznom kellett (na jó néha fék-gáz,de gyakorlatilag egy robotban ültem)
persze ízlések és pofonok :lol: :lol: :lol:

igen sima vizes vatta :wink: Lea érzékeny bőrű és csak utazáshoz veszek egy kis csomag P sensitiv törlőt (apa is ezért tévesztett :wink: )

Dana
döntöttetek már?megmutatjátok másnak?
ha kancsalít és csak az egyik szemével akkor fennáll a veszélye a tompalátás kialakulásának ezért kell minél hamarabb kezelni a kancsalságot szemüveggel,takarással stb.

Ria
nagyon klassz ez a lakópark...nekem nagyon tetszik, h nem a szokványos épületformát húzták fel...
ez a kert tényleg nem is igazi kert mert ink egy közös parknak látszik(amikor írtad h kert azt hittem kicsit jobabn el van szigetelve a nyilvánosságtól...)

mi laktunk 1x egy földszinti lakásban ( albérletben),mondtam h soha többé:twisted: ui a lakás a főbejáratnál volt és mindenki az ajtónk előtt állt meg pletyizni amikor én éjszakázás után pihenni szerettem volna :evil:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Timi
h vagy? fájdalom? :roll:


Miss Pötyi :lol: Kép

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?