Pusszantás!
Monácska!
Magas, nehéz emberek betegsége!
Volt már derékfájása?
Ez milyen tipusú: csak a dereka fáj vagy sugárzik valamelyik lábába, zsibbad is?
Ha "csak" sima derékfájás és nem abszolut elviselhetetlen, akkor első körben vény nélkül kapható fájdalomcsillapítók: diclofenac hatóanyagú (Cataflam, Voltaren, Diclofenac Duo, stb) vagy ibuprofen tartalmú (Advil, Nurofen), lehet tapaszokat kapni diclofenac tartalmú (Flector tapasz), illetve gélek: Rheumon gél, Activon gél, Flector gél stb.
És ágynyugalom. Nem feltétlenül szükséges a priccs szerű kemény ágy. És megtalálni azt a testhelyzetet, amiben a fájdalom enyhül, vagy megszűnik. Ha állva is szűnik, vagy ülve, akkor nem kell feküdni egész nap!
De tény, hogy kímélje magát! 2-3 napig mindenképpen, hogy a fájdalom enyhüljön és megszünjön. Azért fontos a jó testhelyzet megtalálása, mert az izmok is ellazulnak és így a fájdalom hamarabb szűnik, gyógyul.
Kerülje azokat a mozdulatokat, amik kiválthatják, vagy erősítik a fájdalmat! (gondolom a parkettázás kissé megviselte)
Ha ezekre a kegyszerekre nem javul, vagy súlyosbodik akkor háziorvos.
Akkor kell azonnal orvoshoz menni, ha vizelési székelési problémák lépnek fel: nem tudja tartani, vagy nem tud!
Ha gáttájék, fenék belsőcomb területén zsibbad
Ha elviselhetetlen a fájdalom a fennt említett gyógyszerek mellett is
Ha gyengülne valamelyik lába. Nem tartja meg, összebicsaklik.
Hu, nagyon rossz lehet! És sok gyógypuszit neki!
Csakegy!
Én utálom a gyógyszertárit mert nem tudtam rendesen használni, de amit most elmondtál róla, hogyan lehet tüsfürdő szerűt csinálni belőle... azonnal hozzáfogok és megejtem.
Mi első perctől jonsont használtunk. Egy flakon fogyott el és semmi baja nem volt az újszülött bőrének. Aztán elfogyott, megint ráfanyalodtunk a gyógyszertárira. Gondoltam veszek másat, kipróbálom a Gabit, mert sokan dícsérté. No, megjelentek a pattanásszerű kiütések az arcocskáján. Kb. 4 hete használjuk. És akkor tűnt fel, hogy a Gabi lehet a ludas, amikor egy-két este megfeledkeztem és gyógyszertárit használtam. És a bőre javult.
Egyébként mindenből gyógyszertárit használunk. Popsikenyőcs, testápoló. Akkor a gyógyszertári lesz a tutti
Anyoka!
Nagyon aranyos az a kép! Szép a pocakod! Nagyon tetszik.
Lányok mátol visszatértem a Zandi diéta alapjaihoz.
Az nem normáluis, hogy fél 12kor még nem ettem semmit, aztán mint egy kiéhezett nekiesek az ebédnek. Megeszem és még nem lakok jól. Aztán lesem óránkénta hűtőt és minden fellelhetőt megzabálok. Híztam 1,5 kg-t. És tejem nincs több!
Akkor álljon meg a menet!
Úgyhogy mátol megy megint a 3 óránkénti evés. Annyi hogy nem számolok CHt.
És kiiktattam az éjszakai banánzabálást. Eddig ahányszor kelltem éjszaka a gyerekhez, annyiszor egy termetes banán bevándorol a gyomromba.
Most kikészítettem a korpovit kekszet! Nesze neked Kavics!
A tököm kivan, hogy együnk együnk, de tej nem lesz tőle több, csak a seggem nő. Nem verhetem át magam azzal a címszóval, hogy szoptatok. E mögé nem bújhatok.
Tegnap este megettem egy tál epret rengeteg tejszínhabbal!
És tsi.
És most megyek csinálok hasizom gyakorlatot!
Puszika Mindenkinek!