Sziasztok!!!
Cicus vagyok, és itt vagyok!
Jajj, annyi mindent akarok veletek megosztani, nem is tudom, hogy hol kezdjem.
Nyafi
A Köszibe kell egy papír, hogy Abigél járhat úszni. Mind a másik helyre is kellett, más nem.
Ha már úszásnál tartunk....
Most szombaton is voltunk, csak reggel 8-ra mentünk, mert apa úgy van vele, ha már kora hajnalban kelünk a gyerek miatt, akkor miért ne mennénk korábban?! Egyébként a Csabinak is úgy tűnik, hogy talán jobb a 8 óra, meg hát kevesen vannak. De ígérem, hogy most hétvégére megfűzöm, hogy 10-re menjünk.
Remélem összejön... amúgy a vásárlás miatt nem jó nekünk általában a későbbi időpont, de csakazértisazleszamitén akarok.
Linus
Csabi megint egy az egyben hasonló tüneteket produkált.
Ma voltunk dokinál. A következő tünetek miatt vittem el egészséges rendelésre.
Háton nem bírt megmaradni, folyton kitolta a pocakját, meg folyton sírt, egyszerűen folyton kézben volt. Kaki már 7 napja nincs (ez a hetedik nap), hason volt csak meg néha. Illetve három napig sokat hányt, jobban mondva bökött, de ilyen evőkanálnyi mennyiségeket.
A következő a diagnózis:
egyrészt a foga, másrészt kevés neki a rost. Úgyhogy meggyet, almát meg rostos dolgokat kell neki adnom naponta kétszer. Emellett adjak neki főzeléket is nap közben. Hát köszönöm szépen, merthogy még szopik, és szörnyen nehéz "elválasztani". Étkes gyerek, eddig mindent megevett, de ímád szopni.
Amúgy 8460 gramm, és azt hiszem, hogy a 67 centijéből nem nőtt.
Ehhez tartozik a
szilva . Múlt héten héftőn én is adtam neki, mert alig jött ki a kaki, és amiatt is sírt. (az alma-banánpüré megtette a hatását) Aztán még 2 napig adtam neki... így utólag nem tartom jó ötletnek! Szerintem attól is lehetett rosszul pár napig. Bár 4 hónapos kortól kapható, így nyílván olyan, amit kicsiknek lehet adni. Mindenesetre hajtani nem hajt.
Ami hajt, és a doki engedi, az a narancslé! Frissen facsart és leszúrt narancslé néhány kanállal. Meg a paradicsom is hajt, akiknek van esetleg eltéve, egy kiskanál is tökéletes!!!
Nagyon hiányoztok nekem, de tényleg!!!
Annyira rossz, hogy nem tudok akármikor feljönni. Annyi mindent szeretnék megkérdezni, sokszor vagyok tanácstalan nagyon. Találtam amúgy Diósdon netet, de sztem rájöttek, és hiába lépek fel, egy oldalt sem nyit meg nekem a net.
Kia
Miért nem jó az eper? Én is szoptatok, és majdnem minden nap eszem epret. Akkor talán nem kéne ennem? Milyen a hatása? És a többi? A cseresznye, a meggy, a dinnyék?
Meséltem már a merülést (régi lakásban vagyunk dédiéknél, és közbejött egy-két szoptatás
így nem tudom, hogy mit írtam már le)?
Múlt héten sikerült Csabit merültetni! De nagyon hamar, 35 perc után már elfáradt és nyűgösködött. Ilyenkor a háton fekvéses dolog bejön. Nagyon édes volt a merüléskor, kinyitotta a szemét! Alig hittem el!
Hunci: milyen fényképezővel csináltátok a képet? Mármint a márka?
Jajj, istenem, nehéz az elválás!
Azt hiszem, hogy holnap is leszek neten, mert megyek anyukámékhoz!
Mindenesetre én az etetésben teljesen tanácstalan vagyok!
Hadd kérdezzem meg:
Ki mikor mit ad a gyereknek? Van már valakinek étrendje? Esetleg alvási rendje?
(Apropó alvás! Annyira meleg van Diósdon (délutáni nap süt ránk), hogy nagyon rosszul alszunk mindannyian. Csabi is annyira rosszul alszik sokszor, már kora hajnalban felkel. Mennyi teát lehet egyszerre adni a gyereknek? A védőnő azt modta pénteken, hogy akármennyit... hát jelen pillanatban 3x 150 ml-ert simán iszik)