Új privát üzeneted érkezett!

köszönjük a köszöntéseket! A tegnapot egy viburcol kúppal ünnepeltük, mert annyira nyűgi volt. Majd az egyévest!
Nekünk nuk üvegünk van...

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

ELőször is ABIGÉLNEK NAGYON BOLDOG FÉLÉVES ÉVFORDULÓT KÍVÁNUNK!!! HIPP-HIPP-HURRRRÁÁÁÁÁ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, még régen írtam, hogy vettünk király kengurut, de rózsaszín. Érkezett a bababoltba új és kicserélték nekünk. :D Annyira aranyosak voltak, ritka az ilyen. Most lett egy farmerkék, sárga kombináció. Ez jó fiúnak is és lánynak is.....

Gyönyörűségesen, szépségesen szépek a babák! Olyan kis husi mindegyik :lol: :lol: :lol: nagyon cukik.
Én meg "tömöm" szegény Manómat, hogy hízzon, több kevesebb sikerrel. Remélem elérjük a doki által kitűzött súlygyarapodást, mert én nem szeretném ha bármi baj lenne, vagy agyon vizsgálgatnák szegényt. Eddig nem volt beteg, de akkor szerintem nem ússzuk meg.
Ami megepő, hogy megint issza a vizet. Úgyhogy Hunci igazad volt, úgy tűnik, hogy átmeneti volt a vízutálata.

Viszont az a fránya 2. fogacska az Istenért nem akar kibújni... Pont ma 1 hete, hogy az első kijött....

Na, megyek pakolászom mert megyünk usziba és még a fiúkat is fel kell keltenem...

Jó hétvégét mindenkinek! :D :D :D :D :D :D

Kép
zuzmara08
 
 


Nyafi!emlékszel én is írtam,hogy milyen nyűgös volt a fél éves szülinapján!Ezek a gyerekek......
Vendég
 

 
 

Sziasztok!
Bocsi, eltűntem, de Kristóf mostanában annyira követel engem, hogy folyton karban kell lennie.Én nem értem, régebben nem volt ilyen :( Szóval egyszerűen nincs időm, türelmem leülni és írni.Olvasgatni azért szoktalak titeket.

Keresztelő: a mienk most, 24-én volt.Ortodox szertartás, közel egy óra volt, de Kristófnak egy hangja nem volt.Még akkor sem, amikor 3xbemerítették.A végére pedig elaludt.Nekem sikerült fehér ruhát kapnom(body, kantáros rugi+felső), Leopoldi márkában.Utána sütivel, szendviccsel, kávéval vendégeltük meg a rokonokat a kis kávézónkban (így könnyű, mi? :lol: ).Ez itt a reklám helye: Caffé da Carlo, 5.ker.Jókai u.23. !!! :lol: Én kértem, hogy ne hozzanak ajándékot, de kaptunk nyakláncot, ruhát, játékot stb.Hát a mienk ilyen volt.Teszek fel képeket:

Kép Mindig el akarta venni az imakönyvet


Kép "füri":-)

Kép Elaludt a drágám....


Kép Hétfőn meg esküvőn voltunk

Kép

Kép
linus
 
 


És akkor teljesen bemerült? Linus nem semmi!!!
Anna! Megbeszéltem Gáborral, megyünk Köszibe!!! Kell akkor valamit vinni?

Kép
nyafi
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Linus, üdv. újra közöttünk...sajnálom hogy nem tudsz gyakrabban jönni....azért néha-néha írj pár sort....és rakj fel képeket is mint most :)
Nagyon szupi képek...és...tök jó ez a keresztelés....levetkőzteteni a picurt és belemeríteni és nagy tál vízbe....nem semmi...még nem is láttam ilyet :shock: De az a lényeg hogy egy hangja nem volt Kristófnak :)

Betty nagyon tündér Panka...és miyen jól ki van kerekedve a kis pofija :)

Tegnap mi is kint voltunk anyáéknál és tök jó volt az idő....nem volt olyan nagy kánikula mint szombaton....így a medencét amit kapott Rékuci nem próbáltuk ki...de ami késik nem múlik... :)

Teszek fel pár képet ami tegnap készült:

Kép Vigyori...:)

Kép Jaaajjj ez az apa olyan vicces... :)

Kép KicsCsalád...:)

Kép Az enyééééémmmmm....és...IMÁDOM :)
Vendég
 


Réka babának nagyon boldog fél éves szülinapot kívánunk!!!!
Ti is nagyon szépek vagytok így együtt!!!!:-)

Nyafi, de jó akkor bővül a mi kis babaúszis csapatunk. Nem kell hozni semmi különöset, csak MAGATOKAT!!! Jó volt tegnap összefutni, Abigél irrtó cuki ezzel a két picúrka fogacskájával. Szupi kis babakocsitok van, hazafelé sokat emlegettük.

Mi kipróbáltuk a kis medencét!
A hétvégei babaúszi apával anya most csak fotózott! :lol: :cry:
Kép Kép Kép Kép
Az uszi szuper jó, csak bújna elő a fogacska!!!!!

Szép napot Mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Rékának NAGYON, NAGYON BOLDOG FÉLÉVES SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szépek vagytok! A babák csak boldogságot tudnak hozni az ember életébe :D

Hétvégén néztem kisruhákat keresztelőre.... Hát fiúban nincs valami nagy választék. Egyedül a Minimanóban láttam nagyon aranyos vajszínű nacit egy rövidujjú pólóval ami fehér és a gallérja vajszínű. 4500 Ft. az mondjuk jó lenne, de kéne hozzá egy fehér kardigán vagy valami, mert azért a templomban elég hideg szokott lenni. Kenguruba ma megyek vagy holnap, ott is körülnézek.

Amúgy fehér rugdalózók vannak, de azt tuti, hogy nyáron nem használnám ki... Olyat szeretnék venni, amit máskor is felvehet. Mondjuk nyáron megyünk esküvőre akkor is.....

Jaj, Nyafi, nagyon örülök, hogy jöttök a KÖSZI-be.... Kár, hogy Cicius 9-re jár, tök jó lenne vele is többet beszélgetni....

Kép
zuzmara08
 
 


Viviennek és Rékucinak Nagyon Boldg hónapfordulót Kívánunk!
Puszi:Flóri+Kingii
Vendég
 


sziasztok

köszi kingii! :)

Kép
aniko...
 
 


Jaaaj!!!!

Viviennek is NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
zuzmara08
 
 


Réka baba boldog féléves szülinapot!

Viviennek boldog hófordulót!

Linus nagyon szépek vagytok!

Víz alatt, merültünk egy jót!Ma már nem sírt annyit...szokja-szokja!

Kép
Vendég
 


jaj de drága! :D :D :D
Vendég
 


Lányok segítsetek, nem tudom eldönteni hogy a szilvától fájhat a babucik hasa, mert ma kapott ilyet először, és alig tudtam elaltatni,teljesen kivolt.???????????????????
Vagy a foga???????????Még sosem láttam ilyennek..
Hunor baba képe egyszerűen szuper!!!!!!!!!!

Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Anna!

Szerintem fájha a pocija a szilvától. Nekem is van itthon 1 üveg, de még nem mertem odaadni neki....
Patrik csak akkor sírt amikor kirepedt a fogínye. Nézd meg Levi ínyét, fogod látni ha készül repedni, ha egy kis halvány csíkot látsz, akkor jó esély van, hogy fog.
De ha nem akkor a szilva :cry: Szegényke, remélem hamar megnyukszik...

Hunci, nagyon szuper Hunorról a kép :lol:

Kép
zuzmara08
 
 


Anna, simán lehet a szlvától, mert a szilvát bébiknek kaki-csinálónak adják és előfordulhat, hogy tekeredik benne...vagy fogzás, ahogy Zuzi írta!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Cicus vagyok, és itt vagyok! :lol:

Jajj, annyi mindent akarok veletek megosztani, nem is tudom, hogy hol kezdjem. :lol:

Nyafi
A Köszibe kell egy papír, hogy Abigél járhat úszni. Mind a másik helyre is kellett, más nem.

Ha már úszásnál tartunk....
Most szombaton is voltunk, csak reggel 8-ra mentünk, mert apa úgy van vele, ha már kora hajnalban kelünk a gyerek miatt, akkor miért ne mennénk korábban?! Egyébként a Csabinak is úgy tűnik, hogy talán jobb a 8 óra, meg hát kevesen vannak. De ígérem, hogy most hétvégére megfűzöm, hogy 10-re menjünk. :lol: Remélem összejön... amúgy a vásárlás miatt nem jó nekünk általában a későbbi időpont, de csakazértisazleszamitén akarok. :lol:

Linus
Csabi megint egy az egyben hasonló tüneteket produkált.


Ma voltunk dokinál. A következő tünetek miatt vittem el egészséges rendelésre.
Háton nem bírt megmaradni, folyton kitolta a pocakját, meg folyton sírt, egyszerűen folyton kézben volt. Kaki már 7 napja nincs (ez a hetedik nap), hason volt csak meg néha. Illetve három napig sokat hányt, jobban mondva bökött, de ilyen evőkanálnyi mennyiségeket.
A következő a diagnózis:
egyrészt a foga, másrészt kevés neki a rost. Úgyhogy meggyet, almát meg rostos dolgokat kell neki adnom naponta kétszer. Emellett adjak neki főzeléket is nap közben. Hát köszönöm szépen, merthogy még szopik, és szörnyen nehéz "elválasztani". Étkes gyerek, eddig mindent megevett, de ímád szopni.

Amúgy 8460 gramm, és azt hiszem, hogy a 67 centijéből nem nőtt. :D
Ehhez tartozik a szilva . Múlt héten héftőn én is adtam neki, mert alig jött ki a kaki, és amiatt is sírt. (az alma-banánpüré megtette a hatását) Aztán még 2 napig adtam neki... így utólag nem tartom jó ötletnek! Szerintem attól is lehetett rosszul pár napig. Bár 4 hónapos kortól kapható, így nyílván olyan, amit kicsiknek lehet adni. Mindenesetre hajtani nem hajt.

Ami hajt, és a doki engedi, az a narancslé! Frissen facsart és leszúrt narancslé néhány kanállal. Meg a paradicsom is hajt, akiknek van esetleg eltéve, egy kiskanál is tökéletes!!!

Nagyon hiányoztok nekem, de tényleg!!!
Annyira rossz, hogy nem tudok akármikor feljönni. Annyi mindent szeretnék megkérdezni, sokszor vagyok tanácstalan nagyon. Találtam amúgy Diósdon netet, de sztem rájöttek, és hiába lépek fel, egy oldalt sem nyit meg nekem a net.

Kia
Miért nem jó az eper? Én is szoptatok, és majdnem minden nap eszem epret. Akkor talán nem kéne ennem? Milyen a hatása? És a többi? A cseresznye, a meggy, a dinnyék?


Meséltem már a merülést (régi lakásban vagyunk dédiéknél, és közbejött egy-két szoptatás :lol: így nem tudom, hogy mit írtam már le)?
Múlt héten sikerült Csabit merültetni! De nagyon hamar, 35 perc után már elfáradt és nyűgösködött. Ilyenkor a háton fekvéses dolog bejön. Nagyon édes volt a merüléskor, kinyitotta a szemét! Alig hittem el! :lol:

Hunci: milyen fényképezővel csináltátok a képet? Mármint a márka?


Jajj, istenem, nehéz az elválás! :(
Azt hiszem, hogy holnap is leszek neten, mert megyek anyukámékhoz!

Mindenesetre én az etetésben teljesen tanácstalan vagyok!
Hadd kérdezzem meg:
Ki mikor mit ad a gyereknek? Van már valakinek étrendje? Esetleg alvási rendje?

(Apropó alvás! Annyira meleg van Diósdon (délutáni nap süt ránk), hogy nagyon rosszul alszunk mindannyian. Csabi is annyira rosszul alszik sokszor, már kora hajnalban felkel. Mennyi teát lehet egyszerre adni a gyereknek? A védőnő azt modta pénteken, hogy akármennyit... hát jelen pillanatban 3x 150 ml-ert simán iszik)

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicus!Szerintem 3X150 ml az nagyon sok!

Én Flórinak 120 ml vizet adok napjára.
Vendég
 


Hát szerintem is a szilva nem tett jót neki, de nem értem akkor miért van az üvegre írva hogy 4 hónapos kortól!!!!!!!?????????????? Ráadásul nekünk minden nap van kaki, ma meg nem volt, úgy látszik nála a szilva fog.
Mindegy remélem holnapra rendbe jönn, már alszik is szegénykém annyira kifáradt! :oops: :oops:

Köszi az ötleteket!

Jó éjt Mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Anna, mert a szilva elméletileg nem "árt" de te sem szeretsz mindent, Levi sem...neki ez nem jön be , van ez így...Huni a répát utálja....kiköpi vagy megy a hasa....pedig az az első ételek közt van, mégem adok neki csak ha diétáztatni kell betegség miatt.

Cicus :lol:
profi fotós csinálta a képet da jár ki (lehet rendelni hogy kimenjen-ezt jól megaszontam) szóval ő víz alá merül és profi gépével csinálja!

tea:ez rettentően sok!!!én max 150 ml-t adok egész nap pedig mi nem tejcizünk, nem is tápozunk már, csak gyümi és főzi....

kajában nem tudom mit kéne....lassan megéredt az elválasztásra, de tudom ill el tudom képzelni hogy nehéz....
Vendég
 


fotósnak tudod a számát?
Szilvát evett Gigi is tegnap, imádja!!!nehéz a kölkökkel és csak nehezebb lesz...
Teát igyon csak amennyit kíván! Én 4-5 literrel üzemelek, más fél litert iszik egy nap. Csabi is kiskacsa! Ennyi...
Szopi! amíg van addig adj neki!!!! Egy ismerősöm 8 és fél hónapig csak anyatejet kapott! Ha éjjel sokat sír, akkor már kevés neki a tápérték, akkortól muszály mást is adni! De addig örülj, hogy van! És sok gyümit kapjon mellé, hogy megszeresse felnőtt korára. Epertől kipattogzhat, de ha tied nem, akkor nem allergizálja annyira.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!!!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!!!Anikó Vivinek is boldog hófordulót kívánunk!!!

Cicus....újra itt...nekem is nagyon hiányzol...:) És persze a többiek is akik csak olvasó üzemmódban szerepelnek...tessék pár sort írni is magatokról!!! :D

Hunci annyira szupi az a kép...áááá....tisztára magazinba illő :)

Kajcsi....szilva...nálunk is nagyon bejön Rékának...bár érdekes én arra jöttem rá hogy ő annyira nem szereti az intenzív ízeket....én mindenhez adok krumplit...pl. a gyümikhez is....hogy ez később változni fog-e nem tudom...magában is megeszi de krumplival jobban ízlik neki mint pl. a szilva is!

Ma megyek fodrászhoz és ma először anyósom vigyáz Rékára...vagyis egyszer már vigyázott amikor kicsi volt de abból még Réka nem sokat érzékelt....kíváncsi leszek mi lesz ma...nagyon félek itt hagyni...nem szeretném ha sírna....és ....egyre anyásabb...hétvégén is elszaladtam venni maganak pár rucit...apjuk vigyázott ráááá....és ....már nyűglődött....ráadásul a kajcsit csak tőlem fogadja el....még az apjától sem :?
Jaaaj és hétvégén esküvőre vagyunk hivatalosak...szintén anyósom vigyáz majd Rékára...igaz megfürdetjük...megetetem....lerakjuk alukálni és úgy megyünk de akkor is izgulok...mert mi van ha felébred és nem én vagyok ott....ááá....olyan dilis vagyok....még hogy a kicsiknek van szeparációs szorongásuk....nekem is van az tuti!!!! :shock:
Ti hogy vagytok ezzel?

Na megyek mert hív a kisasszony!!!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Köszi Kia!

Levimanónak meg NAGYON BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!
Vendég
 


Sziasztok!

Cicus nagyon jó volt, hogy itt voltál.... :lol: remélem Csabi minél előbb meggyógyul.
Nálunk a napirend a következő: reggel amikor felkel szopizik, rendszerint bealszik rajta, ezért még kb. 2 óra múlva felkel és újra szopi. 10 fél 11 körül pár kanál gyümölcs, egy kis tea vagy víz utána. Délben főzelék, közben víz, vagy tea és utána is.... Aztán van, hogy nem lakik jól teljesen akkor adok neki még picike tápszert, de azt tényleg max 60ml. Uzsonnára anyatej, ha nincs annyi akkor tejpép gyümölccsel. Aztán vacsi anyatej, ha kell kiegészítésnek akkor kicsi tápszer.
Most ezt csinálom, mert ugye hízlalnom kell szegénykémet :) a doki szerint. Nagyon kíváncsi leszek, hogy meg lesz-e elégedve... Szerintem semmi baja, csak a fog jött és jön. Ennyi... Nálunk jóformán minden nap van kaki.

Apropó fényképezőgép: mi már többször vettünk nyaraláshoz vízalatti eldobható fényképezőgépet. Nekünk nagyon bevállt. Lehet venni Media Markt-ban is, de bárhol akol fényképezőgépek vannak. Mi azzal fogjuk lefényképezni Manót ha már így merül mint Hunor. Tök jó képeket lehet vele csiálni :D

Kép
zuzmara08
 
 


Sziasztok!

Minden elszállt, amit írtam... és pedig nem volt kevés... megőrüljek, vagy ne őrüljek? wááááááááá

Najó, akkor most adok képeket, aztán majd később írok.

Kép Anyával úszáson - ez a kedvenc póz :-)
Kép Az öltözőben, először a szép naciban. :-)
Kép Csabika

Kép


Kép
fcicus
 
 


Kép Ímádja lehúzni a Maci lábát a sarokból, és azt csamcsogni...:-)

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!
Remélem holnap már tudok jönni..

Kingii Köszi!
Itt is:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


aranyos vagy! :D :D :D köszi
Vendég
 


Kia Levinek Boldog Féléves Szülinapot !!!! :D
Vendég
 


Levi-baba boldog féléves szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


sziasztok! Levikének itt is boldog fél évet!
Csajok babauszit buktam! Most jöttünk rá Gáborral, hogy neki 2 napos tréning van a céggel péntek szombaton! Úgyhogy ő nem jön, így viszont én se tudok menni! De jövő héten mindenképpen!
Cicus, hogy tudtok olyan korán járni a babauszira? Mi prüntyőnk akkor még alszik!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!!!

Képzeljéteeekkk....Rékuci négykézlábra állt reggel :D És előre lendítette magát aztán természetesen orron kötött ki ... :lol: Nagyon édi volt:)

Nyafi irigykedem hogy olyan sokáig alszik Abigél....Réka már reggel 5.30 és 6.00 között ébred....zombi vagyok...persze ő vissza tud alukálni 1 óra fennlét után...de én már nem.....Nagyon fáradt vagyok.....ráadásul szombaton esküvőre megyünk...hajnalig dínom-dánom....de reggel hogy fogom bírni...ÁÁÁÁ...rossz is belegondolni!

Tegnap voltam fodrásznál.....anyósom vigyázott Rékára...tök jól elvoltak...csak aludni nem aludt szegénykém....így mikor hazaértem a kajcsin úgy bealudt hogy csak na :)

Cicus most nézem micsoda kék szeme van Csabinak....nagyon szép kis legényke :wink:

Jaaajjj és még egy jó hír.....Rékuci 7 kg.....hurrráááá...de azért hogy ne legyen minden szép és jó már megint nem eszik rendesen....ficeg állandóan az ölemben...ülne fel...ÁÁÁÁ.....nem is részletezem :roll:

Majd még próbálok jönni ha hagyja a kisasszony!

Puszi
A büszke anyuka és apuka :)
Vendég
 


Sikerült lefotózni....:)

A sorozat:

Kép A cél az amit eszünk....:)

Kép És élvezi...:)

Kép Egyreee közelebb...:)
Vendég
 


Réka de ügyi vagy!!!!!!!!!

tegnap hátról hasra!juhéjj!így megy oda és vissza...lassú, megfontolva haladó a fiam :D
Vendég
 


Sziasztok!!!

Lányok....mindenkinél bejáccik ez a front vagy csak minket tisztelt meg....ááááá....kész vagyok..... :roll:
Rékuci ma egész nap pörgött...mint aki gyorsítót vett be....mozgásfejlődött mint a mellékelt kép mutatja....és....semmit nem aludt....alig evett....alig ivott...és eljött a káosz fürdés után....kb. már másfél órája a 160ml kajcsijából eddig sikerült 70 ml megennie.... :shock: Kész vagyok.....!!!!
Vigyorog közben majd elalszik...de felébred pár perc múlvaaa....hörög mint Dártvéder báttyánk.....most erősen fontolgatom a vibucol kúpot....meg is fenyegettem vele....de kakál rám...kinevet....őrület a kicscsaj :)
Mi jön méééégg?????
Vendég
 


Úgy látom mindenkinél áll a bál.....mi végeztünk...2 óra hossza alatt :shock:

Nyugodalmas jóiccakát mindenkinek!!!
Vendég
 


Jaj de jó, azt hittem, csak velem szórakozik a gyerek!Alig evett ma...fent volt egész nap! :shock:
mai kaja:200 ml táp, ennyi és 100 g almaszósz és kész....meg 100 ml víz...nevetségesen kevés és csak fent volt, sírt, nyögött, játszott, én meg elfáradtam és 1 hét múlva szakvizsga!
Vendég
 


Sziasztok!

A babóknak boldog féléves szülinapot kívánunk!!!!

Képzeljetek Bencus ma reggel felült :lol: :lol: :lol: A járóka közepén ücsörgött és tevékenykedett, olyan cuki volt.

Lányok a talival mi lesz? van most fix időpont és hely?

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Zsuzsi gratula, űBencus marha ügyi!

hely fix, nálam meg a parkban (itt nincs közös udvar) mivel feldobtam, döntsétek el az i.pontot, na erbből jól nem lett semmi, így eldöntöttem:jún 16 kedd....

Kingii remélem meg tudod oldani és felültök a sihuhura :lol:

nos ki jön????
Vendég
 


mi megyünk az tuti.........
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket!
Viszont kívánjuk azoknak, akiknek az elmúlt pár napban volt... és lesz :wink:
Boldog fél éves szülinapot!

A szilva
Levinek nem fájt a hasa... bár még csak 1 üveggel evett meg össz.
Most őszibarack-alma a nyerő :lol: egy fél üveg után még tátja a száját :lol:

Niki a 4kézlábra álláshoz, Zsuzsi a felüléshez nagy-nagy
Kép

Levinek éjjelente melege van...
Néhány éjszakánk rossz volt a meleg miatt. :(
Hétfőn voltunk a dokinénihez. 8850 grammnak és 67 cm-nek mérték Manót.

Vasárnap sokmindent vettünk neki..
Gyerekülést 50000 helyett 30000-ért, ruhákat, játékot, járókát 12000-ért, bébiételt...

Tagnap itt volt Apu és az öcsém :P
Levi nagyon elfáradt estére :lol:

Cicus
Az eper allergizáló hatású, ezért vigyázni kell... és fájhat tőle a hasuk (az aprómagvas gyümik) - bár fél évesen már majnem mindenkinél elmúlik a hasfájás.

Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Nos, zsenialitásom tükrözi ebben az évben nincs jún 16 kedd :oops: helyette júni 17 kedd van....

szóval tali nálam júni 17 kedd du valamikor amikor nektek jó. bocsánat, nem vagyok jó számtanból...azt tudtam, vizsga 12-én csütörtökön és ehhez egyesével adtam a napokat keddig, és így sem ment....

Kia, mekkora Levi!milyen gyerekülést vettetek???
Vendég
 


Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés, aztán folytatom a munkát.. :cry:
Meddig normális az szülés után ha valaki nem menstruál?
Már lassan 2 hónapja nem szoptatok.
Köszönöm, majd jövök.
Puszi mindenkit.

dhbetty
 
 


Háááát Betty első dolgom lenne hogy vennék 1 tesztet.....és....aztán felkeresném a dokim.....mert szerintem nem normális...legalábbis nekem teljesen visszaállt a mensim amióta nem szoptatok....sőt szopi közben is megjött 2-szer!

Tényleg Anna végül mi lett veled megjött?Voltál dokinál....asszem te írtad hogy félsz hogy terhes vagy!

Amúgy mi lehet hogy már év vége felé belekezdünk a kistesó projektbe....bár ez még sokmindentől függ....És ezt főleg apuci akarja....jóóóó én is...csak azért parázok...nekem azért elég necces volt így is a terhesség.....namind1.....majd lesz valahogy....rábízzuk a sorsra!!!

Képzeljétek Rékucit iszonyat nehéz napközben alvásra bírni...mert állandó jeleggel mostmár fordul hasra és áll fel 4kézlábra...pedig már hulla fáradt.....ma semmit nem aludt...14 kor ölben ráztam a popóját így sikerült elaltatni...és még most is húzza a lóbőrt!!! :)
Vendég
 


Betty
http://www.lll.hu/node/12
A legtöbb nőnél 3-4 hó után tér vissza...

Hunci
Az ülés Concord, 9-36 kg-ig, az anyaga olyan, mint a farmer, így tovább bírja.. De csak ebben a színben volt.
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Hát nekünk az elmúlt két nap annyira SZUPI volt teljesen fel vagyok pörögve, mivel vásároltam ma is meg tegnap is a kisgyermekes barátnőimmel, őrület mit össze tudunk vásárolni, szerencsére apáknak tetszettek a dolgok így nem lett kikapás a pénzköltésből.
Képzeljétek Levikének a fél éves szülinapjára anyósomék vettek egy ugrálókát a Frischer Price Dzsungeles Jumperét annyira szuper!!!!
Majd teszek fel képet.
Ja és vettem magamnak az esküvőre egy szuper rucit, tökre örültem neki mert ugye még van pár kiló a szülés miatt, de szerencsére ez tényleg jól áll.

Niki, igen én féltem a terhesség miatt majdnem két hónapra jött meg és alig alig. Szerintem el kéne mennem dokihoz mert ez nem normális. Lehet hogy mégis fogok szedni tablettát, mert mi csak jövő nyára tervezzük a kistesót addig meg van néhány hónap. :oops:

Kia, Levike nem kispályás, még mindig zabálnivaló!!!

Niki, Zsuzsi gratula a piciknek, nagyon ügyesek, Levi is már ül de még egyedül nem tud felülni, viszont már képzeljétek el áll és én csak a kezét fogom, és megörül érte!!

Hunci lehet hogy mi is tudunk menni majd a héten eldől!
Nyafi kár hogy nem jöttök de ami késik nem múlik!:-))))
Zuzi mi újság? Második fogacska??

Puszi Mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok! Hunci mi megyünk...valahogy...kérek szépen címet!

Kép
nyafi
 
 


Én is kérek címet!

Hunornak Boldog Féléves szülinapot Kívánunk!


Puszi:Kingii+Flóri
Vendég
 


Boganna, Nyafi, Kingii pü ment!

Zuzi?Kia?Cicust eléri valaki?anikó?Nicolete?

Kingii köszönjük! :lol: ááááááááááá már olyan rég volt...
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?