Móni: az melyik tesz-vesz város amit te mondasz?? Nekünk az ezeréves még enyém volt tesz-vesz szótár van meg, persze ez a kedvenc, mert igényes és jó hosszúúúúú a másik amiben csak magyar szöveg van az nekem se tetszik annyira.
TV: hát azért nem, mert próbálok következetes lenni és ha egyszer azt mondom, hogy nem akkor másnap is azt kell mondanom. Persze vannak bizonyos kivételek amik erősítik a szabályt, de nem akarok túlzásba esni.
és igen Fibinél a pont, mert nekem is meggyőződésem, hogy Kamilla azért beszél ilyen szépen és választékosan, mert sokat bújjuk a könyveket és a Ringatón rengeteg mondókát-éneket tanultunk már meg. A mostani kedvenc könyvünk a Bors néni, ami anno az én kedvencem is volt, olyannyira, hogy Anyukám hányingert kapott amikor meglátta, hogy ezt szereztem a gyereknek egy antikváriumból
És nem vagyok tv ellenes, mert pl a Vizipók amit az én drága jó biosz tanárom írt egy nagyon jó kis bújtatott oktatófilmecske, vagy akár a Frakk stb stb, de ő még abban a korban van amikor működik a fantáziája és azt szeretném ha azt használná és nem készen kapott képek szerint gondolkodjon el dolgokon.
És nagyobb élmény szerintem neki ha együtt játszunk, még ha én már a hátam közepére kívánom ezt
mintsem tv-t nézzen. Bár ha néz is azt is közösen nézzük, hogy tudjak neki kommentálni közben.
Deni: és igen a Beethovent neki is szerencséje volt nézni Anyunál. és ő nem azért bőgőtt, mert eltünt a képernyőről a kutya, hanem azért mert juj csúnya néni mit csinál, juj elvesznek a kölykök, juj hova megy a nagy kutya - szóval kissé érzékeny a lelkem -
ez is megerősít abban, hogy neki még nem való a tv.
(azért hozzáteszem, tegnap az apjával megnézték a discoveryn, hogy hogy készül a farönkből a deszka
Fibi: örvendek, hogy örülsz! Én is majd kiírom a falra nagy betűkkel, hogyha ki akarok borulni akkor ne tegyem, mert soha se lesz ilyen jó dolgom, mint ami most van illetve lesz két gyerekkel!
Zuz: hát jövő pénteken már babázni szeretnék, szal akkor buktam a partidat
Ruz, Barbi: vizsgákhoz kitartást!!!! Én sajna úgy néz ki, hogy jövőre tudok csak államvizsgázni
igy jártam.
Curse: nemsokára mentek nyaralni!! JAJ majd elfelejtettem, hogy nekünk van ám 80-86-os helyes kis fürdőköntösünk, úgyhogy ha nem kaptál sehol akkor szívesen kölcsönadom!!!
Barbi: autónak gyógyulást!!
Ruz: nem a tv-vel hanem a kerttel keserítettél el
mert ez az én nagy vágyam, hogy kertesházban túrjuk a saját homokozónkat illetve virágágyásainkat stb együtt.
Rózsakatica: ÜDV itt!
Csecsemősökkel nekem anno nem volt semmi problémám-bajom. Amit akartam tudni azt megkérdeztem, ők meg normálisan elmondták. Kész. A lényeg azon van szerintem, hogy hogyan kérdezel illetve magán azon, hogy kérdezni kell ha valamit szeretnél tudni, mert sokan vannak és nincs idejük gondolatokat olvasni
Én jóérzéssel jöttem haza a babámmal anno és most is jó érzéssel készülök arra, hogy megszülessen a Tesó.
Rylie