Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu!
IGen, sajnos. De részemről 13-a után már szabad vagyok, mint a madár, úgyhogy majdcsak összehozunk egy talit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Visszajöttem.
Csak vissza kellet hívnom a hugomat.

Asiye!

Ha nem indiszkrét a kérdés: Miért válnak a barátnődék? Mi az amit ennyire más szemszögből látsz Te és a férjed?
Azért próbáljatok meg egy kis távolságot tartani, nehogy a Ti házasságotokban is bajt okozzon! Annyit nem ér meg, főleg, hogy jön a baba is!

Talira én is szívesen mennék, de nem egyszerű. Sajnos mióta benivel terhes lettem nem vezettem. :oops: És előtte sem volt nagy tapasztalatom. Tehát, ha Apa itthon is hagyná nekem a kocsit, nem igazán tudnék mit kezdeni vele. :( Tömegközlekedéssel pedig kicsit messze van. :(
Vendég
 


Encike!

Milyen sütit sütöttél? Én is kérek! Nem tudnál küldeni belőle?
Olyan édességhiányom van! :oops:

De vacsira én is sütök. :) Igaz nem sütit, hanem pizzát. De az is jó lesz. Desszertnek pedig eper. Már vagy két hete minden nap epret eszem. Nagyon szeretem. Lehet, hogy elmegyek a boltba, és veszek hozzá tejszínhabot... :oops:
Vendég
 

 
 

Sziasztok csajszik! Nagyon arikák vagytok, hogy vigasztaltok, de most valahogy nem törtem ugy le mint a bili füle! Szoval azért mert most van ez a fránya gombám és talán jobb igy! Bár nem állítom, hogy nem lehetett ott valaki, de talán jobb ha nem tudom, hogy volt ott valaki és talán jobb neki, ha ott is volt és így távozott! Most biztosan kegyetlennek tartotok, de azt gondolom, hogy nem tudom hogy nem ártottam volna neki azzal, ha most gombis vagyok! Szoval talán jobb ez így! Most ebben a hónapban még tutira érzem, hogy nem leszek babás de majd juliusban már minden lehetséges! Szoval azért ebben a hónapban is rajta leszünk a témán, de minden görcs nélkül mert még jobb ha teljesen kikezel a dokibácsi! :wink: :wink: :wink:

Csajok én is akarok talizni!!!!!!!!!!!!!! :D :lol: :lol: :lol: Nem lakom messze! Akár lehetne apácskás tali is meg lehetne csak csajos is! Nekem8! Benne vagyok, ha mehetek én is!!!

Asiye! Én is csatlakozom az elöttem szolokhoz, mert én is sajnálom a barátznödéket! És ez már biztos, hogy megmásithatatlan a döntésük??? Nincs remény békülésre?? Gyerek van??? Tudom, hogy csak a töltött káposzta jó felmelegitve, de 9 év az mégis csak 9 év?!?! Szoval igy ismeretlenül is sajnálom öket! És Cat-hez hasonlóan nagyon vigyázzatok magatokra és ha lehet ne nagyon follyatok bele a dolgokba csak annyira amennyire muszáj!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Csak közlöm, hogy Csepelen nőttem fel, családom, mamám még ott lakik igy Csepel mindíg is haza marad! Mehet a tali. :wink:

Asye! anno a doki 6. héten ezt mondta:" 4mm-es petezsák, jó helyen tapad, de nem fogok önnek hazudni, az ilyen terhességek fele-fele arányban maradnak meg. Két hét múlva találkozunk, addig reménykedjünk."
Másfél hét múlva visszamentem, akkor egy másik doki rendelt. Még aznap kórház, 3 nap benntfekvés, két HCG mérés, 4 uh. Aztán megműtöttek. Most itt vagyok gyerek nélkül, pocilakó nélkül tavaj április óta. Csak a remény maradt meg, néha nem tudom meddig még.

Amit leírtam, az a vágyam, az álmom és a lényege, hogy legyen pocibabám és dobogjon a szive, fejlődjön, éljen! :)

Kép
kislibus
 
 


sziasztok!

jelentkezik az újabb csepeli...legalábbis még leendő...várjuk, hogy megkapjuk az új kis kuckónkat...még most épül...:-) elvileg nyáron költözünk(reméljük)

Velünk minden csendes, inkább csak olvasgatom a Ti írásaitokat, és szurkolok mindenkinek!

Kép
arwen***
 
 


Sziasztok és jó reggelt!

Lassan át is kersztelhetnénk a topicot: Csepeliek. :D

Kislibus!

Miért mondta a doki, hogy az ilyen terhességek fele marad meg?
Azt tudod, hogy nálad miért nem maradt a baba?
Én anno akkor voltam először, amikor betöltöttem a 7. hetet, így semmi ilyen tapasztalatom nincs. (Lehet, hogy akkor azért sikerült hamarabb, mert nem is foglalkoztam ennyit a témával?)

Arwen!

Az új lakás biztos nagyon jó lesz! Egy új lakás mindig jó! :D Mi most decemberben költöztünk be első saját házunkba és imádjuk! Ennél jobbat nem is nagyon tudnék elképzelni mostanában. :D

Nócika!

Ha dokibácsi végez, költözik a baba a pocakodba! Ez tuti! :D Addig pedig élvezd még a pár gondtalan napot!
Vendég
 


Én úgy vagyok a gondtalan napok kiélvezésével, hogy ha sikerül anyukámat rávennem, hogy ma még aludjon itt, akkor este elmegyünk Apával valahova. Megünnepeljük ezt a hét évet és megiszok egy-két fincsi koktélt is talán. :D
Ha itt lesz a kishugi, akkor úgyis következik minimum kettő absztinens év... :roll:
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!!

Nagyon jó hogy ilyen sokan csepeliek vagytok, vagy legalábbis ismeritek :lol: :lol: :lol: :lol:

Asiye,

hát szomorú ami a barátaiddal törétnik, de talán helyrehozhatják ha nagyon akarják.
Én a férjemmel már 18 éve vagyunk együtt (16 éves korom óta), nekünk is volt kb. egy év amikor hazaköltöztem úgy volt hogy elvállunk de aztán megpróbáltuk újra és sikerült azóta is nagyon jól megvagyunk :!: :!: :!: :!:

De persze ez nem minden kapcsolatban van így :? :cry:

Cat,

most láttom, hogy Telki vagy én ott voltam magzatvizvételen a telki kórházban :lol: :lol: Ott vannak nagyon szép házak, de hát csepelhez egy kicsit messze van :evil:

Puszi mindenkinek

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


Sziasztok!
KIslibus!
Tényleg, mire mondta adokid, hogy az "ilyen terhességek" fele marad meg?
Milyen volt a terhességed? Bár én nem tudom de azt írtad a 6. héten volt4mmes petezsák, nekem az első fiammal 4hét+4napon volt 4.5mm a petezsák most meg az 5.en 9mm.
Én azért nem hiszem hogy a már kimutatott terhességeknek csak a fele maradna meg. :? Bár ki tudja!
Volt alapjáraton valami problémád?
Mi az este együtt voltunk(2szer is :oops: :lol: ), és reggelre egy nagyon kicsi barnás váladékom volt, de semmi más, és ez normális.
Egyfolytában küzdök a rókával, ki akar ugrani a bokorból :lol: :lol:
A magneb6 arra is jó :roll:

Többen is kérdeztétek mi van a barinőmékkel!?
Hát szerintem egyszerűen csak kritikus időszakba léptek, sok az alapvető probléma, (munka, anyagiak...). Gyerek nincs :!: Reménykedem hogy nem adják be a papírokat.

Mennem kell mert a fiuk kicst betegek és nehéz velük.
Majd próbálok este jönni
sziasztok

Kép Kép Kép
asiye
 
 


Sziasztok!

De jó, gyűlik a talis létszámunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kislibus!
Olyan elszomorító, amit leírtál nekünk :cry: :cry: :cry: De meglásd, hamarosan lesz a pocidban egy gyönyörűséges lakócskád :wink: :wink: :wink: :wink: Neked is a talin a helyed :!: :!:

Arwen!
Bocsika, de elfelejtettem, hogy hova fogtok Csepelen belül költözni :oops: :oops: :oops: :oops:

Asiye!
Annyira sajnálom a barátaitokat!!! Képzeljétek, én tegnap hallottam a páromtól. hogy egyik ismerős párunk is válik....10-en X év után :shock: :shock: :shock: Ez olyan szomorú :cry: :cry: :cry:

Nócika!
Ott a helyed :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Még anyukám peszrálja Benit. :D Olyan jó ez a kis pihenés. Az utóbbi két évben csak néha pár órára szakadtam el tőle. Imádom. De most kezd egy kicsit sok lenni. Ilyenkor olyan jó, hogy egy-két órán keresztül mással játszik, sétál...
Az esték mások. Amikor már alszik, akkor elég sokszor elmegyünk Apával valahova, ha van aki vigyáz rá, vagy hozzánk jönnek barátok. Sőt, néha már valamelyik nagyi is le tudja fektetni. :)
De a lényeg, hogy most ráérek.
Pontosabban kertészeket kellene hívnom, és árajánlatokat kérni a kertre és időpontot. :oops: Ehelyett itt írogatok.

Zsuzska!

A válás soha nem jó. Vagy mégis? Néha talán segít embernek maradni... Van olyan ismerősöm, akinek az apukája már a harmadik feleségénél tart. Elsőtől 1 gyerek, aki már nem gyerek, másodiktól kettő, harmadiktól talán csak egy. Az első feleségével marják egymást, pontosabban nem is igazán beszélnek. Más városban élnek, és talán túl fiatalok voltak még a házasságkötéskor. Viszont a második és a jelenlegi feleség rendszeresen összejárnak, szinte együtt nevelik a gyerekeket. És az első gyerek is gyakran van velük.
Az ilyen válásra mondom, hogy még pozitív is lehet. (Persze nem tudnék több ilyen példát felsorolni.)
Az biztos, hogy mindkét ember sérül egy válás során, és a gyerekekről ne is beszéljünk. De érdemes mindig a kisebb rosszat választani.
Vendég
 


Cat!
Hát igen.... bátorság kell kilépni a rosszból :? :? :? :?

A mi ismerőseinknél az volt a helyzet, hogy a pasi megcsalta a feleségét, és lebuktak :shock: :shock: :shock:

Úgy sajnálom, hogy olyan messze laksz :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska!

A megcsalás egy más téma. És nagyon elgondolkodtató.
Ha már megtörtént, akkor valószínűleg valami nem volt rendben. Persze kérdés az is, hogy mikor, milyen körülmények hatására, hányszor, megbánta-e, elmondta-e vagy titkolta... Én sokat gondolkoztam már ezen a témán, és nem egyszerű. Persze vannak egyértelmű helyzetek. :(

Ha lenne kocsim nem lenne az olyan messze. (Persze az M0-t utálom! :roll: ) De tömegközlekedéssel tényleg sok. :(
Vendég
 


Hát tömegközlekedve az biztos, hogy jóóóóóóóóó hosszú lenne az út :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Gabi!

Telki kórház állítólag jó, de nekem elment tőle a kedvem amikor megláttam az árakat. :shock:

Valóban sok szép ház van errefelé. Nagyon szeretek itt lakni. A hugom azt mondta, hogy olyan, mint a Született feleségekben. :D


Ma sikerült három kertésszel beszélnem. Még a héten kijön mindegyik, és adnak árajánlatot. :roll: Remélem megfizethető lesz, mert olyan jó lenne már kint játszani a szép pázsiton... :wink:
Vendég
 


Hát én ne vagyok csepeli és soha nem is éltem ott de azért remélem maradhatok közetetek :):):):) :wink: :wink:

Hát nálunk az öcsém most válik másodszorra másfél év után derült ki hogy a gyerek akit nevel nem az ővé:) jó mi? sőt én mondtam még az elején hogy nem ő a gyerek apja de nem hallgatott rám senki mert mikor a gyerkőc fogan atesómék pont nem voltak együtt aztán barinője terhes lett így elvette feleségül aztán msáfél év után kiderült nem ővé a ygerek.ez van.

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: Persze hogy aki nem csepeli az is maradhat. Ne butáskodj.
Viszont ez a tesód féle sztori hát nem irigylem őt. Kemény lehet ez. Ha nem titok akkor hogy derült ki, hogy nem az övé? Az oké, hogy akkor nem voltak együtt mikor fogant na de eddig ő azt tudta, hogy az övé. Nem is tudom ilyenkor ezt hogy dolgozza fel valaki.

Kép
csucsu05
 
 


Remélem mára már nincs több válós téma! :roll: :shock:

Nika!

Sz*r lehet az öcsédnek, mondanám, ha szoktam volna csúnyán beszélni... De így is azt mondom! Nem semmi a csaj, hogy hozzáment, pedig ő biztosan tudta az igazat!
Öcséd azért szereti a gyereket? Vagy most már nem is szeretne foglalkozni vele?
Az unokatesóm úgy volt vele, hogy nem érdekli valóban az övé-e vagy másé, sajátjaként szereti. Annak ellenére, hogy elváltak. Persze időközben egyre jobban hasonlít rá, már le sem tagadhatná. De azért volt egy bizonytalan időszak... :roll:
Vendég
 


Cat,

hát igen elég drága (nagyon) de én ingyen voltam ott (mivel voltam maszek genetikai uh és vérvételen, ott derült ki, hogy több mint valószínű beteg a baba 1/32 az esély, és mivel pozítiv lett a eredmény :cry: ezért ők állták a további vizsgálat költségét). Ennyi a történet de ott nagyon rendesek voltak utána fektettek két órát és csak utána mehetünk el. Ezzel szemben a klinikán futószalagon megy, rögtön haza lehet menni (szerintem ez is sokat számít a fentálló 1-2% vetélés miatt).
Szóval ha megint terhes leszek biztos, hogy ide megyek magzavizvételre, persze csak akkor ha megtudom fizetni, majd meglátjuk.

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


Nika!
Persze, hogy maradhatsz, itt a helyed!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hát úgy hogy a csaj baromi szerelmes volt na nem az öcsémbe így a pasi újra képbe kerűlt a srác és odaálltak az öcsém elé erre öcsém kidobta a csajt mikor meg a csaj a másik pasival akart lenni az meg azt mondta hogy jójó de hogy itt a gyerek így már nem annyira kell neki a csaj . szóval csajszi két szék közül a padlóra esett de most már rendeződött az élete. úgy látszik legalábbis.Azért pesrze öcsém nagyon szereti a gyerkőcöt a gyerek tehet a legkevésbé a dologról. Állítólag a csaj sem tudta pontossan kitől terhes mert azért az öcsémmel is összebújtak :)
Igazából nem vagyok beszélőviszonyba a z öcsémmel de annyit tudok hogy eléggé félti a gyerkőcöt.

nika70
Salgótarján
 
 


Hát tudod Nika, nem vagyok egy kárörvendő típus, de örülök,hogy a csajszi a padlón kötött ki :oops: :oops: :oops: :oops: Bocsi érte :oops: :oops: :oops: :oops:

Valaki megálmodhatná, hogy babás vagyok-e, jó :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jó reggelt!

Bocsi, hogy ennyire eltütem, de engem annyira megvisel ez a terhesség már most, mint az előző kettő együtt. Na jó nem panaszkodni jöttem! :lol:
Catherine:
Mi is most csináltatjuk a kertet és hát számíts rá, hogy brutál árakat mondanak :evil: :evil: . ha minden igaz 2hét múlva hétvégén már használható és élvezhető állapotban lesz!

Ja!El is felejtettem gretulálni az évfordulótokhoz!
Utólag is sok boldogságot és még sok hosszú évet kívánok nektek :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Nika:
Ami az öcsédéket illeti, hát...... :roll: :roll:
Tudjátok szerintem az a legnagyobb baj, hogy a mai világban ez már egyre kevésbé meglepő :shock:
És ha belegondolunk tényleg a kisgyerek az áldozat, és reméljük, hogy ebből az egészből semmi rossz emléke nem marad nagykorára.
Egyébként, hogy megy a project?? :lol:

Gabi!
Lehet hogy figyelmetlen voltam, de pontosan milyen betegséget is diagnosztizáltak a kisbabádnál? Fiú volt, kislány?
Bocsi ha már írtad, csak olyan dinnye vagyok mostanában, mindent elfelejtek :oops:

Csucsu!
Képzeld a tesómék a nyáron költöznek Sz.miklósra!Most Csepelen él és 13 hetes kismama!!!!! :lol: :lol: Első babáját várja! :lol:
Te hogy vagy?

Zsuzska!
Az a legrosszabb ha te álmodod meg hogy kisbabád lesz és mikor felébredsz nem vagy kismama! :oops: Ugyhogy megálmodom én helyetted. Jó? :lol:
Mikor a nagyfiammal voltam 20 hetes terhes, azt álmodtam egy éjjel, hogy már csak 20 nap van a szülésig. Olyan boldog voltam!Aztán mikor felébredtem és felfogtam hogy mégegyszer ennyit kell várnom a kisfiamra, napokig sírtm. Olyan türelmetlenül vártam azt a pillanatot :roll:
És mikor ott feküdtem a műtő előkészítőben akkor nem tudtam felfogni, hogy a 9 hónap várakozásnak 30 perc múlva vége. :roll: :roll:
Nehéz a türelem!!

Kislibus! Nócika! Arwen! Encike!
Hol vagytok, mi van veletek!?

Nállunk annyira beborult!!Tuti eső lesz!! :( :(
Sziasztok!

Kép Kép Kép
asiye
 
 


Kuzsanna: ha ezen múllik és álmodok neked egy babát :) :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet!
Van már egy gyönyörű nagyfiúnk Dani, neki szeretnénk testvérkét, de nem igen akart beköltözni a pocakomba, így a doktorbácsim vérvételt javasolt, amin kiderül, hogy nincs rendesen peteérésem. :(
Beszedtem az első adag Clostilbegytemet (+ iszom a cickafarkfű teát), lassan alakul talán a peteérésem, tehát azon vagyunk, hogy 2009-ben megszülethessen tesóbaba. :D

Mindenkinek szép napot!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy!
Üdv. itt!
Remélem minnél hamarabb összejön Danika kistesója! :lol:

Kép Kép Kép
asiye
 
 


Andy

üdv. itt jó helyre jöttél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asiye,

kisfiú volt és down-kóros :cry: nálunk a fiúk valahogy nem sikerülnek :cry: az első terhességemnél is fiú volt és szegénykém meghalt kb. 1 hetet élt. (őt 42. hétre szülésindítással, vákummal szedték ki, szerintem ez NAGY HIBA VOLT!!!, :evil: :twisted: :evil: :twisted: mi az orvosokat hibáztatjuk a mai napig.

De most kislányra gyurunk

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


Zsu: semmi gond eleinte én is így gondoltam de én túlléptem rajta és beszélőviszonyban is vagyok a csajjal bár nem olyn gyakran mint pl veletek:):):):)

Asiye: hamarosan pém lesz és hát tegnap elkezdtük az összebújást mostantól szigorúen kétnaponta :):):):):):):):

Andy üdv itt :):):) én már ismerlek téged te még engem nem vagyis olvastalak a 2006 nyáriak között:):) az öcsém exét ismered is :) :oops: kittiésádám

nika70
Salgótarján
 
 


Asiye!
Igen, amikor én megálmodtam,hogy babát várok, rá két napra megjött piri :? :? :?
Ha te megálmodot, annak nagyon fogok örülni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vigyázz magatokra nagyon :!: :!: :!:

Csucsu drága!
Köszönöm neked is a megálmodást :lol: :lol: :lol: :lol:

Andy!
Üdv közutünk, mielőbbi babásodást kívánok :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Az előbb írtam egy kisregényt mindenkinek, és aztán nem küldte el! :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: Eltűnt... :cry: :cry: :cry:

Tehát kezdem előlről, de most részletekben, és fordított sorrendben. Tehát először a tegnap estéről:
Apa elvitt vacsorázni egy hangulatos kis étteremben, ahol nagyon jó volt a kaja. Aztán elmentünk moziba, megnéztük az új Indiana Jones filmet. Nekem tetszett. Nagyon jó kis film, ha valaki ki akar kapcsolódni, és nem gondolkodni. Ráadásul Harrison Ford még 66 évesen is jó pasi.
Mindezek után pedig egy kis edzés kishugira. :oops: Azért csak edzés, mert pém csak egy hét múlva lesz, valószínűleg. Bár ki tudhatja ezeknél a péknél? :)
Vendég
 


Catherine: Hát igen a PÉk már csak ilyenek. Kiszámíthatatalanok. Sosem lehet tudni miből lesz a cserebogár azaz baba:)


Asiye: Nem is reagáltam arra amit írtál csak átfutottam az irásokat ezért most olvastam. Na az jó ha költöznek a tesódék Szmiklósra. akkor majd ha jössz hozzájuk talán találkozunk is egyszer:)

Kép
csucsu05
 
 


Nika!

Az életben mindent visszakapsz amit adsz! Szerintem legalábbis...
Az öcséd exe most nagyon megjárta, hogy nem figyelt oda a körülötte élőkre, vagy legalábbis nem volt tekintettel rájuk. De egyszer majd talán rájön, hogy hibázott, megpróbál változtatni az életén és jobb lesz neki. (Amit az előbb írtam jobban hangzott...)

Neked pedig: Apára fel!
De miért csak kétnaponta? Úgy hatásosabb? (Mármint az eredményt és nem az élvezetet tekintve. :oops: )

Asiye!

Valóban ne panaszkodj a rosszullétek miatt! Minél rosszabbul vagy, a kisbabád annál jobban érzi magát a pocakodban!
Ráadásul van egy olyan népi hiedelem is, hogy a lányokkal rosszabbul szokott lenni az ember... :D

A kertről lenne egy csomó kérdésem! Privi mehet?

Zsuzska!

Én megálmodom Neked, hogy van-e baba pocakodban. Bár nekem a múlkori nem nagyon jött be. Vagy csak nem úgy értelmeztem ahogy szólt, hanem ahogy szerettem volna. Ha jobban visszagondolok, a kék papucsos gólya inkább azt mondta, hogy hamarosan hozzám is jön. Ez pedig ugye azt jelenti, hogy nem a múlt hónapban... :oops: Talán most. :D

Csucsu!

Segíthetsz álmodni babát a pociba! Te is szeretnél? Vagy még vártok vele?

Andy!

Jó helyre tévedtél! :D :D :D Üdv köztünk!
Látod Asiye már babás, és sorra jön mindenki utána. :D :D :D
Ti mióta próbálkoztok?
A nagyfiad csak egy hónappal fiatalabb az én Benimnél! :D
Képet teszel fel róla?

Gabi!

Kívánom, hogy kislány legyen a következő baba, és ne legyen vele semmi gond!
A Down-kóros babára emlékszem, hogy már említetted, de a másik kisfiút is? Ő Viviennek az öccse vagy a bátyja volt? Azt lehet tudni, hogy miért csak egy hetet élt?

Többiek? Merre vagytok?
Vendég
 


Valahol azt olvastam hogy az sem jó ha mindennap vagy együtt mert nem regenerálódnak olyan gyorsan a kiskatonák vagyis ha kettő naonta vagy együtt akkor erőssebbek életképesebbek a katonácskák de ezt csak aolvastam még nagyon régen lehet hogy tök hülyeség de amúgy is lányra gyúrunk azok meg 2-3 napig életképesek így elég a kétnaponta :):):):):) az élvezet meg más dolog :):):) azért az is fontos :wink:
Amit a visszadásra mondasz én ezért utálok haragban lenni bárkivel is és még sosem csalódtam ha valakit nem kedvelek inkább kikerűlöm de nem szeretek veszekedni :) és tuti hogyha mosolygsz mindenkire előbb utóbb rád is mindenki mosolyogni fog :):) ez tuti kipróbáltam :)

nika70
Salgótarján
 
 


Én nemálmodok mert amikor terhes voltam egyfolytában azt álmodtam hogy lányom lesz és lássátok kukacosom van bár én már a genetikai uh-n láttam valami pöpit a lába között :) de nem akartam elbízni magam :)

nika70
Salgótarján
 
 


Cat!
Neked is köszi a megálmodást :!: :!: :!: :!: Kíváncsi leszek, hogy sikerül-E?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nika!

Ez nem úgy van, hogy nem jó naponta többször együtt lenni? 24 óra csak elég a kiskatonáknak, hogy profik legyenek... :?:

Mi is lányt szeretnénk, és utánanéztem egy-két praktikának... Aztán eszembe jutottak a hugomék, akiknek rögtön első hónapban összejött. Ők 2 hétig minden nap együtt voltak a termékeny időszakban (Ha lehetett du 5-6 között :shock: ), és kislány lett.. Szóval nem is tudom...

Ja, és az előző terhességemnél, amikor még nem is volt pozitív tesztem, de már kb. az 5. hétben jártam azt álmodtam, hogy kislányunk lesz és Lilinek fogják hívni... Hát ez nem jött be. :oops:
Vendég
 


Hát én is azt hallottam, hogy a két naponti együttlét az egészséges, mert ha mindennap együtt vagyto,akkor a kiskatonák nemtudnak feltöltődni és nagyonlusták lesznek. Ja és a mindennapi szex felér egy jó fogamzásgátlással :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Álmodás:

Amikor a nagypapám most karácsony előtt meghalt nagyon kikészültem. (Még most sem tudtam teljesen feldolgozni... :cry: )
Nem is igazán tudok róla beszélni, mert nagyon szerettem és nagyon hiányzik.
De azt tudom, hogy jobb neki, mert a végén már nagy fájdalmai lehettek és nem az az ember volt aki előtte 85 évig. De én egy önző dög vagyok és csak arra gondoltam, hogy nekem mennyire hiányzik. :oops:
Aztán pár héttel a halála utána azt álmodtam, hogy megyek hozzájuk és ott ül a kanapén ahol mindig szokott. Olyan volt mint amikor még egészséges volt, és látszott, hogy boldog. Csak annyit mondott, hogy azért jött, hogy megnyugtasson, és elmondja, hogy neki sokkal jobb már.
Ettől könnyebb lett egy picit.

Ezzel csak azt akartam írni, hogy az álmok néha jók és segítenek. És biztosan hordoznak infórmációt amire szükségünk van!
Vendég
 


Cat!
Ez egy nagyonszép történet volt.... igazán megható..... biztos, hogy az álmoknakvan jelentésü, csak én nemigazán tudom őet megfejteni :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska!

Én sem vagyok egy nagy álomfejtő. :roll: De vannak álmok, amelyek egyértelműek. Valaki odaáll elém és azt mondja amit megértek. De nem is az a lényeg, hanem hogy ébredés után emlékszem is rá! :wink:
Vendég
 


Na igen..... nálam például ha egy fiúval álmodtam, akivel szerettem volna össze jönni, akkor tudtam,hogy nem fog sikerülni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska!

Akkor egyszerűnek tűnik az eseted: nálad vágyálmok vannak amelyek nem teljesülnek a valóságban. De azért álmodod, hogy legalább egy kicsit részed lehessen benne! Így pótol a természet azért amit a valóságban nem kapsz meg.
Tehát ha a logikám jó, a pozitív tesztedet nem fogod megálmodni. Egyszerűen csak a kezedben lesz ébredés után! :D :shock: :shock: :D :D :D Pár nap múlva! :D :D :D
Vendég
 


Hát nagyon bízom benne :lol: :lol: :lol: :lol:
Amikor kétszer nagyonbele éltem magamat a terhességbe, akkor azt álmodtam, hogy terhes vagyok.... és megis jött :shock: :shock: :shock: :shock: Szóval mostmajd kiderül :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Én amikor a nagyim meghalt azon az éjszakán arra ébredtem hogy nagyon nyomja valami a mellkasomat szerintem akkor ment el közülünk mert másnap kaptam a hírt hogy meghalt szerintem csak el akart köszönni én legalábbis hiszek benne:)

nika70
Salgótarján
 
 


amúgy hiába a praktika hogy fiú vagy lány legyen sajna nem rajtunk múlik hogy fiú vagy lány lesz hanem az apukán mert ő hordozza a xy kromoszómát a nők meg csak egyeet azt most nem tudom melyiket :):):):) szóval szerintem hugodék is ha csak kétnaponta vannak együtt vagy többször naonta akkor is lányuk lett volna :):):) ezt mondjuk hogy apán múlik a nemek kérdése czeizel mondta pont valamikor nemrég egy babaműsorban :)

nika70
Salgótarján
 
 


Hát igen..... bezzek a férfiak szülni azt nem tudnak :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Asyie! Köszi a hiányolást! csak neked hiányoztam, pedig csak 1 napig nem voltam! Köszi jól vagyok csak kissé korán szol a vekker! Mi ujsi nálad hogy vagytok a baboddal?? Rosszullétekkel mennyire vagy ellátva??

Cat! Remélem igazad lesz! Én türelmes ember nem igazán vagyok! Most már!!!! De várnom kell mitagadás!!! Volt már jó néhány gondalan napom és mostmár szeretnék másmilyet is megismerni!!!!!!!

Csajok! Feltétlen szolljatok mikor lesz a tali, mert feltétlen ott szeretnék lenni!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szia Oriandy!!!! Üdv köztünk és remélem hamarosan te is zebracsíkos tesztel büszkélkedsz nekünk! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kuzsanna: Még jó, hogy a férfiak nem tudnak szülni.Lépzeld el mi lenne akkor? Az én férjem h kicsit is beteg már semmit nem tud csinálni. Na 9hónapig mit tenne?? ÁÁÁÁá inkább szüljenek a nők!

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?