Jó reggelt!
Bocsi, hogy ennyire eltütem, de engem annyira megvisel ez a terhesség már most, mint az előző kettő együtt. Na jó nem panaszkodni jöttem!
Catherine:
Mi is most csináltatjuk a kertet és hát számíts rá, hogy brutál árakat mondanak
. ha minden igaz 2hét múlva hétvégén már használható és élvezhető állapotban lesz!
Ja!El is felejtettem gretulálni az évfordulótokhoz!
Utólag is sok boldogságot és még sok hosszú évet kívánok nektek
Nika:
Ami az öcsédéket illeti, hát......
Tudjátok szerintem az a legnagyobb baj, hogy a mai világban ez már egyre kevésbé meglepő
És ha belegondolunk tényleg a kisgyerek az áldozat, és reméljük, hogy ebből az egészből semmi rossz emléke nem marad nagykorára.
Egyébként, hogy megy a project??
Gabi!
Lehet hogy figyelmetlen voltam, de pontosan milyen betegséget is diagnosztizáltak a kisbabádnál? Fiú volt, kislány?
Bocsi ha már írtad, csak olyan dinnye vagyok mostanában, mindent elfelejtek
Csucsu!
Képzeld a tesómék a nyáron költöznek Sz.miklósra!Most Csepelen él és 13 hetes kismama!!!!!
Első babáját várja!
Te hogy vagy?
Zsuzska!
Az a legrosszabb ha te álmodod meg hogy kisbabád lesz és mikor felébredsz nem vagy kismama!
Ugyhogy megálmodom én helyetted. Jó?
Mikor a nagyfiammal voltam 20 hetes terhes, azt álmodtam egy éjjel, hogy már csak 20 nap van a szülésig. Olyan boldog voltam!Aztán mikor felébredtem és felfogtam hogy mégegyszer ennyit kell várnom a kisfiamra, napokig sírtm. Olyan türelmetlenül vártam azt a pillanatot
És mikor ott feküdtem a műtő előkészítőben akkor nem tudtam felfogni, hogy a 9 hónap várakozásnak 30 perc múlva vége.
Nehéz a türelem!!
Kislibus! Nócika! Arwen! Encike!
Hol vagytok, mi van veletek!?
Nállunk annyira beborult!!Tuti eső lesz!!
Sziasztok!