Húú de sokkat írtatok! Alig győztem olvasni.
de most végeztem!
időjárásjelentés
Olyan meleg van, hogy már bocsi, de a bugyim is izzad. Bár reggel szakadt az eső,és dörgött, villámlott is.
Zsu
Én is álmos voltam du. Már majd el aludtam, amikor nekiindukltam vásárolni.
Medencés partyval zárod az évet?! Az jóóó! Én is, én is! 13-ára meg mennek a drukkok+++++++++++++
Medencés party, Balcsi, vitorlázás, Szováta, aztán még Horvátország is
én is, én is, én is. Csupa jó lesz neked nyáron! irigy, irigy!
Bridget
Biztos lehetsz benne, hgoy az akkupunktura, meg a masszírozás jót fog tenni. Én legalábbis nagyon hiszek ezekben a gyógymódokban.
Éneddig csak akkupontos talpmasszázsra jártam, de az biztos, hogy nagyon jó volt. Fájt, az elején, de megérte. Sokat segített a lelki problámáimon is.
És ne kérj bocsánatot a laptetőért! Jár az neked! Csak bejöjjön!
Jól fenn van a hőd! Remélem ez jót jelent!
Szöszke
Húúúú 5-öst? GRATU!!!!! büszkék vagyunk rád!
holnapra drukk++++++++++++++ ne aggódj! az is menni fog, mint a többi! ügyes lány vagy te!
Igazából magam miatt vettem fehérneműt. Kezdem eg kicsit ellaposodni. Egy új darab kissé feldob engem, na meg a páromat is!Így van! Tessék venni! Mindjár más az ember hangulata!
Vettem egy csini kis bugyit. Nem csak ezt terveztem, de nem sok kínálat van a városban. szettem volna valami szép fűzőt, vagy valami ilyesmit. De az a baj, hgoy mindig csak a kis mellűekre vannak szép darabok, és az olyan nagy cickós csajok mint én, mindig hoppon maradunk.
Szegény párod! Biztosan nem sokára talál majd egyet. Jó végzettsége van, úgyhogy nincs ok aggodalomra. Szerintem.
-Az a történet a tanárrol, meg az osztálytársadról kissé felállította a ahajamat! Nem kicsit bunkó az ilyen! Szerintem akárhogy is van, tanár-diák, főnök-beosztot, nics joga egyiknek sem üvöltözni a másikkal. mIndenki egyformán ember. CSak más a beosztása. A tanárnak nem üvölteni kell, hanem az anyagot leadni, a tudását továbbadni!!!!
Szöszke, Zsu
Ti már annyit tanultatok, hogy biztosan sikrülnek a vizsgák! Ennyi magolással már sikerülnie kell!
Valaki írta, hgoy a fiúk mennyit dolgoznak. Na erre az én párom is felhívott ma du, hogy később jön, mert indultak eg beteggel Pestre!
Hát mire onnan hazaér, én megint bealszok!
Vagy ő a fáradságtól!