sziasztok,
mindenkinek köszönöm a nyugtatást, mára már teljesen egyenesbe jötem
. A védőnőm azért megpróbált rámijeszteni, de nem hagytam magam és utána fel is hívtam BB-t, hogy mennyire vegyem komolyam? Azt mondta nehogy már ezzel foglalkozz!!! Pihengessél, de ha érni akar érik magától is. És hogy eszembe ne jusson lemondani Sárvárt...
Tegnap Vegera vizsgált meg, s mire felértem BB-hez egyetlen kérdés sem jutott eszembe, így csak megnézte a leleteket és azt mondta, hogy rendben, pihenjek. Szóval mára minden oksika
Andi, Kriszta, Kata, Márti
ezek a gyerkőcök egyszerűen zabálnivalóak!!! Mindegyik, egytől egyig!!!!! Büszkék lehettek rájuk!!! Egyik jobban mosolyog, mint a másik, és nagyon huncutok!!!
Tündike,
a ti képetek is isteni!!! Milyan kis csintalan Barnusod van!!!
Remélem az uh-n minden látszani fog, amire kíváncsiak vagytok
Kriszti,
jobbulást még mindig, de annak örülök, hogy Martinka ilyen ügyesen fejlődik!!!
Gabi,
hát, bevallom, fogalmam sincs mi az a göb, de tényleg a lényeg, hogy nem okoz gondot. Lehet tudni, hogy mitől van??? Vagy el lehet múlasztani???
Alexa,
Te Martinkád hogy van??? Tudtok járni játszótérre???
Kriszta,
szeritnem az advil miatt ne aggódj és tényleg reggeli pisiből csináld. De tudod, a halovány csík is csík
nem lesz gond, ha ott valóban baba van!!!!
Kata,
Gerinek nincsenek most kaki gondjai? REndeződni látszik?? Mikor is mentek nyaralni?
Ibi,
de jó, hogy ment le rólad egy kis víz!!! Ma én se vagyok annyira vastag
Drukkolok, hogy holnap minden rendben legyen!!! Hányra mész? A kórházban lesz az uh is???