Új privát üzeneted érkezett!

Rambóka: köszi! a védőnő finoman ,,hozta rám a frászt,, , h a c vitamintól vesekövem lesz! magneb6-ra nem is gondoltam (valóban azt is nyomom!), inkább a metre! :roll: köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Rambóka!

Láttam már, az ő linkjein keresztül indultam el minden irányban ami a hordozást illeti.

Nem hiszem, hogy akkora csoda lenne ez a kendő anyagát tekintve. Rugalmas pamut jersey az anyag, ebből van egészen póló vékonyságú, selymes tapintású (nah, szerintem pont ez nem jó) és van vastagabb, jó tartású, de rugalmas verzió. Szerintem ezt a másodikat kell megvenni. Árban ugyanaz, a minőség a különbség.

De ha a zimonyis csaj pécsi, hozzunk össze vele egy talit!

Most mennem kell a Praktikerbe hungarocell golyókért. :D
Csak este leszek majd!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Rambóka: köszi! ezt a 2.-at legalább teljesen értettem!! :lol:
most akkor teljesen nyugodtan szedem tovább a napi 500-as cetebét! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Bettica!

Ezek szerint elindult lefelé a ded. Azért volt hely ennyi kajának!
Én most ennek negyedét sem tudnám megenni, és ez egy darabig még "ígyebb" lesz!

Monee!

Te az egyszínűeket nézted a Jókaiban (ott a sarkon?)? Mert a mintásak mind 2000 Ft-osak voltak!
Meg kéne még nézni lenn az IH-val szemben is van egy olcsó textiles, meg a Konzummal átellenben.

rambóka

7kincs:

Nagyon kérlek bocsáss meg nekem. Visszanéztem a levelet, amit Dimet küldött át nekem, benne írja, h második inszem. Elnéztem, bakker... remélem nincsen benn túl sok hiba :((
Szerintem az lehetett, h annyira el voltam foglalva, a "fejed levágásával", hogy aztán erről megfeledkeztem... Szégyelem a pofámat, edig annyira koncentráltam! :( Remélem nem haragszol túlzottan.

Mona: sztem ne izgulj: Az én dokinőm azt mondta, h a 125 gr-ot hozzuk ki hetente. De szerintem "normál" esetben kicsit kevesebb is elég, ti. ezt akkor mondta, amikor Tibike 3 hetes volt, születése óta még csak fogyott (mert ugyebár eddig kizárólag csak szopizott!) és így nézett ki: 58 cm és 3o4o gr. Sovány volt, mint a kóró... (egyébként már a szülészeten is néztem, h az én gyermekem a legsoványabb. És soha nem kelt fel enni, mindig úgy költögettem, olyan is volt, h 25-3o percig költögettem s akkor belealudt a harmadik szívásnál... Hihetetlen, de ez a gyermek nem tudott, nem akart és nem szeretett szopni. Besárgult és csak aludt-aludt... És midnenki azt a tanácsot adta, h minél gyakrabban szoptassam. Na mindegy, ha még lesz egy gyerkőcöm akkor okosabb leszek, remélem a szopi jobban fog majd menni. De ha a szopi tökéletesen megy és lesz egy nem-alvó-hisztiző-kényeskedő-izgőmozgó gyerekem, akkor... hehe... még én is megtudhatom, h mit jelent a gyermeknevelés...

Itt annyit varrtok egyébként, h megjön nekem is a kedvem. Egy baj van, h nincsen varrógépem. De anyukámnak van s most ő úgysem használja, úgyhogy lehet elcsövelem. :D

Kép
k.ir

Czinki: Nekem a vizeletemben volt egy kevés ca-ox. Amint leálltam a Calcium tabiról, egyből megszűnt (mondjuk ez ugye télen volt, akkor kellett is a pótlás az allergiám miatt)...
Most minden másnap szedek Gravidát, mert kell a vas (is), így sikerült belőnöm a vérképemet kb normális szintre...

Kép

Kép
bettica

Bettica: köszi! szerencsére minden normális, nődoki és védőnő is mondta, h milyen szép lelet.
igaz van egy kis baci a pisimben, de nődoki és védőnő szerint is még teljesen normális, hiszen nem vagyunk sterilek, van a bőrön és pisiben egy kis baci. meg van ez a ca-oxalát kristály, ami kevés. de most teljesen megnyugodtam már, h nem lesz se vesehomokom se kövem! :lol:
csak tegnap a végőnőnél eszembe jutott szegény Lafi, h megindították a szülést, mert azt hitték, h a baba jönni akart, pedig ,,csak,, vesekő volt! ez elég szörnyű lehetett! és kicsit beparáztam!
de most már minden ok! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb: Akkor ügyes kismami vagy ;) Szerencsére ilyenkor nem kell igazán a bogyó, hiszen annyi gyümölcsöt tudsz enni, hogy ihaj :) Szóval a C vitamint én a helyedben elhagynám... Persze ez csak én vagyok... :) Ja és a folsavat ugye nyomod ezerrel? Fontos, mert a met gátolja a felszívódását vagy a hasznosítását vagy mit! Bár lassan majd azt is elhagyhatod...
Ó, régi "szép" idők, mikor még én is azt számolgattam, hogy milyen napszak van és mikor éppen mit kell bevenni :)

Kép

Kép
bettica

Rambóka!

Az IHval szemben is voltam (mindig oda szoktam járni), ott 1200-ért vannak, de csak egyszínűben és nem szépek a színek. Szerintem a Jókai utcaiban sokkal-sokkal nagyobb a választék, biztos tudnánk valami megegyezésre jutni színben.
Nemtom, csak nézelődtem, mintha lett volna mintás is 1200-ért, de lehet hogy tévedek. Mondjuk nekem nem lenne nagy fájdalom egyszínűben járni a gyerekkel... a 9 kilós határt hamar el fogja érni... nem kell évekig ebben vinni.
Vagy lehet azt is, amit a Moby oldalon csinálnak is, hogy egy színű az anyag, és az a rész amit a gyerekre "ráhúzol", mintás.
Ilyen e: http://www.mobywrap.com/p-14-moby-d.aspx :lol: Ez sem rossz szerintem. Többet kell varrni kicsit a varrónőnek, de extra-mega-hyper kendőt lehet összehozni belőle. :)

Viszont a Beco koppintáshoz láttam nagyon jó anyagokat az IHval szemben és az sem nagy fájás anyagárban szerencsére. Most csak a szopipárnához vettem anyagot, meg cipzárt, a hordozó legközelebbre marad.
A golyócskákkal viszont nem volt sikerem sem a Baumaxban, sem a Praktikerben, így marad a Lara által ajánlott cég. Holnap felhívom őket, hogy mennyiért és mekkora mennyiségben tudnának nekem adni. :D

Kir!

Örülök, hogy Neked is megjött a kedved. :D
Félek, a többiek előbb-utóbb kivágnak minket innen a nagy szabás-varrásunkkal. :oops: :lol:

Fú, itt ilyen ragacsos-párás meleg van. Ezt az időt nagyon utálom. Remélem jön eső!

Monee

Monee

monee85

Monee!
Mielőtt felhívod őket ülj le, mert mint írtam horror árat kérnek érte!!
Tavaly, nyáron voltunk ott ez ügyben. 8Eért adtak volna egy zsákkal -ez a legkisebb rendelhető mennyiség, nincs nekik készleten- (x liter mennyiség, már nem emlékszek rá mennyi), annyiért már a Kikában is vehettem volna. :evil: Tömeggyártásban megérné talán, de arra nem adtam a fejem. :lol: A szopipárnához vettél belső anyagot is amibe szórod a bogyókat (mint az alvós párna)? Én így csináltam.

A hordozóhoz kell keresni még polifoam- ot is, ami merevvé teszi a hátrészt. Polifoam: Ne a napozós fajtájára gondolj!:lol:
Mentőmellények töltőanyaga ilyen, csak abban több rétegben van pakolva, hogy meglegyen a megfelelő felhajtó erő testsúlyra lebontva.
Hordozó szerkesztésben tudok segíteni, csak idő kell hozzá, most éppen pingálok vasárnapra a bőrzébe.

Kép
lara26

Kép
lara26

Lara!

Még 8 ezerért is megérné, mert úgy tűnik, kapásból 3-at is kell gyártanom. De az árakat nézve, lehet hogy eladásra is lehetne csinálni párat...
Meg egyébként is nagyon tetszik a babzsák fotel, lehet hogy a "lízingelt" lányomnak varrok egyet karácsonyra. Abba is ilyen töltőanyag kell és viszonylag elég sok, talán nem száradnának rám a golyók.
Állatira nincs hangulatom hungarocell táblákat reszelgetni itthon. :lol:

Szopipárna:
Aham bélés + huzat van képben. A bélés zárt, a huzat cipzáras.

Hordozó:
Biztos hogy kell polifoam is bele?! Néztem sok ilyen mei tai készítős szabásmintát, honlapot, stb. és sehol nem volt merevítve a hát rész! A két vastag anyag adja a tartását és a gyerek súlya. Szerintem.

Mit festesz?

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Annyira kidőltem tegnap este az esti gyereklegeltetés után, h. a párom 11-kor ébresztett, h. jönne lefeküdni.
Na persze utána meg ott paníroztam magam hajnali 1-ig.
Eléggé keményedtem, még egy fél NoSpa-t is be kellett vennem.
Ilyen hülye egy időt! Dörög, villámlik, mindent csinál, aztán elmegy az egész anélkül, h. esett volna egy csepp is! :evil:
De talán ma hűvösebb lesz.

Bettica, Norka!

Ti hogy úsztátok meg a tegnapi napot?

Monee!

Hobbiboltban is érdemes megkérdezni a polisztirol gyöngyöt, én úgy tudom tartanak kis kiszerelésben, de lehet, h. rendelésre tudnak adni nagy kiszerelésben is.
A másik tippem, h. nézz körül a neten, h. Pécsen melyik tüzép forgalmaz Nikecell v. Austrotherm szigetelő rendszereket, mert mindkét cégnek van zsákos kiszerelésű gyöngye.
A Nikecell honlapján a 3-6 mm -esből 4200 Ft a 250 l-es zsák (nincs kisebb kiszerelés).
Az Austrotherm honlapján van 2-7 mm-es-ből 170 l-es de ez is 4050 Ft.

Közben megnéztem Austrotherm termékeket a Lambda tüzép (Megyeri út 59., T.: 510-835) forgalmaz. A Nikecellt pedig a Létaker ((Tüskésréti út 7. T.: 324-194).

A Polifoamot már én is mondtam neked, de szerintem a mei-taihoz nem a hátrészbe kell, hanem a derék és vállpántokba.
Majd körülnézek van-e itthon, mert a játszósszőnyeg gyártásakor szétvágtam két egész aerobikszőnyeget, de talán a nagyobb maradékokat nem dobtam ki.

A szopispárnának meg tényleg kell egy belső is, mert a huzatot időnként ki kell majd mosni és a mosástól nagyon összeesik a polisztirol! Meg nem is egyszerű begyömöszölni a mosógépbe. :twisted:
Ja és mielőtt elfelejteném: Amikor majd töltöd, azt célszerű úgy csinálni, h. vágsz egy 5-10 centis lyukat a zsákon és a lyuk száját gondosan összevarrod a szopispárna belsőn hagyott ugyanekkora lyukkal, majd ezután átrázod az egyik zsákból a másikba az anyagot. Különben még évekig az apró gyöngyöket fogod porszívózni a lakásban!
Így is célszerű az udavaron csinálni majd, mert amikor kész vagy az áttöltéssel és szeded szét a két zsák száját, a súrlódástól feltöltődött gyöngyök istentelenül szállnak és tapadnak majd mindenre!
Én már szívtam velük itthon! :twisted:

Lara!

Hol árultok a börzén?

rambóka

Monee!
Mi Kaposváron vettük a polisztirol gyöngyöt:
Baumix Kft. Közp.
7400 Kaposvár
Kanizsai u. 56.
82/311-428
www.baumix.hu

Tudom, hogy ez nem Pécs, de talán van olyan ismerôsötök aki jár Kaposváron és akkor tudna vinni nektek egy zsákkal. A honlapon fennt van az ár is, ha jól emlékszem 250liter= brutto 3600ft. Szerintem az ára is jó!

Lona
lona1

Na mire bepötyögtem a levelemet Rambóka megelôzött egy közelebbi beszerzési forrással :D
lona1

Rambóka!

A hungarocell golyók általad említett tulajdonságai miatt nem szeretnék nekiállni hungarocell táblákat reszelgetni itthon. :evil:
Köszi, közben megtaláltam a forgalmazókat én is! :wink:
Ha nem lesz polifoam, akkor majd lesz több réteg polár anyag a vállpántba és derék részbe. :)

Lona!

Neked is köszi! A Férjem cégétől járnak a srácok Kaposvárra, ha ott olcsóbb lehet hogy onnan fogok hozatni, a fuvar úgyis ingyér van. :D

Megyek, dobok valami reggelit és utána telcsizek a forgalmazóknak.
Nemtom Ti hogy vagytok vele, de nekem az agyamra megy, hogyha csinálni akarok valamit, akkor azt nem tudom készre. A szopispárnához itthon van minden, ma meg tudnám csinálni, erre meg nem kaptunk tegnap golyókat. Ilyenkor sikítani tudnék, nekem azonnal kell minden. :evil: :lol:

Monee

Monee

monee85

Én is ilyen vagyok!
2 kerek hónapja várok egy bizonyos színű gyöngyre, mert befejezés előtt elfogyott és képtelenek beszerezni! :evil:
Én meg nem tudok továbblépni és rettentően idegesít! :evil:

rambóka

De előbb kaptok képet, tegnapi.
26 hetes babaház:

Kép

Monee

Monee

monee85

sziasztok!

még csak 1 hónap, aztán jön kemény 3 hét szabi!
nagyon várom.

de nagyrészben önző okok miatt.

mert Szilast a 7 óra körüli etetése után lepasszolom és szigorúan meghagyom, hogy 3 órán keresztül vigyék hallótávolságon kívül... :? :lol: :lol: :lol: hogy én mekkorákat fogok aludni.... :lol: :lol: már előre élvezem.

majd folytatom
Vendég

Jó reggelt!

Végre vmi elviselhető idő... Már nagyon kellett... Tegnap én is kómás voltam, a páromnak is fájt a feje :roll: Ő egész jól aludt, de én a szokásos forgolódást és kijárást adtam elő...

Monee: Nagyon csinos vagy! Csak babalak... Tök jó! Ügyes vagy, ennyire profin intézni mindent :roll: Nézted az általam püben linkelt oldalon a golyócskákat?

No megyek reggelizni, hátha akkor felébred Bence fiam, eddig eléggé inaktív volt...

Kép

Kép
bettica

VAN GOLYÓKA ÉS MA HOZZÁK HAZA!
Annyira örülök! :D (Sosem gondoltam volna, hogy hungarocell golyóknak is lehet ennyire örülni. :lol:)

Lona, Te nyertél. Annál a kaposvári cégnél van ilyen cucc 1680 Ft/250 literes zsák és ma pont ment az unokatesóm arra, uh. ha minden jól megy estére itthon lesz a töltő anyag! :D

Na jólvan, mostmár leállítom magam. :D
Hagyjunk teret a babáknak is. :lol:

Monee

Monee

monee85

Monee :lol: + csini vagy!

Anyókám???

Esik....a gyerek nem eszik... :evil: 7 óta fent van, de kaja nem kell, erre most visszaaludt...nem értem...front vagy fog?

tényleg, valaki, mikorra "kell" kijönni az első fognak?jelek sem, fog sem...semmi...

Viszton hátról hasra tegnap 1x!!!!!!!!!!!!!Apjuk látta, én nem... :cry: mondjuk a hasról hátra fordulást meg én láttam elsőre :lol: , na azóta nem fordult hátról hasra, mert a keze rossz helyen van, de legalább 1x ment, majd rájön, hogyan csinálta :lol:
Vendég

Monee!

Örülök, hogy végre lesz polisztirol gyöngyöd :D
Most aztán nekiállhatsz a nagyüzemi gyártásnak!
Jó munkát!
Én is szeretnék ilyen pocakot!

Lona
lona1

Skacok... ha túl sok a polisztirolgolyó akkor varrjatok belőle babzsákfotelt is!!!! (valahol vannak szabásmintáim, ha megtalálom közkinccsé teszem, az NLC-n van valami hobbiszakértő nő, ő pakolgatta fel anno a szoptatóspárna és a babzsákfotelt szabásmintákat!!!!!!!!)

(én is akarok babzsákfotelt varrni, ahhoz szerintem kell 250 liter ha jól sejtem)
Vendég

Csakegy!

Watch this:
http://www.kreativcafe.hu/index.php?opt ... Itemid=136

Innen indultam, de itt jóval horrorabb áron emlegetik a golyókat.

Monee

Monee

monee85

Bp-en melyik a legolcsóbb beszerzőhely? Köszi:)

Viszont nekem van egy extra huzatom a szoptatóspárnához amit ha kell szívesen körbefényképezek és lemérek csak szóljatok! (anno ajándékba adták hozzá... szerintem tök jó vétel volt mert én tönkölyt vettem 2 huzattal plusz extra kedvezménnyel mert kiraktam a honlapomra a linkek közé a honlapjukat és úgy max. 6e Ft volt ami szerintem nem rossz). Lilla nagyon szereti, lényegében fejvédőnek használom a kiságyba és nagyon szeret felkenődni rá.

Ja... a legolcsóbb anyagok (sajna rugalmas kendőhöz való nincs) a 300Ft/méteres boltokban vannak (van egy pl. a Deák és az Astoria között, az Alexandra könyvesbolt magasságában, meg a Fővám térnél is van egy)...
Vendég

Csakegy!

Mérd meg légyszi! Van egy szabásmintám a netről ami jónak tűnik, de nem ártana egy másikkal is összehasonlítani.

Monee

Monee

monee85

Babzsákfotelt én is szeretnék!!!

De varni nem tudok. Soha nem varrtam. Gépem sincs! Pedig évek óta kérem a férjem, hogy vegyünk egy gépet! (mindig azzal jön, hogy nem tudok varrni és időm sincs! :? )
Asszem a GYEDes időszakom lesz a legideálisabb a varrás, himzés, horgolás elsajátítására!

Kész!
Ma beszélek az EMBERrel. Kell varrógép!

Milyet érdemes venni??? Basszus nem is értek hozzá!!

Segíjjetek!

Monee, Rambóka Ti vagytok a hibások. Ha a párom bármit mond, rátok kenem! :lol: :lol: :lol: Kész! :lol: :lol:

Monee!
Nagyon csinos vagy!!! :)

Hunci!
Fogak 6 hónap! De van szórás.

Rambóka!
Szerintem már van tapasztalatod, hogy estefelé mikoir nyom el az álom. szerintem akkor már készítsd be az ágyat és akkor a párod nem fog 11kor ébreszteni. Max gergőnek kisebb a játszási felülete, de azért az nem normális hogy 11kor a legédesebb álomból felébreszt a párod! :roll: Persze jogosan! De hátha meg lehet úszni! :D
Vendég

Mindjárt mérek...

Egyéként nekem az abszolut felesleges dolgok kategóriájába sorolódott a szoptatóspárna de állítólag van akinek bejött:))))) (ld. terhesen annyi helyet foglalt az ágyban, hogy amiatt rühelltem, jobb volt nekem 3-4 kispárnával kipolcolni magam, szoptatásnál meg zavart mert meg se tudtam mozdulni tőle, volt viszont egy kis henger tönkölypárnám ami tökéletesen alátámasztotta Lillát, azt használtam helyette... az egyetlen amire jó volt, hogy összehajtottam, törölközővel letakartam és ráfektettem Lillát fürdetés után amit ezerszer jobban viselt mintha simán leraktam volna az ágyra. Szóval pihenőszéknek volt igazán jó... (Láttam viszont egy babzsák-pihenőszéket a neten -horroráron persze- na én arról álmodozom, azt kéne magvarrni... abszolut egyszerűnek tűnik, megpróbálok rákeresni... aztán valahogy csak összehozzuk a szabásmintáját:))) (töredékébe kerülhet egy sima pihenőszéknek ráadásul később is használható!)
Vendég

Ez aaaaz... na ehhez kéne összehozni egy szabásmintát mert iszonyúan tetszik:)))))

http://www.babyjacks.co.uk/index.php?main_page=product_info&products_id=743
Vendég

Na itten van egy kép róla... hát inkább gyártok egy ilyet a hagyományos pihenőszék helyett... és nem hiszem, hogy drágább lenne anyagáron...
Kép
Vendég

Kavicska!

Nekem egy régi Singer táska varrógépem van, amit az anyósomtól kaptam kölcsön-örökbe. Tök egyszerű használni, bár az is tény, hogy semmi nagy cifraságot nem tud. Varr simán kis és nagy távolságban, cikk-cakkban és még talán két módon, de azokat sosem szoktam használni.
Néha ábrándozok róla, hogy milyen jó lenne egy olyan gép amivel lehet rugalmasat anyagot is varrni, de az szerintem egy darabig még álom marad. :)
Hogy újban milyeneket lehet kapni? Foggalmam nincs... Az miatt ne aggódj, hogy nem tanulsz meg varrni vele, dehogynem. Először asztalterítőt szeg az ember vele, aztán mittomén függönyt, aztán csinál a gyerekeknek karácsonyra "zoknit", stb. és végül rájön, hogy az asztalterítő baromi rondára sikerült. :lol: :lol: :lol:
Nekem most a cipzár bevarrását kell felidéznem, hogy hogy is van, mert nem emlékszem. Keresek majd valamit itthon amiben van cipzár és megnézem, aztán rájövök. :)

Kend ránk nyugodtan, elfér! :lol: :lol: :lol:

Csakegy!

Kb. 2000-ért akár már lehet felesleges is. A 6000-res verzióért valószínű vérezne a szívem, ha nem tudnánk rendesen kihasználni. Arról meg ne is beszéljünk, mit kapnék a Férjemtől (énmegmondtamhogy...) ha a 6000-res verzió két nap alatt a szekrényben landolna. :D
Jöjjék a babzsákpihenőszék is! :D

Nah, mentem füvet nyírni!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Hunci, köszi a hiányolást! Jól esik!
Hunci nagyon ügyes!!! :lol: Innentől ne hagyd eyedül az ágyon eg pillanatra sem! :wink: Dorka is az első fordulások után gurult le a franciaágyról, pedig ott álltam az ágy végében csak elkapni nem tudtam már...
Fogacska miatt ne aggódj, nagy eltérések vannak! Dorka első foga 5 hósan jött ki, egyik szomszéd kislány pedig majdnem egy éves volt amikor kibújt az első.
Merülős kép szuper jó!!!

Bettica, olvasok minden map Miattad, hátha történik valami! :wink: Az, hogy inaktív, jelentheti azt is hogy közeledik a Ti időtök! :) Bekukkantottam a júniusi topikba, micsoda babaeső van! :lol:

Hű, micsoda szabás-varrás megy itt!Irigyellek Benneteket, én is szeretnék egy varrógépet!!!

Szopispárna egyébként szuper találmány, kaptam egyet kölcsön, nagyságrendekkel jobban alszom vele, mint előtte!

Kincs, Kiskincs nagyon édes! Kis huris... :lol:

Monácska, szerintem se aggódj, Nóri nagyon szépen ,egyenletesen fejlődik! És nagyon édes rózsaszínben!
Én is megfogadtam, hogy nem fogom Dorkát rózsaszínbe öltöztetni, de amíg pici volt addig sok rózsaszín ruhát kaptunk, most meg ő választja azt :evil: Kiveri a piacon is a díszhisztit ha más szín szeretnék venni.
Sőt, az ablakaimben a begóniák is miatta lettek rózsaszínűek!!! :? Elvittem magammal mikor virágot vettem és ott arénázott, hogy de igenis azt vegyük meg ne a pirosat, amit én szerettem volna. Apja meg fehéret akart, nem röhögtek ám rajtunk a kertészetben, á, dehogy!!!

Csakegy, drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!

Monee, szép a pocid!!!

rólunk. Keményedgetek néha :? :evil: de nem vészesen, napi 1-2x. Tegnap voltam dokinál, azt mondta, hogy picit rövidült a méhszáj, de zárt - kiskönyvbe azért 3000-t írt - de azért jó lenne ha pihiznék sokat.
egyébként elég sokat kirándulgattunk mostanában, vissza kell fogni magamat! :oops:

Megkérdeztem ,hogy még mindig fiú-e a drágám. Doki válasza:
"Azt nem tudom, hogy fiú-e de tuti hogy pöcse van!" :lol: :lol: Hát, majdnem leestem az ágyról, úgy röhögtem rajta!

Majd jövök még, éhes a csajom! :)

Kép

Kép
anyoooka

Ez állat jól néz ki! :D

Ovális az alja, ovális a teteje, a palást rész kiötlésével lehet gond, de szerintem megoldható. Keress Te is golyókát occsón nálatok! :D

Monee

monee85

Most koppant le, hogy nekem van egy hiper-szuper varrónőm aki olcsón dolgozik csak iszonyú lassan... lehet, hogy megmutatom neki a képet, megkérdezem miből menyni anyagot vegyek és megvarratom vele. Nem hiszem, hogy 3-4eFt-nál többet kérne a varrásért (nem lehet egy nagy durranás). A töltet se lehet iszonyú drága... max. 10e-ből tutira ki kell jönnie...
Vendég

Anyóó!

Ezen nagyon jót röhögtem! :lol: :lol: :lol:
Kicsit mindenképpen fogd vissza magad, pihizz, amennyit tudsz (már amennyit egy 3,5 éves mellett egyáltalán lehet!)

Monee!

Én a nagyimtól örökölt Naumann gépen varrok. Totálisan autodidakta módon.
A szerelő nagyon dícséri ezt a gépet, nem tudom az újak is ennyire strapabíróak-e.
Egy kis árlista ízelítőnek:
http://www.varrogepek.hu/arlista.pdf

Hunci!

Első tejfogak átlagosan 6 hónaposan, de elég nagy a szórás.

Csakegy!

A belinkelt oldalon mintha láttam volna méreteket a babzsák pihenőszéknél. sajnos inch-ben. De ha vki tudja a váltószámot....... :oops:

Kavics!

Sajnos, ha még a kanapé csukott állapotában nyom el az álom, akkor kénytelen felverni, ha ő is aludni akar, mert ahhoz ki kell nyitni.
(Mindeközben a ded szobájában ott pihen a 180X200-as franciaágy! :twisted: )

rambóka

Anyoooo: Jókat nevettem az irományodon :lol: Ha a kiscsaj rózsaszínt akar, akkor tényleg hiába akar bármi mást anyu-apu :D
A húgom 20 éves fejjel döbbent rá, hogy ő márpedig rózsaszín "buzi" :D Jól ki is röhögtük...
Jaja, júniusi topik beindult (igaz már májusban meglettek az első babócák)... Remélem, mi is sorra kerülünk végre, ezért reménykedem Bence inaktivitásában én is, hátha ez már jelent valamit ;) Csak mostanában már az ilyen jeleket figyelem :roll: Kicsit fárasztó ;)

Hunci: Valaki itt a topikon is úgy járt, hogy már majd egy éves volt a porontya és fogacska még sehol...

Csakegy: Ne csináld! Hmm, olyan jó cuccokat raktok fel, hogy még a végén én is vérszemet kapok... Nekem a húgom járt varró suliba, de sajna nem szeret varrni :(

Megyek, befejezem a vasalást, aztán pihi mára :)

Kép

Kép
bettica

Megvan, mitől lett pöttyös a gyerekem arca. (mindenki azt mondta, hogy az anyatejtől :roll: )
Gabi fürdető. Hogy a nyavalya törje ki. 3 napja nem azzal fürdetjük és gyógyul.
Ma lezuhanyoztam vele. Úgy viszketek, menten levakarom a bőrröm. :shock:
És ezzel fürdettem a gyerekem?? :shock: :roll:

Na jó, tudom, hogy sokaknak bejön. De nekünk nem! :evil:
Vendég

Kavicska: Te nem gyógyszertári fürdetővel fürdetsz egy 2,5 hónapos gyereket :shock: Ejnye-bejnye :? (vannak nagyon jó -és méregdrága- kencék állítólag pl. a Bübchen ilyen- amik nem gázak, próbáld meg esetleg ezeket)

Én anno simán anyatejes vízben fürdettem Lillát (ld. olyan kevés volt az elején a tejem, hogy sokszor fejtem, így mindig volt maradék is amit simán beleöntöttem a fürdetővízbe - ld. annyit egyszerűen nem volt érdemes lefagyasztani kiönteni meg nem akartam). Most gyógyszertári szappant használok de az inkább védelem miatt kell nem azért mert koszos a gyerek -ld. jó vastagon bekenem vele aztán gyorsan zuhany. Amire lejön róla a fehér réteg addigra pont vége a zuhanyzásnak és jöhet a krémezés... de ez ugye már azért kell mert Lilla bőre nagyon gáz)
Vendég

Egy kép vasárnap reggelről:
Kép Megrúgott a Kistesóm! :)

Kép

Kép
anyoooka

Anyóka, mekkora nagy Dorka! :shock: Sokat nőtt, na jó, vagy egy éve nem taliztunk :cry: pedig jó volna!!!!!!!!!!!A kép nagyon jó!

Megint fordult, most én láttam!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: És a keze rossz helyen van de felemeli a fejét és a hátát és kihúzza maga alól!

Kavics, sajnálom...Mi johnsonst használunk ( a gyógyszertárit nem szerettem...) azzal is sok bébibőrnek baja van. Hálistennek, nekünk bejött!
Vendég

Anyooo: :lol: Haláli :) Nagyon jó ez a kép!

Csakegy: Én is csak az első hetekben fogom használni azt a fürdetőt... Egyszerűen körülményes használni...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

A baj csőstől jön............

Apa lumbágós!

Van valakinek tapasztalata???? Ma felkelni sem tud...............

Megyek is!

Puszka
Vendég

gyógyszertári fürdető: meleg vízbe bele kell lapátolni egy félliteres üvegben és marhára összerázni. Úgy olyan lesz az állaga mint a sima tusfürdőnek, amikor kell csak öntesz belőle egy kicsit... (nekem mondjuk most pont az kell, hogy ilyen krémes legyen, így lassabban jön le de szerintem marha könnyű használni... )

Anyooo: hát ez a kép valami tündéri:))))))))))))))))))
Vendég

Bettica: ne sírd vissza a régi időket, most sokkal szebb és jobb időszak fog következni!
folsavra nincs szükségem, védőnő megdícsért, h milyen sok vasam van, és az állítólag az első 12 hétben fontos nagyon. metet lecsökkentettem már 2-3 hete töröm a 850-est, de van , h este elfelejtem bevenni. szóval lassan az is le lesz építve, nődoki is mondta.

Anyoo: nagyon jó kép! milyen aranyos Dorka!! :D

Monee: csini vagy és csini a pocid is!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

monácska: jajjj... Van egy aminoreg nevű folyadék, azt kéne beszerezni (Budaörsön árulja a feltaláló). (Van aminoreg is a gyógyszertárban, ugyanaz az öreg találta ki anno de ezek belebarmoltak így már nem igazán jó... de egy próbát talán megér). Szóval le kéne valahogy vadászni ezt az aminoreget...
Vendég

monácska: jajjj... Van egy aminoreg nevű folyadék, azt kéne beszerezni (Budaörsön árulja a feltaláló). (Van aminoreg is a gyógyszertárban, ugyanaz az öreg találta ki anno de ezek belebarmoltak így már nem igazán jó... de egy próbát talán megér). Szóval le kéne valahogy vadászni ezt az aminoreget...
Vendég

Monácska, párom is járt így! Ne szenvedjen, hívjátok ki a dokit, döfjön a popójába szurit, könnyebb lesz utána!
Két napig wc-re is fél óra alatt ért ki, pedig nem nagy a lakásunk!

Hunci, tényleg jó lenne talizni!!! Összehozzuk a nyáron valamikor! Kíváncsi vagyok Huncira nagyon!!!

Köszi a dícséreteket! :oops: :)

Kép

Kép
anyoooka

Rambóka!

Erre is van megoldás. :D
http://hauser.pmmf.hu/mertekegyseg/megy ... /index.htm
Beírod az egyik oldalon, hogy mi, a másik oldalon meg kidobja hogy mennyi. Tök egyszerű használni. :)

Anyoo!

Aranyos Dorka! :D
Ha nem törjük meg a trendet, akkor az enyém baba mégiscsak kislány! :lol:
A rózsaszín alapú szopipárna huzat anyag valami gyönyörű volt... Kénytelen voltam zöldet venni az információink birtokában, de ha lány lesz, tojok rá, veszek rózsaszínt és áthúzom. :lol:

Hunci!

Tök ügyes Hunor baba! :lol: Nem tudjátok felvenni? Kíváncsi vagyok. :D

Monee

Monee

monee85

Hú Monácska, az kegyetlen tud lenni... Szurit tudom csak javasolni én is, mint ideiglenes megoldás...

Jobbulást a párodnak!

Tényleg: Zsizsik? Anyukád hogy van?

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?