Sziasztok!
Hunci, köszi a hiányolást! Jól esik!
Hunci nagyon ügyes!!!
Innentől ne hagyd eyedül az ágyon eg pillanatra sem! Dorka is az első fordulások után gurult le a franciaágyról, pedig ott álltam az ágy végében csak elkapni nem tudtam már...
Fogacska miatt ne aggódj, nagy eltérések vannak! Dorka első foga 5 hósan jött ki, egyik szomszéd kislány pedig majdnem egy éves volt amikor kibújt az első.
Merülős kép szuper jó!!!
Bettica, olvasok minden map Miattad, hátha történik valami!
Az, hogy inaktív, jelentheti azt is hogy közeledik a Ti időtök!
Bekukkantottam a júniusi topikba, micsoda babaeső van!
Hű, micsoda szabás-varrás megy itt!Irigyellek Benneteket, én is szeretnék egy varrógépet!!!
Szopispárna egyébként szuper találmány, kaptam egyet kölcsön, nagyságrendekkel jobban alszom vele, mint előtte!
Kincs, Kiskincs nagyon édes! Kis huris...
Monácska, szerintem se aggódj, Nóri nagyon szépen ,egyenletesen fejlődik! És nagyon édes rózsaszínben!
Én is megfogadtam, hogy nem fogom Dorkát rózsaszínbe öltöztetni, de amíg pici volt addig sok rózsaszín ruhát kaptunk, most meg ő választja azt
Kiveri a piacon is a díszhisztit ha más szín szeretnék venni.
Sőt, az ablakaimben a begóniák is miatta lettek rózsaszínűek!!!
Elvittem magammal mikor virágot vettem és ott arénázott, hogy de igenis azt vegyük meg ne a pirosat, amit én szerettem volna.
Apja meg fehéret akart, nem röhögtek ám rajtunk a kertészetben, á, dehogy!!!
Csakegy, drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!
Monee, szép a pocid!!!
rólunk. Keményedgetek néha
de nem vészesen, napi 1-2x. Tegnap voltam dokinál, azt mondta, hogy picit rövidült a méhszáj, de zárt - kiskönyvbe azért 3000-t írt - de azért jó lenne ha pihiznék sokat.
egyébként elég sokat kirándulgattunk mostanában, vissza kell fogni magamat!
Megkérdeztem ,hogy még mindig fiú-e a drágám. Doki válasza:
"Azt nem tudom, hogy fiú-e de tuti hogy pöcse van!"
Hát, majdnem leestem az ágyról, úgy röhögtem rajta!
Majd jövök még, éhes a csajom!