Timi, ugye nem azért nem jössz, mert megbántottunk valamivel esetleg??!!!
Jutta, Neked akartam, hogy ha tejallergia van, akkor valóban marhahúst sem lehet adni, szóval semmit, ami marhából készül. Biztosan idő kell, míg Dorka pocija rendbe jön.
Cukkinit én is adtam már egyszer, de elég macerás volt elkészíteni. Hétvégén megint vettem, de a hűtőben figyel, nincs kedvem hozzá. Anett, Te hogy csináltad meg?
És vettem karalábét is, de nézem a listát (szintén Kismamás), és ez meg egyáltalán nem is szerepel benne sehol!! Akkor karalábét sosem lehet?
Salátafőzelék viszont jól sikerült múltkor. Ma üveges kaja lesz, mert lusta vagyok.
Zsu, ezzel úgy lehetsz, mint én az éjszakai cicizéssel, egyszer kéne kibírni, de nincs hozzá szívem. Úgyhogy én aztán megértem a szitut, ennek ellenére arra bíztatnálak, hogy próbálgasd hagyni Pankát. Én azt hiszem azt csinálnám, amit pár hónaposan kellett (volna): minden nap x-szer x percig hasra tenném, és pakolgatnám elé a játékokat, folyamatosan szóval tartanám, kitámasztanám a talpacskáit ha nyúlni akar valamiért. És nem csak addig, amíg minden oké, hanem amikor elkezd hisztizni, hogy ültesd fel, akkor megújult erővel kell elterelni a figyelmét, és tovább folytatni
még egy kicsit. Minden nap egy kicsivel több időt foglalkoznék így vele. Ha nagyon utálja, akkor kaja előtt, hogy utána legyen valami amit szeret. Remélem nem bánod, hogy leírtam, nem okoskodni akarok, csak gondoltam leírom, hogy én mit csinálnék, mert végülis így segítünk egymásnak.
Mogyó, örülök, hogy jobban van Ágika.
Anett, köszi a vitamin infót. Megnézem majd magamnak ezeket a lenkei féle vitaminokat. Én egyedül a zsírban oldódó vitaminok miatt aggódnék, asszem az A vitamint nem jó pl. túladagolni, de lehet a tápi egyész napi adagjában sincs annyi, hogy ezen aggódni kelljen.
Andi, jól bírjátok cérnával az éjszakákat. Én nem filózom, ha meghallom h felkel Nadin, hanem megyek, mint a katonatiszt
Persze nekem egy van, és azt is elrontottam ezzel a módszerrel, úgyhogy senki ne csinálja utánam
Edit, Nadin nemrégen lett annyira ügyes, hogy nem veri már be a fejét. Állásból megtanult popsira huppanni, ha meg valamiért oldalra dől, akkor is védi már a fejét, vagy maga alá teszi a kezét, vagy a vállával támaszt úgy ki, hogy a feje ne koppanjon. Azelőtt itt is dupla szőnyeg volt, meg takarók sokasága.